zettrzy 14.01.06, 21:25 kiedy wreszcie dzien sie wydluzy do wieczora, i nie trzeba bedzie wlaczac swiatla juz gdzies o piatej a do tego ostatnio tak jakos mgliscie, deszczowo, szaro, jakby wlasciwie przez caly dzien trwal wieczor Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hedonista.oswiecony oj tak :) 14.01.06, 22:47 i piwko na łonie natury i dziewczyny w sukienkach :) Sama rozkosz dla ciała :) Myślę, że w ramach sprawiedliwości dziejowej powinno się Polskę zamienić z Hiszpanią... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: oj tak :) 15.01.06, 01:45 sukienki mozna nosic caly rok, nawet jak dni sa krotkie i ciemne ale ta pogoda! do tego leje od wczoraj wieczorem, to jest pogoda na listopad nie na styczen! ja chce mrozu, sniegu i slonca! Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: oj tak :) 15.01.06, 11:35 ale ja chcę widzieć dziwczyny w sukienkach na ulicy... co z tego, że mają pod spodem jeśli ja tego nie widzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: oj tak :) 15.01.06, 11:42 hedonista.oswiecony napisał: > ale ja chcę widzieć dziwczyny w sukienkach na ulicy... co z tego, że mają pod > spodem jeśli ja tego nie widzę ;) Spójrz oczami wyobraźni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: oj tak :) 15.01.06, 11:47 hedonista.oswiecony napisał: > chcesz, żeby mnie rozsadziło? No nie ;) Ale pomyślałam sobie ,o sobie. Czasami wystarczy,że spojrzę na męskie ręce i wystarczy,że wystaje jakieś owłosienie..i widzę oczami wyobraźni;) Hi,hi :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: oj tak :) 15.01.06, 11:58 jasne, czasem szczegół jakiś potrafi całość zbudować w głowie... wtedy to się dzieje... jak się chce poznać tę resztę ;) czy jest coś bardziej erotycznego od wyobraźni? Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: oj tak :) 15.01.06, 12:12 sereni napisała: > Jest ;) owszem, wymażona blondynka... a najlepiej dwie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: oj tak :) 15.01.06, 12:16 hedonista.oswiecony napisał: > owszem, wymażona blondynka... a najlepiej dwie ;) Oj, niecałkiem to miałam na myśli:) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: oj tak :) 15.01.06, 12:23 to znaczy myślałaś o blondynce i brunetce? To może blond + ruda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: oj tak :) 15.01.06, 12:26 hedonista.oswiecony napisał: > to znaczy myślałaś o blondynce i brunetce? To może blond + ruda? ;) A wiesz...to mogłoby być ciekawe doświadczenie ;)Pod jednym warunkiem - blondyn + rudy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: oj tak :) 15.01.06, 12:30 sereni napisała: > A wiesz...to mogłoby być ciekawe doświadczenie ;)Pod jednym warunkiem - blondyn + rudy ;) no :) nareszcie postęp... Widzisz, że warto patrzeć na przyjemność estetycznie. Wreszcie trafiłem na właściwy zestaw kolorów ;) ukłony p.s. idę zakupić to i owo... papa Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Hedonistyczne kolory 15.01.06, 14:59 hedonista.oswiecony napisał: > Wreszcie trafiłem na właściwy zestaw kolorów ;) Jakie są hedonistyczne kolory ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: Hedonistyczne kolory 15.01.06, 15:15 jest ich dużo i ciągle w nowych konfiguracjach, ale raczej takie zdecydowane, kontrasty, lubię nowe zestawienia, wczoraj jedna pani miała sweterek czarny przetykany paskami pomarańczowego i jasnego morskiego... fajnie i świeżo to wyglądało, a przy okazji czerń dodawała temu niezłego kontrastu... Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Hedonistyczne kolory 15.01.06, 15:18 Podoba mi się ostatnio brązowy w połączeniu z turkusowym:) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: Hedonistyczne kolory 15.01.06, 15:23 sereni napisała: > Podoba mi się ostatnio brązowy w połączeniu z turkusowym:) tak to też jest b. ładne zestawienie, ale do tego żeby były takie hippisowskie, cygańskie wzory... uwielbiam... albo spódnice robione z kilku rodzajów materiałów i cekiny... no miodzio Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Hedonistyczne kolory 15.01.06, 15:26 Taki jakby styl etno. Lubię :) Lubię też klasykę i prostotę :) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: nie moge sie doczekac 15.01.06, 18:24 a teraz jeszcze w dodatku zaczal wiac okropny, zimny wiatr, i chyba co jest normalne w takich wypadkach ogrzewanie sie ryplo... chociaz sniegu troche spadlo w nocy, wiec przynajmniej krajobraz wyglada zimowo Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony pada w Nowym Jorku? 15.01.06, 18:28 Ale to masz tam teraz jakąś 12 w południe, co? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: pada w Nowym Jorku? 15.01.06, 19:07 lalo wczoraj caly dzien, w nocy spadl snieg, teraz wreszcie wyszlo slonce - moze nawet jutro bedzie ladny, nieomalze zimowy dzien mam 1 po, trzeba sie bedzie za jakas godzine ubrac i wyskoczyc po wiktualy, na razie ciagle mam faze na kompa Odpowiedz Link Zgłoś