black_magic_women Re: radosne tańce chasydów 18.01.06, 14:49 ooo piekna sprawa ,Austeria mi sie przypomina Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: radosne tańce chasydów 18.01.06, 15:03 też, i kasety ze śpiewami mam prosto z Izralea, i Buber, i Singer, a ,,Austerię" na dworcu w Poznaniu sobie kupiłem, jak podążałem do wałeckich koszar powołany do armii z walizeczką pełną książek i puszek z sokami Dodoni Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: radosne tańce chasydów 18.01.06, 15:22 nie raz i nie dwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: radosne tańce chasydów 18.01.06, 15:25 zawsze sie wzruszam gdy go ogladam;) a wiesz,wybieram sie zaraz na spotkanie z H.Krall-jej ostatnia opowiesc dotyczy Lublina,ul Złotej bodajze... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: radosne tańce chasydów 18.01.06, 15:29 jesli o Krall chodzi, to Marka Edelmanna miałem honor osobiście poznać u niego w mieszkaniu. Tam Jasza pomieszkiwał? Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: radosne tańce chasydów 18.01.06, 15:48 Krall jak to Krall,inna niz Singer...ale popatrze,moze i Jasza gdzies mi przemknie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: radosne tańce chasydów 18.01.06, 15:55 rozglądaj się uważnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: radosne tańce chasydów 18.01.06, 20:26 rozgladalam z moja rownie rozchichotana przyjacioleczka i nic;)ale pani Krall jest naprawde ujmujaca:)) Odpowiedz Link Zgłoś