hunter_ 05.11.02, 09:49 W piatek zerwałem kartki z kalendarza trójdzielnego. Co zobaczyłem?. Grudzień!!!. Koniec roku, swieta, choinka i ja o rok starszy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maryjo2 Re: Kalendarz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 20:52 Ja robię się o rok starsza zawsze we wrześniu, więc ten temat mam już niejako przeżuty :) Ale masz rację, może warto wcześniej pomyśleć o prezentach gwiazdkowych, zamiast w ostatniej chwili biegać jak kot z pęcherzem po zatłoczonych sklepach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: Kalendarz IP: 195.116.200.* 06.11.02, 20:48 ja siem tam na wiosne starzejem ;))))))) hi hi hi.. a swieta kojarza mi sie z zywa choinka, sniegiem, mrozem, milym lenistwem (w tym roku dwa tygi beda :)))) hi hi hi... nio wiec Hunter, glowa do gory :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele a ja się starzeję... 06.11.02, 20:51 ...i z roku na rok coraz bliżej mi do grobu... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: a ja się starzeję... 06.11.02, 20:53 To może zacznij już sporządzać wyprawkę, doktorze? Wiesz, buty z tekturki i te rzeczy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele wystarczy mi papierowy worek... 06.11.02, 20:56 ...ja żądam dla siebie kremacji... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: wystarczy mi papierowy worek... 06.11.02, 20:59 eeeeee... tam doktorku, smęcisz ;))))))))))) ale jak chcesz, to kupie Ci ten wyprawkowy worek, bo mnie tyz finansujom CI sami ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: znaczy się... 06.11.02, 21:14 No wiecie? Jak to tak do kremacji z gołym tyłkiem? No nie wypada! Co ludzie powiedzą?! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele znaczy się... 06.11.02, 21:15 ...bieeeeeeeeeda...!!! choć ja już chyba nie do budżetówki należę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: znaczy się... 06.11.02, 21:23 Owszem , należysz :) Ciekawe jak to się w kosztach przedstawia, taka kremacja. Droższa chyba jest niż zwyczajowy pochówek. No ale za to potem można drogiego zmarłego zawsze ze sobą mieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele skąd... 06.11.02, 21:57 zdecydowanie tańsza... tylko koszta benzyny do polania siebie... zapałki... i ewentualnie jakiś samochód... najlpiej jakiś trabant... dobrze się palą... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: skąd... 06.11.02, 22:03 doktorze, co Ty za pomysły masz?? Takie oszczędnościowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: znaczy się... 06.11.02, 21:25 no to tylko pozazdroscic, doktorku :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś