napolka 06.11.02, 13:11 i mam nadzieję, że mnie powitacie co? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lami Re: jestem nowa na tym forum... 06.11.02, 13:15 Cześć Napolka, ale my to już siem znamy :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
napolka Re: jestem nowa na tym forum... 06.11.02, 13:18 noooooooooo ;))) sie znamy, a pewnie że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: jestem nowa na tym forum... 06.11.02, 13:36 No to dzień dobry, nowej na tym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: jestem nowa na tym forum... 06.11.02, 13:26 napolka napisała: > i mam nadzieję, że mnie powitacie co? > ;)) witaj :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
napolka Re: jestem nowa na tym forum... 06.11.02, 13:31 No witam wszystkich i szeeeeeeeroko sie uśmiecham :D Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jestem nowa na tym forum... 06.11.02, 13:49 phi...kolejna baba na forumie,... nic nowego,.. ciekawego...:((( :) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
napolka Re: jestem nowa na tym forum... 06.11.02, 13:53 yhmm, czy nic ciekawego to się okaże tygrysie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jestem nowa na tym forum... 06.11.02, 14:01 phi... ino tak gadasz... a jak co do czego to będziesz pisać: cytuje: "Dzień dobry! całuje wszystkich! i gorąco pozdrawiam! hihi.. bo jestem tu nowa! czy ktoś chce kawy? a może cherbatki? a może mleczka? to na jaki temat porozmawiamy?? może o miłości co?? to taki cudny temat!:) och jak mi miło i dobrze!:))" phi... nic nowego, .. ciekawego.. tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
napolka Re: jestem nowa na tym forum... 06.11.02, 14:10 Nie o kawce nie herbatce tylko właśnie z koleżanką rozmawiam o zgrabnej pupie naszego kolegai, ale może Ty coś zapronujesz? hmm jak tam tygrys... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jestem nowa na tym forum... 06.11.02, 14:19 eeee... myślałem że Ty coś nowego, świeżego wniesiesz dla Tygrysa! ..a tu nic.... phi,... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
napolka Re: jestem nowa na tym forum... 06.11.02, 14:21 Wiesz co Tygrysku mam coś świerzego tzn, nie może nie takie świerze bo ma dwadzieścia kilka latek ale z chęciom bym Ci go na pożarcie rzuciła co? Albo przynajmnie do rozszarpania na strzępki, dodam, ze nie apli więc osmalony nie będzie natomiast przesiaknięty piwem. Będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jestem nowa na tym forum... 06.11.02, 14:29 wolałbym jakomś antylopke zgrabnom, młodom,...mniam, mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
napolka Re: jestem nowa na tym forum... 06.11.02, 14:30 a młody i zgrabny antylopek nie może być? albo taki sarenek co? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jestem nowa na tym forum... 06.11.02, 14:42 nie,... ja wpierdalam tylko rodzaj żeński!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: jestem nowa na tym forum... 06.11.02, 14:03 ale witać się każe, czyli się docenia ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
whine Re: jestem nowa na tym forum... 06.11.02, 13:47 sama do starych nie należę, ale witam szczerze. Heja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: jestem nowa na tym forum... IP: *.warszawa.tpnet.pl 06.11.02, 14:16 Bry Odpowiedz Link Zgłoś
napolka Re: jestem nowa na tym forum... 06.11.02, 14:17 A te bry to miało zanczyć dzień dobry czy takie brrrrrry Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: jestem nowa na tym forum... 06.11.02, 14:26 hi hi hi.. czytaj tak jak siem mowi, czyli z ruchu warg ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qumak Re: jestem nowa na tym forum... 06.11.02, 16:50 ja tez jestem nowy. Przyszedlem do was z takiego jednego forum, ktore chyli sie ku upadkowi i to jest moj pierwszy post na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: jestem nowa na tym forum... 06.11.02, 16:54 Ciebie tyż możemy powitać :) Ja kiedyś tyż przyszłam z innego forum, które zeszło na psy........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: jestem nowa na tym forum... IP: *.chello.pl 06.11.02, 17:02 hejka Napolka, fajnie, ze jestes :))) Iwusiu, cmoki na powitanie :)* i podziekowania za pomoc :)******** Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: jestem nowa na tym forum... 06.11.02, 17:03 A co to za obcałowywanie się ??? Ja tyż kcem.............. :( Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: jestem nowa na tym forum... 06.11.02, 17:07 Randia! dawaj pyska, buzi od siostry dostaniesz i nie becz już bo nam chłopy wszystkie pouciekają:)) Martucha dzięki za buziaczki i tyz mocno całuje. A z ta pomocą to nie przeszadzaj, wiesz że tylko od ciebie wszystko zalezy i tyle. Zawszwe do usług:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: jestem nowa na tym forum... IP: *.chello.pl 06.11.02, 17:37 Randyjko, to Tobie tez sie nalezy soczysty cmokas wycisniety na policzku :)****************** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: jestem nowa na tym forum... IP: *.chello.pl 06.11.02, 17:42 Ty Iwusiu nie umniejszaj swoich zaslug, prosze :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: jestem nowa na tym forum... 06.11.02, 17:42 A wiesz że dziś siem zobaczymy ??? :))) Paskudo jedna :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: jestem nowa na tym forum... 06.11.02, 17:50 Martucha jesli w jakikolwiek sposób ci pomogłam to moje serducho szczerzy teraz gebe bardziej niż nasze Randyjko kochane. Mam nadzieje że juz wszystko oki, na tyle byś mogła spokojnie egzystować:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: jestem nowa na tym forum... IP: *.chello.pl 06.11.02, 17:50 a skad wiesz? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: jestem nowa na tym forum... 06.11.02, 17:56 a nie wiem, mam nadzieje że już lepiej, bo i posty twoje mniej grobowe jakieś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: jestem nowa na tym forum... IP: *.chello.pl 06.11.02, 17:58 Iwusiu, to skad wiesz bylo do Randyjki :)))) a Tobie jeszcze raz merci beaucoup :))))) Odpowiedz Link Zgłoś