Dodaj do ulubionych

dziewczyny rowerzystki cd...

IP: *.rybnik.net.pl 06.10.01, 13:08
Ja ciągle jestem tu trapszo, no i muszę się przyznać że moje trasy rowerowe są może nieco
oryginalne ale to raczej dobrze :-) Przyznaję, że jestescie Panowie zmotoryzowani czasami bardzo mili
, ale czasami można dostać zawału, gdy jedzie się spokojnie przez wioskę, cisza i spokój a tu nagle
wypada zza zakrętu jak burza jakis wóz i uruchamia klakson tuz za uchem. Może gdyby więcej
koleżanek pedałowało ulicami, widok rowerzystki nie wzbudzałby tylu emocji :-)

Pozdrawiam wszystkich rowerzystów zwłaszcza tych ze Śląska
Obserwuj wątek
    • Gość: rena Re: dziewczyny rowerzystki cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.01, 16:01
      Są inne rowerzystki, choć z daleka. Przeczytałam poprzedni wątek "dziewczyny,
      rowerzystki" i trochę mnie to rozbawiło, co piszą panowie. Dużo jeżdżę nie
      tylko po mieście, ale lubię czasem w góry (weekendy) i nie pomyślałabym na co
      patrzy rowerzysta z tyłu...
      • Gość: trapszo Re: dziewczyny rowerzystki cd... IP: *.access.nacamar.de 06.10.01, 17:18
        Mile Panie , ja tez jezdze na rowerze. I wcale nie trabie na rowerzyski.
        Poprostu nie zawsze mi sie uda wyprzedzic, dlatego musze z tyl pozostac.

Pozdrawiam
        • Gość: escorpio Re: dziewczyny rowerzystki cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.01, 17:28
          wiecie...tez uwielbiam jezdzic na rowerku, ale...3 dni temu ukradli mi go z
          piwnicy :( wiec juz nie jezdze...a taki fajny byl :(
          • Gość: trapszo Re: dziewczyny rowerzystki cd... IP: *.access.nacamar.de 06.10.01, 17:36
            Tak masz racjie, to powazna strata. Ale i powazny problem, jak sie zabespieczyc
            przed kradzieza. Moze ma kto jakis dobry pomysl?

Pozdrawiam
            • Gość: escorpio Re: dziewczyny rowerzystki cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.01, 17:46
              to jest niemozliwe...jezeli beda chcieli wejsc to i tak wejda :(:-(
              • Gość: justme Re: dziewczyny rowerzystki cd... IP: *.rybnik.net.pl 06.10.01, 17:59
                otóz mi także ukradli rower z komórki, to przykra sprawa....Nie ma chyba sposobu na złodziei, dlatego
                trzymam rower w pokoju koło łóżka :-) Nigdy nie zostawiam go koło sklepu nawet na chwilkę. Mogę
                powiedzieć że "jestem do niego przywiązana"
                Pozdrawiam
                • Gość: escorpio Re: dziewczyny rowerzystki cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.01, 18:08
                  echhh...naprawde nie moge go odzalowac :(
                  • Gość: trapszo Re: dziewczyny rowerzystki cd... IP: *.access.nacamar.de 06.10.01, 18:27
                    Ten pomysl kolo lozka, jest niezly. Slyszalem ze i na balkonie tez mozna.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka