jgr77 24.01.06, 23:07 szukaliscie kiedys przyjaciół w internecie? takich do pogadania itd (nie w celach randkowych) Jak wam to wyszło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izka82 Re: przyjaciel z internetu 24.01.06, 23:16 Ja nie szukalam, a czasem jedynie weszlam sobie na netowe pogawedki. Dzis juz nie mam na to czasu, ale naprawde dobry kumpel zostal do dzis;) Odpowiedz Link Zgłoś
jgr77 Re: przyjaciel z internetu 24.01.06, 23:20 to fajnie:) ale taki prze net czy w realu? Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: przyjaciel z internetu 24.01.06, 23:20 Dla jasnosci.. nasza znajomosc bardzo szybko przestala byc wirtualna. Teraz juz nawet zapominam jak sie poznalismy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jgr77 Re: przyjaciel z internetu 25.01.06, 00:17 niezbadane sa sciezki i chodzacy nimi ludzie:) to szczescie spotkac przyjaciela:) mniejsza o to jak Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: przyjaciel z internetu 25.01.06, 08:19 odkąd zaczęła się moja oprzygoda z siecia poznałam poro osób, niektórzy zaitnieli u mnie na chwilę, ale są tacy, z którymi się tzrymam do dziś:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jgr77 Re: przyjaciel z internetu 25.01.06, 12:03 to pieknie:)ale szukałas specjalnie kogos, np przez jakies ogłoszenie w necie, czy tak "przyplatali się" przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: przyjaciel z internetu 25.01.06, 12:11 żadnych ogłoszeń;))))) tak ichnich, jak i moich:) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: przyjaciel z internetu 25.01.06, 12:18 Z ogłoszenia to można mieć znajomość Ale przyjaźń? Przez całe życia można nie znaleść przyjaciela Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: przyjaciel z internetu 25.01.06, 12:25 hmm ale taka znajomość nie wyklucza w przyszłości przyjaźni, nie uważasz? internet to tylko kolejna mozliwość, droga, kanał poznania innych;) Odpowiedz Link Zgłoś
pistolett Re: przyjaciel z internetu 25.01.06, 12:48 Nic na siłe. Prawdziwego przyjaciela poznaje sie w biedzie. Internet - rzecz normalna na możliwość poznania interesujacych osób, ta nagonka że właśnie w sieci to samo zło sie pleni ma niskie pokrycie prawdy. Ja mam faworytów z którymi lubię poklikać na FT, zaliczam ich do grona koleżeńskiego i to mi wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: przyjaciel z internetu 25.01.06, 13:17 otóż to. czasem w niektórych pokutuje przeświadczenie, że korzystający z internetu, zwłaszcza towarzysko, są w jakiś sposób ograniczeni i ułomni i że sami zboczeńcy , dewianci,... cóż poza siecią , w tradycyjny sposób, również można poznać owych ułomków;)))) to tyle w tej materii;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: przyjaciel z internetu 25.01.06, 14:09 cóż, internet to takie miejsce, gdzie można poznać ludzi, których w innych okolicznościach być może nigdy byśmy nie spotkali - zarówno tych nietuzinkowych i ciekawych, jak i totalnych oszołomów, więc nie ma co narzekać - zawsze są plusy i minusy, że tak filozoficznie zakończę :PP Ja mam kilka osób, które poznałam właśnie przez net i które z każdym kolejnym miesiącem stają mi się bliższe - też czasem zapominam, jak i gdzie się na siebie natknęliśmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: przyjaciel z internetu 25.01.06, 14:12 SS, wyjęłaś mi to z ust;]] i zrobiłaś to organoleptycznie;]] Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: przyjaciel z internetu 25.01.06, 14:23 i żeby nie było, że pozazdrościłam koledze n. lakoniczności wypowiedzi dodam jeszcze do poprzedniego postu: "no, ba" ;P Odpowiedz Link Zgłoś