saqqara 08.11.02, 11:53 Val Kilmer z "Willow" :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: Iwusia 08.11.02, 12:29 Adan Rickman "rozwazna i romantyczna" Te, chopaki, co to za kpiny?! tu sa powazne kobiet rozmowy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Iwusia 08.11.02, 12:31 Nie wiedziałam jak ten skurczybyk się nazywał, ale tak, tak i jeszcze raz tak :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Iwusia IP: *.chello.pl 08.11.02, 12:33 no co Wy, Justin Timberlake z N'Sync czy jakos tak ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Iwusia 08.11.02, 12:35 oni sa poprostu zazdrośni że ich nie wymieniłyśmy w naszym panteonie bogów hehehehehe dorzucam Nicolas Cage w kurtce z węzowej skórki, Saylor był boski:) z branzy muzycznej, Brian Ferry bosko wygląda bosko śpiewa:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Iwusia 08.11.02, 12:39 yezoo, Brian tez?!!! zabijasz mnie.... Iggy Pop, jest tak obrzydliwy, ze az boski:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Emperor - 'Forum Towarzyskie' 08.11.02, 12:43 hehehe, oj przestan, smiech tez zabija:) i nasz Goran, Bregovic znaczy, jakos na mnie ten dziadek dziala:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor - 'Forum Towarzyskie' 08.11.02, 12:46 saqqara napisała: > i nasz Goran, Bregovic znaczy, jakos na mnie ten dziadek dziala:) kolejny trol :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Emperor - 'Forum Towarzyskie' 08.11.02, 12:49 ale jak sexem ocieka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor - 'Forum Towarzyskie' 08.11.02, 12:52 phi, ja plywam w sexsie:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Emperor - 'Forum Towarzyskie' 08.11.02, 12:54 to nazywasz plywaniem? ja raczej stawiam na nieudolne unoszenie sie na powierzchni:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor - 'Forum Towarzyskie' 08.11.02, 12:57 mam cie utopic w seksie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Emperor - 'Forum Towarzyskie' 08.11.02, 13:04 ja dobrze plywam, uwazaj, zebys sam nie poszedl na dno:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: A tak na marginesie..... 08.11.02, 12:45 ...skąd empek zna tych "Panów" ???? Czyżby idole??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: A tak na marginesie..... 08.11.02, 12:47 eeee tam, znam bo kuzynka z podstawowki sie w nich kocha:))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: A tak na marginesie..... 08.11.02, 12:50 a pamietacie takiego cudaka Limahla? i jego hit Neverending story? to byly czasy! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: A tak na marginesie..... 08.11.02, 12:54 emperor napisał: > eeee tam, znam bo kuzynka z podstawowki sie w nich kocha:))) .....powiedział emperor i obrócił głowe w strone plakatów z pięknymi chłopcami z boysbandu. Maślany wzrok emperora spoczął na ich mdłych i słodkich twarzyczkach a z piersi wydobyło się tęskne westchnienie..... ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Szaki 08.11.02, 12:58 az muzyków to oczywiście Dave Graham z Depeche Mode:))))) Spojrzenie Andy Garcia poprostu sprawia że robi się ze mnie mokra kałuża, a jak się uśmiechnie to paruje z rozgrzania:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Szaki 08.11.02, 13:02 A ja nie pamiętam żadnego nazwiska, moich "bogów", bo mam skleroze!!! :(( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szaki 08.11.02, 13:03 Andy juz byl, tez rozmiekam, co za facet, choc najczesciej bezlitoscie ulizuja mu wlosy:)) ech, Dave.... bylam na koncercie, alez ten facet wyglada w skorzanych spodniach (luznych!!!) i koszulce bez rekawkow......jezyk do ziemi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor oooozzzeeeeeszszszsz kuuuuurrrr.......a:)))))))))) 08.11.02, 13:16 geje w obcislych spodniach!!!!!!!!!!! :))) saqqara napisała: > Andy juz byl, tez rozmiekam, co za facet, choc najczesciej bezlitoscie ulizuja > mu wlosy:)) > > ech, Dave.... bylam na koncercie, alez ten facet wyglada w skorzanych spodniach > > (obcislych!!!) i koszulce bez rekawkow......jezyk do ziemi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: oooozzzeeeeeszszszsz kuuuuurrrr.......a:))))) 08.11.02, 13:19 czy ja nie napisalam ze w luznych??!!!nie w obcislych gdzie mozna facetowi na odleglosc metra tetno mierzyc!! tylko wlasnie w luznych!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: A tak na marginesie..... 08.11.02, 13:14 no comment:)) iwusia napisała: > emperor napisał: > > > eeee tam, znam bo kuzynka z podstawowki sie w nich kocha:))) > > .....powiedział emperor i obrócił głowe w strone plakatów z pięknymi chłopcami > z boysbandu. Maślany wzrok emperora spoczął na ich mdłych i słodkich > twarzyczkach a z piersi wydobyło się tęskne westchnienie..... > ;)))))))))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekna nieznajoma Re: Iwusia IP: *.net 08.11.02, 13:03 no i oczywiscie robsonick ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Iwusia 08.11.02, 13:18 alez oczywiscie, tak tak... dla tej pani jakis wygodny kaftanik z dlugim rekawkiem poprosimy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Iwusia 08.11.02, 13:26 W kolorze bluuuuuuuuuuuuuuuuu..................:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Iwusia 08.11.02, 13:23 ten playboy?!!! jak myslicie dziewczyny wrzucimy go do naszego panteonu?! hihihihhiiii..... a ta nieznajoma jaks jednak znajonma:)))))) Szaki byłaś na koncercie?!!!!!!!!1 ja też!!!!!!!!!!!! boshe ale był odlot!!!! naprawde koncert był na maksa Dave dał z siebie wszystko:)))))) Do panteonu dorzucam Ralph Finnes w "Liscie Shindlera" Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Iwusia 08.11.02, 13:26 Colin Firth!!!!!!!! jezu jak mogłam o nim zapomnieć! :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Iwusia 08.11.02, 13:27 koncert byl super!!!:)) a widzialas Ralpha w "czerwonym smoku"?? kobieto, idz!!! jest scena kiedy nago biegnie po schodach... splynelam z krzesla:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Iwusia 08.11.02, 13:44 jezu to na 200% jestem w kinie a potem kupuje sobie płytke i bede robić stop klatki:))))))))) dorzucam Eda Harrisa:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Iwusia 08.11.02, 13:53 pomysl o Wesleyu Snipsie, Jason PAtrick tez jest oki. a tak jak mi sie podoba mlodszy suttherland np w linii zycia lub w bad boys to juz glowa mala:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Iwusia 08.11.02, 13:58 a przypomnij sobie sobie Eda Nortona i Brada Pitta w "Podziemny krąg " czy jakoś tak tytuł, ale byli fajniusio sponiewierani :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Iwusia 08.11.02, 14:02 a kojarzysz Michaela Biehn'a? to facet ktory gral w II-ej czesci Obcego, bodajze Hicksa albo w Terminatorze obronce pieknej Sary Connor. a wogole Christoper Lambert to jest numero uno, zawsze na mnie dzialali faceci z takim nieprzytomnym wzrokiem krotkowidza, wiesz gdzie gral? niesmiertelny to on, ile razy ja to ogladalam ze wzlgedu na niego:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Iwusia 08.11.02, 14:33 yezoooooooo Cristopher Lambert w irlandzkich pejzarzach!!!!! coś pięknego:))))) dla mnie usmiech i spojrzenie jest bardzo ważne, i oni własnie to mają:))) ps. własnie w radyjku idzie piosenka z nieśmiertelnego, no i nieśmiertelny Freddy:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Iwusia 08.11.02, 14:40 kurna, wiedzialam ze Lambert tez bedzie Ci sie podobal:))) Freddy byl oki ale do lozka to bym go chyba nie wziela;))) pamietasz Brandona Lee z Kruka, cz I? ufff.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Iwusia 08.11.02, 15:05 a Dolph Lundgren (naprawde nie pamietam jak to sie pisze) w "Universal soldier"? nie lubie blondynów o błękitnych oczach w dodatku mięsniaków ale to wyjątek, miał takie fajne cosik w oczach w tym filmie, ech miekko sie robiło:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Iwusia 08.11.02, 15:19 aha, jest oki:)) a co powiesz na Rutgera Hałera? nie pamietam jak sie go poprawnie pisze ale w lowcy androidow byl super, no i harrison ford:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Iwusia 08.11.02, 15:27 Dobra, chuk ze sklerozą :)))) Gościu który grał w "Szkole Uwodzenia"...........jego oczęta uhhhhhhh, bosze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Iwusia 08.11.02, 15:38 Randia on nazywa sie Ryan Phillippe. Obejrzyj sobie z nim film "Desperaci" gra tam z jeszcze bardziej boskim Benicio. Naprawde warto, troche może dla niektórych film cięzkawy, ale ja lubie takie klimaty:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Iwusia 08.11.02, 15:41 A ty sobie ich spisałaś???? Ja nic nie pamietam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Iwusia 08.11.02, 15:47 nie no niektórych pamietam i tyle:) dorzucam jeszcze boskich braci Alec i William Baldwin, oraz boski Bruce Willis w "Ostatnim Skaucie":)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Iwusia 08.11.02, 15:35 Liam Neeson!!!! dojrzały przystojny wysoki facet!! mmmmmmmiodzio:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Iwusia IP: *.arcor-ip.net 08.11.02, 15:36 Chuj tam wasze bogi. Pomyślcie tylko chwilkę o mnie. No?Rzuciło na kolanka?Wiedziałem.... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Leziu 08.11.02, 15:43 to ze jesteś u nas numero uno to kazdy wie, dlatego nie musimy nawet tego pisać:))))))) ps. ale wazelinke trzasnęłam:) buzi za to poprosze hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Leziu IP: *.arcor-ip.net 08.11.02, 16:09 No niech tam nawet będzie buzi,w sumie to i bez tego wiem,że jezdem piękny chłopaczek,no ale trzeba opłacać swoich wielbicieli żeby mogli zaświadczać oczywiście prawdę o mojej promieniującej godnością,urokiem osobistym,oraz intelektem,osobie. No to cmok Iwusia.:-) Odpowiedz Link Zgłoś