08.11.02, 11:53
Val Kilmer z "Willow"

:))
Obserwuj wątek
    • iwusia Re: Iwusia 08.11.02, 11:59
      Benicio DelToro:))))))))
      • saqqara Re: Iwusia 08.11.02, 12:14
        Denzel Washington:)))
        • emperor Re: Iwusia 08.11.02, 12:22
          Leonardo DiCaprio:))
        • mawyr Re: Iwusia 08.11.02, 12:23
          Disel Trabant ;)))
          • iwusia Re: Iwusia 08.11.02, 12:25
            Christian Bale "american psycho":))
            • saqqara Re: Iwusia 08.11.02, 12:29
              Adan Rickman "rozwazna i romantyczna"

Te, chopaki, co to za kpiny?! tu sa powazne kobiet rozmowy:))
            • emperor Re: Iwusia 08.11.02, 12:29
              Robbie Williams "Take That" :))
              • emperor Re: Iwusia 08.11.02, 12:30
                Jordan "New Kids On The Block"
                • emperor Re: Iwusia 08.11.02, 12:31
                  Nick Carter "Backstreet Boys"
              • mawyr Re: Iwusia 08.11.02, 12:32
                Don Pedro - caramba;))
            • randia_ Re: Iwusia 08.11.02, 12:31
              Nie wiedziałam jak ten skurczybyk się nazywał, ale tak, tak i jeszcze raz
              tak :)))))
              • Gość: martucha Re: Iwusia IP: *.chello.pl 08.11.02, 12:33
                no co Wy, Justin Timberlake z N'Sync czy jakos tak ;))))))))))
              • iwusia Re: Iwusia 08.11.02, 12:35
                oni sa poprostu zazdrośni że ich nie wymieniłyśmy w naszym panteonie bogów
                hehehehehe

dorzucam Nicolas Cage w kurtce z węzowej skórki, Saylor był boski:)
                z branzy muzycznej, Brian Ferry bosko wygląda bosko śpiewa:)
                • saqqara Re: Iwusia 08.11.02, 12:39
                  yezoo, Brian tez?!!! zabijasz mnie....

Iggy Pop, jest tak obrzydliwy, ze az boski:))
                • emperor Re: Iwusia 08.11.02, 12:39
                  Lolek "Bolek i Lolek"
                  • emperor Emperor - "Forum Towarzyskie" 08.11.02, 12:41
                    moj glos:)
                    • saqqara Re: Emperor - 'Forum Towarzyskie' 08.11.02, 12:43
                      hehehe, oj przestan, smiech tez zabija:)

i nasz Goran, Bregovic znaczy, jakos na mnie ten dziadek dziala:)
                      • emperor Re: Emperor - 'Forum Towarzyskie' 08.11.02, 12:46
                        saqqara napisała:

> i nasz Goran, Bregovic znaczy, jakos na mnie ten dziadek dziala:)

kolejny trol :))
                        • saqqara Re: Emperor - 'Forum Towarzyskie' 08.11.02, 12:49
                          ale jak sexem ocieka:)))
                          • emperor Re: Emperor - 'Forum Towarzyskie' 08.11.02, 12:52
                            phi, ja plywam w sexsie:)
                            • saqqara Re: Emperor - 'Forum Towarzyskie' 08.11.02, 12:54
                              to nazywasz plywaniem? ja raczej stawiam na nieudolne unoszenie sie na
                              powierzchni:)
                              • emperor Re: Emperor - 'Forum Towarzyskie' 08.11.02, 12:57
                                mam cie utopic w seksie?:))
                                • saqqara Re: Emperor - 'Forum Towarzyskie' 08.11.02, 13:04
                                  ja dobrze plywam, uwazaj, zebys sam nie poszedl na dno:)))
                  • randia_ Re: A tak na marginesie..... 08.11.02, 12:45
                    ...skąd empek zna tych "Panów" ????
                    Czyżby idole??? :)))
                    • emperor Re: A tak na marginesie..... 08.11.02, 12:47
                      eeee tam, znam bo kuzynka z podstawowki sie w nich kocha:)))
                      • martucha_ Re: A tak na marginesie..... 08.11.02, 12:50
                        a pamietacie takiego cudaka Limahla? i jego hit Neverending story? to byly czasy! :))))))
                      • iwusia Re: A tak na marginesie..... 08.11.02, 12:54
                        emperor napisał:

> eeee tam, znam bo kuzynka z podstawowki sie w nich kocha:)))

.....powiedział emperor i obrócił głowe w strone plakatów z pięknymi chłopcami
                        z boysbandu. Maślany wzrok emperora spoczął na ich mdłych i słodkich
                        twarzyczkach a z piersi wydobyło się tęskne westchnienie.....
                        ;))))))))))
                        • iwusia Re: Szaki 08.11.02, 12:58
                          az muzyków to oczywiście Dave Graham z Depeche Mode:)))))
                          Spojrzenie Andy Garcia poprostu sprawia że robi się ze mnie mokra kałuża, a
                          jak się uśmiechnie to paruje z rozgrzania:)))))
                          • randia_ Re: Szaki 08.11.02, 13:02
                            A ja nie pamiętam żadnego nazwiska, moich "bogów", bo mam skleroze!!! :((
                          • saqqara Re: Szaki 08.11.02, 13:03
                            Andy juz byl, tez rozmiekam, co za facet, choc najczesciej bezlitoscie ulizuja
                            mu wlosy:))

ech, Dave.... bylam na koncercie, alez ten facet wyglada w skorzanych spodniach
                            (luznych!!!) i koszulce bez rekawkow......jezyk do ziemi:)))
                            • emperor oooozzzeeeeeszszszsz kuuuuurrrr.......a:)))))))))) 08.11.02, 13:16
                              geje w obcislych spodniach!!!!!!!!!!! :)))

saqqara napisała:

> Andy juz byl, tez rozmiekam, co za facet, choc najczesciej bezlitoscie
                              ulizuja
                              > mu wlosy:))
                              >
                              > ech, Dave.... bylam na koncercie, alez ten facet wyglada w skorzanych
                              spodniach
                              >
                              > (obcislych!!!) i koszulce bez rekawkow......jezyk do ziemi:)))
                              • saqqara Re: oooozzzeeeeeszszszsz kuuuuurrrr.......a:))))) 08.11.02, 13:19
                                czy ja nie napisalam ze w luznych??!!!nie w obcislych gdzie mozna facetowi na
                                odleglosc metra tetno mierzyc!! tylko wlasnie w luznych!!!:)
                        • emperor Re: A tak na marginesie..... 08.11.02, 13:14
                          no comment:))

iwusia napisała:

> emperor napisał:
                          >
                          > > eeee tam, znam bo kuzynka z podstawowki sie w nich kocha:)))
                          >
                          > .....powiedział emperor i obrócił głowe w strone plakatów z pięknymi
                          chłopcami
                          > z boysbandu. Maślany wzrok emperora spoczął na ich mdłych i słodkich
                          > twarzyczkach a z piersi wydobyło się tęskne westchnienie.....
                          > ;))))))))))
                          >
                          >
                          • iwusia Re: Emperor 08.11.02, 13:42
                            czyżbym ujęła samo sedno?;)))
                • Gość: piekna nieznajoma Re: Iwusia IP: *.net 08.11.02, 13:03
                  no i oczywiscie robsonick ;))
                  • saqqara Re: Iwusia 08.11.02, 13:18
                    alez oczywiscie, tak tak... dla tej pani jakis wygodny kaftanik z dlugim
                    rekawkiem poprosimy:))))
                    • randia_ Re: Iwusia 08.11.02, 13:26
                      W kolorze bluuuuuuuuuuuuuuuuu..................:)))
                  • iwusia Re: Iwusia 08.11.02, 13:23
                    ten playboy?!!! jak myslicie dziewczyny wrzucimy go do naszego panteonu?!
                    hihihihhiiii..... a ta nieznajoma jaks jednak znajonma:))))))

Szaki byłaś na koncercie?!!!!!!!!1 ja też!!!!!!!!!!!! boshe ale był odlot!!!!
                    naprawde koncert był na maksa Dave dał z siebie wszystko:))))))

Do panteonu dorzucam Ralph Finnes w "Liscie Shindlera"
                    • iwusia Re: Iwusia 08.11.02, 13:26
                      Colin Firth!!!!!!!! jezu jak mogłam o nim zapomnieć!
                      :)
                    • saqqara Re: Iwusia 08.11.02, 13:27
                      koncert byl super!!!:))

a widzialas Ralpha w "czerwonym smoku"?? kobieto, idz!!! jest scena kiedy nago
                      biegnie po schodach... splynelam z krzesla:))))
                      • iwusia Re: Iwusia 08.11.02, 13:44
                        jezu to na 200% jestem w kinie a potem kupuje sobie płytke i bede robić stop
                        klatki:)))))))))
                        dorzucam Eda Harrisa:))))))
                        • saqqara Re: Iwusia 08.11.02, 13:53
                          pomysl o Wesleyu Snipsie, Jason PAtrick tez jest oki. a tak jak mi sie podoba
                          mlodszy suttherland np w linii zycia lub w bad boys to juz glowa mala:)))
                          • iwusia Re: Iwusia 08.11.02, 13:58
                            a przypomnij sobie sobie Eda Nortona i Brada Pitta w "Podziemny krąg " czy
                            jakoś tak tytuł, ale byli fajniusio sponiewierani :)))))))))
                            • saqqara Re: Iwusia 08.11.02, 14:02
                              a kojarzysz Michaela Biehn'a? to facet ktory gral w II-ej czesci Obcego,
                              bodajze Hicksa albo w Terminatorze obronce pieknej Sary Connor.

a wogole Christoper Lambert to jest numero uno, zawsze na mnie dzialali faceci
                              z takim nieprzytomnym wzrokiem krotkowidza, wiesz gdzie gral? niesmiertelny to
                              on, ile razy ja to ogladalam ze wzlgedu na niego:))))
                              • iwusia Re: Iwusia 08.11.02, 14:33
                                yezoooooooo Cristopher Lambert w irlandzkich pejzarzach!!!!! coś pięknego:)))))

dla mnie usmiech i spojrzenie jest bardzo ważne, i oni własnie to mają:)))
                                ps. własnie w radyjku idzie piosenka z nieśmiertelnego, no i nieśmiertelny
                                Freddy:))))))
                                • saqqara Re: Iwusia 08.11.02, 14:40
                                  kurna, wiedzialam ze Lambert tez bedzie Ci sie podobal:)))

Freddy byl oki ale do lozka to bym go chyba nie wziela;)))

pamietasz Brandona Lee z Kruka, cz I? ufff.... :)))
                                  • iwusia Re: Iwusia 08.11.02, 15:05
                                    a Dolph Lundgren (naprawde nie pamietam jak to sie pisze) w "Universal
                                    soldier"? nie lubie blondynów o błękitnych oczach w dodatku mięsniaków ale to
                                    wyjątek, miał takie fajne cosik w oczach w tym filmie, ech miekko sie
                                    robiło:))))))
                                    • saqqara Re: Iwusia 08.11.02, 15:19
                                      aha, jest oki:)) a co powiesz na Rutgera Hałera? nie pamietam jak sie go
                                      poprawnie pisze ale w lowcy androidow byl super, no i harrison ford:)))
                                      • randia_ Re: Iwusia 08.11.02, 15:27
                                        Dobra, chuk ze sklerozą :))))
                                        Gościu który grał w "Szkole Uwodzenia"...........jego oczęta uhhhhhhh, bosze :))
                                        • iwusia Re: Iwusia 08.11.02, 15:30
                                          ten młodzoeniaszek? no no coś ma w sobie:))
                                          • randia_ Re: Iwusia 08.11.02, 15:34
                                            Te oczy pijanej owcy :)))
                                            • iwusia Re: Iwusia 08.11.02, 15:38
                                              Randia on nazywa sie Ryan Phillippe. Obejrzyj sobie z nim film "Desperaci" gra
                                              tam z jeszcze bardziej boskim Benicio. Naprawde warto, troche może dla
                                              niektórych film cięzkawy, ale ja lubie takie klimaty:)
                                              • randia_ Re: Iwusia 08.11.02, 15:41
                                                A ty sobie ich spisałaś????
                                                Ja nic nie pamietam :)))
                                                • iwusia Re: Iwusia 08.11.02, 15:47
                                                  nie no niektórych pamietam i tyle:)
                                                  dorzucam jeszcze boskich braci Alec i William Baldwin, oraz boski Bruce Willis
                                                  w "Ostatnim Skaucie":))
                                          • iwusia Re: Iwusia 08.11.02, 15:35
                                            Liam Neeson!!!! dojrzały przystojny wysoki facet!! mmmmmmmiodzio:))
                                          • Gość: leziox Re: Iwusia IP: *.arcor-ip.net 08.11.02, 15:36
                                            Chuj tam wasze bogi.
                                            Pomyślcie tylko chwilkę o mnie.
                                            No?Rzuciło na kolanka?Wiedziałem....
                                            • iwusia Leziu 08.11.02, 15:43
                                              to ze jesteś u nas numero uno to kazdy wie, dlatego nie musimy nawet tego
                                              pisać:)))))))
                                              ps. ale wazelinke trzasnęłam:) buzi za to poprosze hihihi
                                              • Gość: leziox Re: Leziu IP: *.arcor-ip.net 08.11.02, 16:09
                                                No niech tam nawet będzie buzi,w sumie to i bez tego wiem,że jezdem piękny
                                                chłopaczek,no ale trzeba opłacać swoich wielbicieli żeby mogli zaświadczać
                                                oczywiście prawdę o mojej promieniującej godnością,urokiem osobistym,oraz
                                                intelektem,osobie.
                                                No to cmok Iwusia.:-)
                                                • iwusia Re: Leziu 08.11.02, 16:37
                                                  swój swego zawsze pozna hahahahahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka