Dodaj do ulubionych

!!!Statystyka!!!

04.08.03, 07:04
Oczywiscie, o tym dziwnym tworze bez mozgu, jaj i podobno bez dziury miedzy
nogami bedzie again:))). Aby pokazac temu tworowi jego pozycje na fr, zrobie
krotkie zestawienie osob (nickow) z ktorymi twor nasz omawiany sie w
ostatnich dniach poklocil, lub ktore ewidentnie tego tworu nie lubia. OK? To
zaczynamy. Aha, jesli ktos sie czuje na liscie umieszczony bezpodstawnie,
prosze o komentarz - w miare mozliwosci bede zamieszczal sprostowanie. To
samo, jesli ktos sie czuje pominiety:))).

Kolejnosc przypadkowa:
grooszek
Saqqara
Iwusia
Ja_nek
jmx
white.falcon
sosnowa_igielka
messjanek (apf)
elzbieta28
kwasna_cytryna

Sa to wszystko osoby, ktore w ostatnim tygodniu (lub tez wczesniej) weszly w
konflikt z messja. Sluchajcie, takie zycie - z reguly glos wiekszosci jest
glosem slusznym, ale ten swinski pomiot z Londynu "messja" wciaz nie chce
przyjac do wiadomosci, ze nikt go (czyli tego tworu "messji") na FR nie
chce!!! Krzyczmy wiec glosniej: "MESSJA DO DOMU!!!! MESSJA DO DOMU!!!" :)))
Moze nam sie uda??? Choc watpie - forum nie daje mozliwosci fizycznego
pieprzniecia kogos mlotkiem w czaszke, a to jest jedyny komunikat ktory to
cos zwane "messja" rozumie...
Obserwuj wątek
    • grooszek Re: !!!Statystyka!!! . pierwsze uzupelnienie 04.08.03, 07:21
      oto lista aktualna - tylu tych forumowiczow jest, ze trudno wszystkich
      spamietac:)).

> Kolejnosc przypadkowa:
      > grooszek
      > Saqqara
      > Iwusia
      > Ja_nek
      > jmx
      > white.falcon
      > sosnowa_igielka
      > messjanek (apf)
      > elzbieta28
      > kwasna_cytryna
      > slodki_pierdzioszek
      > psiutek_kogutek
      >salomonowe gacie (chyba,ze dostana zdjecie)

co raz ladniej sie zaczyna to prezentowac:)). To jeszcze glosniej
      krzyczmy: "MESSJA DO DOMU!!! MESSJA DO DOMU!!!". I tak pewnie przyjdzie i Nam
      odpisze, ze nie od Nas to zalezy, gdzie ona bedzie pisala. Niestety...
      • salomonowe_gacie Re: !!!Statystyka!!! . pierwsze uzupelnienie 04.08.03, 08:00
        zapomniales apfa
        • grooszek Re: !!!Statystyka!!! . pierwsze uzupelnienie 04.08.03, 09:55
          salomonowe_gacie napisał:

> zapomniales apfa

jest w nawiasie przy messjanku - to ponoc ten sam forumowicz:)
      • ponurak Re: !!!Statystyka!!! . drugie uzupelnienie 04.08.03, 17:18
        z innej listy:) LUBIĘ MESSJĘ

1. zajete!!!
        2. ??? (coś krótki ten post:(
    • sosnowa_igielka Re: !!!Statystyka!!! 04.08.03, 09:14
      Ja tam z nią się nie kłóciłam ;-))
      • grooszek Re: !!!Statystyka!!! 04.08.03, 09:29
        tiaaaa, ja tez nie;))). przeciez o to chodzi - ze my sie tym dobrze bawimy:)))
        • sosnowa_igielka Re: !!!Statystyka!!! 04.08.03, 11:38
          To ja nie wiedziałam że wspólne obrzucanie się błotem jest zabawą ;-))) To ja
          też tak chcę!! ;-PPP
    • Gość: gb Re: !!!Statystyka!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 04.08.03, 09:32
      grooszek napisał:

> Oczywiscie, o tym dziwnym tworze bez mozgu, jaj i podobno bez dziury miedzy
      > nogami bedzie again:))). Aby pokazac temu tworowi jego pozycje na fr, zrobie
      > krotkie zestawienie osob (nickow) z ktorymi twor nasz omawiany sie w
      > ostatnich dniach poklocil, lub ktore ewidentnie tego tworu nie lubia. OK? To
      > zaczynamy. Aha, jesli ktos sie czuje na liscie umieszczony bezpodstawnie,
      > prosze o komentarz - w miare mozliwosci bede zamieszczal sprostowanie. To
      > samo, jesli ktos sie czuje pominiety:))).
      >
      > Kolejnosc przypadkowa:
      > grooszek
      > Saqqara
      > Iwusia
      > Ja_nek
      > jmx
      > white.falcon
      > sosnowa_igielka
      > messjanek (apf)
      > elzbieta28
      > kwasna_cytryna
      >
      > Sa to wszystko osoby, ktore w ostatnim tygodniu (lub tez wczesniej) weszly w
      > konflikt z messja. Sluchajcie, takie zycie - z reguly glos wiekszosci jest
      > glosem slusznym, ale ten swinski pomiot z Londynu "messja" wciaz nie chce
      > przyjac do wiadomosci, ze nikt go (czyli tego tworu "messji") na FR nie
      > chce!!! Krzyczmy wiec glosniej: "MESSJA DO DOMU!!!! MESSJA DO DOMU!!!" :)))
      > Moze nam sie uda??? Choc watpie - forum nie daje mozliwosci fizycznego
      > pieprzniecia kogos mlotkiem w czaszke, a to jest jedyny komunikat ktory to
      > cos zwane "messja" rozumie...

Jesteś chyba troszkę nawiedzony. To niegrożnie wygląda ale radziłabym
      postępować wg zasady; żyj i daj żyć innym ;)
      >
      • grooszek Re: !!!Statystyka!!! 04.08.03, 09:47

> Jesteś chyba troszkę nawiedzony. To niegrożnie wygląda ale radziłabym
        > postępować wg zasady; żyj i daj żyć innym ;)
        > >

droga gb!
        Dziekuje za troske i dobra rade. Wcale nie przyszlo mi teraz do glowy
        przyslowie: "dobrymi checiami pieklo jest wybrukowane" ;))). Innym dam zyc,
        ale "messja" go home!!! Bo ja jestem nawiedzony;)) I uwielbiam niszczyc
        zaklamnych bucow oraz inne buraki:))). Po prostu nienawidze nieszczerosci,
        falszu i innych tym podobnych spraw, a buc "messja" szerzy nieprawde i
        szkodliwe dla roznych osob tresci.
        pozdrawiam serdecznie:)

grooszek inkwizytor;)
        • Gość: gb Re: !!!Statystyka!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 04.08.03, 09:58
          grooszek napisał:

>
          > > Jesteś chyba troszkę nawiedzony. To niegrożnie wygląda ale radziłabym
          > > postępować wg zasady; żyj i daj żyć innym ;)
          > > >
          >
          > droga gb!
          > Dziekuje za troske i dobra rade.

Mimo Twoich podziękowań a może zachęcona nimi, pozwolę sobie jeszcze napisać :-
          )

Wcale nie przyszlo mi teraz do glowy
          > przyslowie: "dobrymi checiami pieklo jest wybrukowane" ;))). Innym dam zyc,
          > ale "messja" go home!!! Bo ja jestem nawiedzony;)) I uwielbiam niszczyc
          > zaklamnych bucow oraz inne buraki:))). Po prostu nienawidze nieszczerosci,
          > falszu i innych tym podobnych spraw,

Tu jesteśmy podobni i wcałej rozciągłości Cię popieram.

a buc "messja" szerzy nieprawde i
          > szkodliwe dla roznych osob tresci.

Może daj tym innym szansę oceny tych treści. Całe swoje życie zamierzasz
          poświęcić ochranianiu innych. Wierz mi, dużo daje nauka metodą prób i błędów.
          A co istotne, tych błędów nigdy się nie zapomina.
          > pozdrawiam serdecznie:)
          Pozdrawiam bardzo serdecznie :)
          >
          > grooszek inkwizytor;)
          czasy inkwizycji minęły, miejmy nadzieję, bezpowrotnie!
          >
          • grooszek Re: !!!Statystyka!!! 04.08.03, 10:07

> Mimo Twoich podziękowań a może zachęcona nimi, pozwolę sobie jeszcze
            napisać :-
            > )

jest mi bardzo milo - bo ja naprawde lubie rozmawiac:). Szczegolnie, jak obie
            strony zachowuja jakies formy, rozmowa moze byc przyjemna dla ducha strawa, ze
            sie tak wyraze;)

> Wcale nie przyszlo mi teraz do glowy
            > Tu jesteśmy podobni i wcałej rozciągłości Cię popieram.

Moja radosc jest tym wieksza, ze ""messja" go home" nie wycielas z tego
            cytatu;)).

> a buc "messja" szerzy nieprawde i
            > > szkodliwe dla roznych osob tresci.
            >
            > Może daj tym innym szansę oceny tych treści. Całe swoje życie zamierzasz
            > poświęcić ochranianiu innych. Wierz mi, dużo daje nauka metodą prób i błędów.
            > A co istotne, tych błędów nigdy się nie zapomina.
            > > pozdrawiam serdecznie:)

I tu dochodzimy do smutnego sedna sprawy. Messja pisze od kilku lat na FR,
            wszyscy ja zdazyli ocenic - zreszta widzisz brak protestow osob na liscie, a
            wiekszosc z nich to sa tzw. stali bywalcy - i po prostu ja ignoruja. A ze ja
            mam taka a nie inna nature, to przyjalem styl inkwizycji i mam teraz super
            zabawe:). zamykam oczy, i widze siebie w dlugim czarnym plaszczu, na glowie
            mnisi kaptur dokladnie skrywajacy cala twarz, tylko dwa blyszczace slepia, w
            reku trzymam plonaca zagiew, a przede man stos siana i drewna, na srodku stosu
            pal, a do pala przywiazana obrzydliwie tlusta, z czerwonymi jak buraki
            polikami, "messja". I podkladam w koncu ogien...;)))

> Pozdrawiam bardzo serdecznie :)
            > >
            > > grooszek inkwizytor;)
            > czasy inkwizycji minęły, miejmy nadzieję, bezpowrotnie!
            > >
            Inkwizycja minela. "nie" dla glupoty bedzie wiecznie zywe, mam nadzieje:).

Pozdrawiam,

grooszek szanujacy wybory doroslych ludzi;))
            • Gość: gb Re: !!!Statystyka!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 04.08.03, 10:17
              grooszek napisał:

> jest mi bardzo milo - bo ja naprawde lubie rozmawiac:). Szczegolnie, jak
              obie > strony zachowuja jakies formy, rozmowa moze byc przyjemna dla ducha
              strawa, ze > sie tak wyraze;)

:))) Ja też lubię. Czasem wydaje mi się że to nałóg.

> grooszek szanujacy wybory doroslych ludzi;))

Nie szanujesz jej wyboru, Groszku!
              >
              • grooszek Re: !!!Statystyka!!! 04.08.03, 10:21

> > grooszek szanujacy wybory doroslych ludzi;))
                >
                > Nie szanujesz jej wyboru, Groszku!
                > >

Bo przekroczyla pewna granice, ktorej nie powinna. Przed ta granica jest
                tolerancja, a za to granica jest stanowcze "NIE" dla glupoty, chamstwa i
                zaklamania:)))
                • Gość: gb Re: !!!Statystyka!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 04.08.03, 10:25
                  grooszek napisał:

>
                  > > > grooszek szanujacy wybory doroslych ludzi;))
                  > >
                  > > Nie szanujesz jej wyboru, Groszku!
                  > > >
                  >
                  > Bo przekroczyla pewna granice, ktorej nie powinna. Przed ta granica jest
                  > tolerancja, a za to granica jest stanowcze "NIE" dla glupoty, chamstwa i
                  > zaklamania:)))

Ty wyznaczasz granice? Kim jesteś ?:)))
                  >
                  • grooszek Re: !!!Statystyka!!! 04.08.03, 10:29
                    > Ty wyznaczasz granice? Kim jesteś ?:)))
                    > >
                    Grooszek - Wielki Inkwizytor;))). Granice sami sobie ustalamy - ona
                    przekroczyla granice mojej tolerancji. To sie tak potocznie nazywa: stanac
                    komus na odcisk;)))
                    • Gość: gb Re: !!!Statystyka!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 04.08.03, 10:32
                      grooszek napisał:

> > Ty wyznaczasz granice? Kim jesteś ?:)))
                      > > >
                      > Grooszek - Wielki Inkwizytor;))). Granice sami sobie ustalamy - ona
                      > przekroczyla granice mojej tolerancji. To sie tak potocznie nazywa: stanac
                      > komus na odcisk;)))
                      >
                      Czytam trochę to forum i nie zauważyłam żeby jej wypowiedzi czyniły tu jakieś
                      spustoszenie. Jeżeli komuś nie odpowiada, może nie podejmować lub nie
                      nawiązywać rozmowy.
                      • grooszek Re: !!!Statystyka!!! 04.08.03, 10:43
                        > Czytam trochę to forum i nie zauważyłam żeby jej wypowiedzi czyniły tu jakieś
                        > spustoszenie. Jeżeli komuś nie odpowiada, może nie podejmować lub nie
                        > nawiązywać rozmowy.

Jedni ignoruja, a ja robie jak robie - i sie dobrze przy tym bawie:).
                        Odwracajac sytuacje - jezeli komus sie moja dzialalnosc nie podoba, moze mnie
                        ignorowac:) I nie bede za nim/nia chodzil jak pies mysliwski:))
                        • Gość: gb Re: !!!Statystyka!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 04.08.03, 10:51
                          grooszek napisał:

> > Czytam trochę to forum i nie zauważyłam żeby jej wypowiedzi czyniły tu jak
                          > ieś
                          > > spustoszenie. Jeżeli komuś nie odpowiada, może nie podejmować lub nie
                          > > nawiązywać rozmowy.
                          >
                          > Jedni ignoruja, a ja robie jak robie - i sie dobrze przy tym bawie:).
                          > Odwracajac sytuacje - jezeli komus sie moja dzialalnosc nie podoba, moze
                          mnie
                          > ignorowac:) I nie bede za nim/nia chodzil jak pies mysliwski:))

Twoja wola i Twój także wybór zabaw. Pwstrzymam się od oceny.
                          >
                          • grooszek Re: !!!Statystyka!!! 04.08.03, 10:55

> Twoja wola i Twój także wybór zabaw. Pwstrzymam się od oceny.
                            > >
                            Ok. Ale mam nadzieje, ze to nie oznacza konca milej konwersacji:))). Tak BTW,
                            tez masz takie wrazenie,ze sformulowanie "powstrzymam sie od oceny" tez niesie
                            gdzies tam w sobie ocene, raczej negatywna? Nie wiem, z czego to sie
                            bierze...:))
                            • Gość: gb Re: !!!Statystyka!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 04.08.03, 11:04
                              grooszek napisał:

>
                              > > Twoja wola i Twój także wybór zabaw. Pwstrzymam się od oceny.
                              > > >
                              > Ok. Ale mam nadzieje, ze to nie oznacza konca milej konwersacji:))). Tak BTW,
                              > tez masz takie wrazenie,ze sformulowanie "powstrzymam sie od oceny" tez
                              niesie > gdzies tam w sobie ocene, raczej negatywna? Nie wiem, z czego to sie
                              > bierze...:))

Masz rację :) Nie przepadam za takim traktowaniem ludzi. A jak to się ma do
                              tego, co wcześniej głosiłeś? Przecież to co robisz, zbyt mądre nie jest. To
                              już ocena, przykro mi :), że tak wyszło.
                              Muszę uciekać, dzisiaj moja suczka ma operację i trochę się denerwuję. Na razie
                              • grooszek Re: !!!Statystyka!!! 04.08.03, 11:07

> Muszę uciekać, dzisiaj moja suczka ma operację i trochę się denerwuję. Na
                                razie

Powodzenia, trzymam kciuki za pewna reke pana doktora!:))
                    • Gość: gb Re: !!!Statystyka!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 04.08.03, 10:35
                      I jeszcze jedno jeżeli już o granicach rozmawiamy. Może moje wypowiedzi tu
                      komuś przeszkadzają? Wystarczy powiedzieć, nie muszę tu głosić swoich mądrości.
                      • grooszek Re: !!!Statystyka!!! 04.08.03, 10:40
                        Gość portalu: gb napisał(a):

> I jeszcze jedno jeżeli już o granicach rozmawiamy. Może moje wypowiedzi tu
                        > komuś przeszkadzają? Wystarczy powiedzieć, nie muszę tu głosić swoich
                        mądrości.

Nie musze sie zgadzac z tym, co piszesz. Ale dopoki piszesz tak jak teraz, nie
                        moge Ci zarzucac, ze po prostu piszesz - po to jest forum:). A sa tacy, co
                        realizowac probuja rozne swoje ambicje, czasem przekraczajac przy tym granice:))
                        • Gość: gb Re: !!!Statystyka!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 04.08.03, 10:52
                          grooszek napisał:

> Gość portalu: gb napisał(a):
                          >
                          > > I jeszcze jedno jeżeli już o granicach rozmawiamy. Może moje wypowiedzi tu
                          >
                          > > komuś przeszkadzają? Wystarczy powiedzieć, nie muszę tu głosić swoich
                          > mądrości.
                          >
                          > Nie musze sie zgadzac z tym, co piszesz. Ale dopoki piszesz tak jak teraz,
                          nie
                          > moge Ci zarzucac, ze po prostu piszesz - po to jest forum:). A sa tacy, co
                          > realizowac probuja rozne swoje ambicje, czasem przekraczajac przy tym
                          granice:)

Przyznam, że trochę trudno Cię zrozumieć. To brzmi tak jak grożba. Nie
                          dostosujesz się, to uciekaj.
                          > )
                          >
                          • grooszek Re: !!!Statystyka!!! 04.08.03, 11:00
                            >
                            > Przyznam, że trochę trudno Cię zrozumieć. To brzmi tak jak grożba. Nie
                            > dostosujesz się, to uciekaj.

Nie. Kazdy ma prawo miec wlasny styl. I niech go zachowuje - dzieki temu forum
                            jst barwne. Ale nikt nie moze wierzyc w zasade "forum to tylko ja". Bo kto
                            mieczem wojuje, ten od miecza ginie. Nie wiem, jak dlugo czytasz forum - ale
                            historia FR zna wiele przykladow osob, ktore stad odeszly z powodu, z ktorym
                            teraz tak na niby walcze:). A ze stosuje ta sama metode - trudno, taki life:)).
                            Widze, ze mamy bardzo odmienne stanowiska - trudno. Na szczescie nmie skaczemy
                            na siebie z pazurami, narzucajac jedno drugiemu wlasny punkt widzenia:))).
                            • Gość: gb Re: !!!Statystyka!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 04.08.03, 15:11
                              grooszek napisał:

> >
                              > > Przyznam, że trochę trudno Cię zrozumieć. To brzmi tak jak grożba. Nie
                              > > dostosujesz się, to uciekaj.
                              >
                              > Nie. Kazdy ma prawo miec wlasny styl. I niech go zachowuje - dzieki temu
                              forum
                              > jst barwne. Ale nikt nie moze wierzyc w zasade "forum to tylko ja". Bo kto
                              > mieczem wojuje, ten od miecza ginie. Nie wiem, jak dlugo czytasz forum - ale
                              > historia FR zna wiele przykladow osob, ktore stad odeszly z powodu, z ktorym
                              > teraz tak na niby walcze:). A ze stosuje ta sama metode - trudno, taki
                              life:)).
                              > Widze, ze mamy bardzo odmienne stanowiska - trudno. Na szczescie nmie
                              skaczemy
                              > na siebie z pazurami, narzucajac jedno drugiemu wlasny punkt widzenia:))).

Niekoniecznie zależy mi na tym, by Cie przekonac ale weż pod uwagę jeszcze
                              jedną sugestię. Jak sądzisz, na czym skupi się osoba, która atakujesz?
                              Oczywiście na obronie lub walce z Tobą. A gdzie czas na refleksje i
                              przemyślenie sytuacji? Uważam, że jeżeli ktoś koniecznie chce coś robić, niech
                              robi, brak akceptacji ze strony innych się wyczuwa. A poza tym zupełnie nie
                              rozumiem dlaczego przeszkadza Ci ktoś, kto zachowuje się inaczej niż Ty. Czy
                              jesteś nieomylny?
                              >
                              • grooszek Re: !!!Statystyka!!! 04.08.03, 15:19
                                > Niekoniecznie zależy mi na tym, by Cie przekonac ale weż pod uwagę jeszcze
                                > jedną sugestię. Jak sądzisz, na czym skupi się osoba, która atakujesz?
                                > Oczywiście na obronie lub walce z Tobą. A gdzie czas na refleksje i
                                > przemyślenie sytuacji? Uważam, że jeżeli ktoś koniecznie chce coś robić,

Czas na refleksje juz minal. Teraz wycinamy robaka;))) A mogl sam sie zmienic
                                lub zrezygnowac...:))

niech
                                > robi, brak akceptacji ze strony innych się wyczuwa. A poza tym zupełnie nie
                                > rozumiem dlaczego przeszkadza Ci ktoś, kto zachowuje się inaczej niż Ty. Czy
                                > jesteś nieomylny?
                                > >
                                Nie, nie przeszkadza mi to. Chociazby Ty sie zachowujesz inaczej niz ja, i nie
                                czuje w zwiazku z tym zadnej niecheci do Ciebie, naprawde. Przeszkadza mi to,
                                ze ktos obraza regularnie mnie i moja dziewczyne - nie stawiaj prosze naszej
                                biednej messji w pozycji ofiary:)). to naprawde nienajlepsze miejsce dla niej.
                                • Gość: gb Re: !!!Statystyka!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 04.08.03, 15:27
                                  Nie znam całej sprawy a przyznaję, że nie bardzo mnie ona interesuje więc tocz
                                  swoją walke dalej chociaż sympatycznie te wątki na forum nie wyglądają.
                                  • grooszek Re: !!!Statystyka!!! 04.08.03, 15:31

> Nie znam całej sprawy a przyznaję, że nie bardzo mnie ona interesuje więc
                                    tocz
                                    > swoją walke dalej chociaż sympatycznie te wątki na forum nie wyglądają.

takie zycie. Pieknie utrzymany zywoplot, ale przez jakas szparke smietnik
                                    rozwalony przeswituje:). Przynajmniej wiesz, czego nie czytac - tak jak
                                    wszedzie, kazdy znajdzie cos dla siebie. Ktos lubi ten styl, to go ze mna
                                    pociagnie, ktos nie - trudno:). Choc szkoda, bo bardzo fajnie sie z Toba
                                    gada:). Udala sie operacja?
                                    • Gość: gb Re: !!!Statystyka!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 04.08.03, 15:35
                                      To nie tak szybko. Operacja trwa teraz a po zwierzaka zgłaszam się na telefon.
                                      Czekam więc.
                                      • grooszek Re: !!!Statystyka!!! 04.08.03, 15:36

> To nie tak szybko. Operacja trwa teraz a po zwierzaka zgłaszam się na
                                        telefon.
                                        > Czekam więc.

aha. To malo romantyczny temat,ale kocham psiaki, wiec bede go ciagnal:). Co
                                        operuja suczce?
                                  • kwasna_cytryna Re: !!!Statystyka!!! 04.08.03, 15:39

> Nie znam całej sprawy a przyznaję, że nie bardzo mnie ona interesuje więc
                                    tocz
                                    > swoją walke dalej chociaż sympatycznie te wątki na forum nie wyglądają.

Ależ zgadza sie - romantica przez takie watki nie wygląda sympatycznie. Tyle,
                                    że ludzka cierpliwość ma swoje granice. Można ignorować oczywiście, ale to też
                                    nic nie daje, bo delikwentka potrafi biegać za ludźmi po wszystkich wątkach i
                                    wszystkie posty komentować na swój mało wybredny sposób. Ileż można udawać, że
                                    jak ktoś na Ciebie pluje, to tylko deszczyk pada, albo nadstawiać drugi
                                    policzek.
                                    • Gość: gb Re: !!!Statystyka!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 04.08.03, 15:48
                                      Coś mi to przypomina. Każdy kto wchodzi do internetu ma pewne o nim
                                      wyobrażenie. Moje wyglądało następująco: kłamią, oszukują itp. Więc gdy ktoś
                                      był złośliwy, starałam się tym samym odpłacić. Niestety nie wyprowadzono mnie
                                      z błędu w temacie wiedzy jaką miałam o internecie na początku.
                                      • kwasna_cytryna Re: !!!Statystyka!!! 04.08.03, 16:02
                                        Trudno mnie nazwać początkującą internautką :))) Lecz gdy witają Cię dobrym
                                        słowem i szanują tylko do momentu, kiedy masz takie samo zdanie, jak ona, to
                                        chyba coś jest nie tak. Gdy ośmielisz się mieć własne zdanie, odmienne
                                        oczywiście, narazisz się na naprawdę niewybredne ataki i komentarze. Gdy
                                        przyjmiesz to z pokorą, być może zostawi Cię w spokoju. Ale gdy zaczynasz
                                        bronić własnego zdania, to narażasz się na potęgującą się z każdym postem
                                        lawinę błota. Potem jest juz tak jak napisałam niżej.
                                        • Gość: gb Re: !!!Statystyka!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 04.08.03, 16:06
                                          kwasna_cytryna napisała:

> Trudno mnie nazwać początkującą internautką :))) Lecz gdy witają Cię dobrym
                                          > słowem i szanują tylko do momentu, kiedy masz takie samo zdanie, jak ona, to
                                          > chyba coś jest nie tak.

Powiedz mi wprost, czy to chodzi o mnie?

Gdy ośmielisz się mieć własne zdanie, odmienne
                                          > oczywiście, narazisz się na naprawdę niewybredne ataki i komentarze. Gdy
                                          > przyjmiesz to z pokorą, być może zostawi Cię w spokoju. Ale gdy zaczynasz
                                          > bronić własnego zdania, to narażasz się na potęgującą się z każdym postem
                                          > lawinę błota.

Co to znaczy błota? Przecież każdy z Was broni tu własnego zdania. Trudno
                                          chyba wymagać żeby inny poddał się temu z pokorą tylko dlatego, że jest nowy.

Potem jest juz tak jak napisałam niżej.
                                          • kwasna_cytryna Re: !!!Statystyka!!! 04.08.03, 16:09
                                            Nie, nie o Ciebie - mówię o osobie, która wprowadza tu najwięcej zamieszania.
                                            Chyba, że jesteś nią :))))
                                            • Gość: gb Re: !!!Statystyka!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 04.08.03, 16:13
                                              kwasna_cytryna napisała:

> Nie, nie o Ciebie - mówię o osobie, która wprowadza tu najwięcej
                                              zamieszania. > Chyba, że jesteś nią :))))

Jeżeli jestem tak postrzegana?
                                              • kwasna_cytryna Re: !!!Statystyka!!! 04.08.03, 16:31
                                                Jako osoba wprowadzająca zamieszanie czy też jako ona ???? :)))
                                                • Gość: gb Re: !!!Statystyka!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 04.08.03, 16:32
                                                  kwasna_cytryna napisała:

> Jako osoba wprowadzająca zamieszanie czy też jako ona ???? :)))

Nie podpisuję się takim nickiem jeżeli o to Ci chodzi.
                                                  • kwasna_cytryna Re: !!!Statystyka!!! 04.08.03, 16:33
                                                    :)))))
                                                    Ja w każdym razie nie zauważyłam, żebyś zamieszanie wprowadzała:))) Tylko
                                                    rozmawiasz przecież ;)))
                                                  • Gość: gb Re: !!!Statystyka!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 04.08.03, 16:37
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> :)))))
                                                    > Ja w każdym razie nie zauważyłam, żebyś zamieszanie wprowadzała:))) Tylko
                                                    > rozmawiasz przecież ;)))

W porzadku, nie myślałam, że tak jestem odbierana. To chyba potężne
                                                    nieporozumienie ale jeżeli tak przeszkadzałam to dlaczego nikt mi wprost tego
                                                    nie powiedział?
                                                  • kwasna_cytryna Re: !!!Statystyka!!! 04.08.03, 16:39
                                                    ???? A komuś przeszkadzasz??
                                                  • Gość: gb Re: !!!Statystyka!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 04.08.03, 16:45
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> ???? A komuś przeszkadzasz??

Tego próbuję się od Ciebie dowiedzieć, bo o to własnie chodzi, że komuś
                                                    przeszkadzam.
                                                  • kwasna_cytryna Re: !!!Statystyka!!! 04.08.03, 16:53
                                                    Jeśli nie jesteś "bohaterką" licznych wątków, to nie sądzę abyś przeszkadzała.
                                                    Zresztą nie o przeszkadzanie chodzi, lecz o stosunek "bohaterki" do ludzi. I
                                                    tylko w tym jest problem, moim zdaniem.
                                                  • messja kwasna cytryna jako "bohaterka" 04.08.03, 17:00
                                                    gdybys ty byla bohaterka, a nie tylko "bohaterka" to sprawe swoich zalow do
                                                    mnie juz dawno bys zalatwila w kulturalny sposob, zamiast sie petac na takich
                                                    smieciwych watkach jak ten.
                                                    ale kazdy walczy jak potrafi. tylko po co?????
                                                    bo, ze groszek jest prymitywnym gnojem i zaden powod mu nie jest potrzebny to
                                                    widac. ale ty? wyksztalcona i inteligentna?
                                                    tylko na tyle cie stac? twoja sprawa... kazdy jest oceniany na miare swoich
                                                    postaw. a quickly, ktory, z innej strony napewno abrdzo cie lubi, juz twoja
                                                    postawe kiedys ocenil jako "malostkowsc". i chyba trudno mu zarzucic brak
                                                    obiektywizmu.
                                                  • Gość: gb Re: !!!Statystyka!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 04.08.03, 17:06
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> Jeśli nie jesteś "bohaterką" licznych wątków, to nie sądzę abyś
                                                    przeszkadzała.
                                                    > Zresztą nie o przeszkadzanie chodzi, lecz o stosunek "bohaterki" do ludzi. I
                                                    > tylko w tym jest problem, moim zdaniem.

Posłuchaj, pytam poważnie, czy przeszkadzam? Jeżeli tak to powiem przepraszam,
                                                    nie zdawałam sobie sprawy z tego jak jestem odbierana. Ktoś rzeczywiście mnie
                                                    ściga, nie wiem o co chodzi i czasami jestem zaczepna. Ale jeżeli to
                                                    przeszkadza, nie ma sprawy. Ja tu jestem krótko i jeżeli aż tak działam Wam na
                                                    nerwy, trudno. Najwidoczniej nie mam pojęcia o świecie w którym żyję. Przykro
                                                    to stwierdzić.
                                                  • kwasna_cytryna Re: !!!Statystyka!!! 04.08.03, 17:09
                                                    >
                                                    > Posłuchaj, pytam poważnie, czy przeszkadzam? Jeżeli tak to powiem
                                                    przepraszam,
                                                    > nie zdawałam sobie sprawy z tego jak jestem odbierana. Ktoś rzeczywiście mnie
                                                    > ściga, nie wiem o co chodzi i czasami jestem zaczepna. Ale jeżeli to
                                                    > przeszkadza, nie ma sprawy. Ja tu jestem krótko i jeżeli aż tak działam Wam
                                                    na
                                                    > nerwy, trudno. Najwidoczniej nie mam pojęcia o świecie w którym żyję. Przykro
                                                    > to stwierdzić.

A ja poważnie mówię, że znam Twój nick, widuję go tu czasem i odbieram Cię
                                                    normalnie. Chcesz znać zdanie innych, to ich zapytaj.
                                                  • Gość: gb Re: !!!Statystyka!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 04.08.03, 17:19
                                                    Przykro mi
                                    • messja cytryna z bolesnym policzkiem:PPPPPP 04.08.03, 16:53
                                      > Ależ zgadza sie - romantica przez takie watki nie wygląda sympatycznie. Tyle,
                                      > że ludzka cierpliwość ma swoje granice. Można ignorować oczywiście, ale to
                                      też
                                      > nic nie daje, bo delikwentka potrafi biegać za ludźmi po wszystkich wątkach i
                                      > wszystkie posty komentować na swój mało wybredny sposób. Ileż można udawać,
                                      że
                                      > jak ktoś na Ciebie pluje, to tylko deszczyk pada, albo nadstawiać drugi
                                      > policzek.

mowisz o sobie? to by sie zgadzalo. kiedys zniecierpliwona twoimi nieustajcymi
                                      komentarzami zapytalam bardzo powaznie o co ci chdzi, a ty otwarcie przyznalas,
                                      ze chodzisz za mna z czystej zlosliwosci.
                                      nie chce mi sie w tej chwili szukac tej wypowiedzi, ale jestem pewna, ze
                                      pamietasz. zreszta nie tylko ty, meduza tez pewno pamieta, jak raptem
                                      wyskoczylas z teza, ze jestem cyniczna, wtracajac sie w ten sposob w uprzejma
                                      pogawedke miedzy mna, a meduza. czy to byla forma nastawiania "drugiego
                                      policzka" watpie... tym bardziej, ze nie bylo widac nawet jednego
                                      policzka:PPPPPP

ale ciesze sie, ze zmienilas zdanie na temat inkwizycji. przynajmniej jestes
                                      bardziej szczera:PPPPPPPPP
                                      tylko nigdy nie przyszloby mi do glowy nazwac cie "delikwentka". ale skoro
                                      sobie tak zyczysz, to prosze bardzo:PPPP
                                      • kwasna_cytryna Re: cytryna z bolesnym policzkiem:PPPPPP 04.08.03, 17:06

messja,
                                        ileż razy można ci powtarzać, ze to jest forum publiczne i każdy ma tu prawo
                                        wypowiadać się na każdym wątku. Dopóki nie przekracza to granic dobrego smaku,
                                        to polemizować można długo i namiętnie. Niestety, twój przypadek - to
                                        wielokrotne przekroczenie granic dobrego smaku i zasad przyzwoitości, to
                                        grubiańskie odzywki do wszystkich, którzy śmieli mieć inne zdanie niż ty. Ileż
                                        można ci to tłumaczyć. I tak to do ciebie nie dociera.
                                        W tej sytuacji nie dziw się, że odpowiada ci się w taki sam sposób, jak
                                        odpowiadasz ty. Bo innego języka widocznie nie rozumiesz.
                                        • messja Re: cytryna z bolesnym policzkiem:PPPPPP 04.08.03, 17:26
                                          bredzisz kobieto. wielokrotnie mnie zaczepialas i wzadnym z tych przypadkow nie
                                          bylo to kwestia obrony "dobrego smaku" z twojej strony. a nawet wrecz
                                          przeciwnie - tak jak w przypadku mojej rozmowu z meduza.

TO BYL WLASNIE PRZYKLAD ZLEGO SMAKU Z TWOJEJ STRONY.

ja rozumiem, ze lubisz sie do mnie przypieprzac bez powodu i juz sie do tego
                                          przyzwyczailam. ale szkoda, ze ciagle zmyslasz nowe preteksty i wykorzystujesz
                                          tego typu smieciwe watki do tych celow. w ten sposob zanizasz klase swojej
                                          zlosliwosci:PPPPPPPP
                                          • kwasna_cytryna Re: cytryna z bolesnym policzkiem:PPPPPP 04.08.03, 18:21
                                            Przykład mojego złego smaku : "jesteś cyniczna"
                                            Przykład dobrego smaku messji: "ty suko"
                                            • messja Re: cytryna z bolesnym policzkiem:PPPPPP 04.08.03, 18:34
                                              kwasna_cytryna napisała:

> Przykład mojego złego smaku : "jesteś cyniczna"
                                              > Przykład dobrego smaku messji: "ty suko"

nigdy nie powiedzialam do ciebie:"ty suko", przypominam sobie natomiast, ze w
                                              naszych "rzeczowych dyskusjach", ktore zaczely sie od TWOJEGO wejscia na watek
                                              meduzy, a nastepnie po ponownej TWOJEJ zaczepce, poajwialy sie zwierzatka, ale
                                              przed psem, byla tez zmija:PPPPPPPPPPPPPPPP

a poza tym to tylko maly kazio w prownaniu do tego, co twoi koledzy wypisuja
                                              tutaj na moj temat ku wyraznej twojej uciesze. widac, ze on dopiero utrafili w
                                              twoje "gusta romantyczne", skoro tak dobrze sie rozumiecie:PPPPP
                                              dlatego rozwazam otwarcie kilku watkow o podbnym charakterze zededykowanych
                                              tobie:PPPPPP

KU CHWALE ROMANTYKI I TAKIM ROMANTYKOM JAK TY!
                                              • messja Re: cytryna z bolesnym policzkiem:PPPPPP 04.08.03, 18:39
                                                i zeby juz zakonczyc jalowe dyskusje, ktore niezmiennie polegaja na tym, ze ty
                                                czepiasz sie mnie, a ja probuje bronic, jeszcze raz wstawie "bez sensu" (jak to
                                                chyba raczylas "z sensem" okreslic) link, do wypowiedzi, na wypadek gdybys
                                                jeszcze jej nie przeczytala, a ktora w zasdzie oddaje wszystko co na dzisiaj
                                                mam ci do powiedzenia.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=7282805&a=7291559
                                              • kwasna_cytryna Re: cytryna z bolesnym policzkiem:PPPPPP 04.08.03, 19:16
                                                messja napisała:
                                                >
                                                > nigdy nie powiedzialam do ciebie:"ty suko",

NIE KŁAM, MESSJO, A OTO DOWÓD:

• cytryna zawsze o mnie i za mna, wierna jak pies...
                                                messja 08-04-2003 19:11 odpowiedz na list odpowiedz cytując

a wlasciwie suka:)
                                      • ja_nek Re: cytryna z bolesnym policzkiem:PPPPPP 04.08.03, 17:11
                                        Widzisz Gb, jeśli ktoś upatrzy sobie w Tobie wroga to nie poradzisz nic.
                                        Możesz odpowiedzieć:
                                        - w sposób mocny i dosadny (Grooszek i Saqqara), albo
                                        - w miarę spokojny wyśmiewający (ja)
                                        wykazując brak kultury przeciwnika.
                                        W przypadku messji ani jedno ani drugie nie daje dobrych efektów.
                                        Ignorowanie oznacza, że messja może po Tobie jeździć i stosować prowokacje
                                        typu wymyślanie nicków, gdzie rzekomo nowa osoba opowiada o Tobie "rewelacje".
                                        Pytam zatem jak obronić się skutecznie?

Pozdrawiam
                                        janek
                                        • messja lekarstwo dla janka:PPPP 04.08.03, 17:29

> Pytam zatem jak obronić się skutecznie?
                                          >
                                          > Pozdrawiam
                                          > janek

przestan mnie atakowac, zwlaszcza wykorzystujac rozmowy, ktore ciebie nie
                                          dotycza:PPPP

inteligencja, to janek nie grzeszy, skoro jeszcze tego nie pojal:PPPPP
                                          a moze wygodniej mu udawac idiote?:PPPPP
                                          • tykroman Re: lekarstwo dla janka:PPPP 04.08.03, 18:46
                                            Powiedz Messjo , sobie i innym , o co Ci tutaj chodzi? Tylko tak z reka na
                                            sercu:)))
                                            Nikt Cie tutaj nie lubi i nie chce. Dlaczego jeszcze tutaj jestes.
                                            Jak to swiadczy o Twojej inteligencji i dobrych manierach ?
                                            • messja Re: lekarstwo dla janka:PPPP 04.08.03, 18:48
                                              tykroman napisał:

> Powiedz Messjo , sobie i innym , o co Ci tutaj chodzi? Tylko tak z reka na
                                              > sercu:)))
                                              > Nikt Cie tutaj nie lubi i nie chce. Dlaczego jeszcze tutaj jestes.
                                              > Jak to swiadczy o Twojej inteligencji i dobrych manierach ?

a kto ciebie lubi?:P
                                              • tykroman Re: lekarstwo dla janka:PPPP 04.08.03, 18:49
                                                Pan Buk
                                                • messja Re: lekarstwo dla janka:PPPP 04.08.03, 18:52
                                                  tykroman napisał:

> Pan Buk

rotfl:)
                                                  mnie tez kochaja wszystkie buki jakie znam:)))))
                                                  • tykroman Re: lekarstwo dla janka:PPPP 04.08.03, 19:00
                                                    messja napisała:

> tykroman napisał:
                                                    >
                                                    > > Pan Buk
                                                    >
                                                    > rotfl:)
                                                    > mnie tez kochaja wszystkie buki jakie znam:)))))

Widzisz , nie jest tak zle:))))
                                                    A tak powaznie , to lepiej rozmawiac z jednym Bukiem , ktory chce niz z Klonami,
                                                    ktore nie chca:)))
                                                  • messja Re: lekarstwo dla janka:PPPP 04.08.03, 19:03
                                                    alez te "klony" bardzo chca. a ze nie zawsze maja cos waznego do powiedzenia,
                                                    to juz nie moja wina.
                                                  • tykroman Re: lekarstwo dla janka:PPPP 04.08.03, 19:07
                                                    messja napisała:

> alez te "klony" bardzo chca. a ze nie zawsze maja cos waznego do powiedzenia,
                                                    > to juz nie moja wina.
                                                    >
                                                    >

Jakby na to nie patrzec , to chyba masz racje.
                                                    Tak to z Klonami juz bywa.
                                            • Gość: gb Re: lekarstwo dla janka:PPPP IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 04.08.03, 18:51
                                              tykroman napisał:

> Powiedz Messjo , sobie i innym , o co Ci tutaj chodzi? Tylko tak z reka na
                                              > sercu:)))
                                              > Nikt Cie tutaj nie lubi i nie chce. Dlaczego jeszcze tutaj jestes.
                                              > Jak to swiadczy o Twojej inteligencji i dobrych manierach ?

Nie występowałam pod nickiem Messja ale dla tu obecnych to chyba nie stanowi
                                              żadnej różnicy. Oczywiście, że siłą wchodzić nigdzie nie będę. Gratuluję
                                              zachęcających metod od samego początku mojego pobytu w internecie. I zgodnie z
                                              sugestią żegnam :-)
                                              • messja Re: lekarstwo dla janka:PPPP 04.08.03, 18:54
                                                > Nie występowałam pod nickiem Messja ale dla tu obecnych to chyba nie stanowi
                                                > żadnej różnicy. Oczywiście, że siłą wchodzić nigdzie nie będę. Gratuluję
                                                > zachęcających metod od samego początku mojego pobytu w internecie. I zgodnie
                                                z
                                                > sugestią żegnam :-)

a moge cie o cos zapytac na priv. zanim odejdziesz?
                                                • Gość: gb Re: lekarstwo dla janka:PPPP IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 04.08.03, 18:55
                                                  messja napisała:

> > Nie występowałam pod nickiem Messja ale dla tu obecnych to chyba nie stano
                                                  > wi
                                                  > > żadnej różnicy. Oczywiście, że siłą wchodzić nigdzie nie będę. Gratuluję
                                                  > > zachęcających metod od samego początku mojego pobytu w internecie. I zgodn
                                                  > ie
                                                  > z
                                                  > > sugestią żegnam :-)
                                                  >
                                                  > a moge cie o cos zapytac na priv. zanim odejdziesz?
                                                  Oczywiście
                                                  • messja Re: lekarstwo dla janka:PPPP 04.08.03, 18:59
                                                    w takim razie juz pisze. jesli mozesz to odpowiedz szczerze.
                                                  • Gość: gb Re: lekarstwo dla janka:PPPP IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 04.08.03, 19:00
                                                    messja napisała:

> w takim razie juz pisze. jesli mozesz to odpowiedz szczerze.
                                                    Gdzie piszesz?
                                              • tykroman Re: lekarstwo dla janka:PPPP 04.08.03, 18:56

> tykroman napisał:
                                                >
                                                > > Powiedz Messjo , sobie i innym , o co Ci tutaj chodzi? Tylko tak z reka na
                                                >
                                                > > sercu:)))
                                                > > Nikt Cie tutaj nie lubi i nie chce. Dlaczego jeszcze tutaj jestes.
                                                > > Jak to swiadczy o Twojej inteligencji i dobrych manierach ?
                                                >
                                                > Nie występowałam pod nickiem Messja ale dla tu obecnych to chyba nie stanowi
                                                > żadnej różnicy. Oczywiście, że siłą wchodzić nigdzie nie będę. Gratuluję
                                                > zachęcających metod od samego początku mojego pobytu w internecie. I zgodnie
                                                z
                                                > sugestią żegnam :-)

To nie bylo do Ciebie GB. Dlaczego bierzesz to wszystko do siebie?
                                                Jak chcesz sie pozegnac to zrob to raz a dobrze , jezeli myslisz ze Cie tutaj
                                                obrazaja.
                                                • Gość: gb Re: lekarstwo dla janka:PPPP IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 04.08.03, 18:59
                                                  tykroman napisał:

> > > Nikt Cie tutaj nie lubi i nie chce. Dlaczego jeszcze tutaj jestes.
                                                  >>
                                                  > To nie bylo do Ciebie GB. Dlaczego bierzesz to wszystko do siebie?
                                                  > Jak chcesz sie pozegnac to zrob to raz a dobrze , jezeli myslisz ze Cie
                                                  tutaj
                                                  > obrazaja.

Dlaczego? Przeczytaj moją wymianę postów z Groszkiem. Trochę dziwna.
                                                  • messja Re: lekarstwo dla janka:PPPP 04.08.03, 19:00
                                                    przepraszam, za gapostwo, ale na jaki adres, bo jestes niezalogowana?
                                                  • Gość: gb Re: lekarstwo dla janka:PPPP IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 04.08.03, 19:03
                                                    messja napisała:

> przepraszam, za gapostwo, ale na jaki adres, bo jestes niezalogowana?
                                                    Jeżeli nie znasz adresu to napisz tutaj
                                                  • messja Re: lekarstwo dla janka:PPPP 04.08.03, 19:06

> messja napisała:
                                                    >
                                                    > > przepraszam, za gapostwo, ale na jaki adres, bo jestes niezalogowana?
                                                    > Jeżeli nie znasz adresu to napisz tutaj

no to mnie zalatwilas:)
                                                    oczywiscie, ze nie znam adresu, przeciez inaczej bym nie pytala.
                                                    a nie mozesz mi go przeslac na moja skrzynke, jesli chodzi tylko o to, ze nie
                                                    chesz go publicznie ujawnic?

a tutaj nie chce pisac, bo mam pytanie prywatne.
                                                  • Gość: gb Re: lekarstwo dla janka:PPPP IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 04.08.03, 19:10
                                                    >
                                                    > no to mnie zalatwilas:)
                                                    > oczywiscie, ze nie znam adresu, przeciez inaczej bym nie pytala.
                                                    > a nie mozesz mi go przeslac na moja skrzynke, jesli chodzi tylko o to, ze
                                                    nie
                                                    > chesz go publicznie ujawnic?
                                                    >
                                                    > a tutaj nie chce pisac, bo mam pytanie prywatne.

Pytaj prywatnie, inni złożą obietnicę, że nie przeczytają.
                                                  • messja Re: lekarstwo dla janka:PPPP 04.08.03, 19:12

> Pytaj prywatnie, inni złożą obietnicę, że nie przeczytają.

dobrze: nie, to nie. chcialam sie czegos dowiedziec, ale jesli w ten sposob do
                                                    tego podchodzisz, to juz nie bede pytac.
                                                  • tykroman Re: lekarstwo dla janka:PPPP 04.08.03, 19:04

> tykroman napisał:
                                                    >
                                                    > > > > Nikt Cie tutaj nie lubi i nie chce. Dlaczego jeszcze tutaj jeste
                                                    > s.
                                                    > >>
                                                    > > To nie bylo do Ciebie GB. Dlaczego bierzesz to wszystko do siebie?
                                                    > > Jak chcesz sie pozegnac to zrob to raz a dobrze , jezeli myslisz ze Cie
                                                    > tutaj
                                                    > > obrazaja.
                                                    >
                                                    > Dlaczego? Przeczytaj moją wymianę postów z Groszkiem. Trochę dziwna.

Czy Ty masz problem z oczami GB ?
                                                    TO NIE BYLO DO CIEBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TYLKO DO MESSJI.
                                                    Czy Ty nazywasz sie Messja ?
                                                  • Gość: gb Re: lekarstwo dla janka:PPPP IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 04.08.03, 19:09
                                                    tykroman napisał:

> Gość portalu: gb napisał(a):
                                                    >
                                                    > > tykroman napisał:
                                                    > >
                                                    > > > > > Nikt Cie tutaj nie lubi i nie chce. Dlaczego jeszcze tutaj
                                                    > jeste
                                                    > > s.
                                                    > > >>
                                                    > > > To nie bylo do Ciebie GB. Dlaczego bierzesz to wszystko do siebie?
                                                    > > > Jak chcesz sie pozegnac to zrob to raz a dobrze , jezeli myslisz ze C
                                                    > ie
                                                    > > tutaj
                                                    > > > obrazaja.
                                                    > >
                                                    > > Dlaczego? Przeczytaj moją wymianę postów z Groszkiem. Trochę dziwna.
                                                    >
                                                    > Czy Ty masz problem z oczami GB ?
                                                    > TO NIE BYLO DO CIEBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TYLKO DO MESSJI.
                                                    > Czy Ty nazywasz sie Messja ?

Groszek rozmawia z gb i cała rozmowa jest dla mnie przynajmniej troche dziwna.
                                                    Ale po co ja tu cokolwiek wyjaśniam . Śmiać mi się z tego wszystkiego już
                                                    chce. Dobrze. Przepraszam! Odchodzę. Dłużej pożyję :))))
                                                  • tykroman Re: lekarstwo dla janka:PPPP 04.08.03, 19:14

> tykroman napisał:
                                                    >
                                                    > > Gość portalu: gb napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > tykroman napisał:
                                                    > > >
                                                    > > > > > > Nikt Cie tutaj nie lubi i nie chce. Dlaczego jeszcze t
                                                    > utaj
                                                    > > jeste
                                                    > > > s.
                                                    > > > >>
                                                    > > > > To nie bylo do Ciebie GB. Dlaczego bierzesz to wszystko do siebi
                                                    > e?
                                                    > > > > Jak chcesz sie pozegnac to zrob to raz a dobrze , jezeli myslisz
                                                    > ze C
                                                    > > ie
                                                    > > > tutaj
                                                    > > > > obrazaja.
                                                    > > >
                                                    > > > Dlaczego? Przeczytaj moją wymianę postów z Groszkiem. Trochę dziwna.
                                                    > >
                                                    > > Czy Ty masz problem z oczami GB ?
                                                    > > TO NIE BYLO DO CIEBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TYLKO DO MESSJI.
                                                    > > Czy Ty nazywasz sie Messja ?
                                                    >
                                                    > Groszek rozmawia z gb i cała rozmowa jest dla mnie przynajmniej troche
                                                    dziwna.
                                                    > Ale po co ja tu cokolwiek wyjaśniam . Śmiać mi się z tego wszystkiego już
                                                    > chce. Dobrze. Przepraszam! Odchodzę. Dłużej pożyję :))))

Zadziwiasz mnie GB.
                                                    Groszek z GB przestal rozmawiac dwa miesiace temu:)))
                                                    Jak ja pisze tutaj MESSJA , to znaczy , ze to jest zaadresowane wllasnie do
                                                    niej.
                                                    Jak chcesz rozmawiac sobie z Groszkiem , tak zeby nikt sie nie wtracal , to
                                                    albo zaloz prywatny watek albo pisz do niego prywatnie.
                                                    A jezeli masz sie ciagle obrazac i grozic , ze odejdziej , to juz lepiej chyba
                                                    odejdz.
                                                  • messja Re: lekarstwo dla janka:PPPP 04.08.03, 19:17
                                                    >
                                                    > Zadziwiasz mnie GB.
                                                    > Groszek z GB przestal rozmawiac dwa miesiace temu:)))
                                                    > Jak ja pisze tutaj MESSJA , to znaczy , ze to jest zaadresowane wllasnie do
                                                    > niej.
                                                    > Jak chcesz rozmawiac sobie z Groszkiem , tak zeby nikt sie nie wtracal , to
                                                    > albo zaloz prywatny watek albo pisz do niego prywatnie.
                                                    > A jezeli masz sie ciagle obrazac i grozic , ze odejdziej , to juz lepiej
                                                    chyba
                                                    > odejdz.

to wcale nie jest takie glupie, jak ci sie wydaje. bo jesli gb, to ja, a ty to
                                                    groszek, to wszyscy jestesmy w domu:))))))
                                                  • tykroman Re: lekarstwo dla janka:PPPP 04.08.03, 19:21
                                                    messja napisała:

> >
                                                    > > Zadziwiasz mnie GB.
                                                    > > Groszek z GB przestal rozmawiac dwa miesiace temu:)))
                                                    > > Jak ja pisze tutaj MESSJA , to znaczy , ze to jest zaadresowane wllasnie d
                                                    > o
                                                    > > niej.
                                                    > > Jak chcesz rozmawiac sobie z Groszkiem , tak zeby nikt sie nie wtracal , t
                                                    > o
                                                    > > albo zaloz prywatny watek albo pisz do niego prywatnie.
                                                    > > A jezeli masz sie ciagle obrazac i grozic , ze odejdziej , to juz lepiej
                                                    > chyba
                                                    > > odejdz.
                                                    >
                                                    > to wcale nie jest takie glupie, jak ci sie wydaje. bo jesli gb, to ja, a ty
                                                    to
                                                    > groszek, to wszyscy jestesmy w domu:))))))

Groszek , Buk , Klon czy Fasolka.
                                                    Mozesz do mnie mowic jak chcesz.
    • grooszek Re: !!!Statystyka!!! 06.08.03, 13:47
      nie pozwolimy zatonac temu watkowi, nim go admini nie wytna:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka