09.11.02, 01:23
pozdrówka i cmokasy na dobranoc!!! jak jesteś to się odezewij!!!
;)))
Obserwuj wątek
    • florentynka Re: iwusia!!! 09.11.02, 01:25
      A ja moge ci dac pare cmokasow?:)
      • silvii Re: iwusia!!! 09.11.02, 01:28
        hmmm... jeśli tylko masz ochotę... PEWNIE! ;)))
        • florentynka Re: iwusia!!! 09.11.02, 01:36
          Pewnie, ze mam! Jak bylo w Dekadzie?
          • iwusia Re: iwusia!!! 09.11.02, 02:04
            witojcie dziołchy:)))))
            • Gość: flo Re: iwusia!!! IP: *.pl 09.11.02, 02:08
              Czesc, Iwusia:)
              • iwusia Re: iwusia!!! 09.11.02, 02:11
                cze flo:)))buziaczki, niestety nie bylismy w dekadzie bo nas nie wpuscili,
                wiecej tam nie pojde! o!
                • Gość: flo Re: iwusia!!! IP: *.pl 09.11.02, 02:13
                  Nie wpuscili was, bo byliscie za bardzo czy za malo naprani?
                  :)))))))))
                  • Gość: silvii Re: iwusia!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.11.02, 02:15
                    flo... bo o 19 przestali wpuszczać kogokolwiek... ;((((((((((((( byliśmy w
                    LOLKU!!!!!!!!!!!!!
                    • iwusia Re: iwusia!!! 09.11.02, 02:17
                      ta i wprowadzili limity wiekowe, palanty!
                      • silvii Re: iwusia!!! 09.11.02, 02:19
                        ale i tak było SUPEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRR!!! NIECH ŻAŁUJĄ CI CO CHCIELI A
                        NIE DOTARLI!!!!!!!!!!!!!!1
                      • Gość: flo Re: iwusia!!! IP: *.pl 09.11.02, 02:19
                        Informacja dla Silvii: flo i florentynka to ta sama osoba, czyli ja:)
                        Co to znaczy, ze limity wprowadzili? Gowniarzy juz nie wpuszczaja?:)
                        • silvii Re: iwusia!!! 09.11.02, 02:22
                          wiem ;))))))) i ściskam mocno!!!!!!

od 25 roku życia dopiero wpuszczają... też sobie wymyślili...
                          • Gość: flo Re: iwusia!!! IP: *.pl 09.11.02, 02:23
                            A co? Z aktem urodzenia pod pacha trzeba przychodzic?
                            • silvii Re: iwusia!!! 09.11.02, 02:26
                              dowód cza mieć .... ;(((((((((((((((( ale nie mómy już o tym...
                              było SUPERRRRRRRRRRRR i tylko TO się liczy... ;))))))))
                              • Gość: flo Re: iwusia!!! IP: *.pl 09.11.02, 02:27
                                no to SUPERRRRRRRRRRR!
                                • silvii Re: iwusia!!! 09.11.02, 02:28
                                  tylko Ciebie mi brakowało.... i Czorta tyż... ;(((((((
                                • iwusia Re: iwusia!!! 09.11.02, 02:30
                                  tak tak obryłam sie jak zwykle malo mi szczena pod stół nie wpadła ale w pore
                                  ja złapałam:)))))
                                  ide kobitki juz spać, więc kolorowych snów narka:)
                                  • silvii Re: iwusia!!! 09.11.02, 02:32
                                    też uciekam.... pozdrówka dla wytrwałych!!! ;)))))))
                                    • Gość: flo Re: iwusia!!! IP: *.pl 09.11.02, 02:38
                                      Dobranocka:)
                                      • martucha_ Re: iwusia!!! 09.11.02, 09:28
                                        baby, tak sie usmialam, ze z tego wycia nie moge z siebie wydac glosu, a miesnie brzuszka bola od zakwasow.
                                        cholera, nie potrzebny mi aerobic.
                                        cmokasy na dziendobry dla wszystkich :)))))))))))))))))))))))))
                                        • silvii Re: iwusia!!! 09.11.02, 15:22
                                          ;))))) mnie też wszystko boli...
                                          JAK DOBRZE WSTAĆ SKORO ŚWIT... ;)))))))))))

witam wszystkich...
                                          • Gość: martucha_ Re: iwusia!!! IP: 193.0.121.* 09.11.02, 15:25
                                            bluznisz kobieto, ale cmoki na dobry poczatek zimnego, deszczowo-sniegowego
                                            dnia :))))))))
                                            • silvii Re: iwusia!!! 09.11.02, 15:26
                                              no coś Ty... dopiero wyszłam z wanny... i zaczynam dzień!
                                              • Gość: martucha_ Re: iwusia!!! IP: 193.0.121.* 09.11.02, 15:30
                                                a ja mam przerwe w zajeciach i za pol godziny zaczynam nowy maraton. kapiel
                                                dawno wzieta, gasnaca uroda poprawiona, po drodze wyklad a wieczorem
                                                kino ;))))))
                                                • silvii Re: iwusia!!! 09.11.02, 15:31
                                                  oooo! idziesz do kina czy na film? jeśli na film to jaki?
                                                  • Gość: martucha_ Re: iwusia!!! IP: 193.0.121.* 09.11.02, 15:34
                                                    jedno i drugie, jak swiatla zgasna bede Ulalkie lapac za kolano ;)))) idziemy
                                                    do Sadyby Best Mall na Femme Fatalle, chcesz sie przylaczyc? na 19.30?
                                                  • silvii Re: iwusia!!! 09.11.02, 15:36
                                                    nie jestem pewna czy się wyrwę z domu.... dryndnę i się umówimy oka?
                                                  • Gość: martucha Re: iwusia!!! IP: 193.0.121.* 09.11.02, 15:37
                                                    ok, ale od 18.30 w zwyz, bo wtedy bede miala komore wlaczona, ok?
                                                  • silvii Re: iwusia!!! 09.11.02, 15:38
                                                    no tośmy się umówiły.... ;)))) będę uciekać... papatki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka