Dodaj do ulubionych

Szukam fajnej dziewczyny

26.01.06, 00:28
Szukam fajnej szalonej spontanicznej inteilgentnej dziewczyny ktora sie nie
irytuje z byle powodu a przy tym jest kobieca i apetyczna, wszystko przez to
ze moja dziewczyna robi sie nie do wytrzyamnia zawraca sobie glowe jakimis
bzdurami zamiast zajac sie mna :)
Obserwuj wątek
    • altu Re: Szukam fajnej dziewczyny 26.01.06, 15:24
      i co?
      myslisz, ze to pomoze twojej dziewczynie?
      hm..
      moze lepiej ty zadbaj o nią..
      • prrzemek.b Re: Szukam fajnej dziewczyny 27.01.06, 00:08
        O Nią zadabać sie juz nie da :) jest zwichrowana na punkcie internetu :)
        mysli ze to swiat realny podnieca sie tym co sie tutasj pisze zamiast zająć
        sie życiem w realu dlatego szukam jakiejś fajnej dziewczyny z południa polski
        której sie nudzi :)
        • asja103 Re: Szukam fajnej dziewczyny 27.01.06, 10:39
          no to chyba powinieneś szukac kobiety w realu , a nie takiej, która siedzi
          przed internetem...;))
          • menk.a Re: Szukam fajnej dziewczyny 27.01.06, 12:06
            celnie!;))))))
            • asja103 Re: Szukam fajnej dziewczyny 27.01.06, 14:31
              no dzięki :))
              • wesolutka72 Re: Szukam fajnej dziewczyny 27.01.06, 15:33
                oj dziewczyny, to poszuka nastepnej tez z internetu :))))
                • asja103 Re: Szukam fajnej dziewczyny 27.01.06, 15:34
                  no tak, ale kurcze chciał takiej co to w internecie nie siedzi...a sam co niby
                  robi ;)
        • izaqo kolego, ty o sobie mówisz! 02.02.06, 15:30
          prawda?
    • wesola_kicia Re: Szukam fajnej dziewczyny 27.01.06, 00:33
      współczuje
      jakby mój facet tak się zachowywał
      to by dostał kopa w tyłek
      i tyle by mnie widział
      • prrzemek.b Re: Szukam fajnej dziewczyny 27.01.06, 22:36
        Czesc dziewczyny :) dopiero teraz wszedlem na to forum

Musze znalezc jakas fajna dziewczyne bo ta moja mnie juz wykancza :) i mam juz
        jej dosc bez przesady wole sie wygrzewac w lozku niz siedziec na kompie
        A ona niech sie kloci ze wszystkimi na wszystkich forach jak mnie tu znajdzie
        to zaraz bedzie wymyslac .Kurcze jak moze co nie ktorych tak przycmic
        internet :)

Nie mam jakis wiekszych wymagan mila inteligenta sympatyczne ponetna szalona no
        wzrost tak powyzej 172 :) zgrabna i zeby miala to cos ze robi sie goraco :)
        No jak lubi jezdzic na rowerze nartach i nie bedzie zla o to ze lubie wloczyc
        sie po swiecie w formie trampingu to juz super :) a jak jeszcze chce miec dom
        dwojke dzieci i nie przeraza ja ze na okraglo pracuje to juz jest lepiej niz
        super :) a jak jeszcze umie sie zachowac na bankietach i kolacjach sluzbowych
        to juz rewelacja
        acha i nie moze sie bac wody bo lubie cieple morza no zeglowwac tez by mogla :)
        • shprotka Re: Szukam fajnej dziewczyny 27.01.06, 23:00
          Wcale, ale to wcale nie masz kochany wymagań...hahaha
          Mam o 2 cm mniej i cóż? nie kwalifikuję się? aha ale lubię wodę i umiem się
          zachować między ludźmi ;) pozdrófka
        • kaszka24 Re: Szukam fajnej dziewczyny 27.01.06, 23:01
          Szukasz..jak na półce w markecie...
          • shprotka Re: Szukam fajnej dziewczyny 27.01.06, 23:04
            klient wybredny jest, co chcesz.....się nie czepiaj hihihi, ma prawo....
          • pistolett Re: Szukam fajnej dziewczyny 27.01.06, 23:05
            Kolego ja życze powodzenia
            Płonne nadzieje przeważnie nie gasną.
          • prrzemek.b Co Ty mam wymagania :)- ale bez przesady 28.01.06, 10:38
            Wiesz nie podchodze do zwiazku jak do zakupu :) ale wymagania mozna miec
            przynajmniej w internecie :)
            Dziewczyny zapomnialem o jednej bardzo waznejrzeczy :), wazniejsze niz 2 cm w
            dol czy gore

Kurcze gotowanie przeciez bez tego to ani rusz :) najlepiej jakby od razu
            znala kilka kuchni :)

A tak serio nie lubie nudnych dziewczyn, niech ma w sobie to cos zeby przed
            rodzinka byla aniolkiem a w lozku diablem
            Zycze Wam milego weekendu
            ja jade na narty pod krakowem kolo krzeszowic otworzyli jakis wyciag tak ze nie
            trzeba jezdzic w gory jak sie nie ma czasu
            • prrzemek.b Re: Co Ty mam wymagania :)- ale bez przesady 31.01.06, 11:03
              Dzieki za maile, no jestem w szoku ze tyle sie Was odezwało widze ze faktycznie
              ciezko Wam znalezc ta druga polowke, ale wszystkim Wam zycze znalezienia
              fajnego faceta z ktorym bedziecie szalec w lozku ale takze grzecznie odwiedzac
              rodzinki :)
              • asja103 Re: Co Ty mam wymagania :)- ale bez przesady 31.01.06, 11:06
                chciałoby się dwa w jednym ;)

ale powodzenia w poszukiwaniu :)
    • prrzernek.b jednak to ona ze mna zerwala... 31.01.06, 13:23
      miala mnie dosc itego ze od ponad roku w tajemnicy przede mna podszywalem sie
      pod roznych forumowiczow oskarzyla mnie o zdrade i wyrzucila z mieszkania teraz
      jestem sam i tym bardziej szukam dziewczyny ale takiej co bedzie dostatecznie
      malo inteligentna zeby zadawac sie z takim burakiiem jak ja i w dodatku musi
      muec mieszkanie bo ja pochodze z menelowatej rodziny i nic nie mam:)
      i koniecznie musi mi pozwolic dalej korzystac z netu bo ja mam takie malke
      zboczenie lubie sie podszywac pod forumowiczow i wtedy mi to sprawia
      przyjemnosc jak oni sie wkurzaja:)
      • prrzernkovva.b Re: jednak to ona ze mna zerwala... 31.01.06, 13:30
        tak to prawda i wywalilam go jeszcze dlatego ze sie myl tylko raz na tydzien i
        w ogole nie uzywal dezodorantu i eksperymentowal z kuchnia na przyklad gotowal
        mi smalec z dzemem i inne wstretne rzeczy a ja musze jesc zdrowo i prosto na
        przyklad kotlety schabowe z kapustom. I wogole to byl niedobry ten przemek,
        cigla siedzial mi w necie a myslal idiota ze sie nie zorientuje a przeciez mam
        wmontowany licznik w kompie iwiem kto ile sedzi:)
        no wiec sie pozbylam chlopa, al jak sie bedzie dobrze podlizywal obecnym rzodom
        to ma szanse na mieszkanie komunalne buduja na kransach naszego miasteczka i
        tam dostanie barak z przysznicem wiec sie o niego nie martwcie drodzy
        forumowicze to i tak za duzo jak na niego
        • prrzemek.b Re: jednak to ona ze mna zerwala... 31.01.06, 14:29
          Widzicie juz za mna krazy a to ze jem rozne rzeczy na swiecie to sie teraz
          nabija zmienia niki na okraglo wszelkie odminy przemkowej tylko jedne z
          niewielu i to przemkowa.b przernkowa.b itd
          Nawet nicka wziela od mojego imienia :) i nazwiska
          • wesola_kicia Re: jednak to ona ze mna zerwala... 31.01.06, 14:29
            nie przejmuj się
            • prrzemek.b Re: jednak to ona ze mna zerwala... 01.02.06, 20:25
              Łatwo powiedziec nie przejmuj sie :), pomysl jak z taka dziewczyna mozna duzej
              wytrzymac jak juz teraz rzadzi i nic nie da sobie powiedziec jest
              najmadrzjsza :), najpiekniejsza :) najcudowniejsza :) wrecz jest idealna :)
              czlowiek spokojnie na forach sie nie moze odezwac bo juz za Toba przyjdzie
              Zainteresowalem sie muzyka to mi nie pozwolila sie tym zajmowac :) wszedzie
              czuje jej oddech przeciez mozna sie zalamac :) ale moze Ty mnie pocieszysz
              zebym troche od reagowal a jak dostane mieszkanie z komunalek to Ciebie
              pierwsza zaprosze ach co to bedzie za zabawa :)
              • wesola_kicia Re: jednak to ona ze mna zerwala... 01.02.06, 20:31
                przepraszam to było do mnie?
                • prrzemek.b Re: jednak to ona ze mna zerwala... 01.02.06, 21:36
                  no pewnie :) przeciez nie do mojej przesladowczyni :)
                  • prrzernkovva.b Re: jednak to ona ze mna zerwala... 02.02.06, 16:28
                    a zabiezze sie do jakiej roboty, chlopcze, juz mam cie dosc, ciagle ci tylko
                    lenistwo w glowie, siedzisz calymi dniami na tym necie.
                    Co za ochlajtus i truten. znajdz se prace, kinie zapros, a mi daj juz swiety
                    spokoj i w necie naszego zwiazku nie omawiaj, bo sam sie pograzasz.'
                    Juz, juz do roboty, zgas to pudlo.
        • mateuszwierzbicki a prawda jest taka, że 31.01.06, 14:31
          się chłopaczynie, co nicki przemkowa.bi, przernkowa i inne mutacje z
          końcówką ,,b,, lub ,,bi" mnoży w swojej nieszczęsnej głowie jak króliki,
          poj...ło w mózgu od promieniowania z monitora. Ja go znam z widzenia, więc
          składajcie ręce do boga, ze go nie widzieliście w realu. To, że pryszcze na
          całej części twarzowej i potylicy - to przysłowiowy pryszcz. To, że smalec z
          dżemem wcina na okragło - też pestka. No i zakochał się w ślicznej dziewczynie,
          co nick przemkowa.b ma i dyrdymały podszywjąc się pod nią wypisuje.
          Ale niestety, kto by z takim trolem chciał sie zadać? Wypisywał na priv. do
          przemkowej.b błagalne maile o spotkanie, dziewczyna go olewała (ja tez na jej
          miejscu bym olał)i ucisku na mózg dostał.
          Także drogi trollu: będziesz, gdy tylko sygnał przyjdzie o twoim pojawieniu się
          na jakimkolwiek forum, traktowany tak, jak na to zasłuzyłeś. A tak między nami:
          nie wstyd ci tak za dziewczyną po forach latać, skoro i tak nic z tego nie
          wjdzie?
          • prrzemek.b Re: a prawda jest taka, że 31.01.06, 15:33
            Nie bede sie rozpisywal bo nie warto jest opcja wyszukiwarka wpisz prrzemek.b i
            zobacz kto za kim lata
          • bettina75 Re: a prawda jest taka, że 01.02.06, 20:36
            Ha, a ja znalam kiedys Wieska Wierzbickiego :))
            • kermit610 Nudny topic a prawdziwych kobiet już niema... 03.02.06, 13:22
              To taka lekka prowokacja, może się jakaś skusi na polemikę. Kobiety jakie spotykam nie mają ambicji , walczą w kolejkach o solarium i w głowie im disco... Więc pytam czy jeszcze są kobiety, przy których człowiek traci mowę? Jeśli tylk spojrzy chyba nie w ich oczach widać pustkę...
              • bettina75 Re: Nudny topic a prawdziwych kobiet już niema... 03.02.06, 13:27
                Prawdziwy mezczyzna?
                Czyzbym Cie gdzies przeoczyla?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka