stella25b 29.01.06, 12:12 Kwiecienko spojrz do skrzynki gazety. Stella Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stella25b Re: Kwiecienko------>@ 29.01.06, 13:06 Wszystkie maile ktore slalam do Ciebie na adres gazety wrocily z powrotem. Jak moge sie z Toba skontaktowac? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: Kwiecienko------>@ 29.01.06, 13:59 a dodałaś 1 po Kwiecience? ewentualnie pisz na: kwiecienka@buziaczek.pl czuję się poszukiwana... nie wiem tylko czy mam się bać... pozdrawiam Kwiecienka z Krwią do Oddania Odpowiedz Link Zgłoś
stella25b Re: Kwiecienko------>@ 29.01.06, 14:26 Bac sie trzeba zawsze, ha Poszlo. Stella Odpowiedz Link Zgłoś
beatanu Re: Kwiecienko------>@ 29.01.06, 14:28 kwiecienka1 napisała: > Kwiecienka z Krwią do Oddania Kwiecieńko, uściski ode mnie! Dziękuję w imieniu tych, którzy krwi potrzebują i teraz i później... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: Kwiecienko------>@ 29.01.06, 14:38 nie no, ja nie dla uścisków... ale bardzo mi miło pozdrawiam Kwiecienka Honorowy Krwiodawca (od 8lat) (pierwszy raz krew oddałam 4 dni po skończeniu 18 lat i od tej pory robię to w miarę regularnie, zachęcam wszystkich, to bardzo konkretny sposób pomocy) Odpowiedz Link Zgłoś
beatanu Re: Kwiecienko------>@ 29.01.06, 15:02 kwiecienka1 napisała: kwiecienka1 napisała: > nie no, ja nie dla uścisków... > ale bardzo mi miło > pozdrawiam > Kwiecienka Honorowy Krwiodawca (od 8lat) > > (pierwszy raz krew oddałam 4 dni po skończeniu 18 lat i od tej pory robię to w miarę regularnie, zachęcam wszystkich, to bardzo konkretny sposób pomocy Wiem, Kwiecieńko, że nie dla uścisków :) Tak spontaniecznie wirtualnie Cię uściskałam (bo w realu, to dopiero za jakiś czas), ponieważ... poczułam taką potrzebę. I chciałam podkreślić wagę honorowego krwiodawstwa i dziś, i jutro, i jeszcze później, bo dla nas - zdrowych, to godzina wyrwana z codziennych zajęć,a dla niektórych chorych to życie... :) Odpowiedz Link Zgłoś