nadziejkaa 30.01.06, 20:28 ... nie czytałam tutaj Jolantas1955, haokah44, renebenay. Ciekawe co z nimi? I dlaczego już tu nie piszą? A szkoda, bo zawsze wnosili tu coś nowego, swojego. Pozdrawiam ich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanda_rybka Re: Dawno... 01.03.06, 23:03 No właśnie! Gdzie się podział Greg-zorba i skorpion? Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: Dawno... 01.03.06, 23:34 Ja najbardziej tęsknię za L'emigrantem... a ze Skorpionem miło było się spierać. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpion_2005 Re: Dawno... 06.03.06, 01:18 sprawa7 napisała: > Jeśli nas czytasz, daj jakiś znak;). To chyba do l'emigranta ;( Ja - czytam. A nawet często zaczynam odpowiedź. Póżniej stwierdzam, że to co mam do powiedzenia nie zasługuje na utrwalenie na forum... z jadowitymi pozdrawieniami Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: Dawno... 06.03.06, 01:31 Skorpionie, jesteś pewien, że to co piszesz nie zasługuje na utrwalenie, czy może forum nie zasługuje na Twoje wpisy? P.S. Miło, że znak jakiś dałeś. Pozdrawiam równie jadowicie. żmiia Odpowiedz Link Zgłoś