Dodaj do ulubionych

Saqqarka masz co włożyć do garka!!??:))

13.11.02, 07:52
..bo bedzie źle!!!:))

tygrysek...
Obserwuj wątek
    • saqqara Re: Saqqarka masz co włożyć do garka!!??:)) 13.11.02, 08:10
      Ciebie wloze, cholerny futrzany, pieprzony szowinistyczny padalcu!!!! wloze od
      razu do wrzatku!!! i jeszcze bede widelcem do dna przyciskac, zeby Ci sie
      wszystko ladnie obgotowalo!!!!
      :)
      • tygrysek_ Re: Saqqarka masz co włożyć do garka!!??:)) 13.11.02, 08:17
        nosz kurwa jego!!!!!! co to za hasła do Tygrysa babo!!!!!!
        odbiło Ci!!!??, ja tu miło, kurtularnie a ta mi tu jakieś frazesy ciepie pod
        nogi!!!!! mada faka!!!!

..padalcu mi powie,.. szowinistyczny... a ja sie tylko o koleżanke martwie!!:))

tygrysek...
        • saqqara Re: Saqqarka masz co włożyć do garka!!??:)) 13.11.02, 08:21
          a co???!!! myslisz ze ja taka potulna cipa jestem?!!?!! masz szczescie ze sie
          wczoraj odchamialam bo inne metafory by tu lecialy!!!!
          i nie draznij mnie dzisiaj, bo juz wczoraj mi sie podlozyles centralnie tylko
          zes za daleko byl i nie mialam jak Ci ukrecic ogona!!!

no!!!
          :)
      • men_ Re: na twardo jemu 13.11.02, 08:17
        "to wszystko" obgotujesz, czy na miękko, hę ?:)
        • saqqara Re: na twardo jemu 13.11.02, 08:22
          tak obgotuje zeby sie jeszcze do czegos nadawalo;P
          • tygrysek_ Re: na twardo jemu 13.11.02, 08:27
            a spadaj babo!!!! co myślisz że siem boje!!!?? wiem gdzie mieszkasz!! długo Cie
            znajde!!:)), a jak chcesz to sama siem obgotuj razem z ta koleżankom!!!!hehe...
          • men_ Chodzi Ci Saqgarko o kitę 13.11.02, 08:29
            tygrysią, czy też maść tygrysią będziesz robiła na reumatyzm, hę ?:)

saqqara napisała:

> tak obgotuje zeby sie jeszcze do czegos nadawalo;P
            • saqqara juz ja wiem o co mi chodzi:) 13.11.02, 09:04
              kita czy masc, wsio jedno, wazne ze zadziala, na Tygrysa;PP

Tiger
              cholero pasiasta, jak sie do damy odzywasz, co???!!! i nie strasz mnie ze znasz
              moj adres, bo ja i tak wiem ze nawet jakby Cie za reke prowadzil to i tak nie
              trafisz!!! i do gara, ale juz, bede gotowac barszcz na dutkach!!!:)
              • tygrysek_ Re: juz ja wiem o co mi chodzi:) 13.11.02, 09:08
                Saqqara do gara, Saqqara do gara!! hehe....

..pozdrów koleżanke i życz jej smacznego!!!:)))

tygrysek...
                • saqqara Re: juz ja wiem o co mi chodzi:) 13.11.02, 09:25
                  o zesz TY!!!! Tiger, przeginasz pale i dobrze o tym wiesz!!! uwazaj dzisiaj, bo
                  nie recze za siebie. a do gara to pojdziesz Ty, bedziesz pasowal do makaronu:P
                  • tygrysek_ Re: juz ja wiem o co mi chodzi:) 13.11.02, 09:31
                    Szaki i o co siem tak dżaźnisz!!!??hehe... ja tylko niose pomoc!!:))
                    biedna ta koleżanka,..buuuu...żal mi jej,.. gar pusty a ona tyle musi...:))
                    hihi...
                    ...ale popko! w razie tszego to jej odstompie troche swej zdobyczy żeby bidulka
                    z głodu nie padła!:))))

ucałuj ja ode mnie!!! i zycz bon apetit!!:))

tygrysek...
                    • saqqara Re: juz ja wiem o co mi chodzi:) 13.11.02, 09:59
                      gadzie cholerny!! wiesz ze tu boli a jednak paluch do otworu pchasz! odstapisz
                      swa zdobycz? te chrome sztuki, co nie zdazyly uciec przed Toba? daj spokoj, to
                      juz lepiej zmienic gust i sie na wegetarianizm przerzucic niz te zywe padline
                      wcinac:P
                      pozycze bon apettit, nie boj kijany:))))
                      • tygrysek_ Re: juz ja wiem o co mi chodzi:) 13.11.02, 10:22
                        od kijany to 2 palce w bok babo!!!:))
                        ..nie to nie!!! niech "usycha" z głodu!!!!:))
                        choć to pewnie długo potrwa!!!:)))hihi...

tygrysek...

• saqqara Re: juz ja wiem o co mi chodzi:) 13.11.02, 10:36
                          hłe hłe, co sie tak rzucasz? kijanka zwierzak fajny, moze sie nada jako
                          przystawka:P

obiecuje Co solennie, ze wlasnorecznie Cie upoluje, obedre ze skorki,
                          wypatrosze i przyrzadze, uzyje duzo przypraw i bede pieprzyc az do bolu, masz
                          moje slowo:)))
                          • mawyr Re: juz ja wiem o co mi chodzi:) 13.11.02, 10:42
                            Tygrysku ja dla tego pieprzenia dał bym się upolować, do bólu
                            łaaaaaaaaaaaał ;)))))))))))
                            • saqqara Re: juz ja wiem o co mi chodzi:) 13.11.02, 10:50
                              Mawyr
                              czy ja juz kiedys mowilam ze strasznie kusisz?:)
                              • mawyr Re: juz ja wiem o co mi chodzi:) 13.11.02, 10:52
                                a ja zrozumiałem że strasznie się kuszę ;)))))))
                                • saqqara Re: juz ja wiem o co mi chodzi:) 13.11.02, 10:59
                                  tylko zeby potem nie bylo na mnie:)
                                  • mawyr Re: juz ja wiem o co mi chodzi:) 13.11.02, 11:08
                                    na pewno nie :)))) ale znikam bo znowu mi się coś pokręci ;)))))))))
                            • tygrysek_ Re: juz ja wiem o co mi chodzi:) 13.11.02, 10:51
                              taaaa... juz siem boje!!!

a Kijana to cie utopi w stawie babo!!!!:))

..pozdrów kumpele!!! schudła już coś???:))

tygrysek...
                              • saqqara Re: juz ja wiem o co mi chodzi:) 13.11.02, 10:59
                                ja bym sie na Twoim miejscu bala, niedocenianie przeciwnika to przegrana na
                                starcie:)

uuuu, teraz ja sie boje, ojejejej, ale sie boje, no trzesie sie jak osika:P

zaraz Ty schudniesz! w uszach jak Ci gitara przyloze:)))
                                • tygrysek_ Re: juz ja wiem o co mi chodzi:) 13.11.02, 11:05
                                  łłłłeeeeee... coś słabo Ci idzie męczenie kotka!!!:))))

pamiętaj! pozdrów kumpele! i powiedz niech se z sukienek z których schudnie
                                  uszyje firanki albo zasłony na okna!!:))

tygrysek...
                                  • saqqara Re: juz ja wiem o co mi chodzi:) 13.11.02, 11:12
                                    slabo mi idzie? to moze wyciagne jakies papierki z namalowanymi usteczkami,
                                    co???:)))))

ja Tobie z tego materialu calun uszyje, tylko trzeba bedzie porzadnie okroic,
                                    bo na takie chucherko jak Ty to wystarczy pasek szerokosci gumki od majtek!:)
                                    • tygrysek_ Re: juz ja wiem o co mi chodzi:) 13.11.02, 11:18
                                      a wyciąg ten papierek!:)), hehe..

taaa... napewno! ino ze ona długo chudnąć bendzie i do tego czasu moge
                                      zdechnąć!!:)

pozdrów ją!! i pożycz smacznego!!:)))

tygrysek...

• saqqara Re: juz ja wiem o co mi chodzi:) 13.11.02, 11:22
                                        no chodz, kociaczku, chodz, kici kici, chodz, paniusia Ci da ladny papierek i
                                        sie kociatko pobawi, kici kici....sznureczkiem sie kociak pobawic chce? i jak
                                        pazurki smiesznie wystawia, taki malutki a sie stroszy jak wycior do wc:)))

no i o to chodzi, bedzie akurat, Ty zdechniesz, material na calun jak znalazl:))
                                        • tygrysek_ Re: juz ja wiem o co mi chodzi:) 13.11.02, 11:41
                                          ee.. nawet papierka nie umiesz kotkowi puszczać!!:))

..ciekawe, ciekawe.... Ty lepiej patrz tam żeby ona miała co do tego gara
                                          włożyć bo żałowac będziesz!!:))
                                          • saqqara Re: juz ja wiem o co mi chodzi:) 13.11.02, 11:54
                                            hehehe, papierek sie nie pasi? no nie rob tak ustow w ciup, bo mnie smiech
                                            ogarnia:))))))

Ciebie do gara wlozy, zawsze to jakas kosc do ogryzienia bedzie:)))
                                            • tygrysek_ Re: juz ja wiem o co mi chodzi:) 13.11.02, 11:59
                                              ale znając jej rozmiary i apetyt to ta kość siem jej szybko skończy!!:)

pozdrów ją!!!:)))

tygrysek...
                                              PS..otyli zyją krócej!!!!hehe..
                                              • saqqara Re: juz ja wiem o co mi chodzi:) 13.11.02, 12:09
                                                pacne Cie zaraz tak ze Ci sie od razu swiatopoglad zmieni, usteczkowy
                                                potworze:))

btw, koniec tych zartow, bo to sie niesmaczne robi. porozmawiajmy o tych, co
                                                czesto wlosy myja:))
                                                • tygrysek_ Re: juz ja wiem o co mi chodzi:) 13.11.02, 12:22
                                                  i cio!?? dziewczynka wymiękła!!?? hehe...

a zansz takich co to często włosy myją!???:)
                                                  • saqqara Re: juz ja wiem o co mi chodzi:) 13.11.02, 14:08
                                                    wymiekasz to Ty i to nie powiem kiedy!!! i nie ciagnij mnie za jezor, bo sie
                                                    wstydu najesz:))) calusniku....

owszem, znam. nie musze chyba pokazywac plauchem, nie?:)
                                                  • tygrysek_ Re: juz ja wiem o co mi chodzi:) 13.11.02, 14:16
                                                    oj niedobra dziewczynka! niedobra! paluszkiem chce pokazywać!!?:)

też bym pokazał ale może mi ten paluszek niechcący gdzie indziej trafić!!:))

pozdrów głodującą kumpele!!:))

tygrysek...
                                                  • saqqara Re: juz ja wiem o co mi chodzi:) 13.11.02, 14:27
                                                    nie tylko pokazywac, tym paluszkiem niejedno zrobic moge wiec uwazaj i sie nie
                                                    pchaj ze swoim!:)))

zaraz Ty bedziesz glodowal, futrzasta dupo:))

ps. aha, moze nam fanclub zaloza?
                                                  • tygrysek_ Re: juz ja wiem o co mi chodzi:) 13.11.02, 14:34
                                                    eeee.... twój paluszek nic przy moim paluchu!!!:))

tygrysek...
                                                    PS..jakim nam??? nie rozumiem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka