Gość: Amazonka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 13:35 Spotkałam faceta z forum. Spędziliśmy gorącą, cudowną noc. Nie spotkam go więcej, ale w pamięci pozostanie. Polecam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ~~~~~~~~ Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: 213.77.81.* 09.10.01, 14:01 Gość portalu: Amazonka napisał(a): > Spotkałam faceta z forum. > Spędziliśmy gorącą, cudowną noc. > Nie spotkam go więcej, ale w pamięci pozostanie. > Polecam wszystkim. Spotkalam faceta z forum. Spedzilismy cudowna noc spacerujac po Starym miescie. Rano zasnelismy duzym wysilkiem w oddzielnych jednak lozkach. Zyskalam cudownego przyjaciela a moze... Zamierzamy sie znowu spotkac. Polecam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY 09.10.01, 18:00 Boze, dlaczego ja nie mam takiego szczescia i zawsze na Baba-Jage trafie :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 18:02 ha!Bo kazdy ma to na co sobie zasluzyl!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY Mario 09.10.01, 18:03 bo Ty za bardzo sceptyczny jestes:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniek Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.10.01, 18:05 ty zaslugujesz, i spotkalas?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY 09.10.01, 18:08 przepraszam Niuniek ale kogo pytasz? ja ostatnio mam zwarcia na synapsach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniek Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.10.01, 18:10 sorry, ale samanty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 18:13 mhmmm...Cholernie przystojny!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY 09.10.01, 18:15 no i znowu mam zwarcia :))) kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 18:15 co kto??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniek Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.10.01, 18:16 no i super, nalezalo Ci sie, przesympatyczna jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 18:18 dzieki ale chyba my sie za bardzo nie znamy? dzien dobry,jestem samanta!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniek Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.10.01, 18:25 dzien dobry, a ja niunia-niuniek z osobowosciowym rozdwojeniem, i ty kiedys tez mnie bardzo sympatycznie potraktowalas, i nie nabijalas sie z mego cierpienia, lubie cie, i zycze ci wiecej takich nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 18:30 Nooo..wiesz ,wiem za uchodze na forum za nadwornego wesolka ,ktory ze wszystkiego kpi ale POTRAFIE BYC POWAZNA (to bylo do Mario:)) To Ty jestes slodka niunia od ladnego polityka???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniek Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.10.01, 18:33 tez, i jak wybuduje tratwe to poplyne do Szczecina i Ci pomacham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 18:35 Przywitam szklana wodencji i sledziem!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniek Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.10.01, 18:41 mam nadzieję, że wódencji, bo jako śródlądowy marynarz mam alergię na słodką wodę, ale świeży szczeciński śledzik owszem, idę rąbąć pnie na tratwę i sprawdzić żeglugowność Odry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 18:59 Gość portalu: niuniek napisał(a): > mam nadzieję, że wódencji, bo jako śródlądowy marynarz mam alergię na słodką > wodę, ale świeży szczeciński śledzik owszem, idę rąbąć pnie na tratwę i > sprawdzić żeglugowność Odry Oczywiscie ze wOdencji!:) melduje ze poziom wody w Odrze utrzymuje sie na stalym poziome ,warunki pogodowe wspaniaaale!:) Ahoj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femme Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 23:56 chcialas sie zemscic na jakims eksiu przy pomocy innego? Ale skoro bylo milo, to swietnie. :-))). Osobiscie to z czystego lenistwa nie chcialoby mi sie sciemniac kogos przez iles czsu tylko na jedna noc :-))), a moze ztyb bardzo brakowaloby mi tych nocy. :-))) nocne pozdrowienia femme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.abo.wanadoo.fr 10.10.01, 00:03 TYCH nocy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femme Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY- bizzon IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 21:04 bizonku, nie bulwersuj sie, przyznaj ze podrywac kogos na jedna noc to meczace :-))), ja wole na kilka dlugich rozowych nocy ;-))) Nocne pozdrowionka femme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY- bizzon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 21:14 A to nie o Bizonku napisala amazonka w ostatnim poscie? Oj Bizon,Bizon!takis jurny zwierz????:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maix Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY 10.10.01, 08:06 ja też polecam wszystkim gorące i namiętne noce, bo to fajne jest:)))ale co (kogo?) ty polecasz amazonka? facetów z FORUM;) czy te noce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amazonka Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 11:32 Jedno i drugie kochana, tylko musisz wybrać tego, który ma moc jak wielki motor, gorące serce, rozmarzoną duszę i francuską subtelność. Odpowiedz Link Zgłoś