Dodaj do ulubionych

KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 13:35
Spotkałam faceta z forum.
Spędziliśmy gorącą, cudowną noc.
Nie spotkam go więcej, ale w pamięci pozostanie.
Polecam wszystkim.
Obserwuj wątek
    • Gość: ~~~~~~~~ Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: 213.77.81.* 09.10.01, 14:01
      Gość portalu: Amazonka napisał(a):

> Spotkałam faceta z forum.
      > Spędziliśmy gorącą, cudowną noc.
      > Nie spotkam go więcej, ale w pamięci pozostanie.
      > Polecam wszystkim.

Spotkalam faceta z forum.
      Spedzilismy cudowna noc spacerujac po Starym miescie.
      Rano zasnelismy duzym wysilkiem w oddzielnych jednak lozkach.
      Zyskalam cudownego przyjaciela a moze...
      Zamierzamy sie znowu spotkac.
      Polecam wszystkim.

• mario2 Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY 09.10.01, 18:00
      Boze, dlaczego ja nie mam takiego szczescia i zawsze na Baba-Jage trafie :o(((
      • Gość: samanta1 Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 18:02
        ha!Bo kazdy ma to na co sobie zasluzyl!:)))
        • anka1 Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY Mario 09.10.01, 18:03
          bo Ty za bardzo sceptyczny jestes:)))
        • Gość: niuniek Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.10.01, 18:05
          ty zaslugujesz, i spotkalas?:)
          • anka1 Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY 09.10.01, 18:08
            przepraszam Niuniek ale kogo pytasz? ja ostatnio mam zwarcia na synapsach:)))
            • Gość: niuniek Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.10.01, 18:10
              sorry, ale samanty
              • Gość: samanta1 Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 18:13
                mhmmm...Cholernie przystojny!!!:))
                • anka1 Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY 09.10.01, 18:15
                  no i znowu mam zwarcia :))) kto?
                  • Gość: samanta1 Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 18:15
                    co kto??:)
                • Gość: niuniek Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.10.01, 18:16
                  no i super, nalezalo Ci sie, przesympatyczna jestes!
                  • Gość: samanta1 Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 18:18
                    dzieki ale chyba my sie za bardzo nie znamy? dzien dobry,jestem samanta!:))
                    • Gość: niuniek Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.10.01, 18:25
                      dzien dobry, a ja niunia-niuniek z osobowosciowym rozdwojeniem, i ty kiedys tez
                      mnie bardzo sympatycznie potraktowalas, i nie nabijalas sie z mego cierpienia,
                      lubie cie, i zycze ci wiecej takich nocy
                      • Gość: samanta1 Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 18:30
                        Nooo..wiesz ,wiem za uchodze na forum za nadwornego wesolka ,ktory ze
                        wszystkiego kpi ale POTRAFIE BYC POWAZNA (to bylo do Mario:)) To Ty jestes
                        slodka niunia od ladnego polityka???:)))
                        • Gość: niuniek Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.10.01, 18:33
                          tez, i jak wybuduje tratwe to poplyne do Szczecina i Ci pomacham
                          • Gość: samanta1 Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 18:35
                            Przywitam szklana wodencji i sledziem!!!:))
                            • Gość: niuniek Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.10.01, 18:41
                              mam nadzieję, że wódencji, bo jako śródlądowy marynarz mam alergię na słodką
                              wodę, ale świeży szczeciński śledzik owszem, idę rąbąć pnie na tratwę i
                              sprawdzić żeglugowność Odry
                              • Gość: samanta1 Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 18:59
                                Gość portalu: niuniek napisał(a):

> mam nadzieję, że wódencji, bo jako śródlądowy marynarz mam alergię na słodką
                                > wodę, ale świeży szczeciński śledzik owszem, idę rąbąć pnie na tratwę i
                                > sprawdzić żeglugowność Odry

Oczywiscie ze wOdencji!:) melduje ze poziom wody w Odrze utrzymuje sie na stalym
                                poziome ,warunki pogodowe wspaniaaale!:) Ahoj!
    • Gość: femme Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 23:56
      chcialas sie zemscic na jakims eksiu przy pomocy innego?

Ale skoro bylo milo, to swietnie. :-))).

Osobiscie to z czystego lenistwa nie chcialoby mi sie sciemniac kogos przez
      iles czsu tylko na jedna noc :-))), a moze ztyb bardzo brakowaloby mi tych
      nocy. :-)))

nocne pozdrowienia

femme
      • Gość: Bizon Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.abo.wanadoo.fr 10.10.01, 00:03
        TYCH nocy ?
        • Gość: femme Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY- bizzon IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 21:04
          bizonku,

nie bulwersuj sie, przyznaj ze podrywac kogos na jedna noc to meczace :-))), ja
          wole na kilka dlugich rozowych nocy ;-)))

Nocne pozdrowionka

femme
          • Gość: samanta1 Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY- bizzon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 21:14
            A to nie o Bizonku napisala amazonka w ostatnim poscie? Oj Bizon,Bizon!takis
            jurny zwierz????:)))
    • maix Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY 10.10.01, 08:06
      ja też polecam wszystkim gorące i namiętne noce, bo to fajne jest:)))ale co
      (kogo?) ty polecasz amazonka? facetów z FORUM;) czy te noce?
      • Gość: amazonka Re: KOCHANKOWIE JEDNEJ NOCY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 11:32
        Jedno i drugie kochana,
        tylko musisz wybrać tego, który ma moc jak wielki motor, gorące serce,
        rozmarzoną duszę i francuską subtelność.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka