mathias_sammer 10.02.06, 18:03 taka jedna kocham. On tez kocha, az sie podniosl mu do wysokosci brody, bo dlugi jest Hehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
velvet75 Re: kocham kocham 10.02.06, 18:05 No brawo.Kocham to czarodziejskie słowo. A brodę to musisz mieć długą skoro on się tak wysoko podnosi:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: kocham kocham 13.02.06, 13:41 wiem, wiem, ze mnie kochasz miloscia nieczysta, ale platonheroiczna. Nie martw sie, kiedys wyczytalam, ze kazda prawdziwa milosc platyniczna powinna byc nieszczesliwa. No coz- w takim razie nic nie moge dla Ciebie zrobic:) Swoja droga masz zamiar byc na forum 15.o2 o 12.00? tak pytam w kwestii Twoich milosnych wyznan do te i jajbura kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: kocham kocham 13.02.06, 13:42 wlasciwie zainspirowales mnie, ide zalozyc watek:))) kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: kocham kocham 13.02.06, 15:08 Oczyiwsacie , ze o 12 15twego nie bede. trzeba zrobic plac dla miejscowych lizusow:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś