Dodaj do ulubionych

Dy czarowac...:))

IP: 213.77.182.* 18.11.02, 12:32
"Dzien Dobry Ja zyczenie kontakt z ciebie. Dy czarowac mnie. ja jest
Norwegian . Ja miec Mieszkanie w Czestochowa. Ja podziwiac ty. Kiss From Dag
Erik "
On miec zyczenie kontakt ze mna...Tfu....tzn.on chyba chcialby mnie
poznac.Przypomina mi sie policjant z ksiazki Chmielewskiej;))) Prosze ulozyc
mi rownie zabawna odpowiedz dla szanownego Eryka .Mysle ze Only swietna by w
tym byla.Czekam na propozycje:)))))))
Obserwuj wątek
    • ulalka Re: Chmielewska :)) 18.11.02, 12:41
      miala tez niezly tekst "zwloki bezzwlocznie", ktory czasem uzywam, gdy na dziob
      wieczorkiem padam ;))))))
      no no no.. moze pomyslimy.. Samanto :))))) moj mozg pracowac teraz, bo pisac
      pracem.. moze co wypoci.. chiba, ze siem znow zbuntuje, jak w sobote i nie
      wykonac roboty dobrze ;))))))
      • Gość: samanta Re: Chmielewska :)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 12:46
        mhm...Kal-basa i mocz- tenora;)))))
        • ulalka Re: Chmielewska :)) 18.11.02, 12:50
          a co powiesz na "tajemnicza twarz czyli dupa w lufciku"?? ;))))))
          • Gość: samanta Re: Chmielewska :)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 14:23
            O rany...bylo cos tam takiego?Cholera...znaczy sie mam juz skleroze daleko
            posunieta:(((
            • ulalka Re: Chmielewska :)) 18.11.02, 16:17
              nie martw siem.. to jedno z moich ulubionych.. mam troche takich znajomych,
              niektorzy w rodzinie (na szczescie nie najblizszej som tacy..;)) to
              pamietam :))))))

caly czas pamietam o Twojej prosbie :)))))
    • ulalka Re: Dy czarowac...:)) 19.11.02, 16:51
      Gość portalu: samanta napisał(a):

> "Dzien Dobry Ja zyczenie kontakt z ciebie. Dy czarowac mnie. ja jest
      > Norwegian . Ja miec Mieszkanie w Czestochowa. Ja podziwiac ty. Kiss From Dag
      > Erik "
      > On miec zyczenie kontakt ze mna...Tfu....tzn.on chyba chcialby mnie
      > poznac.Przypomina mi sie policjant z ksiazki Chmielewskiej;))) Prosze ulozyc
      > mi rownie zabawna odpowiedz dla szanownego Eryka .Mysle ze Only swietna by w
      > tym byla.Czekam na propozycje:)))))))

"witaj :)) kontakt jest mnie obecnie zajety, nie czekac na nowa wtyczka. Jesli
      jednak Ty zaczarowany przeze mnie, to moge sprobowac Cie odczarowac.
      pozdrawiam :)))"

mhmmm.. chiba zmeczona jezdem.. ale moze cos Ci siem nada z mojego pomysla.. ;))
      pozdrooveczki :)))))
      • Gość: .... Re: Dy czarowac...:)) IP: *.bnet.pl / 10.10.21.* 19.11.02, 18:07
        hej szukam fajnych dziewczyn-kozelanek:)
        jak narazie podpielam sie do postow paru 'nawiedzonych'panow ot,musialo zrobic
        wrazenie:)podpucha!!!!!!!!!!!!!!!:)))
        • ulalka Re: Dy czarowac...:)) 19.11.02, 18:17
          Gość portalu: .... napisał(a):

> hej szukam fajnych dziewczyn-kozelanek:)
          > jak narazie podpielam sie do postow paru 'nawiedzonych'panow ot,musialo
          zrobic
          > wrazenie:)podpucha!!!!!!!!!!!!!!!:)))

heh.. kozelanek to ja mam narazie dosyc... sorka.. jeszcze sie nie wygrzebalam
          zupelnie spod gruzow, ktore pozostawila po sobie walaca sie ostatnio
          moja "przyjazn" z jedna pancia.. sorki.. :((((

pzdr :))))
          • Gość: ... Re: Dy czarowac...:)) IP: *.bnet.pl / 10.10.21.* 19.11.02, 18:26
            ulalka napisała:

> Gość portalu: .... napisał(a):
            >
            > > hej szukam fajnych dziewczyn-kozelanek:)
            > > jak narazie podpielam sie do postow paru 'nawiedzonych'panow ot,musialo
            > zrobic
            > > wrazenie:)podpucha!!!!!!!!!!!!!!!:)))
            >
            > heh.. kozelanek to ja mam narazie dosyc... sorka.. jeszcze sie nie
            wygrzebalam
            > zupelnie spod gruzow, ktore pozostawila po sobie walaca sie ostatnio
            > moja "przyjazn" z jedna pancia.. sorki.. :((((
            >
            > pzdr :))))
            >
            bede walczyc o twoj usmiech ulalko:))
            a pancia pochowana zostala z 'honorami'niezasluzonymi w innej bajce,i niech
            jej ziemia bedzie lekka
            • ulalka Re: Dy czarowac...:)) 19.11.02, 18:38

> > heh.. kozelanek to ja mam narazie dosyc... sorka.. jeszcze sie nie
              > wygrzebalam
              > > zupelnie spod gruzow, ktore pozostawila po sobie walaca sie ostatnio
              > > moja "przyjazn" z jedna pancia.. sorki.. :((((
              > >
              > > pzdr :))))
              > >
              > bede walczyc o twoj usmiech ulalko:))
              > a pancia pochowana zostala z 'honorami'niezasluzonymi w innej bajce,i niech
              > jej ziemia bedzie lekka

mhmm.. usmiechac to ja sie usmiecham.. tyle, ze wiecej we mnie teraz ironii i
              sarkazmu, az niektorzy cierpia przez to.. :((
              pancie faktycznie pochowalam... :((
              ale dlaczego akurat ja budze Twoja sympatie? bo tak rozumiem zdanie "walczyc o
              twoj usmiech"...? :)))
              • Gość: .... Re: Dy czarowac...:)) IP: *.bnet.pl / 10.10.21.* 19.11.02, 19:14
                zaciekawila mnie Twoja sygnaturka chcialabym sie nie mylic skojarzenia moze
                bzdurne
                jesli trafilam to jestes onym poloweczka szanownej pary tego forum

moj czas sie konczy w necie nie wiem czy warto Wam go zajmowac:(

• Gość: samanta za pozno,odpisalam wczoraj:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 19:24
                  Ze mnie cienki kontakt a juz wtyczka zadna. Ja nie czarowac bo mi
                  podp...rozdzke i nawet mily Norwegian mi nic nie pomoc. Tym bardziej ,ze ja
                  miec mieszkanie w Szczecin a to dy daleko . Kiss-ac nie bede bo Ciem nie
                  znac ,ale za to pozdrawiac:)
                  • ulalka Re: za pozno,odpisalam wczoraj:) 19.11.02, 19:46
                    heh.. szkoda, ze siem nie przydalam... ale Twoja odpowiedz bardziej dowcipna od
                    mojej :)))))
                    pozdrooveczki :))))))))
                • ulalka Re: Dy czarowac...:)) 19.11.02, 19:43
                  Gość portalu: .... napisał(a):

> zaciekawila mnie Twoja sygnaturka chcialabym sie nie mylic skojarzenia moze
                  > bzdurne
                  > jesli trafilam to jestes onym poloweczka szanownej pary tego forum
                  >
                  > moj czas sie konczy w necie nie wiem czy warto Wam go zajmowac:(
                  >
                  >
                  sygnaturkem mam z sympatii do Tygryska... :)))) ale nie mam polowki na
                  forumie..

nie no czemu, jestes mila :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka