zettrzy 11.02.06, 23:37 bo forum swieci pustkami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sereni Re: chyba wszyscy wybyli na ten podryw w Kiczu 12.02.06, 00:54 zettrzy napisała: > bo forum swieci pustkami I przyznam ,ze zaczyna mnie to wkurzac Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: chyba wszyscy wybyli na ten podryw w Kiczu 12.02.06, 00:59 moze zaprosic paru wybranych forumowiczow? Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: chyba wszyscy wybyli na ten podryw w Kiczu 12.02.06, 01:58 zettrzy napisała: > moze zaprosic paru wybranych forumowiczow? Dokąd ? Tutaj ? Zaproś :) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: chyba wszyscy wybyli na ten podryw w Kiczu 12.02.06, 17:57 ja nie moge, tylko admin ma te mozliwosc Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: chyba wszyscy wybyli na ten podryw w Kiczu 12.02.06, 18:16 zettrzy napisała: > ja nie moge, tylko admin ma te mozliwosc Nie.To jest otwarte forum.Admin jest zajety.Zapraszaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony zapraszajcie drogie Panie 12.02.06, 19:58 dostało się Adminowi... aż przysiadł, ale biedaczek okropnie zajęty jest... no nie rozdwoi się, ale o wyrozumiałość prosi i cieplutko pozdrawia papatki HO Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: chyba wszyscy wybyli na ten podryw w Kiczu 12.02.06, 20:47 forum jest otwarte, ale forumowicze nie maja dostepu do formularza zaproszeniowego, wiec sprawa upada Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: chyba wszyscy wybyli na ten podryw w Kiczu 12.02.06, 21:01 zettrzy napisała: > forum jest otwarte, ale forumowicze nie maja dostepu do formularza > zaproszeniowego, wiec sprawa upada Zaproś bez formularza albo podaj kogo to ja zaproszę.Sa e-maile :) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: chyba wszyscy wybyli na ten podryw w Kiczu 12.02.06, 22:58 cale forum O Perfumach jest bardzo fajne, na przyklad - moze zaprosic admina i poprosic go zeby poinformowal swoich forumowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: chyba wszyscy wybyli na ten podryw w Kiczu 12.02.06, 23:03 zettrzy napisała: > cale forum O Perfumach jest bardzo fajne, na przyklad - moze zaprosic admina i > poprosic go zeby poinformowal swoich forumowiczow Same kobitki tam sa ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony chcecie być administratorkami ? 12.02.06, 23:11 zapraszam :) ukłony Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: chcecie być administratorkami ? 12.02.06, 23:13 hedonista.oswiecony napisał: > zapraszam :) > ukłony > Proponuje tymczasowo zettrzy.Tymczasowo bo Ty się Hedonisto nie wywiniesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: chcecie być administratorkami ? 12.02.06, 23:14 sereni napisała: > Proponuje tymczasowo zettrzy.Tymczasowo bo Ty się Hedonisto nie wywiniesz ;) a ja proponuję Was obie :) ukłony p.s. Sereni, jak mi żal, że mam tak mało czasu, serio, że dawno nie mogłem pogadać z Tobą. Jak leci? Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: chcecie być administratorkami ? 12.02.06, 23:17 hedonista.oswiecony napisał: > sereni napisała: > > Proponuje tymczasowo zettrzy.Tymczasowo bo Ty się Hedonisto nie wywiniesz > ;) > a ja proponuję Was obie :) Miło mi Ed ale ja się nie daje. Brak czasu a poza tym za bardzo emocjonalnie bym podchodziła. > ukłony > p.s. > > Sereni, jak mi żal, że mam tak mało czasu, serio, że dawno nie mogłem pogadać z > > Tobą. Jak leci? > No ja juz sama nie wiem co myslec o tym braku czasu.U mnie leci..szybko,za szybko ale w dobrym kierunku :) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony jesteście administratorkami 12.02.06, 23:20 Sereni, zrobiłem Was obie :) Będę zaglądał i z wysokiego majestatu uśmiechał się do życia forumowego i do Ciebie i będę czasem kradł temu pędzącemu czasowi trochę czasu i się pojawiał... Opowiadaj jaki dobry kierunek masz na myśli :) ukłony HO Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: jesteście administratorkami 12.02.06, 23:23 hedonista.oswiecony napisał: > Sereni, > zrobiłem Was obie :) Będę zaglądał i z wysokiego majestatu uśmiechał się do > życia forumowego i do Ciebie i będę czasem kradł temu pędzącemu czasowi trochę > czasu i się pojawiał... > Opowiadaj jaki dobry kierunek masz na myśli :) > ukłony > HO haha Co to znaczy ,ze jestesmy adminstratorkami ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: jesteście administratorkami 12.02.06, 23:26 znaczy, że macie sporo uprawnień, także wysyłania zaproszeń i wasze słowa więcej znaczyć będzie :) Będzie nas tzw. trójca... bez analogii ;) ukłony oświecone HO:) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Jesteś niepoprawny ! 12.02.06, 23:27 hedonista.oswiecony napisał: > znaczy, że macie sporo uprawnień, także wysyłania zaproszeń i wasze słowa > więcej znaczyć będzie :) Będzie nas tzw. trójca... bez analogii ;) > ukłony oświecone > HO:) A jest jakiś panel do moderowania ? Gdzies widnieje ten fakt ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Jesteś niepoprawny ! 12.02.06, 23:31 > A jest jakiś panel do moderowania ? Gdzies widnieje ten fakt ? :) Przelogowała się , juz widze zmiany :)Dzięki, choć nie jestem pewna czy powinnam dziekować za to wkopanie. Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony najwyżej mnie zbesztasz czasem :) 12.02.06, 23:33 a ja Ci potem opowiem dowcip ;) ukłony HO:) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Do Zettrzy 12.02.06, 23:32 w ogole, to skonczone 18, ale ile lat temu to dokladnie z uwagi na posunietego Alzheimera co typowe w moim wieku nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: chyba wszyscy wybyli na ten podryw w Kiczu 12.02.06, 23:35 haha, mam prawo ciecia - ale chyba nie sa to pelne prawa administratora w kazdym razie, ciac nie mam zamiaru bo zreszta tutaj pisza sami bardzo fajni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony ej ej 12.02.06, 23:36 i mi tu od razu o machaniu szabelką myśli... no, no! ukłony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: ej ej 12.02.06, 23:43 zaraz machanie szabelka... od ilu to lat zyjemy juz w dobie broni biologicznej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś