Dodaj do ulubionych

chyba wszyscy wybyli na ten podryw w Kiczu

11.02.06, 23:37
bo forum swieci pustkami
Obserwuj wątek
    • sereni Re: chyba wszyscy wybyli na ten podryw w Kiczu 12.02.06, 00:54
      zettrzy napisała:

> bo forum swieci pustkami

I przyznam ,ze zaczyna mnie to wkurzac
      • zettrzy Re: chyba wszyscy wybyli na ten podryw w Kiczu 12.02.06, 00:59
        moze zaprosic paru wybranych forumowiczow?
        • sereni Re: chyba wszyscy wybyli na ten podryw w Kiczu 12.02.06, 01:58
          zettrzy napisała:

> moze zaprosic paru wybranych forumowiczow?

Dokąd ? Tutaj ? Zaproś :)
          • zettrzy Re: chyba wszyscy wybyli na ten podryw w Kiczu 12.02.06, 17:57
            ja nie moge, tylko admin ma te mozliwosc
            • sereni Re: chyba wszyscy wybyli na ten podryw w Kiczu 12.02.06, 18:16
              zettrzy napisała:

> ja nie moge, tylko admin ma te mozliwosc

Nie.To jest otwarte forum.Admin jest zajety.Zapraszaj :)
              • hedonista.oswiecony zapraszajcie drogie Panie 12.02.06, 19:58
                dostało się Adminowi... aż przysiadł, ale biedaczek okropnie zajęty jest... no
                nie rozdwoi się, ale o wyrozumiałość prosi i cieplutko pozdrawia
                papatki
                HO
              • zettrzy Re: chyba wszyscy wybyli na ten podryw w Kiczu 12.02.06, 20:47
                forum jest otwarte, ale forumowicze nie maja dostepu do formularza
                zaproszeniowego, wiec sprawa upada
                • sereni Re: chyba wszyscy wybyli na ten podryw w Kiczu 12.02.06, 21:01
                  zettrzy napisała:

> forum jest otwarte, ale forumowicze nie maja dostepu do formularza
                  > zaproszeniowego, wiec sprawa upada

Zaproś bez formularza albo podaj kogo to ja zaproszę.Sa e-maile :)
                  • zettrzy Re: chyba wszyscy wybyli na ten podryw w Kiczu 12.02.06, 22:58
                    cale forum O Perfumach jest bardzo fajne, na przyklad - moze zaprosic admina i
                    poprosic go zeby poinformowal swoich forumowiczow
                    • sereni Re: chyba wszyscy wybyli na ten podryw w Kiczu 12.02.06, 23:03
                      zettrzy napisała:

> cale forum O Perfumach jest bardzo fajne, na przyklad - moze zaprosic admina i
                      > poprosic go zeby poinformowal swoich forumowiczow
                      Same kobitki tam sa ? :)
                      • hedonista.oswiecony chcecie być administratorkami ? 12.02.06, 23:11
                        zapraszam :)
                        ukłony
                        • sereni Re: chcecie być administratorkami ? 12.02.06, 23:13
                          hedonista.oswiecony napisał:

> zapraszam :)
                          > ukłony
                          >
                          Proponuje tymczasowo zettrzy.Tymczasowo bo Ty się Hedonisto nie wywiniesz ;)
                          • hedonista.oswiecony Re: chcecie być administratorkami ? 12.02.06, 23:14
                            sereni napisała:
                            > Proponuje tymczasowo zettrzy.Tymczasowo bo Ty się Hedonisto nie wywiniesz ;)

a ja proponuję Was obie :)
                            ukłony
                            p.s.

Sereni, jak mi żal, że mam tak mało czasu, serio, że dawno nie mogłem pogadać z
                            Tobą. Jak leci?
                            • sereni Re: chcecie być administratorkami ? 12.02.06, 23:17

> sereni napisała:
                              > > Proponuje tymczasowo zettrzy.Tymczasowo bo Ty się Hedonisto nie wywiniesz
                              > ;)

> a ja proponuję Was obie :)
                              Miło mi Ed ale ja się nie daje. Brak czasu a poza tym za bardzo emocjonalnie
                              bym podchodziła.

> ukłony
                              > p.s.
                              >
                              > Sereni, jak mi żal, że mam tak mało czasu, serio, że dawno nie mogłem pogadać
                              z
                              >
                              > Tobą. Jak leci?
                              >
                              No ja juz sama nie wiem co myslec o tym braku czasu.U mnie leci..szybko,za
                              szybko ale w dobrym kierunku :)

• hedonista.oswiecony jesteście administratorkami 12.02.06, 23:20
                                Sereni,
                                zrobiłem Was obie :) Będę zaglądał i z wysokiego majestatu uśmiechał się do
                                życia forumowego i do Ciebie i będę czasem kradł temu pędzącemu czasowi trochę
                                czasu i się pojawiał...
                                Opowiadaj jaki dobry kierunek masz na myśli :)
                                ukłony
                                HO
                                • sereni Re: jesteście administratorkami 12.02.06, 23:23

> Sereni,
                                  > zrobiłem Was obie :) Będę zaglądał i z wysokiego majestatu uśmiechał się do
                                  > życia forumowego i do Ciebie i będę czasem kradł temu pędzącemu czasowi
                                  trochę
                                  > czasu i się pojawiał...
                                  > Opowiadaj jaki dobry kierunek masz na myśli :)
                                  > ukłony
                                  > HO

haha
                                  Co to znaczy ,ze jestesmy adminstratorkami ? :)
                                  • hedonista.oswiecony Re: jesteście administratorkami 12.02.06, 23:26
                                    znaczy, że macie sporo uprawnień, także wysyłania zaproszeń i wasze słowa
                                    więcej znaczyć będzie :) Będzie nas tzw. trójca... bez analogii ;)
                                    ukłony oświecone
                                    HO:)
                                    • sereni Jesteś niepoprawny ! 12.02.06, 23:27

> znaczy, że macie sporo uprawnień, także wysyłania zaproszeń i wasze słowa
                                      > więcej znaczyć będzie :) Będzie nas tzw. trójca... bez analogii ;)
                                      > ukłony oświecone
                                      > HO:)

A jest jakiś panel do moderowania ? Gdzies widnieje ten fakt ? :)
                                      • sereni Re: Jesteś niepoprawny ! 12.02.06, 23:31
                                        > A jest jakiś panel do moderowania ? Gdzies widnieje ten fakt ? :)

Przelogowała się , juz widze zmiany :)Dzięki, choć nie jestem pewna czy
                                        powinnam dziekować za to wkopanie.
                                        • hedonista.oswiecony najwyżej mnie zbesztasz czasem :) 12.02.06, 23:33
                                          a ja Ci potem opowiem dowcip ;)
                                          ukłony
                                          HO:)
                        • sereni Do Zettrzy 12.02.06, 23:13
                          Ile Ty masz lat w ogóle ? :)
                          • zettrzy Re: Do Zettrzy 12.02.06, 23:32
                            w ogole, to skonczone 18, ale ile lat temu to dokladnie z uwagi na posunietego
                            Alzheimera co typowe w moim wieku nie pamietam
    • zettrzy Re: chyba wszyscy wybyli na ten podryw w Kiczu 12.02.06, 23:35
      haha, mam prawo ciecia - ale chyba nie sa to pelne prawa administratora
      w kazdym razie, ciac nie mam zamiaru bo zreszta tutaj pisza sami bardzo fajni
      ludzie
      • hedonista.oswiecony ej ej 12.02.06, 23:36
        i mi tu od razu o machaniu szabelką myśli... no, no!
        ukłony ;)
        • zettrzy Re: ej ej 12.02.06, 23:43
          zaraz machanie szabelka...
          od ilu to lat zyjemy juz w dobie broni biologicznej? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka