ewaq 12.02.06, 16:45 Nie.... no dajcie pokój! Co Ewunia na to? Co z jego kosmetykami?! Mam nadzieję, ze w NDiNZ to tylko epizod ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr7777 Re: Leszek lekarzem?! 12.02.06, 19:01 aga_ata napisała: > Podkupują MjM. Wcale nie - formuła "Ndinz" jest taka że w każdym odcinku jest inna historia i inni aktorzy, siłą rzeczy także ci z innych seriali. Tak samo jest w "Pensjonacie pod Różą" i "Kryminalnych". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Leszek lekarzem?! 12.02.06, 19:03 Wiem :-) To był dżołk :) Po prostu w tym samym odcinku zauwazyłam dwie postaci z MjM. Również pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Leszek lekarzem?! 12.02.06, 20:51 Filarski miał takie mordercze spojrzenie, myślałam, że zejdę ze smiechu. Brutal! Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Leszek lekarzem?! 13.02.06, 11:40 No to mamy już Batmana w roli - docenta który awansował na profesora - batmana - okrutnego biznesmena - stręczyciela Jeszcze tylko plebania i będziemy mieli ksiedza biskupa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Leszek lekarzem?! 13.02.06, 20:01 A koszulę chocjasz wyprasowaną mniał?? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: a propos gościnnych występów 14.02.06, 16:43 To bedzie wpis of topic, ale chciałem to zauważyć - dziś Polsat powtarzał zeszłoroczny odcinek "Pensjonatu pod Różą", gdzie proboszcz z "Plebanii" był podstarzałym mężem - rogaczem. Warto też nadmienić, że w odcinku tym była zawarta pierwsza wspólna scena Agneiszki Robótki i Jana Jankowskiego od czasu "W labiryncie". Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: a propos gościnnych występów 14.02.06, 17:32 Wielka JA27 jest pod wrażeniem! Odpowiedz Link Zgłoś