saqqara 20.11.02, 11:16 dlatego rozpisuje konkurs na sygnaturke dla mnie. najciekawsze zostana ocenione przez niezalena komisje czyli mnie. zwyciezca otrzyma prawo do wybrania sobie nagrody. prosze tylko o powazne oferty. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyania Re: Sygnaturki mi sie chce!!! 20.11.02, 11:17 moze: kocham BMWusy..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Albo..... 20.11.02, 11:20 "co bym nie powiedziała i tak mam rację" ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Albo..... 20.11.02, 11:22 albo: ----- ..powiedziała Saqqarka i jej mikroszparka!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara tja...... 20.11.02, 11:29 cwikla na goraco? to juz wole: befsztyk a'la Slawek:)) Tiger wspomnij jeszcze cos o moim biuscie a utluke!:) Mawyr ja wlasnie nie chce takiej, ja chce sygnaturke co bedzie odzwierciedlala mnie. przy okazji zobacze co o mnie myslicie, prawda Randyjko?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: tja...... 20.11.02, 11:34 To propozycja, jednek z moich sygnaturek :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: tja...... 20.11.02, 11:35 a to w takim razie ja Ciebie Helenka bardzo przepraszam!!!!!!!:)) to może taka: ---- ...najpiekniejsza jestem w świecie, lecz czy wszyscy o tym wiecie????:)) albo: ...najpiękniejsza jestem w świecie, lecz i tak sie nie dowiecie!!!:)) albo: ...najpieknioejsza jestem w świecie, lecz co wy o urodzie wiecie???:)) albo: ...najpiekniejsza jestem w świecie i z Tygryskiem będe miała dziecie!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: tja...... 20.11.02, 11:45 Tiger, nie dobijaj mnie!!dziecie? chyba niepokalanie poczete:)) dam ja Wam kawe na lawe!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: tja...... 20.11.02, 11:48 buuuu...żadna z moich sygnaturek Ci siem nie podoba??? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: tja...... 20.11.02, 11:53 no nie, sa boskie, tylko ja nie mam w sobie przekonania o swojej.. hm... wampirzej urodzie, wiec mi to jakos nie pasuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: tja...... 20.11.02, 11:57 dla mnie jezdeś piękna!! najpiękniejsza!!!!!:)) no więc ewentualnie może być taka: --- ..Woe to you on earth and see, when the devil send the beast.... Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: tja...... 20.11.02, 11:57 Jak ma ciebie opisywać, to............. "Jak nie jesteś ubezpieczony, lepiej bez kija nie podchodz" Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: tja...... 20.11.02, 12:08 Tiger coraz lepiej:))i ten komplement mi sie podobal, tylko szkoda ze z dopiskiem "dla mnie" znaczy ze dla innych nie?;)) Randia prawie bingo, tak dalej a masz szanse na nagrode:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: tja...... 20.11.02, 12:18 a co tam inni!!! ważne że dla mnie!!!:)) albo taka: --- ..mam w piwnicy pistolet i łopate!! nikt po Tobie chuju nie zatęskni!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: tja...... 20.11.02, 12:24 poplakalam sie ze smiechu:))))))))))))))))))))))))))) bierzesz udzial w konkursie;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: tja...... 20.11.02, 12:30 udział??? ja juz kurwa myślałem że 1 miejsce mam!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: tja...... 20.11.02, 12:46 nie, no cos TY? sygnaturka ma byc niepowtarzalna wiec nie moge sie godzic na pierwsza fajna jaka sie trafi, panial?:)ale w czolowce jestes, don't worry:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: tja...... 20.11.02, 13:08 no mam nadzieje!!!:))) albo może takie?: --- ...gdy życie Ci zbrzydło i stało sie piekłem wsadź głowe do kibla i przypierdol deklem! ...pójdź w me ramiona a szybciorem skonasz!:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: tja...... 20.11.02, 13:36 czy ja naprawde jestem taka krwiozercza? przeciez ja slodka istotka jestem, ociekajaca miodem i slodycza, tylko do rany przyloz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: tja...... 20.11.02, 13:51 a cio? nie? ja taka ślotka dziefcinka z malymi walkocikami jeśtem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: tja...... 20.11.02, 13:52 albo: --- ...pójść w krzaki z Szaki to wyczyn nie byle jaki!!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: tja...... 20.11.02, 13:57 no a może - noc z Szaki wieczność z P. Bogiem Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: tja...... 20.11.02, 14:02 hahaha, panowie sa monotematyczni, jak widze:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: tja...... 20.11.02, 14:34 zmieniamy temat sygnaturki, coś z pojazdu ? pompujcie ile należy moje.........koła ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: tja...... 20.11.02, 14:52 hm... skad przypuszczenie ze mam ... flaki? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: tja...... 20.11.02, 14:53 ...ale kto w końcu wygrał do chuja pana!!!!!????:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele a może tak... 20.11.02, 15:05 "gdybym się nie krępowała... wszystkim w koło bym dawała..." Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: a może tak... 20.11.02, 15:09 Witam wszystkich:) Szaki dorzucam na forum to co ci juz pisałam mailem, a oto moje proposition: "Czy ja wamper?!czy kobita?! dawaj szyje!! a nie pytaj!" :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara rostrzygniecie konkursu jutro 20.11.02, 15:19 dzisiaj jest dzien na zbieranie ofert!namawiam wszystkich, nagroda jest baaardzo interesujaca:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: rostrzygniecie konkursu jutro 20.11.02, 15:20 next proposition: "to mówiłam ja! Saqqara! twoja senna maraaaaa!" hihihi mam nadzieje że łeb nie dostane:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: rostrzygniecie konkursu jutro 20.11.02, 15:22 no wlasnie, na takie propozycje czekamy:)) Ciebie w leb? no co TY????!! przeca Cie kocham! Twoja mara:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: Sygnaturki mi sie chce!!! 20.11.02, 15:37 To i ja cos zaprtopoonuje: "Jak Ci sie podoba moje siedemnastoletnie ciało?" Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Sygnaturki mi sie chce!!! 20.11.02, 15:41 no nie, Gruszek, to juz perwersja... :) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: Sygnaturki mi sie chce!!! 20.11.02, 15:42 saqqara napisała: > no nie, Gruszek, to juz perwersja... :) Taka perwersja to male piwo. Dzis znow bede pisal sesemesy do dziewczyny:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele chyba raczej... 20.11.02, 15:46 ...bardzo swoje ciało cenię... choć już dawno po przecenie... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: chyba raczej... 20.11.02, 15:51 hehehe, doktorku, masz szanse na miejsce w pierwszej 10-tce;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele ... 20.11.02, 16:11 ...krew to dla mnie rarytasek... więc wysysam ją z podpasek... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ... 21.11.02, 07:19 a może taka: --- ...co Ty kurwa wiesz o wampirach!!!???:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ...Szaki!!!!!!!!!! 21.11.02, 09:02 mam sygnaturke dla ciem której nic nie przebije!!!!!!!:)) --- ...While friends and lovers mourn your silly grave I have other uses for you Darling!!! albo: --- ...I love the dead before they're cold, They're bluing flesh for me to hold. Cadaver eyes upon me see .......nothing!! i jak???? tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara rozwiazanie konkursu 21.11.02, 09:09 wszystkim bardzo bardzo dziekuje, szczegolne podziekowania dla Tigera za wklad oraz starania sie zrobienia mi dobrze. Zwyciezca wygral.... wiecznosc z P. Bogiem:))Gratulujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: rozwiazanie konkursu 21.11.02, 09:14 buuuuuu...ide sobie!!!, nie doceniłaś moich pomysłów!!! ..a te ostatnie sygnaturki,... nawet nie zrozumiałaś ile w nich mocy!!, tajemniczośći!! i misterii którą tylko Queen of the Night roztoczyć wokół siebie może!!!!!!!! ...ale co tam!! Ty oczywiście wybrałaś tą najprastrzą!!! pieprze to!!!, juz więcej nic Ci nie napisze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: rozwiazanie konkursu 21.11.02, 09:18 Tiger sie nie unos, bo Cie sciagne z tych chmurek i przestaniesz latac jak bąk;) sygnaturka miala byc krotka, zwiezla i na temat a ta doskonale oddaje moja wampirza nature i juz. po polskiemu, zeby kazdy dzienciol panial o co biega i bez przeklenstw, bo skoro ja nie klne to dlaczego w kazdym moim poscie mialo by leciec okreslaniami dotyczacymi pan luznych obyczajow albo nazwami meskich organow plciowych wzietymi od panow od piwa? panial??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: rozwiazanie konkursu 21.11.02, 09:22 w dupie to mam!!! ta sygnaturka jezd do chuja podobna i chuja oddaje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: rozwiazanie konkursu 21.11.02, 09:25 teraz to mnie podkurzyles na maxa. to jest moj post i jak mi sie bedzie podobalo to bede miala sygnaturke taka jaka mi sie podoba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: rozwiazanie konkursu 21.11.02, 09:28 o! jaki wampirek nerwowy jezd!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: rozwiazanie konkursu 21.11.02, 09:38 hehe... nerwowy wampirek ! : ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: rozwiazanie konkursu 21.11.02, 10:04 no jeszcze tak nerwowego wampirka nie widziałem!!!:) ...nie możesz byc taka nerwowa , to szkodzi zdrowiu!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: rozwiazanie konkursu 21.11.02, 10:09 CI-PO wiem ze moge byc nerwowa a zaszkodzi zdrowiu, ale Twojemu jak sie nie uspokoisz Odpowiedz Link Zgłoś