ulalka 20.11.02, 21:00 toz ludzie gadac nie umiom...!! toz takie zebrania to mozna w godzine zalatwic!!.. ehh... a leb boli :(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maryjo2 Re: pierdy-mierdy, sruty-pierduty................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 21:10 Bo biora przykład z telewizyjnych idoli dyskusyjnych :) A megel żywy jeszcze nie przyprawiony? Co za niedopatrzenie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: pierdy-mierdy, sruty-pierduty................ 20.11.02, 21:13 Mengel :)) w mojej robocie.. dobrze, ze jestes.. ;))))) Maryjko :))))) gdzie ta klateczka?? i wzielas widelec? no i jaki wynik meczu?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: pierdy-mierdy, sruty-pierduty................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 21:16 Diabli wiedzą, bo mnie diabli wzięli, jak tylko pierwszego gola stracili. I przełaczyłam. Może mengel nam powie, póki jeszcze zipie. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: pierdy-mierdy, sruty-pierduty................ 20.11.02, 21:20 ja tam sluchalam mondrych zyciowo wywodow... :((( tez mnie szlag trafil, jak jeszcze mnie dalej zabawiac chcieli.. ehh.. dopasc Mengele zywym!.. to by siem go przyprawilo, prawda? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: pierdy-mierdy, sruty-pierduty................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 21:24 O czym konkretniej te mądre wywody były? I kto wywodził? No i dlaczego musiałaś tam być? P.S. Na koniec przyprawiania po papryczce w każde ucho.Dla ozdoby :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: pierdy-mierdy, sruty-pierduty................ 20.11.02, 21:29 dobrze... że jestem...??? miło to usłyszeć... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: pierdy-mierdy, sruty-pierduty................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 21:31 Jak się cieszę, że Cię widzę! A nie kichasz aby? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: pierdy-mierdy, sruty-pierduty................ 20.11.02, 21:48 nio.. nie bendem streszczac wywodow, Maryjko, bo jak zaczalam, to mnie net wywalil ;))))) po prostu zaprawmy tego Mengela i..... juz ;)))))))) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: pierdy-mierdy, sruty-pierduty................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 21:49 Prawym sięrpowym zaprawimy najpierw, a potem lewy prosty pod szczękę. Żeby skruszał :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: pierdy-mierdy, sruty-pierduty................ 20.11.02, 21:57 jak powisi na balkonie potem, to jeszcze lepiej skruszeje ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele zaczynam się czuć jak bombka na choinkę... 20.11.02, 22:33 ...ale przecież w końcu święta się zbliżają... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: zaczynam się czuć jak bombka na choinkę... 20.11.02, 22:53 no lewy prosty, to raczej malo swiateczny ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 21:34 Jak Ty sie wyrazasz????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 21:46 a co!... nie wolno, jak jezdem taka padnieta?? ;))))) buzka, My Lord :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 21:53 Hey, Dude:))) A mnie boli glowa, bo za duzo zielonej herbaty z zenszeniem wypilam... Ale - mozesz powiedziec Tacie - ramie boli mnie juz duzo mniej, bo spie wysmarowana bengajem! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 22:00 heh.. mnie leb boli bo dzis rabotala od 7 - 8 i jeszcz mi chciala dowalic przy okazji spotkanko jedna kolezanka po radzie :(((( bu bu bu.. zaraz idem spac.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 22:01 No do spij dobrze! Papapapapapa i pozdrowka dla wszystkich:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 22:05 ehh.. musze jeszcze chwile posiedziec.. bo ze zmeczenia nie zasne.. co tam u Ciebie? pogoda dobra? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 22:10 Pogoda OK, nie narzekam. Bylysmy w H&M, Twoja kurtka nadal wisi, ale jej nie przecenili!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 22:18 moja wlasna, osobista dzinsowka?? dyc ja noszem!.. ;))))))) a dodam, ze zakupilam sobie spodnie za to, welniane, takie jakby w jodelke :)) na zime :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 22:24 A ja dzis mierzylam 2 pary spodni i obydwie byly za duze!!! 36 bylo za duze!!! A za krotkie!!! SKANDAL!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 22:28 ja mam 38, trochem dlugie jakby.. ale przynajmniej nie z lampasami ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 22:33 Tamte tez nie byly z lampasami... Byly czarne, a drugie ´to takie jakby bojowki czy cargo - you know, fajne, ale cholery za duze... A mniejszych nie bylo. A poza tym nie bede kupowac 34!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 22:37 ja mierzylam najpierw takie inne, ale lampasy mialy ;))))))) a te to tak w biegu, bo juz mialam malo czasu (kruca bomba ;))))))) i sa :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 22:50 No to Ci fajnie:))) Bedzie Ci cieplo w d...:)))))))))) A ja od dzisiaj chodze w puchowce:))) A teraz to juz pojde spac... bo glowa mnie boli... Papapapapapapa... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 22:52 pa pa pa :))))) ja tez zaraz idem :)))))) kolorowych snow, My Lord :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś