Dodaj do ulubionych

pierdy-mierdy, sruty-pierduty..................:((

20.11.02, 21:00
toz ludzie gadac nie umiom...!! toz takie zebrania to mozna w godzine
zalatwic!!.. ehh... a leb boli :((((((((
Obserwuj wątek
    • dr_mengele a o jakim zebraniu... 20.11.02, 21:05
      ...pojękujesz...???
      :)))
    • Gość: maryjo2 Re: pierdy-mierdy, sruty-pierduty................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 21:10
      Bo biora przykład z telewizyjnych idoli dyskusyjnych :)

A megel żywy jeszcze nie przyprawiony? Co za niedopatrzenie!
      :)
      • ulalka Re: pierdy-mierdy, sruty-pierduty................ 20.11.02, 21:13
        Mengel :)) w mojej robocie.. dobrze, ze jestes.. ;)))))

Maryjko :))))) gdzie ta klateczka?? i wzielas widelec? no i jaki wynik
        meczu?? :)))
        • Gość: maryjo2 Re: pierdy-mierdy, sruty-pierduty................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 21:16
          Diabli wiedzą, bo mnie diabli wzięli, jak tylko pierwszego gola stracili.
          I przełaczyłam.
          Może mengel nam powie, póki jeszcze zipie.
          • ulalka Re: pierdy-mierdy, sruty-pierduty................ 20.11.02, 21:20
            ja tam sluchalam mondrych zyciowo wywodow... :((( tez mnie szlag trafil, jak
            jeszcze mnie dalej zabawiac chcieli..
            ehh.. dopasc Mengele zywym!.. to by siem go przyprawilo, prawda? :))))
            • Gość: maryjo2 Re: pierdy-mierdy, sruty-pierduty................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 21:24
              O czym konkretniej te mądre wywody były?
              I kto wywodził?
              No i dlaczego musiałaś tam być?

P.S. Na koniec przyprawiania po papryczce w każde ucho.Dla ozdoby :)
        • dr_mengele Re: pierdy-mierdy, sruty-pierduty................ 20.11.02, 21:29
          dobrze... że jestem...???
          miło to usłyszeć...
          • Gość: maryjo2 Re: pierdy-mierdy, sruty-pierduty................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 21:31
            Jak się cieszę, że Cię widzę!
            A nie kichasz aby?
            • ulalka Re: pierdy-mierdy, sruty-pierduty................ 20.11.02, 21:48
              nio.. nie bendem streszczac wywodow, Maryjko, bo jak zaczalam, to mnie net
              wywalil ;)))))

po prostu zaprawmy tego Mengela i..... juz ;))))))))
              :))))
              • Gość: maryjo2 Re: pierdy-mierdy, sruty-pierduty................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 21:49
                Prawym sięrpowym zaprawimy najpierw, a potem lewy prosty pod szczękę.
                Żeby skruszał :)
                • ulalka Re: pierdy-mierdy, sruty-pierduty................ 20.11.02, 21:57
                  jak powisi na balkonie potem, to jeszcze lepiej skruszeje ;)))))
                  • dr_mengele zaczynam się czuć jak bombka na choinkę... 20.11.02, 22:33
                    ...ale przecież w końcu święta się zbliżają...
                    • ulalka Re: zaczynam się czuć jak bombka na choinkę... 20.11.02, 22:53
                      no lewy prosty, to raczej malo swiateczny ;)))))))
    • kasiulek ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 21:34
      Jak Ty sie wyrazasz?????????????????????????
      • ulalka Re: ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 21:46
        a co!... nie wolno, jak jezdem taka padnieta?? ;)))))
        buzka, My Lord :)))))
        • kasiulek Re: ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 21:53
          Hey, Dude:)))
          A mnie boli glowa, bo za duzo zielonej herbaty z zenszeniem wypilam...
          Ale - mozesz powiedziec Tacie - ramie boli mnie juz duzo mniej, bo spie
          wysmarowana bengajem!
          • ulalka Re: ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 22:00
            heh.. mnie leb boli bo dzis rabotala od 7 - 8 i jeszcz mi chciala dowalic przy
            okazji spotkanko jedna kolezanka po radzie :(((( bu bu bu.. zaraz idem spac..
            • kasiulek Re: ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 22:01
              No do spij dobrze!
              Papapapapapa i pozdrowka dla wszystkich:))))))))))))))
              • ulalka Re: ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 22:05
                ehh.. musze jeszcze chwile posiedziec.. bo ze zmeczenia nie zasne..
                co tam u Ciebie? pogoda dobra? :)))))
                • kasiulek Re: ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 22:10
                  Pogoda OK, nie narzekam.
                  Bylysmy w H&M, Twoja kurtka nadal wisi, ale jej nie przecenili!!!!!!!!!!
                  • ulalka Re: ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 22:18
                    moja wlasna, osobista dzinsowka?? dyc ja noszem!.. ;)))))))
                    a dodam, ze zakupilam sobie spodnie za to, welniane, takie jakby w jodelke :))
                    na zime :))))
                    • kasiulek Re: ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 22:24
                      A ja dzis mierzylam 2 pary spodni i obydwie byly za duze!!! 36 bylo za duze!!!
                      A za krotkie!!!
                      SKANDAL!!!!!!!
                      • ulalka Re: ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 22:28
                        ja mam 38, trochem dlugie jakby.. ale przynajmniej nie z lampasami ;))))))
                        • kasiulek Re: ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 22:33
                          Tamte tez nie byly z lampasami...
                          Byly czarne, a drugie ´to takie jakby bojowki czy cargo - you know, fajne, ale
                          cholery za duze...
                          A mniejszych nie bylo. A poza tym nie bede kupowac 34!!!
                          • ulalka Re: ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 22:37
                            ja mierzylam najpierw takie inne, ale lampasy mialy ;))))))) a te to tak w
                            biegu, bo juz mialam malo czasu (kruca bomba ;))))))) i sa :)))))))
                            • kasiulek Re: ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 22:50
                              No to Ci fajnie:))) Bedzie Ci cieplo w d...:))))))))))
                              A ja od dzisiaj chodze w puchowce:)))
                              A teraz to juz pojde spac... bo glowa mnie boli...
                              Papapapapapapa...
                              • ulalka Re: ULKA!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 22:52
                                pa pa pa :)))))
                                ja tez zaraz idem :))))))
                                kolorowych snow, My Lord :))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka