Dodaj do ulubionych

Polkowice ,

IP: *.olsza.krakow.pl 10.10.01, 12:39
nie wiem ladna to miejscowosc czy nie .
Z podejmowanych watkow wnosze, ze jest
w tych POLKOWICACH jakis problem z mezczyznami.
Sporo Pan szuka super faceta, mezczyzny do poga-
dania...i te Panie sa z Polkowic...
Co sie tam stalo , moze ktos wie?
krm
Obserwuj wątek
    • hazir Re: Polkowice , 10.10.01, 12:42
      Krzysiu, a jak myślisz? terroryści i ich załatwili?

• Gość: krm Re: Polkowice , IP: *.olsza.krakow.pl 10.10.01, 12:44
        Nie wiem, ale moglibysmy zorganizowac jakas humanitarna pomoc.
        No sam patrz, jak te dziewuszki sa strapione. Nie boli Cie o to serce?
        krm
        • hazir Re: Polkowice , 10.10.01, 12:48
          Boli oj boli, ale gdzie są te Polkowice, z chęciom pomogę, a i dobry uczynek na
          konto będzie zapisany. Czemuż by nie połączyć przyjemnego z pożytecznym?
          • Gość: samanta1 Re: Polkowice , IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 12:53
            Spokojnie!A moze tam zaraza jakas panuje ktora tylko panow atakuje?:))
          • Gość: krm Re: Polkowice , IP: *.olsza.krakow.pl 10.10.01, 12:54
            No widzisz i to sie nazywa postawa humanitarna.
            Dobrze, ze zostalo nas choc paru. Prawdziwych i przystojnych mezczyzn.
            No ale pomysl ilu to jest ? Pieciu, szesciu?
            Sean C., Ty, ja , no moze jeszcze ktos...
            O smutne to ale i z tym zyc trzeba...
            krm
            • hazir Re: Polkowice , 10.10.01, 12:59
              Zaraza, zarazą jak trzeba to pomożemy, jakieś maski i inny sprzęt załatwi się i
              po sprawie. Ważne żeby pomóc. Czy nie prawda?
            • Gość: Kasia Re: Polkowice , IP: *.polkowice.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 13:52
              pracuje w Polkowicach i rzeczywiście z normalnymi facetami jest tu strasznie
              KRUCHO, same neurotyczne i psychopatyczne typy - moze przez te kopalnie,
              wsparcie przyjmuje z otwartymi ramionami (mówię za siebie:))) a na forum
              weszłam niedawno i nie wiedziałam ze tu takie wołanie o pomoc:)
              • Gość: aniela Re: Polkowice , IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 14:08
                mi to wygląda na pułapkę.
    • Gość: magnolia Re: Polkowice , IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 14:23
      wszyscy faceci z Polkowic siedzą pod ziemią?
      ale na noc wychodzą
      więc wy-ratownicy, ewakuujcie się na czas
      • Gość: Bizon Re: Polkowice , IP: *.abo.wanadoo.fr 10.10.01, 14:45
        A jakie tam macie piwo w Polkowicach ? Moze ono jakies niedobre jest, albo
        cieple....
        • Gość: aniela Re: Polkowice , IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 15:11
          albo telewizory mają za mało kanałów?
        • Gość: magnolia Re: Polkowice , IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 15:53
          Biziu, Twoim zadaniem tam, nie ma być picie piwa!
          a zabawianie pań
          • Gość: Bizon Re: Polkowice , IP: *.abo.wanadoo.fr 10.10.01, 16:12
            Zebym ja byl zabawny, to ja najpierw musze sie napic. Moja lodowka zieje
            beznadziejna pustka i zobacz jaki rezultat: jestem ponury i smutny jak nos
            grudniowa. Beeeeeeeeeeeeeeee :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((
            • Gość: magnolia Re: Polkowice , IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 16:15
              więc wiem już jak będzie brzmiał Twój następny post: znikam do sklepu moi mili
              bo muszę kupić piwo i żeberka
              Biziu, a dlaczego Ty właściwie siedzisz we Francji, my tu rząd państwa
              fomujemy, głosujemy, budżet łatamy, a Ty sobie tam beztrosko bezpatriotycznie
              piwo popijasz
              • Gość: Bizon Re: Polkowice , IP: *.abo.wanadoo.fr 10.10.01, 16:28
                No prosze, jaka ona bystra, ta nasza Magnolia ! Brawo, Kochanie ! Roznica tylko
                jest taka, ze nie po zeberka (piwo, naturalnie, jest w programie) ale wrzucic
                list do skrzynki.
                Jesli zas chodzi o picie piwa, nie jest ono takie bezpartiotyczne, bo: zawsze
                glosuje w naszej ambasadzie, w przyszywaniu lat do budzetu uczestnicze placac
                jakis tam podatek gruntowy w RP, a piwo nigdzie nie smakuje mi tak jak Polsce
                (plus, oczywiscie polska kielbasa!!!). A serce rozdarte rwie sie do Kraju ...
                Ech, zycie, zycie .....................
                • Gość: magnolia Re: Polkowice , IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 16:32
                  no już dobrze, zwracam wszelkie hołdy i ślę patriotycznrgo buziaka
                  a teraz idź wrzucić list do skrzynki (elektronicznej)z napisem w adresie Poland
                  • Gość: Bizon Re: Polkowice , IP: *.abo.wanadoo.fr 10.10.01, 16:37
                    A teraz zaspiewa panna Gieras, Bizon zas galopem-do sklepu ! Pa! P.S. Buziaka
                    przyjmuje z dobrodziejstwem inwentarza. B.
                    • Gość: magnolia Re: Polkowice , IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 16:40
                      Kochany buziak był bez inwentarza
                      a teraz możesz iść do sklepu i pamiętaj o prezencie dla magnolii
                      • mag_nolia Re: Polkowice , 12.10.01, 14:55
                        Biziuuu, tylko limeryki i piwo Ci w głowie, a gdzie jest prezent dla magnolii??
    • adr Re: Polkowice , 10.10.01, 19:18
      Gość portalu: krm napisał(a):

> nie wiem ladna to miejscowosc czy nie .
      > Z podejmowanych watkow wnosze, ze jest
      > w tych POLKOWICACH jakis problem z mezczyznami.
      > Sporo Pan szuka super faceta, mezczyzny do poga-
      > dania...i te Panie sa z Polkowic...
      > Co sie tam stalo , moze ktos wie?
      > krm

Jestem zdruzgotanym facetem z Polkowic,
      oczywiście zdruzgotanym po przeczytaniu postu, który zaczął ten wątek...

Wirusów nie było...
      Wystrzelać nie wystrzelali...
      Chyba to jakaś zmowa.
      A może Seksmisja II ;))
      • Gość: samanta1 Re: Polkowice , IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 19:45
        No to moze zdradz tajemnice co tam sie z Wami-facetami dzieje co??:)
        • adr Re: Polkowice , 10.10.01, 19:50
          No to rozglądam się...

w prawo...

w lewo...

i co? Nic! Nic się nie dzieje, cholera nic się nie dzieje...

Aha, jestem teraz w pracy ;)
          • Gość: samanta1 Re: Polkowice , IP: 213.76.59.* 10.10.01, 20:18
            Ty sie tak nie rozgladaj,spojrz w lustro ,zastanow sie nad soba bo..tez jestes
            facetem z Polkowic? Wiec z Toba tez chyba cos nie tak? A moze jedyny jaki sie
            ostal na polkowickiej ziemi ? W takim przypadku oglos ze jestes ,zyjesz ,jestes
            w normie..:))))
            • adr Re: Polkowice 10.10.01, 20:37
              Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Ty sie tak nie rozgladaj,spojrz w lustro ,zastanow sie nad soba bo..tez jestes
              > facetem z Polkowic? Wiec z Toba tez chyba cos nie tak? A moze jedyny jaki sie
              > ostal na polkowickiej ziemi ? W takim przypadku oglos ze jestes ,zyjesz ,jestes
              >
              > w normie..:))))

Ostro ;o)
              Skąd te szybkie wnioski, Samanto
              Mnie nie wypada siebie osądzać, bo cokolweik powiem może być źle odebrane.
              Ale uważam, że całkeim normalni ludkowie są na tym forum, no chyba że się mylę...

A może ogłoszę, że "jestem ,zyje ,jestem w normie..:))))". I ciekawe, co stanie
              się poźniej...

• Gość: samanta1 Re: Polkowice IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 20:41
                uciesza sie wszystkie dziewczyny z Polkowic ze zachowal sie jeden przyzwoity
                egzemplarz ! Mozna by wtedy pomyslec o sklonowaniu Cie!:)))
                • Gość: Kasia Re: Polkowice IP: *.polkowice.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 06:13
                  Samanto, myślę że nie jeden normalny facet się ostał w Polkowicach tylko
                  dopiero zaczęli wychodzić ze swoich kryjówek.Hej, supermeny z KGHM przed
                  swoimi kompami, odezwijcie się! Tam jest całkiem spory biurowiec. A cha , sorry
                  ale pisze z pracy więc udzielam się tylko do 14.00. I jeszcze jedno, może
                  zapytamy Hazirka skąd też on do nas pisze i czemu nie wie gdzie są te Polkowice?
                  • hazir Re: Polkowice 11.10.01, 08:05
                    A co to Polkowice, ja mieszkam w leśnych norkach, nie w kopalniach. Zawsze
                    zamiast pomocy humanitarnej mogę podesłać jakichś Bojowników z niewielkim
                    arsenałem. Dla ścisłości piszę z II piętra.
                    • adr Re: Polkowice 11.10.01, 16:34
                      Samanto - klonowanie nie wchodzi w grę - wolę być niepowtarzalny.

Mimo wszystko znam mnóstwo ciekawych /nieciekawych niestety też/ ludków z
                      Polkowic, więc Kasiu może ty chowasz się w tym biurowcu. Ano i jeszcze jedno,
                      nie wszyscy z Polkowic pracują w KGHM, mam nadzieję, że nie tylko ich
                      szukasz ;)) A może polkowickie kobiałki też dobrze się ukrywają? A może czekają
                      na rycerza, white horse etc...

Hazir - Bojownicy z amunicją w skrzynkach zawsze mile widziani /adr parterowiec/
                      • Gość: Kasia Re: Polkowice IP: *.polkowice.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 06:05
                        nie pracuję w tym biurowcu, choć muszę przyznać że niedaleko, właśnie zaczynam
                        pracę:),o rycerzach i white horse nic mi nie wiadomo, ale to się chyba podoba
                        wszystkim kobietom więc jeśli masz takie atrybuty to się nie krępuj!
                        masz oczywiście rację, że nie wszyscy panowie pracują w KGHM, ale oni mają
                        fajny serwer i najczęściej żeglują w necie, a kim ty jesteś adr?
                        • krzysztof.r.m Re: Polkowice Kasia 12.10.01, 08:41
                          Kasienko witaj,
                          a u Ciebie slonko czy leje?
                          Humorek chyba masz na 5, wiec moze...
                          krm
                          • hazir Re: Polkowice Kasia 12.10.01, 08:55
                            krzysztof.r.m napisał(a):

> Kasienko witaj,
                            > a u Ciebie slonko czy leje?
                            > Humorek chyba masz na 5, wiec moze...
                            > krm

Jaśniej Krzyś, jaśniej proszę wszyscy są ciekawi co " więc może ..... "
                            • krzysztof.r.m Re: Polkowice Kasia RAF 12.10.01, 09:02
                              Witaj Raf,
                              chcialem..."moze" jesli zgodzilibyscie sie ...
                              A zgodzicie sie?
                              Wiesz to nie tak wiele, i wcale nie musi byc az tak jasniej.
                              Niechby i szaro bylo, a nawet ciemnawo, a jedynie aby cieplo...
                              Wiesz to sa Polkowice. Ja nie wiem czy tak wolno i czy Kasia sie zgodzic moze
                              na poruszanie...wiesz to jest jednak dosc delikatna...
                              Ale nie wiem czy aby Ty tam blizej nie masz?
                              Wczoraj nie dzialala spec grupa w Krakowie, bo nie ujawnil sie cel.
                              Natomiast nie starczylo energii na doszukanie sie samodzielne, a moze dzis...
                              krm
                              • Gość: magnolia Re: Polkowice Kasia RAF IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.01, 09:04
                                przysłowie mówi:,,głodnemu chleb na myśli"
                                • Gość: kasia Re: Polkowice Kasia RAF IP: *.polkowice.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 09:48
                                  święte słowa Mag, chociaż ja znam też wersję "głodnemu chłop na myśli"
                        • adr Re: Polkowice 12.10.01, 16:27
                          Gość portalu: Kasia napisał(a):

> nie pracuję w tym biurowcu, choć muszę przyznać że niedaleko, właśnie zaczynam
                          > pracę:),o rycerzach i white horse nic mi nie wiadomo, ale to się chyba podoba
                          > wszystkim kobietom więc jeśli masz takie atrybuty to się nie krępuj!
                          > masz oczywiście rację, że nie wszyscy panowie pracują w KGHM, ale oni mają
                          > fajny serwer i najczęściej żeglują w necie, a kim ty jesteś adr?

A ja jestem takim niewielkim netowcem, co to raz z domku a raz z pracy (z pewnej
                          dużej niemieckiej korporacji ;o) ).
                          Czasem bywam też i na forum Polkowic, choć przyznać muszę, że niewiele tam się
                          dzieje.
                          Ale na pewno będzie lepiej, mam Ciebie na myśli ;))

pozdr
                          • Gość: Kasia Re: Polkowice IP: *.polkowice.sdi.tpnet.pl 13.10.01, 07:11
                            przyznaję sie bez bicia do postawy niepatriotycznej - nie sprawdzałam czy
                            Polkowice mają swoje forum, ale niech świadczy na moją obronę fakt,że...nie
                            mieszkam w Polkowicach, chociaż spedzam tu sporo czasu:), na przykład dzisiaj
                            jest sobota rano a ja jestem w pracy:) co to znaczy "niewielki"? chyba jesteś
                            już duży skoro pracujesz, chociaż w tych "niemieckich, wszystkim w Polkowicach
                            znanych z nazwy korporacjach" okropnie bestialsko wykorzystują rodzimą siłę
                            roboczą, więc nic nie wiadomo:)))chyba jednak nie jest tak źle, skoro na forum
                            możesz coś skrobnąć w godzinach pracy?
                            • Gość: krm Re: Polkowice ...do Kasi IP: *.olsza.krakow.pl 13.10.01, 12:20
                              Witaj Kasia,
                              milo Cie spotkac w sobotnie poludnie. Slonko masz?
                              Cieplutko?
                              Nie miej problemow, milego dnia..
                              krm
                              • Gość: Kasia Re: Polkowice ...do Kasi IP: *.polkowice.sdi.tpnet.pl 13.10.01, 13:47
                                Witaj Krzysiu litościwa duszo:) Haruje jak wół bo cały tydzień się obijałam po
                                forum i teraz muszę odpracować:))) ale dalej tu wpadam, jestem niepoprawna:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka