nutopia 21.02.06, 12:48 kamilar jak tak patrzę na twoje zdjęcie to ja cię chyba wczoraj w sądzie widzialaM wypisz wymaluj nasz kamil:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilar Re: nutopia 21.02.06, 13:49 JA się z wami przekomarzam, specjalnie daję fotki, z ktorych nic nie można zauważyć, a wy się meczycie. No ale koniec zabawy, jest nowe zdjęcie, jeszcze nie ostateczne, mam dwa lepsze w zanadrzu;) P.S. Jeszcze się musi załadować Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: nutopia 21.02.06, 17:20 Nutopia co robiłaś w sądzie?... dociekliwy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nutopia 21.02.06, 21:39 morfeusz_1 napisał: > > Nutopia co robiłaś w sądzie?... > > dociekliwy ;) właściwie to nic:) poszłam, bo dostałam zawiadomienie ale ponieważ wszystko miało być o 14.00 a o 15.40 jeszcze się nawet nie zaczęło to się wkurzyłam i poszłam sobie. Rzecz dotyczyła mojego skradzionego telefonu. który się odnalazł. Tzn. tak myśle, bo na zawiadomieniu nic nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: nutopia 21.02.06, 22:05 Tylko winni się tłumaczą. Ale pamietaj jesteśmy z tobą, wspieramy cię. Weź też granata, sąd sądem ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie;) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: nutopia 21.02.06, 22:12 jednak fakty pozostają faktami; nadal nie wiemy kto wykręca nutopii numery??? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nutopia 21.02.06, 22:18 morfeusz_1 napisał: > > > jednak fakty pozostają faktami; nadal nie wiemy kto wykręca nutopii numery??? > Morfi telefon się odnalazł:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: nutopia 21.02.06, 22:54 nutopia napisała: > morfeusz_1 napisał: > > > > > > > jednak fakty pozostają faktami; nadal nie wiemy kto wykręca nutopii nume > ry??? > > > Morfi telefon się odnalazł:) Aha....a ten co dzwonił lub czasopisma miał dzwonić też ? - bo już nic nie rozumiem ja :( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nutopia 21.02.06, 23:08 morfeusz_1 napisał: > nutopia napisała: > > > morfeusz_1 napisał: > > > > > > > > > > > jednak fakty pozostają faktami; nadal nie wiemy kto wykręca nutopi > i nume > > ry??? > > > > > Morfi telefon się odnalazł:) > > > Aha....a ten co dzwonił lub czasopisma miał dzwonić też ? - bo już nic nie > rozumiem ja :( przeto uważam, że Kartagina ...lub czasopisma... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: nutopia 21.02.06, 23:19 Tak myślałem że bez walki się nie obędzie hm..... Odpowiedz Link Zgłoś