Dodaj do ulubionych

Witam wszystkich

23.11.02, 12:49
dopiero wstalam i chce sie z Wami przywitac :))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: maryjo2 Re: Witam wszystkich IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.02, 12:56
      To dzień dobry :))
      Ale Ty masz spane!
      • ulalka Re: Witam wszystkich 23.11.02, 13:40
        witaj Martusia :)))
        a mnie siem net zbuntowal, albo mnie gazeta juz nie lubi.. o!.. i tak zaraz
        zmykam... :))
        • Gość: martucha_ Re: Witam wszystkich IP: proxy / *.chello.pl 23.11.02, 15:17
          hehe, no mam i robienie zakupow tez mi duzo czasu zabiera :))))
          • ulalka Re: Witam wszystkich 23.11.02, 16:06
            Ty!.. co Ty siem do mnie nic nie odzywasz?? co?? a ja taka milutka.. no!.. :)))
            • Gość: martucha_ Re: Witam wszystkich IP: proxy / *.chello.pl 23.11.02, 16:37
              odzywam sie przecie, wczoraj gadalysmy, a dzis Twoj smses przyszedl w trakcie
              shopping, wiec nie mialam jak na machac odpowiedzi.
              • Gość: leziox Re: Witam wszystkich IP: *.arcor-ip.net 23.11.02, 16:41
                Wstawanie o tej porze przypomina mi wycie niejakiego porannego wściekłego
                pterodaktyla.Ja też musiałem zwlec się zw yra o bandyckiej porze 14:30,ale jak
                to się mówi-siła wyższa.Musiałem iść po browar.
                • ulalka Re: Witam wszystkich 23.11.02, 17:09
                  ano spox Martucha ;)))) dyc zartujem :)))))

Leziu :)) tak to siem konczy, jak sie dlugo gada ;))))) hi hi.. ja tam juz od..
                  9:30 na nogach :))))
                • Gość: ptero-maryjo2 Re: Witam wszystkich IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.02, 18:29
                  Dla niezorientowanych:
                  wściekły poranny pterodaktyl,
                  znienawidzona maskotka Lezia,
                  to JA :))))
                  • Gość: leziox Re: Witam wszystkich IP: *.dialo.tiscali.de 23.11.02, 22:17
                    Toż nie taka znienawidzona ta maskota,tylko jak zakracze,to trzeba zalepiać
                    sobie szybko uszka klejem marki powiedzmy Patex,żeby spać dalej można było.
                  • ulalka Re: Witam wszystkich 23.11.02, 22:47
                    Gość portalu: ptero-maryjo2 napisał:

> Dla niezorientowanych:
                    > wściekły poranny pterodaktyl,
                    > znienawidzona maskotka Lezia,
                    > to JA :))))

ja tez nienawidze rano wstawac, ale Ciebie lubie, Maryjko :)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka