martucha_ 23.11.02, 12:49 dopiero wstalam i chce sie z Wami przywitac :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maryjo2 Re: Witam wszystkich IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.02, 12:56 To dzień dobry :)) Ale Ty masz spane! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witam wszystkich 23.11.02, 13:40 witaj Martusia :))) a mnie siem net zbuntowal, albo mnie gazeta juz nie lubi.. o!.. i tak zaraz zmykam... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Witam wszystkich IP: proxy / *.chello.pl 23.11.02, 15:17 hehe, no mam i robienie zakupow tez mi duzo czasu zabiera :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witam wszystkich 23.11.02, 16:06 Ty!.. co Ty siem do mnie nic nie odzywasz?? co?? a ja taka milutka.. no!.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Witam wszystkich IP: proxy / *.chello.pl 23.11.02, 16:37 odzywam sie przecie, wczoraj gadalysmy, a dzis Twoj smses przyszedl w trakcie shopping, wiec nie mialam jak na machac odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Witam wszystkich IP: *.arcor-ip.net 23.11.02, 16:41 Wstawanie o tej porze przypomina mi wycie niejakiego porannego wściekłego pterodaktyla.Ja też musiałem zwlec się zw yra o bandyckiej porze 14:30,ale jak to się mówi-siła wyższa.Musiałem iść po browar. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witam wszystkich 23.11.02, 17:09 ano spox Martucha ;)))) dyc zartujem :))))) Leziu :)) tak to siem konczy, jak sie dlugo gada ;))))) hi hi.. ja tam juz od.. 9:30 na nogach :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptero-maryjo2 Re: Witam wszystkich IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.02, 18:29 Dla niezorientowanych: wściekły poranny pterodaktyl, znienawidzona maskotka Lezia, to JA :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Witam wszystkich IP: *.dialo.tiscali.de 23.11.02, 22:17 Toż nie taka znienawidzona ta maskota,tylko jak zakracze,to trzeba zalepiać sobie szybko uszka klejem marki powiedzmy Patex,żeby spać dalej można było. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witam wszystkich 23.11.02, 22:47 Gość portalu: ptero-maryjo2 napisał: > Dla niezorientowanych: > wściekły poranny pterodaktyl, > znienawidzona maskotka Lezia, > to JA :)))) ja tez nienawidze rano wstawac, ale Ciebie lubie, Maryjko :))))) Odpowiedz Link Zgłoś