Gość: krm IP: *.olsza.krakow.pl 11.10.01, 08:54 Plotkowanie to cos szalenie intrygujacego. Nie jakies paskudne plotkarstwo, ale wysmakowana PLOTECZKA... Moze ktos z Panstwa ma cos swiezutkiego. Taka PLOTECZKA SNIADANKOWA...????? krm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ronja Re: PLOTKOWANIE 11.10.01, 08:56 Czy wiecie, że pewien facet z forum sypia z kotem? Nie powiem, który ale się zapewne domyślacie... Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: PLOTKOWANIE 11.10.01, 09:01 Jedna taka trzyma krówkę-jałówkę na balkonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: PLOTKOWANIE IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 11.10.01, 10:28 a taki jeden zazdrosci tej pierwszej, co ma te krowke, co to byla nagroda w konkursie i ja prowokuje. a przeciez sie umawiali, ze jak tej pierwszej nagroda sie znudzi, to ja jemu odesle. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: PLOTKOWANIE 11.10.01, 09:02 Wiem na sto procent, ze sypia z dwoma . Wiem tez , ze to sa kotki. Obydwie ciemnowlose. Bardzo ciemnowlose. Jedna ma troche rudych centek, a druga centki od tego faceta bierze bez zenady. Ma do tego pelne prawo... A to hultaj z tego goscia... Podaje te wiadomosc jako plotke ale gwarantuje , ze to prawda. Nie podpisze sie bo sie go troche lekam. Jak sie dowie , ze o nim plotk..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: PLOTKOWANIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.01, 09:14 ja wiem który i może kiedyś wam powiem Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: PLOTKOWANIE 11.10.01, 09:18 Slyszalem o pewnej Wroclawiance, co to na wiele gotowa pojsc kompromisow, kto wie czy czego jeszcze sie nie wyrzec, jesli orzechowy tort bodaj zamajaczy. A jesli tort ow blisko, rozpromienia sie i nie baczy na ewentualnosc czasowej rezygnacji z noszenia ukochanych spodenek...nie baczy. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: PLOTKOWANIE 11.10.01, 10:25 Kilka domow ode mnie jest taki jeden w ktorym miesci sie agencja towarzyska. Taki klub nocny z barem. No zwyczajny burdel. Podobno niezly. Takie dwie smukle blondynki w bucikach, ktorych opinajace cholewki siegaja powyzej kolana, ktore wlasnie przeszly wzdluz ogrodzenia mojego domu.... czy to mogly byc zatrudnione tam masazystki czy moze po prostu mnie sie dwoi i to byla R., moja sasiadka, ktora wlasnie wychodzila na zajecia? Jeden z moich sasiadow mowi, ze R. tam tez miewa zajecia... Wierzyc mu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: PLOTECZKA o pazurach na emerytow IP: *.olsza.krakow.pl 11.10.01, 14:05 Dostalem wiadomosc, ze pewna Dama w jednym z miast zachodniej Polski, organicznie wzdraga sie na mysl o emerytach. Marszczy czolo i ogryza paznokcie jesli tylko nawet mysl o emeryturze przesliznie sie zbyt blisko. Potem w rozmowach oczka spuszcza i raczeta z tymi okaleczonymi pazurkami z pleckami skrywa. Nie wiem czy to wiadomosc prawdziwa, a jesliby kto co slyszal, napiszcie mi. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: PLOTKOWANIE 12.10.01, 11:32 spódniczek, a trot Wrocławiance nie szkodzi (tzn noszeniu spódniczek i spodenek) PA! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: PLOTKOWANIE o wysokim gosciu 12.10.01, 11:28 Podobnow jednym z naszych duzych miast, mieszka mezczyzna bardzo wysoki. Tak wysoki z niego gosc, ze aby sie ogolic ,musi dostawiac do siebie drabine... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: PLOTKOWANIE o wysokim gosciu IP: 213.77.81.* 12.10.01, 13:25 eee, cos pomieszales,,, chodzilo o to ze on ma za krotkie rece zeby dosiegnac do swojej brody, a drabina to do podrapania sie po brodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: PLOTKOWANIE o kapitanie IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 15.10.01, 12:59 Opowiadaja ludzie o kapitanie statku, ktory wciaz ladu na horyzoncie wypatrywal. I pewnej grudniowej nocy, jego cien, przymarzl do pokladu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plotkarz Re:o Aniel... IP: *.olsza.krakow.pl 17.10.01, 12:49 Slyszalem o Aniele , a mowia tez o Anieli, co to diabli by ja wzieli, jesli niemal kazdej niedzieli, na temat jaki sie nie podzieli. Jakby kto z was cos o tym wiedzial, i trudu to niezbyt wiele, chcialbym aby mi powiedzial, to ja scisze te Aniele. To moze nieprawda i plotka, ale dosc barwna i slodka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re:o Aniel... IP: *.mst.gov.pl 17.10.01, 12:55 heheeh :)) z dala się od plotkarskich środowisk trzymać staram, ale Ciebie plotkarzu znam z widzenia :) znaczy któraś z Twoich twarzy mignęła mi na jakimś porządnym i kulturalnym wątku. ale możliwe że uwierzyłam jakiejś plotce :) Odpowiedz Link Zgłoś
woland? o rany! 17.10.01, 13:01 a ja słyszałem, że drwal się przedwczoraj narąbał jak szpadel. naprawdę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorpion Re: o rany! IP: 155.158.218.* 17.10.01, 13:52 A ja slyszalam,ze ufoludki kochaja sie stojac na glowie...prawda to? Odpowiedz Link Zgłoś