Dodaj do ulubionych

***** oby podejrzenia te się nie ziściły

24.02.06, 08:36
jeszcze jakiś czas utrzyma się taka pogoda i zalęgną się białe niedźwiedzie w
wawie, co pozwoli na podtrzymanie przekonania u ludzi z bardziej
cywilizowanego zachodu, że po nowym świedzie chodzą niedźwiedzie polarne (bo
foczki to już hopsają wesoło po marszałkowskiej;))
Obserwuj wątek
    • to-wlasnie-ja Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 24.02.06, 08:42
      Tfu, Tfu, przez lewe ramie ...
      • menk.a Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 24.02.06, 08:45
        próbuję krzyżować palce u stóp, ale jakoś z marnym skutkiem;)
        • to-wlasnie-ja Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 24.02.06, 08:51
          mam nadzieje, ze siedzisz ;)
          • menk.a Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 24.02.06, 08:52
            aaaaaa to dlatego mi nie wychodzi;))))
            • majki1976 Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 24.02.06, 08:58
              cześć kobietki
              • menk.a Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 24.02.06, 09:02
                cześć mężczyźniku;)))))
                • to-wlasnie-ja Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 24.02.06, 09:16
                  okrutnica ;)
                  • menk.a Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 24.02.06, 09:25
                    może odrobinę, a może zwyczajnie czasem przekornica jestem;))))
                    ale owy Mężczyzna poszedł gdzie go oczy poniosły;)))
                    • majki1976 Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 24.02.06, 09:28
                      wcale nie odszedł, jestem niewiasto :-)
                      • menk.a Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 24.02.06, 09:48
                        niewiasta, białogłowa może niesłusznie ale bardzo kojarzy mi się z jakąś
                        dziewicą ;X
                        • majki1976 Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 24.02.06, 09:52
                          dziewice są cool
                          • menk.a Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 24.02.06, 10:00
                            zależy co kto lubi
                            smok wawelski umarł z głodu, bo dziewic zabrakło;)
                            • majki1976 Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 24.02.06, 10:08
                              podobno dziewice to gatunek wymarły i ma byc pod ochrona
                              • menk.a Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 24.02.06, 10:20
                                skoro wymarły to ta ochrona zda się teraz psu na budę;))) musztarda po
                                obiedzie;) i po ptokach;)))
                                • majki1976 Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 24.02.06, 10:39
                                  moze bedą odtwarzac gatunek poprzez klonowanie
                                  • menk.a Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 24.02.06, 10:42
                                    ale po co??? do zcego one są potrzebne?;)
                                    • majki1976 Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 24.02.06, 10:44
                                      aa tak, fajnie jest mieć prywatna dziewicę :-)
                                      • to-wlasnie-ja Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 24.02.06, 10:46
                                        Jesli mialaby nia pozostac to gdzie tu " fajnosc "? :))
                                        • menk.a Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 24.02.06, 10:47
                                          widocznie kolega lubi słyszeć nie, nie, nie;))
                                          • to-wlasnie-ja Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 24.02.06, 10:52
                                            Gorzej gdy uslyszy "nareszcie" . :)
                                            • menk.a Re: dziewica jt jak prezerwatywa 24.02.06, 11:17
                                              dobra na raz
                                              potem bezużyteczna;)
                                              • majki1976 Re: dziewica jt jak prezerwatywa 24.02.06, 11:22
                                                beda magazyny ze sklonowanymi, no problem
                                                • menk.a Re: dziewica jt jak prezerwatywa 24.02.06, 12:58
                                                  eeee taka produkcja taśmowa jak z chińskimi towarami;)
                                        • majki1976 Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 24.02.06, 10:53
                                          w kazdej chwili mogłaby przestac być
                                          • to-wlasnie-ja Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 24.02.06, 10:57
                                            taaa...kolega jak widze silny, zwarty , gotowy , tylko dziewic mu zabraklo ;DD
                                            • majki1976 Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 24.02.06, 10:58
                                              no bez przesady
                                              • menk.a Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 24.02.06, 12:02
                                                przecież przed chwila mówiłś ze to gatunek wymarły
                                                coś jakiś albo niedoinformowany, albo niekonsekwntny;)
                                            • to-wlasnie-ja M.enka 24.02.06, 10:59
                                              od bialych niedzwiedzi do ..dziewic. I to w takim tempie. Jak Ty to robisz ? :))
                                              • to-wlasnie-ja Menk.a - poprawka 24.02.06, 11:01
                                                przepraszam kropki mi sie pomylily :)
                                              • majki1976 Re: M.enka 24.02.06, 11:03
                                                no cos Ty, niedzwiedzie mi się nie podobaja, wolę kobiety
                                                • menk.a Re: Menk.a 24.02.06, 11:16
                                                  od niedźwiedzi do dziewic.... okazuje się ze wszystko sprowadza sie do jednego
                                                  i mysli krążą wokół jednej sprawy...;)))
                                                  • majki1976 Re: Menk.a 24.02.06, 11:17
                                                    hm
                                                  • to-wlasnie-ja Re: Menk.a 24.02.06, 11:24
                                                    :)) masz racje
                                                  • menk.a Re: Menk.a 24.02.06, 11:37
                                                    taaaaaa, napatrzyłam sie na to i owo to i cosik wiem, a właściwie podejrzewam;))
        • miroslawc Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 24.02.06, 09:31
          > próbuję krzyżować palce u stóp, ale jakoś z marnym skutkiem;)

Nie ma się czemu dziwić, zmarzniętymi trudniej się rusza ;)
          W tym celu zapraszamy do Wrocławia, tu cieplej, ładniej i ... ;-)
          • to-wlasnie-ja Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 24.02.06, 09:35
            i ?
            • menk.a Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 24.02.06, 09:47
              no właśnie.... i ..???? co tam sie kryje?;)))
              • miroslawc Re: ***** oby podejrzenia te się nie ziściły 25.02.06, 18:09
                Tego się nie sa opowiedzieć, to trzeba zobaczyć, dotknąć, a nawet poczuć :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka