maryjo2 27.11.02, 06:13 nieskalanie czyste niebo, co było wczoraj - odeszło w cień, niepamięci niech się święci cud..." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek_ Re: 'Budzi się z nocy nowy dzień 27.11.02, 07:16 cześć Maryjo matko Boża!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: 'Budzi się z nocy nowy dzień IP: *.chello.pl 27.11.02, 07:21 pochmurne buziaczki dla wszystkich rannych ptaszkow :))))))) dzisiaj bedzie kolejny dlugi dzien, z serii, tych, ktorych nie lubie. poprosze o pozytywne fluidy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: 'Budzi się z nocy nowy dzień IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 07:25 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......czy to znaczy ,ze jednak pora wstaaac? Boszsz....dobijcie!Ja chce spaaaaaaac!!!!!!!!!!!!! Dzien dobry wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: 'Budzi się z nocy nowy dzień IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 07:28 Samcia, no kiedyś tam sie wyśpisz! :)) Marucho- jakaś mała fluidowa wymiana handlowa? Popatrz mi prosto w oczy.... Tygrysek, miałeś być na włóczędze?? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: 'Budzi się z nocy nowy dzień 27.11.02, 07:33 coooo???? na jakiej włóczędze?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: 'Budzi się z nocy nowy dzień IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 07:59 Ja nie wiem - to ty powinienes wiedzieć taplanie sie w blotku i chlanie... :))) a potem pranie! Odpowiedz Link Zgłoś
czort hmm, a ja tam pelna werwy jestem 27.11.02, 08:09 kawe juz wypilam i moge na noze z kimkolwiek i o cokolwiek! (cholera jak siem pisze o cokolwiek - tak poprawnie?) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: 'Budzi się z nocy nowy dzień 27.11.02, 08:11 aaaaaa!!! o to chodzi!!!:)) ..no cóż Maryjko,..musze przyznać że wczoraj upodliłem siem nieziemsko... ..zachlałem ryja, obkurzyłem,...pościemniałem troche;),...jednym słowem ideał sięgnął bruku!:) ..ale dziś za to czuje sie wyśmienicie!!!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Maryjko!!! 27.11.02, 08:24 jestes jeszcze???? bo ja chce w koncu Tobie osobiscie "dzien dobry" powiedziec!! wszystkim dobrego dnia zycze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Maryjko!!! 27.11.02, 08:25 ------ ...powiedziała Saqqara i jej mikroszpara.....:)) co nie Mathi!!??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Maryjko!!! 27.11.02, 08:30 zajmij sie lepiej swoim brakujacym dzwonkiem, babo:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Maryjko!!! 27.11.02, 08:37 spox!!:),..dzwonek siem znalazł!!:)), inaczej niż twoje piersi!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Maryjko!!! 27.11.02, 08:51 spox, one sie nie musialy znajdywac, bo sie fcale nie zgubily:P Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: spokoj i cisza!!!;)))))))) 27.11.02, 09:55 Tygrys - Ty mnie nie podpuszczaj;) i nie reklamuj mi tak mojej nieslubnej Lubej i jej mikro-cos-tam, bo mnie zaraz dreszcze chwyca;))) Saqqara - kochanie, przeciez wiesz, ze ten futrzasty zazdrosnik tak specjalnie, bo gdzie jego dzwoneczkowi do Twojej...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: spokoj i cisza!!!;)))))))) 27.11.02, 10:00 hehe... ona ma szczęście że mój dzwoneczek tak daleko jezd od jej...:))) ..ja Cie podpuszczam Mathi???,..a może potryskamy humorem co???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: spokoj i cisza!!!;)))))))) 27.11.02, 10:52 a co to dokladnie mialo znaczyc "a moze by tak....;)))", co? (patrz: wczorajszy watek Maryjkowy) wiesz, ze mna jak dzieckiem;) dawaj new watek i tlumacz sie, co dokladnie chciales powiedziec;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: spokoj i cisza!!!;)))))))) 27.11.02, 11:04 MAti Slonce wiem ze zazdrosnik z niego futrzny i tyle:)) Futro!! ja mam szczescie ze jestes daleko? ech misiu, nawet nie wiedzialbys co ze mna zrobic, z dzwonkiem czy bez:)) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly tja, tja.... 27.11.02, 08:39 to gazeta nie spala z rana????? u mnie zastrajkowala widocznie tylko...... a ja juz najwazniejszy punkt programu na dzis odwalilam....;uuuuffff........... Odpowiedz Link Zgłoś