drzejms-buond 02.03.06, 12:05 ponoć jutro ma być nowa, piękna niczym tegoroczna wiosna, gazeta telewizyjna. ciekawe czy będzie w niej tyle samo błędów i nieścisłoći co w starej..czy będą caaałkiem NOWE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja27-09 Re: Nowa Telewizyjna 02.03.06, 12:27 uuuuu, z wiosną idzie NOWE?? ale czy po tej Jedynie Słusznej Myśli?? Polsat też jakiś taki łodmieniony... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Nowa Telewizyjna 02.03.06, 12:27 będą nowe i na pewno piękniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Nowa Telewizyjna 02.03.06, 12:28 bedzie pięny nowy pachnacy pappier beda piekne nowe zdjecia na pół strony będą pięany żywe kolory wszystko to aby ni etrzeba było pisac treści moze lepiej teletydzien podkupic ? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Nowa Telewizyjna 02.03.06, 12:30 taaaaaa, program w Rzepie też uległ cudownej odmianie. Taki badziewnik teraz produkują, że nawet mi się nie chce do domu zabierać z fabryki. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Nowa Telewizyjna 02.03.06, 13:25 ciekawe czy dadzą w środeczku rozkładaną DZIEWCZYNĘ TYGODNIA..? chociaz, chyba nie..ciagle wygrywałaby Olejnik :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Nowa Telewizyjna 02.03.06, 13:48 a może jakomś MATURZYSTKIE???? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Nowa Telewizyjna 02.03.06, 13:55 Taaa....zostało im papieru po "Nowym dniu" to teraz go chcom zużyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: Nowa Telewizyjna 02.03.06, 13:54 może będą dawać w śodku taką np. rozebraną panią Krysię z Łowicza co myśli że cośtam (jak w Fakcie) ;))) BTW po tyżniu agenciku bom zkręcona lekko, teraz też dopiero co wróciłam do kurnika domowego :D Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Nowa Telewizyjna 02.03.06, 15:47 sadzac po tym, co zrobili z poprzednia telewizyjna... Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Nowa Telewizyjna 03.03.06, 07:11 Jakaś taka ta nowa Telewizyjna, wiecie eeee... taka tego ........ do Rzepowej podobna. Nic zachwycającego. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Nowa Telewizyjna 03.03.06, 08:51 przecież Rzepowa też zmieniona. Nowa gazetowa trochę szersza, papier jakby inny, A CINEMAXÓW JAK NIE BYŁO, TAK NIE MA. Kuźwa, dwa programy dostaję razem z gazetami w fabryce, a i tak muszę trzeci dokupić. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Nowa Telewizyjna 03.03.06, 09:07 do cze go by sie tu przy cze pić...? hmmm szerooookie ma horyzonty...szeroookie... nie wiem czy ta szerokość była niezbędna? plusem dodatnim jest to,że WRESZCIE wszystkie polskie stacje są razem! minusy: nie ma rysunków Stannego, ani rozkładówki z babą i reklam jakby więcej? treściowo-jeszcze nie wiem.o błędach pogadamy za tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Nowa Telewizyjna 03.03.06, 09:41 coś mało do poczytania jest. Mnie ciągle brakuje Talków. No mniodek to był po prostu. W serialu się nie sprawdzili. Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: Nowa Telewizyjna 03.03.06, 09:42 A mnie się podoba bo jest rozpisany program dla mojego synka-czyli "MINI-MINI" reszta pikuś...:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Nowa Telewizyjna 03.03.06, 09:51 tez mi sie podoba ladnie i czytelniej rozlozone programy przy kazdym filmie gwiazdki (czasem sie jednak nimi sugeruje) filmowe na jednej stronie sportowe i dokumentalne razem papier lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Nowa Telewizyjna 03.03.06, 12:08 czyly co? przyjmujemy oficjalne stanowisko foruma..że LEPIEJ? i ogólnie CHWALIMY? okiej... PIĘĘĘĘĘĘĘĘEKNIE JEST! PIĘĘĘĘĘĘĘKNIE... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Nowa Telewizyjna 03.03.06, 12:11 Woooooooow:-D A ja musze czekać jeszcze kilka godzin, aż zobaczę to CUDO :) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Nowa Telewizyjna 03.03.06, 12:12 nie wiedzialam ale proponuje od razu boszszsz jak ona śliiiczna !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Nowa Telewizyjna 10.03.06, 14:14 wyczytuję... 1.nie ma nic ciekawego :-{ 2.serial animowany o JASIU FASOLI w środę koło 13.00 :-} 3.czwartek,"wybrańcy obcych" odcinek TRZECI...a gdzie 2wcześniejsze? :-O) 4.DOPOWRÓCIŁ STANNY! :-) Odpowiedz Link Zgłoś