eirenne 02.03.06, 22:00 np. 10 fioletowych tulipanów :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzesa20 Re: dostawać kwiaty 02.03.06, 22:05 podpisuję się pod tym :) ja uwielbiam róże dostawać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: dostawać kwiaty 02.03.06, 22:34 przez długi czas nie życzyłam sobie róż dostawać z powodu ich popularności, dzięki temu mój kwiatodawca dojrzał inne piękne kwiaty i teraz dostaję cały przekrój różniastego kwiecia:))) tylko róż nie....... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: dostawać kwiaty 02.03.06, 22:32 a watki ode mnie?ten o Mahomecie jest Twoj..I mail juz w polowie napisany,seryjnie,jutro bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: dostawać kwiaty 02.03.06, 22:36 ten o Mahomecie był ciut złośliwy, przyznasz;) gdybym wiedziała, że wiara w moją miłość zależy od maila, to dawno bym Cię zaspamowała hihi Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: dostawać kwiaty 02.03.06, 22:38 zlosliwy?no wiesz????????ja tak sie rano wzruszylam,ze glowa mala!Anet,nawet tak nie zartuj;)apropos kwiatow-niedalej jak 2 godziny temu udzielalam wirtualnych porad nt wreczania kobietom kwiatow... Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: dostawać kwiaty 02.03.06, 23:04 a to przepraszam, w takim razie kompleksy nie pozwoliły mi właściwie odczytać kontekstu:) to jakich rad udzielałaś? :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: dostawać kwiaty 02.03.06, 23:29 Brzmialo to tak;) "mezczyzni 8 marca wykupia wszystkie czerwone dlugonogie roze dadza swoim kobietom zwyczajowe buzi i po sprawie.A to nie tak!" "Romantyczka nie jestem/raczej/ale bardzo lubie dostawac kwiaty,kurcze najlepiej bez okazji,takie zerwane,albo kradzione z klombu,albo od jakiejs staruszki straganiarki.." "Znienacka,z zaskoczenia,bez okazji,z przyjemnoscia,z radoscia,z blyskiem w oku i bez celofanu)" czy o czyms zapomnialam? Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: dostawać kwiaty 02.03.06, 23:52 a zapomnialam ,ze niektorzy nie wiedza,a tak poza tym,ok? Odpowiedz Link Zgłoś