Dodaj do ulubionych

Wiadomo, sobota...

04.03.06, 19:28
i nic na FT:)
Obserwuj wątek
    • kfiat126p Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 19:38
      a co byś chciała???
      • anika44 Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 19:40
        z kims popisac:)
        • kfiat126p Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 19:41
          no to se popiszmy:)
          • niedobry_duszek Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 19:43
            Pisz do ZUS-u,
            Z nimi rozmowy są ciekawe,
            pochłaniają dużo czasu
            i mają zaskakujące zwroty akcji :))
            • anika44 Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 19:44
              Hmm, wole jednak tutaj:)
    • kfiat126p Re: na FT... 04.03.06, 19:44
      tradycyjnie mało się dzieje - albo się ludzie kłócą, albo sobie nicki
      podrabiają, albo sie kochają:)))
      • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 19:44
        Kochaja??
        • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 19:45
          Wszystko zdarzyć się może...
        • kfiat126p Re: na FT... 04.03.06, 19:45
          oczywiście - i przeżywają orgazmy...
          • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 19:46
            Takie fajne uczucie... :))
            • kfiat126p Re: na FT... 04.03.06, 19:47
              uczucie...
              waginalne czy łechtaczkowe???
              • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 19:48
                Niekiedy nawet migdałkowe
                • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 19:48
                  Jakie?
                  • antyrumburak Re: na FT... 04.03.06, 19:49
                    ale nudy jejku
                    • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 19:50
                      antyrumburak napisał:

> ale nudy jejku

Te,anty,od straszenia to ja jestem !
                    • kfiat126p Re: to idź stringów szukać:))) 04.03.06, 19:51
                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 19:49
                    Uczucie szczęśliwych migdałków :)))))
                    • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 19:51
                      Chyba w zyciu cos przoczylam, bo nie lapie Twoich mysli?:))
                      • kfiat126p Re: na FT... 04.03.06, 19:52
                        anika - no to nie zwlekaj tylko działaj:)))
                        • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 19:53
                          Wiesz, ja juz nie mam migdalow, to chyba nie dostapie tej przyjemnosci:))
                          • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 19:54
                            anika44 napisała:

> Wiesz, ja juz nie mam migdalow, to chyba nie dostapie tej przyjemnosci:))

Więc uważaj na przegrodę nosową....
                            • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 19:58
                              niedobry_duszek napisał:
                              Więc uważaj na przegrodę nosową....

A niby dlaczego?
                              • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 19:59
                                anika44 napisała:

> niedobry_duszek napisał:
                                > Więc uważaj na przegrodę nosową....
                                >
                                > A niby dlaczego?

Bo nie zbadane są drogi...przyjemności :)
                                • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:00
                                  nieprzyjemnosci takze:)
                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:02
                                    anika44 napisała:

> nieprzyjemnosci takze:)

Nieprzyjemności pomińmy milczeniem :))
                                    • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:03
                                      Juz milcze jak zakleta:)
                                      • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:06
                                        anika44 napisała:

> Juz milcze jak zakleta:)
                                        O nieprzyjemnościach :)bo przecież to Ty chciałaś pogadać :))
                                        I już masz wątek rozbudowany :)))))
                                        • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:06
                                          Dzieki Tobie:))
                                          • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:07
                                            anika44 napisała:

> Dzieki Tobie:))

Cała przyjemność po mojej stronie :)))))))
                                            • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:09
                                              Zaczynamy sobie slodzic?
                                              • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:11
                                                anika44 napisała:

> Zaczynamy sobie slodzic?

Nie,bo ja z natury jestem niedobry ...
                                                • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:16
                                                  Naturze mozna pomoc:)
                                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:17
                                                    anika44 napisała:

> Naturze mozna pomoc:)

Moja natura już porządnie...wypaczona :))
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:21
                                                    Z punktu widzenia kobiety sadze, ze wszystko mozna naprawic:)
                                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:22
                                                    anika44 napisała:

> Z punktu widzenia kobiety sadze, ze wszystko mozna naprawic:)

A z punktu widzenia duszka
                                                    lepiej tego nie ruszać :)))
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:23
                                                    Wolnosc osobista jest na pierwszym miejscu, wiec pozwolimy duszkowi pozostac
                                                    takim jaki jest:)
                                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:25
                                                    anika44 napisała:

> Wolnosc osobista jest na pierwszym miejscu, wiec pozwolimy duszkowi pozostac
                                                    > takim jaki jest:)

Z wdzięczności podnoszę giezełko do góry
                                                    zasłaniając zmrużone oczęta :))
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:26
                                                    Nie wiem co to jest owe giezelko, mozesz mnie i w tym poduczyc?
                                                    Mam wiecej niz 18 lat:))
                                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:29
                                                    anika44 napisała:

> Nie wiem co to jest owe giezelko, mozesz mnie i w tym poduczyc?
                                                    > Mam wiecej niz 18 lat:))

Och,to taka nazwa okrycia duszka
                                                    to taka tunika
                                                    kiedyś Grecy w czymś takim chodzili
                                                    Zapewniam,wygodne i nie ma kłopotu ze zdejmowaniem
                                                    i zakładaniem w ....pośpiechu :))
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:31
                                                    To bylo bardzo praktyczne odzienie, raz dwa i juz naguski:))
                                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:32
                                                    To właśnie chciałem delikatnie zasugerować :)
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:33
                                                    Chociaz raz udalo mi sie bez tlumaczen:))
                                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:35
                                                    anika44 napisała:

> Chociaz raz udalo mi sie bez tlumaczen:))

Może to mój "duszkowy" wpływ????
                                                    :)
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:37
                                                    Napewno:)
                                                    Ale zaczynam miec obawy, ze ulegne za bardzo Twojemu wplywowi:)
                                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:39
                                                    anika44 napisała:

> Napewno:)
                                                    > Ale zaczynam miec obawy, ze ulegne za bardzo Twojemu wplywowi:)

Nie przejmuj się,zniknę jak kamfora.....
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:40
                                                    Kiedy?
                                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:41
                                                    anika44 napisała:

> Kiedy?

Jak już nie będę potrzebny...
                                                    Nie jestem zaborczym duszkiem....
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:44
                                                    Jestes bardzo milym i praktycznym duszkiem:)
                                                    A czy pojawisz sie znowu jak Cie bede baaaaardzo potrzebowala?
                                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:46
                                                    anika44 napisała:

> Jestes bardzo milym i praktycznym duszkiem:)
                                                    > A czy pojawisz sie znowu jak Cie bede baaaaardzo potrzebowala?

Jeśli potrafisz mnie wywołać :)))))
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:46
                                                    Chcialabym, ale czy nastepnym razem to sie uda??
                                                    Bede probowac:)
                                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:48
                                                    anika44 napisała:

> Chcialabym, ale czy nastepnym razem to sie uda??
                                                    > Bede probowac:)

:)))
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:49
                                                    Duzpo zalezy od tego, czy bedziesz mial otwarte oczy:)
                                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:52
                                                    anika44 napisała:

> Duzpo zalezy od tego, czy bedziesz mial otwarte oczy:)

Powiem,że tu mnie zaskoczyłaś :)))
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:55
                                                    No chociaz raz udalo mi sie Ciebie zaskoczyc:)
                                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:57
                                                    anika44 napisała:

> No chociaz raz udalo mi sie Ciebie zaskoczyc:)

Chyba tak i zastanawiam się głęboko :)))))))
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:57
                                                    Tylko glebokie myslenie doprowadza do sedna sprawy:))
                                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:59
                                                    Duszek duma,
                                                    aż mu się uszka podnoszą :)
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 21:00
                                                    Tak jak w sygnaturce?
                                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 21:02
                                                    Jeszcze bardziej,chociaż już wiem,że mnie nie znasz :))
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 21:04
                                                    Nie znam, nie mam zielonego pojecia, ale czy to wazne?
                                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 21:05
                                                    anika44 napisała:

> Nie znam, nie mam zielonego pojecia, ale czy to wazne?

Pewnie,że nie,ale tym trudniej będzie Ci mnie wywołać...a szkoda :))
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 21:07
                                                    Moze zdradzisz mi na uszko, kim jestes naprawde, wtedy bede mogla Cie wywolac?
                                                    :-))
                                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 21:09
                                                    Wołaj niedobrego_ :))
                                                    Jak będę blisko,odpowiem :))
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 21:10
                                                    Doskonale, skorzystam z zaproszenia:)
                                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 21:12
                                                    anika44 napisała:

> Doskonale, skorzystam z zaproszenia:)

Nie ma sprawy,duszek do usług !
                                                    Teraz uciekam,muszę przygotować się do północy :))
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 21:15
                                                    Dziekuje za rozmowe, mozesz mnie dzisiaj troszeczke postraszyc, ale tak
                                                    delikatnie, okay?:)
                                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 21:17
                                                    anika44 napisała:

> Dziekuje za rozmowe, mozesz mnie dzisiaj troszeczke postraszyc, ale tak
                                                    > delikatnie, okay?:)

Będzie delikatnie,o północy pogłaskam Cię :))
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 21:17
                                                    Czekam:))
                                          • kfiat126p Re:fajnie że o mnie pamiętacie:((((((((((((( 04.03.06, 20:08
                                            • niedobry_duszek Re:fajnie że o mnie pamiętacie:((((((((((((( 04.03.06, 20:09
                                              Pamiętamy,a Anika pewnie najbardziej :)))
                                            • anika44 Re:fajnie że o mnie pamiętacie:((((((((((((( 04.03.06, 20:09
                                              Naturalnie, tylko ze Cie gdzies ponioslo:)
                                              • kfiat126p Re:fajnie że o mnie pamiętacie:((((((((((((( 04.03.06, 20:11
                                                ponosi mnie cały czas, bo mi się chłop zazdrosny zrobił...
                                                • niedobry_duszek Re:fajnie że o mnie pamiętacie:((((((((((((( 04.03.06, 20:13
                                                  kfiat126p napisała:

> ponosi mnie cały czas, bo mi się chłop zazdrosny zrobił...

Na głupotę,chociażem duszek,lekarstwa nie znam :(
                                                  • kfiat126p Re:fajnie że o mnie pamiętacie:((((((((((((( 04.03.06, 20:16
                                                    niedobry_duszek napisał:

> kfiat126p napisała:
                                                    >
                                                    > > ponosi mnie cały czas, bo mi się chłop zazdrosny zrobił...
                                                    >
                                                    > Na głupotę,chociażem duszek,lekarstwa nie znam :(

na czyją głupotę???
                                                  • niedobry_duszek Re:fajnie że o mnie pamiętacie:((((((((((((( 04.03.06, 20:17
                                                    kfiat126p napisała:

> niedobry_duszek napisał:
                                                    >
                                                    > > kfiat126p napisała:
                                                    > >
                                                    > > > ponosi mnie cały czas, bo mi się chłop zazdrosny zrobił...
                                                    > >
                                                    > > Na głupotę,chociażem duszek,lekarstwa nie znam :(
                                                    >
                                                    > na czyją głupotę???

Zazdrosnego chłopa......
                          • kfiat126p Re: na FT... 04.03.06, 19:55
                            w zasadzie do tej przyjemności jet potrzebne coś innego:)))
                      • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 19:52
                        anika44 napisała:

> Chyba w zyciu cos przoczylam, bo nie lapie Twoich mysli?:))

Czego to ludzie nie wymyślą-
                        powiedział plemnik spływając po brodzie...
                        • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 19:54
                          Nareszcie:))
                        • kfiat126p Re: na FT... 04.03.06, 19:54
                          oj duszek - Ty jednak dobry jesteś:)))
                          • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 19:55
                            Lata praktyki...teraz już tylko ...straszę :))
                            • kfiat126p Re: na FT... 04.03.06, 19:57
                              a czym???
                            • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 19:57
                              I wspomnienia pozostaly:)
                              • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 19:58
                                anika44 napisała:

> I wspomnienia pozostaly:)

I to jakie !!!!!!!
                                :)))
                                • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 19:59
                                  Opowiadaj, ciekawa jestem:)
                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:01
                                    anika44 napisała:

> Opowiadaj, ciekawa jestem:)

No,zaraz opowiadaj !!!!!
                                    To nie takie proste,młodzież może słuchać
                                    a pan Roman G. ma swoje wtyki.....
                                    stałe łącze mi zabierze i co ? .....
                                    • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:03
                                      Az tak zberezne?
                                      • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:04
                                        anika44 napisała:

> Az tak zberezne?

Jak by nie były zbereźne,
                                        to teraz bym straszył ???????????
                                        To wynika samo z siebie :))
                                        • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:05
                                          Pewnie juz wszystkie zeby Ci z tego powypadaly:)))
                                          • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:06
                                            anika44 napisała:

> Pewnie juz wszystkie zeby Ci z tego powypadaly:)))

Fsyskie tsy !!!!!!!!!!
                                            • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:08
                                              Ach tylko "tsy", to nie problem, gorzej jezeli to byly te ostatnie:))
                                              • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:10
                                                anika44 napisała:

> Ach tylko "tsy", to nie problem, gorzej jezeli to byly te ostatnie:))

Ale "mądrości" jeszcze został :))))))
                                                • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:12
                                                  To jest najwaznieszy zab, wiec dbaj o niego jak o wlasne oko:)
                                                  By the way, masz jeszcze oczy?
                                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:14
                                                    anika44 napisała:

> To jest najwaznieszy zab, wiec dbaj o niego jak o wlasne oko:)
                                                    > By the way, masz jeszcze oczy?

O tak,z tym problemu nie ma :)
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:16
                                                    To wytlumacz mi prosze Twoje znaki w sygnaturce:)
                                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:19
                                                    anika44 napisała:

> To wytlumacz mi prosze Twoje znaki w sygnaturce:)

To buźka duszka
                                                    z oczkami zmrużonymi na zbereźności :)))))
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:22
                                                    Jakos nie moge dopatrzec sie tych oczat, czyzby to byly te dwie kreseczki?
                                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:23
                                                    anika44 napisała:

> Jakos nie moge dopatrzec sie tych oczat, czyzby to byly te dwie kreseczki?

Pewnie,bo duszek kocha to,co zbereźne :))
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:25
                                                    i dllatego za kare musisz teraz straszyc na FT:))
                                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:25
                                                    anika44 napisała:

> i dllatego za kare musisz teraz straszyc na FT:))

Jestem tu....przelotem :))
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:27
                                                    O jakze jestem Tobie wdzieczna za to, ze raczyles mnie tutaj zauwazyc;)))
                                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:30
                                                    anika44 napisała:

> O jakze jestem Tobie wdzieczna za to, ze raczyles mnie tutaj zauwazyc;)))

Szukałaś kogoś,ja odpowiedziałem na apel :))
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:32
                                                    Teraz sprawdza sie to co powiedziales o swoich oczetach:)
                                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:34
                                                    anika44 napisała:

> Teraz sprawdza sie to co powiedziales o swoich oczetach:)

Teraz oczęta uśmiechają się :))
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:35
                                                    Do kogo?
                                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:36
                                                    Przecież do Ciebie....
                                                    chociaż może tego nie widać :)
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:38
                                                    Jezeli do mnie, to odpowiadam Ci moim usmiechem, talkim milutkim :-))
                                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:40
                                                    anika44 napisała:

> Jezeli do mnie, to odpowiadam Ci moim usmiechem, talkim milutkim :-))

Ładnie się uśmiechasz :))
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:42
                                                    To taka wrodzona cecha mojej istoty:)
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:43
                                                    Dziekuje za komplement:)
                                                  • niedobry_duszek Re: na FT... 04.03.06, 20:45
                                                    anika44 napisała:

> Dziekuje za komplement:)

Cała przyj......,czyżbym znowu słodził ?????
                                                    :))
                                                  • anika44 Re: na FT... 04.03.06, 20:47
                                                    Nie, to tylko czkawka:)
                              • kfiat126p Re: hehehe... 04.03.06, 19:58
                • kfiat126p Re: na FT... 04.03.06, 19:50
                  aaa - to fakt...
                  chociaż mało o nim w literaturze przedmiotu:)
    • slodziutka221 Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 20:33
      hej, jestem zgrabna fotomodelka, zapraszam na swoja stronke z odwaznymi
      zdjeciami: www.slodziutka22-sexfotki.prv.pl/
      • anika44 Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 20:33
        Duszku, oferta dla Ciebie:))
        • niedobry_duszek Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 20:38
          anika44 napisała:

> Duszku, oferta dla Ciebie:))

Chcesz się mnie już pozbyć?
          • anika44 Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 20:40
            Nie, tylko pewnie szkoda przegapic szanse:)
            • niedobry_duszek Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 20:43
              anika44 napisała:

> Nie, tylko pewnie szkoda przegapic szanse:)

Duszek z czasem stał się wybredny,
              Duszek to nie mucha
              co na każdym........siądzie :)
              • anika44 Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 20:46
                W takim razie nie jestes az tak niedobrym duszkiem, za jakiego siebie uwazasz:)
                To przeciez same zalety:)
                • niedobry_duszek Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 20:47
                  anika44 napisała:

> W takim razie nie jestes az tak niedobrym duszkiem, za jakiego siebie uwazasz:)
                  > To przeciez same zalety:)

Jestem tylko duszkiem,jeszcze nie duchem :)
                  • anika44 Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 20:48
                    Hm, teraz nie wiem, co o tym sadzic??
                    • niedobry_duszek Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 20:50
                      anika44 napisała:

> Hm, teraz nie wiem, co o tym sadzic??

Jestem dopiero "niedobry"
                      duch może być już "zły"
                      A tymczasem Twój wątek "przeskoczył" setkę wpisów :))
                      • anika44 Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 20:54
                        Oj, to lepiej zostan duszkiem na wiecznosc:)
                        A te "ponadsetke" zasluguje tylko Tobie, bo sama z soba nie prowadzilabym rozmowy:))
                        • niedobry_duszek Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 20:56
                          anika44 napisała:

> Oj, to lepiej zostan duszkiem na wiecznosc:)
                          > A te "ponadsetke" zasluguje tylko Tobie, bo sama z soba nie prowadzilabym rozmo
                          > wy:))

Mnie się czasem to zdarza :)))
                          • anika44 Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 20:57
                            Monolog?
                            • niedobry_duszek Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 20:58
                              anika44 napisała:

> Monolog?

Raczej dialog dwóch...osobowości :)
                              • anika44 Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 20:59
                                Rozdwojenie jazni, czy jestes spod znaku blizniat?
                                • niedobry_duszek Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 21:01
                                  anika44 napisała:

> Rozdwojenie jazni, czy jestes spod znaku blizniat?

Nie.....ale Ryby to też podwójny znak :)
                                  • anika44 Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 21:02
                                    Rybki tez, ale rybki glosu nie maja:)
                                    • niedobry_duszek Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 21:03
                                      Realne nie :)
                                      • anika44 Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 21:05
                                        Jestes RYBKA?
                                        • niedobry_duszek Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 21:06
                                          Jestem Rybka..:)
                                          • anika44 Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 21:07
                                            A ja blizniakiem:)
                                            • niedobry_duszek Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 21:11
                                              anika44 napisała:

> A ja blizniakiem:)

Lubię...podwójne przyjemności :))
                                              • anika44 Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 21:13
                                                To nie takie proste z blizniakami, bo jedna chce to, a druga chce tamto i jak tu
                                                sie zdecydowac?
                                                • niedobry_duszek Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 21:15
                                                  Bo to taki jest ambaras
                                                  żeby dwoje chciało na raz
                                                  ale żadna taka święta,
                                                  żeby zaraz mieć....bliźnięta :))
                                                  • anika44 Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 21:16
                                                    Ale Ci sie zrymowalo:)
                                                  • niedobry_duszek Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 21:18
                                                    Miłego wieczoru Aniko !
                                                    :))
                                                  • anika44 Re: Wiadomo, sobota... 04.03.06, 21:18
                                                    Dziekuje i wzajemnie :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka