Dodaj do ulubionych

Upoluj mnie...

29.11.02, 16:19
Obserwuj wątek
    • iwusia Re: Upoluj mnie... 29.11.02, 16:24
      bang! bang!
      :)
      • mathildae Re: Upoluj mnie... 29.11.02, 16:33
        wyrodna matka!
        ;)
        • iwusia Re: Upoluj mnie... 29.11.02, 16:36
          ups, nie założyłam okularów..
          ;)
          • mathildae Re: Upoluj mnie... 29.11.02, 16:49
            i jeszcze sie usprawiedliwia! okulary?! - chyba automatyczny celownik;)

przeciez latwo go poznac po charakterystycznym chodzie i porozu;)))
            • iwusia Re: Upoluj mnie... 29.11.02, 17:01
              ale to pistolet na żołędzie :)
              • yeloneck Re: Upoluj mnie... 02.12.02, 12:27
                iwusia napisała:

> ale to pistolet na żołędzie :)

Oki. Czy ja jestem zoledziem, ze probujesz mnie z niego ustrzelic?????????
                :)
                • iwusia Re: Upoluj mnie... 02.12.02, 12:34
                  niie no ty syneczku jesteś chłop jak dąb, żołędziami to ja strzelam:)
                  • tygrysek_ Re: Upoluj mnie... 02.12.02, 12:39
                    kurde,... w zasadzie yelonecków nie jadam....:))))
                  • mathildae Re: Upoluj mnie... 02.12.02, 15:24
                    ale na debie, to zoledzie malutkie wisza;)))
                    • ulalka Re: Upoluj mnie... 02.12.02, 20:35
                      zoledzie nie zoledzie, zaraz go zjemy ;))))))))))
                      • tygrysek_ Re: Upoluj mnie... 03.12.02, 07:10
                        kogo??? tego yelonecka????:)
                        ..a poza tym to chyba jezd pani yeloneck!:)
                        • ulalka Re: Upoluj mnie... 03.12.02, 09:47
                          to jezd pan yeloneck, Tygrysku :))) pomysl.. nie ma to jak swieze miesko ;))))
                          • tygrysek_ Re: Upoluj mnie... 03.12.02, 09:51
                            ...i jeszcze sam siem prosi żeby go upolować!!!:)))
                            • mathildae Re: Upoluj mnie... 03.12.02, 10:00
                              fakt, jakas lewa ta rogacizna - sama pcha sie pod lufe;)))
                              taki latwowierny czy ....?:
                              • tygrysek_ Re: Upoluj mnie... 03.12.02, 10:02
                                kurcze nie wiem Mathi,... może lubi lufy!!???:)))
                                • silvii Re: Upoluj mnie... 03.12.02, 10:06
                                  a może to "upoluj mnie" do konkretnej "lufy" skierowane było... ;)
                                • ulalka Re: Upoluj mnie... 03.12.02, 10:07
                                  nio.. to ja siem pisze na futerko potem ;))))) Mathi :)))))) witaj tyz :))))
                                  • silvii Re: Upoluj mnie... 03.12.02, 10:08
                                    a rogi już kotś zamówił? bo jeśli nie to ja sobie zaklepujem... ;)
                                  • ulalka Re: Upoluj mnie... 03.12.02, 10:09
                                    Sylvii :))))) buzka na dziendobry :)))))
                                    heh.. trzeba w takim razie te lufe znalezc, pomozmy yelonckowi ;))))
                                    • tygrysek_ Re: Upoluj mnie... 03.12.02, 10:12
                                      no bo yeloneck nie mówił o czyją lufe mu idzie!!:)))
                                    • silvii Re: Upoluj mnie... 03.12.02, 10:13
                                      jasna, że pomogymy! tylko Yeloneck musi coś więcej o tej "lufie" napisać... ;)

ps.witam cmoki dla wszystkich, nawet tych co ich nie lubiem (chociaż jeszcze
                                      chyba takich nie ma...)
                                      • mathildae Re: Upoluj mnie... 03.12.02, 10:32
                                        zwabmy go kilkoma lufkami vodki;)
                                        i wszytsko nam wyspiewa, nawet wiecej;)))
                                        • tygrysek_ Re: cip, cip!! yelonecku!!!... 03.12.02, 10:36
                                          ..mamy tu wódke!!! przybywaj!!!!:))
                                          • yeloneck Re: cip, cip!! yelonecku!!!... 03.12.02, 10:41
                                            To przybylem... Tylko sie tak qrde na mnie nie rzucajcie, by co lepsze partie
                                            mnie sobie wyrwac:)).
                                            • tygrysek_ Re: cip, cip!! yelonecku!!!... 03.12.02, 10:44
                                              no to jak już jezdes to chlusniem bo uśniem i gadaj o jakom lufe Ci biega!!??:))
                                              • yeloneck Re: cip, cip!! yelonecku!!!... 03.12.02, 10:49
                                                tygrysku drogi, znamy sie malo wiec moze powiem cos o sobie...
                                                • iwusia Re: cip, cip!! yelonecku!!!... 03.12.02, 10:52
                                                  czyżbym poczuła zapach cudownego trunku?!;))
                                                  witajcie:)
                                                  ps. zdjęcia zaraz rozsyłam:)
                                                • tygrysek_ Re: cip, cip!! yelonecku!!!... 03.12.02, 10:52
                                                  dobrze,..powiedz coś o sobie!:)
                                                  • yeloneck Re: cip, cip!! yelonecku!!!... 03.12.02, 11:03
                                                    tygrysek_ napisał:

> dobrze,..powiedz coś o sobie!:)

Urodzilem sie w Malkini... w 37, w polowie lipca... wlasciwei w drugiej
                                                    polowie... itd.
                                                    I szukam jakiejs nienasyconej baby, ktora ze mna zaszaleje... moze to byc jaka
                                                    konkretna,a moze kazda inna - co tam, nie jestem wybredny...
                                                  • tygrysek_ Re: cip, cip!! yelonecku!!!... 03.12.02, 11:53
                                                    co Ty pipcys!!! przeca Tyś jezd kobieta!!!!!:)
                                                  • Gość: yeloneck Re: cip, cip!! yelonecku!!!... IP: 194.29.137.* 03.12.02, 12:02
                                                    tygrysek_ napisał:

> co Ty pipcys!!! przeca Tyś jezd kobieta!!!!!:)

Wal sie qred w dupala, tygrysku - jestem qrwa samiec...
                                                  • tygrysek_ Re: cip, cip!! yelonecku!!!... 03.12.02, 12:06
                                                    taa..napewno!
                                                  • mathildae Re: cip, cip!! yelonecku!!!... 03.12.02, 12:18
                                                    Tygrys, nie strasz Yeloncka!
                                                    jak mpwi, ze samiec to samiec. chociaz, qrka, ja tam tych jego zoledzi nie
                                                    widzialam.....;)
                                                  • tygrysek_ Re: cip, cip!! yelonecku!!!... 03.12.02, 12:20
                                                    bo ma żołądzie,... ale na piersiach!!!!hehe...
                                                  • silvii Re: cip, cip!! yelonecku!!!... 03.12.02, 12:24
                                                    no to ja już nic nie rozumiem... Yeloneck miał być wielki jak dąb! a tymi
                                                    małymi lufa miała strzelać.... to on tyż je ma??? ;)
                                                  • mathildae Re: cip, cip!! yelonecku!!!... 03.12.02, 14:12
                                                    Silvii, w tym wlasnie sek czy on jak dab (i jakie te zoledzie?:) czy łoś, po
                                                    prostu łoś;)))
                                                  • ulalka Re: cip, cip!! yelonecku!!!... 03.12.02, 15:14
                                                    jesli łoś po prostu łoś, to ani chybi szuka krowy z wielkim cycem ;))))
                                                  • saqqara Re: cip, cip!! yelonecku!!!... 03.12.02, 15:18
                                                    chyba nie krowy, tylko MAdonny z wielkim cycem:)) tak bylo w "allo allo"...
                                                  • los666 Re: cip, cip!! yelonecku!!!... 03.12.02, 15:23
                                                    saqqara napisała:

> chyba nie krowy, tylko MAdonny z wielkim cycem:)) tak bylo w "allo allo"...

So babies, moge być i łosiem, tylko niech ktoś wreszcie sie zdecyduje
                                                    sprawdzić, ajk to jest z moim żołą/ędziem i armatą:))
                                                  • ulalka Re: cip, cip!! yelonecku!!!... 03.12.02, 15:29
                                                    los666 napisał(a):

> So babies, moge być i łosiem, tylko niech ktoś wreszcie sie zdecyduje
                                                    > sprawdzić, ajk to jest z moim żołą/ędziem i armatą:))

ja tam nie igram z losem ;)))))
                                                  • ulalka Re: cip, cip!! yelonecku!!!... 03.12.02, 15:28
                                                    saqqara napisała:

> chyba nie krowy, tylko MAdonny z wielkim cycem:)) tak bylo w "allo allo"...
                                                    Szaki :)) to byla upadla Madonna z wielkim cycem ;)))))
                                                  • saqqara Re: cip, cip!! yelonecku!!!... 03.12.02, 15:29
                                                    rili? nie pamietam... :))))
                                                  • ulalka Re: cip, cip!! yelonecku!!!... 03.12.02, 15:31
                                                    ano Szakunia :)))))) no to remis mamy, po tym jak Ty mnie przypominalas polskie
                                                    komedyje :))))
                                                    buzka :))
                                                  • saqqara Re: cip, cip!! yelonecku!!!... 03.12.02, 15:33
                                                    remis moze byc, ale prosze, nie wkladaj calej sily w uscisniecie rak:))

cmoki jak smoki:))
                                                  • ulalka Re: cip, cip!! yelonecku!!!... 03.12.02, 15:37
                                                    tym razem podam Ci zdechla rybke, oki?? ;))))
                                                    buziak :))
                                                  • saqqara Re: cip, cip!! yelonecku!!!... 03.12.02, 15:44
                                                    oki:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka