cover_wielki 07.03.06, 18:30 Co macie w swoim mieście czy też wiosce czy wogóle w miejscu zamieszkania czego nie ma gdzie indziej. W kategorii "fajne" cokolwiek to znaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urszulka_ma O swoim mieście 07.03.06, 23:16 trudno będzie coś "fajnego" znaleźć ..czego nie ma, nigdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: O swoim mieście 10.03.06, 22:47 No własnie..... nie jest prosto. Na razie wtymyśliłem coś czego nie ma nigdzie u nas. Rollercoster :) ... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: O swoim mieście 12.03.06, 08:54 To nie moje miasto ale widziałam w nim coś, czego nigdzie indziej nie. Miasto: Zgorzelec. Co w nim? Dom, którego ściana wyłożona jest .... dachówkami :D (jak zeskanuję zdjęcia z "rajdowania" po Polsce, to pokażę:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: O swoim mieście 13.03.06, 00:17 to.ya napisała: > To nie moje miasto ale widziałam w nim coś, czego nigdzie indziej nie. > Miasto: Zgorzelec. Co w nim? Dom, którego ściana wyłożona jest .... dachówkami > :D w naszych stronach jeden pałacyk ma ściany z zewnątrz licowane deskami i pokryte korą dębu korkowego (korek portugalski) wygląda jak domek w wielkim pniu drzewa:) www.nieruchomosci-komercyjne.pl/zdjecia/A166/image038.jpg a z drugiej strony.. jak staruszek z siwą brodą:) www.nieruchomosci-komercyjne.pl/zdjecia/A166/image026.jpg jest trochę zaniedbany, ale i tak wygląda ciekawie:) www.nieruchomosci-komercyjne.pl/zdjecia/A166/image008.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: O swoim mieście 30.03.06, 23:05 A jakies inen propozycje ? Żadnych ? No to może nie ze swojego miasta tylko skąś po prostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: O swoim mieście 04.04.06, 20:31 nie nadajemy się do pracy w reklamie.. kiepsko nam idzie wyszukiwanie miejsc, które są niepowtarzalne..:) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: O swoim mieście 06.04.06, 00:02 a nie muszą być niepowtarzalne tylko fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: O swoim mieście 06.04.06, 00:30 fajne..hmmm ostatnio podglądam czy już wrócił do domu.. jeden mieszkaniec:) www.promax.media.pl/~bocian/ Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: O swoim mieście 10.04.06, 23:49 kamera czasem jest wyłączana.. ale widziałam Go.. Jest! wrócił i nie jest sam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrunio Re: O swoim mieście 12.03.06, 09:45 Dla mnie fajne jest to że prawie w centrum wielkiego miasta można natrafić na takie coś: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=746&w=32620995&a=32620995 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: O swoim mieście 13.03.06, 00:00 hrunio napisał: > Dla mnie fajne jest to że prawie w centrum wielkiego miasta można natrafić na > takie coś ..fajne to coś:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma O mieście Krakowie 24.05.06, 19:34 cover_wielki napisał: > Co macie w swoim mieście czy też wiosce czy wogóle w miejscu zamieszkania > czego nie ma gdzie indziej. posiadają jedyne takie księgi i.. nie chcą ich? miasta.gazeta.pl/krakow/1,44425,3337045.html Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: O swoim mieście 02.09.06, 14:34 przeoczyłem taki wątek, wstyd mi okrutnie a w moim miasteczku jest, a właściwie są, resztki fabryki kapeluszy może znacie? :0) poza tym można zobaczyć to i owo tylko linka poszukam... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: O swoim mieście 05.09.06, 21:44 nie znalazłem linka :( a kapelusze robi ktoś inny za to jest i fabryka koców i odlewnia żeliwa no i fabryka mało smacznej czekolady hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: O swoim mieście 05.09.06, 23:08 kapelusz nie za sto tysięcy ale... za miliony:) tiny.pl/75ll Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: O swoim mieście 28.09.06, 08:22 Rozpoczęty węzeł drogowy ze sporym kawałkiem obwodnicy. Atrakcyjny temat dla tropicieli rózności. Bardzo interesujące jest moje miasteczko. :0) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: O swoim mieście 01.10.06, 15:33 moje też całeeeeee naraz rozkopane samorząd_owcy robią sobie reklamę?:) będzie pięknie odnowione ale tak wszystko naraz ruszyło ze nie wiadomo, w którą stronę i jak się teraz przez miasto przemknąć!:) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: O swoim mieście 01.10.06, 19:24 i po co nam te samochody były, konia i łatwiej zaparkować było i po nierównym szedł ... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik w moim mieście 02.10.06, 07:46 konia nie widuje się częsta za to w pobliskiej wsi cała stadnina :0) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: w moim mieście 02.10.06, 16:22 .."wio koniku a jak się postarasz".. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: O swoim mieście 10.10.06, 13:16 Na środku rynku stoi fontanna, być może stąd pomysł nazywania mojego miasteczka trytonowym grodem. Zabawny pomysł... Większym wszak powodzeniem cieszy się namiot, czy może raczej byngalow, wyposażony w ławki, stoliki, parasole i urządzenia do dystrybucji napojów o specyficznej kolorystyce. Siadam, popijam żółtawy, gorzkawy napój, przyglądam się mieszkańcom mojego miasteczka. Pogodnie, ale smutno... Odpowiedz Link Zgłoś