nekroskop88 11.03.06, 09:58 Oddają do uśpienia psy i koty, bo boją się zarażenia ptasią grypą. Niszczą gniazda bocianów, bo boją się zarażenia ptasią grypą. "Podłość ludzka nie ma granic" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: Ludzie są durni 11.03.06, 10:05 nekroskop88 napisał: > Oddają do uśpienia psy i koty, bo boją się zarażenia ptasią grypą. > Niszczą gniazda bocianów, bo boją się zarażenia ptasią grypą. > "Podłość ludzka nie ma granic" > > a wystarczyłoby po prostu nie zbliżać się do dzikich zwierząt...To znaczy że nalezy zabijać kanarki i papużki,które hoduje się w domach???To nie tyle podłość co ciemnota ludzi XXI wieku! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Ludzie są durni 11.03.06, 10:07 A ja karmię sikorki i wróbli ;-) Pestkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ludzie są durni 11.03.06, 10:10 nekroskop88 napisał: > A ja karmię sikorki i wróbli ;-) > Pestkami :) > > oooooooooo:))))A sikorki to chyba słoninę lubią albo coś takiego???? Przynajmniej ptaszki nie będą głodne:) Ja myslę,że większość tych martwych ptaków pojawia się nie ze względu na wirusa,tylko niedożywienie... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Ludzie są durni 11.03.06, 10:12 Ale sikorki jedzą też pestki. Przez pewien czas wisiała słonina, ale wrona ją ukradła! :P Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ludzie są durni 11.03.06, 10:18 nekroskop88 napisał: > Ale sikorki jedzą też pestki. Przez pewien czas wisiała słonina, ale wrona ją > ukradła! :P > ja kiedyś trzymałąm winogrona na balkonie,ale mi wrony,gawrony i inne czarne stworki je zjadły... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ludzie są durni 11.03.06, 10:21 nekroskop88 napisał: > hehe ;] > > ciężko było je przegonić... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Ludzie są durni 11.03.06, 10:21 Mój pies teraz nauczył się, że nie może ganiać małych ptaszków, ale gołębie i wrony jak najbardziej. Gdy je zobaczy biegnie pod balkon i one odlatują ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ludzie są durni 11.03.06, 10:23 nekroskop88 napisał: > Mój pies teraz nauczył się, że nie może ganiać małych ptaszków, ale gołębie i > wrony jak najbardziej. Gdy je zobaczy biegnie pod balkon i one odlatują ;-) > > hehehe,mój kiedyś polował na kaczki pływające po jeziorze;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Ludzie są durni 11.03.06, 11:56 :-) A zobaczyłem właśnie, że przylatują do mnie też dwa gile :) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: a gile to ja mam w nosie 11.03.06, 12:00 nekroskop88 napisał: > Tak? ;-) > > Mam chusteczki higieniczne,służę nimi Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ludzie są durni 11.03.06, 12:00 nekroskop88 napisał: > :-) > A zobaczyłem właśnie, że przylatują do mnie też dwa gile :) > > fajniutko! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Ludzie są durni 11.03.06, 12:02 o takie: grzesiak.kei.pl/jurek/lista117.html "Często przylatuje do miast, gdzie odwiedza karminiki, unika jednak bezdrzewnych przestrzni." Uroki mieszkania na zielonym osiedlu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Ludzie są durni 11.03.06, 12:09 NIe bój, nie bój, niedługo odlecą:) Syberia to ich dom:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ludzie są durni 11.03.06, 12:11 > Uroki mieszkania na zielonym osiedlu :))) > > on jest sliczny!!!Taki puchaty;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Ludzie są durni 11.03.06, 12:13 Ty być już go zagłaskała na śmierć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ludzie są durni 11.03.06, 12:15 nekroskop88 napisał: > Ty być już go zagłaskała na śmierć ;-) > > nieprawda!On jest milutki i nic na to nie poradzę!!!A tak BTW,szynszyle są śliczne,mają takie fajne futerko,ale są strasznie bojaźliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Ludzie są durni 11.03.06, 14:23 zaden normalny weterynarz nie uśpi zdrowego zwierzaka:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Ludzie są durni 11.03.06, 14:29 Tak, ale ci ludzie pewnie wyrzucą je w lesie albo gdzieś indziej. Odpowiedz Link Zgłoś