the_sweetest_thing1 03.12.02, 16:31 wszystko co wirtualne jest iluzją..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyjonizy_marzyciel Re: słodka iluzja.... 03.12.02, 19:17 słiciu :)) badź moją muzą... bądź mi blondyneczką/bruneteczką niedużą....* :))) *niepotrzebne skreślić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capricorne13 Re: słodka iluzja.... IP: 80.48.253.* 03.12.02, 21:08 Ja byłem pierwszy oczarowany ! I pierwszy się zakochałem w Sweetest thing 1, a raczej w jej poezji...Wyzywam Cię na pojedynek poetycki...Wstań i walcz ! Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: słodka iluzja.... 03.12.02, 22:05 nie wojna lecz miłość przynosi największe zwycięstwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: słodka iluzja.... 03.12.02, 22:12 mogę być muzą jeśli pragniesz tego moge być tym co cie sił pozbawi moge być dobrem lub początkiem złego moge być ogniem co twą dusze strawi wole być jednak kwiatem co rozkwita wole byc wonią co wabi owady wole być słońcem co promykiem wita wole być zwiastunem piękna i prawdy.... Odpowiedz Link Zgłoś
dyjonizy_marzyciel Re: słodka iluzja.... 03.12.02, 23:36 the_sweetest_thing1 napisała: > mogę być muzą jeśli pragniesz tego > moge być tym co cie sił pozbawi > moge być dobrem lub początkiem złego > moge być ogniem co twą dusze strawi > > wole być jednak kwiatem co rozkwita > wole byc wonią co wabi owady > wole być słońcem co promykiem wita > wole być zwiastunem piękna i prawdy.... > bądź mi o różą, która kwitnie dla mnie, bądź jej zapachem, co mami o świcie, świeć dla mnie cały ciężki dzień i jasny, bądź moim pięknem... Odpowiedz Link Zgłoś
sraczek Re: słodka iluzja.... 04.12.02, 12:45 o łajza podszywajaca sie znow grasuje! Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: słodka iluzja.... 04.12.02, 12:54 Nie tyle naszego podejścia co odbioru innych. W większości przypadków to co wirtualne to tylko iluzja realnego świata. Chociaz to wcale nie oznacza że postaci wirtualne nie sa bardziej prawdziwe niż w realnym świecie. Tutaj nie ma barier, nakazów, zakazów które nas ograniczają. Pewnego rodzaju swoboda i wolność pozwala nam czasem rozwinąć skrzydła które skutecznie w realu są podcinane. Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: słodka iluzja.... 04.12.02, 15:08 Nieraz rzeczywistosc jest przyjemniejsza od wirtualnej. Duzo zalezy od nas, od tego jacy jestesmy i od tego czego sie spodziewamy. Wysłałem@ Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: słodka iluzja.... 04.12.02, 13:24 the_sweetest_thing1 napisała: > wszystko co wirtualne jest iluzją..... .. wirtualne to sa tylko Twoje wyobrazenia ... .. a .... z laciny iluzja oznacza ... kpine i drwine ... .. USE YOUR ILLUSION ( Guns N Roses ) !!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: słodka iluzja.... 04.12.02, 14:31 enancjo napisał: > the_sweetest_thing1 napisała: > > > wszystko co wirtualne jest iluzją..... > > .. wirtualne to sa tylko Twoje wyobrazenia ... wyobrażenia tak, jesteśmy iluzjonistami sami wobec siebie > .. a .... z laciny iluzja oznacza ... kpine i drwine ... widzimy cos czego nie ma? zła interpretacja?...... > .. USE YOUR ILLUSION ( Guns N Roses ) !!! > > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
rb13 Re: słodka iluzja.... 05.12.02, 12:55 Perłpopław Miedzy alabastrowymi kolumnami doliną Leżysz okolona wodorostów ciemną gęstwiną Jesteś muszlą perłopławu z południowych mórz I swe skrzydła perłowe otwórz przede mną już Ukaż swe wnętrze tajemne niczym róży pąk Otwórz je pod wpływem dotyku mych rąk Język delikatnie otwiera Twego wnętrza powieki Tylko do mnie dochodzi jakiś Twój jęk daleki I na chwilę wszystko co inne wokół nas zamiera A wnętrze mnie olśniewa w pełnym świetle teraz Pachniesz tak egzotycznie :czerwonym winem Piżmem zmieszanym z duszącym jaśminem Dążę do poznania Twego słodko-słonego smaku Co mnie oburzy niczym wywar z łodyg maku Aż gwiazdy z doznania zawirują przed oczami Podniosę twarz i zapytam – Co z dalej z nami Umierasz z rozkoszy - roniąc krople mleczne Tylko szept łkany słychać - niech trwa to wiecznie To nie płacz - to krzyk rajskiej przyjemności Piękno sławię muszli – okrzykiem mej radości Smak mam ambrozji w ustach - wokół nastał mrok Węch i słuch pozostał – jak u ślepca co stracił wzrok A z wnętrza wciąż płyną mleczno- perłowe łzy Nic się po za nami nie liczy – istniejesz tylko Ty Pod dotykiem mego języka prężysz się i falujesz cała Wznosisz się w górę i w dół opadasz jak rozszalała Fala podczas morskiej burzy. W ten głośno krzykniesz Raz, drugi i uspokojona, znieruchomiała - milkniesz I kiedy w ciszy podziwiam Twe otwarte różane wnętrze Kocham Cię słyszę -sam niespełnionej pozostając udręce Ryś B. 05.12.2002 godz. 1221 Odpowiedz Link Zgłoś