cynka 13.10.01, 00:47 Takiego zupelnie normalnego faceta do zycia, z ktorym i pieklo i niebo da sie przezyc. Ja tuz po 30-tce ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grapefruit_dead piekło trwa wiecznie 13.10.01, 01:07 czujesz myslisz umierasz czas nie płynie... red yellow red yellow black car red light far black place walls nienormalny owoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: S........Z........U........K........A........M IP: *.polkowice.sdi.tpnet.pl 13.10.01, 07:19 obawiam się, że oni wszyscy są juz żonaci, ale nie rezygnuj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: S........Z........U........K........A........M IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 10:57 Stawiam ci piwo, jak tu kogos znajdziesz:) daj znac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: S........Z........U........K........A........M IP: *.citicorp.com 15.10.01, 09:48 To nieprawda, że wszyscy są żonaci. Sam jestem nieżonaty i mam co najmniej kilku takich kumpli... Odpowiedz Link Zgłoś
cynka Re: S........Z........U........K........A........M 14.10.01, 22:28 grapefruit_dead...a moze: czuje mysle zyje czas plynie ...a grejfruty sie pieknie komponuja jako martwa natura z buletka bordeaux moelleux na stole w kuchni... ;) dziewczyny: odzieracie mnie ze zludzen , ale co tam ,probowac warto i nie zakladam az tak czarnego scenariusza , a na piwo chetnie - jak najbardziej! ;)) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: S........Z........U........K........A........M 14.10.01, 22:36 cynka napisał(a): > > grapefruit_dead...a moze: > czuje > mysle > zyje > czas plynie > ...a grejfruty sie pieknie komponuja jako martwa natura z buletka bordeaux > moelleux na stole w kuchni... ;) mmm malarskie! :))) pozdrawiam! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tavi Re: S........Z........U........K........A........M IP: 193.193.69.* 15.10.01, 12:43 Czy w Krakowie wszyscy faceci normalni i do wziecia znikneli jak liscie z drzew jesienia ? Na pewno, jeszcze kilku pozostalo na placu boju. Zycze owocnych poszukiwan i wiecej nieba niz piekla do przezycia. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynka Re: S........Z........U........K........A........M IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 07:33 Raf... to milo ze informujesz wszystkich ze istnieje "niezonaci" gdziekolwiek by oni byli ;))) , dziewczyny na pewno sie uciesza , i na peweno ta informacja polepszy im samopoczucie nawet jesli nic nie zmieni ;) Tavi... o ktorym to placu...boju...mowisz? W Krakowie placow wiele ? Jakis ominelam.. ;) Ale widzisz...ostatnio tu straszna mgla spowila wszystkie place i trudno sie w niej znalezc ;) ... a faceci najwyrazniej nie czuja sie normalni, to nawet ciekawe bo sama staram sie wtloczyc w ramy politycznej i nie,- poprawnosci ..Dzieki za zyczenia . to mile. ;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tavi Re: S........Z........U........K........A........M IP: 193.193.69.* 17.10.01, 09:28 Cynka ... plac boju- ten oczywiście na ktorym toczy się odwieczna walka plci. Czasem tak zasnuty mgła, ze nawet trudno trafic na przeciwnika :)). Moze przybliz jakie cechy posiada "normalny" facet... (sam bym chciał wiedzieć czy jestem wzglednie normalny) to zaczna walic drzwiami i oknami ci spelnaijacy wymagania. Czego Ci zycze + rozwiania mgiel nad Krakowem pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisbon Re: S........Z........U........K........A........M IP: *.kap.citynet.pl 18.10.01, 19:19 cynka napisał(a): > Takiego zupelnie normalnego faceta do zycia, z ktorym i pieklo i niebo da sie > przezyc. Ja tuz po 30-tce ;) Ja jestem jak najbardziej normalny. Posiadam wszystkie cechy normalnego faceta (jak mysle) . Nienormalny tez bywam , ale w granicach normy :) . Mieszkasz w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś