ulalka 30.06.04, 18:19 mam zamiar troche odpoczac :) nareszcie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jtka Re: waaaaaaaakacje :D 30.06.04, 18:31 nooo kto ma wakacje , ten ma..;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: waaaaaaaakacje :D 30.06.04, 21:06 jtka napisała: > nooo kto ma wakacje , ten ma..;-)))))) nio fakt :D ale fajne som, powiem CI ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: waaaaaaaakacje :D 30.06.04, 21:22 ja mam przez caly rok ... z malymi przerwami:((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: waaaaaaaakacje :D 01.07.04, 09:58 niektorzy to dopiero maja dobrze :((((( a kiedy beda moje wakacje?:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: waaaaaaaakacje :D 01.07.04, 11:30 slo-onko napisała: > niektorzy to dopiero maja dobrze :((((( > a kiedy beda moje wakacje?:((((( ..a tak sobie bym chciala miec tak jak Wy.... ** milego poludnia. Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: waaaaaaaakacje :D 01.07.04, 12:10 ...przed laty to dopiero były wakacje, dzisiaj co najwyżej namiastka... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: waaaaaaaakacje :D 01.07.04, 13:01 nick000 napisał: > ...przed laty to dopiero były wakacje, dzisiaj co najwyżej namiastka... a u mnie na odwrot:) od paru lat mam prawdziwe wakacje :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: waaaaaaaakacje :D 01.07.04, 19:36 nooo prawdziwe to ja miałam dawno temu;-)))) teraz sa insze , ale też ciekawe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: waaaaaaaakacje :D 01.07.04, 20:17 ..a przed laty bylismy dzieciuchami.... inaczej sie wakacje spedzalo.... ** milego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: waaaaaaaakacje :D 02.07.04, 13:46 ulalka napisała: > to piekny czas :D zostaly tylko przepiekne wspomnienia i tesknota do tych lat. ** milych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: waaaaaaaakacje :D 03.07.04, 19:34 ulalka napisała: > mam zamiar troche odpoczac :) nareszcie!!!!!!!! a jak widze nie kazdy potrafi odpoczywac... ;) heh.... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: waaaaaaaakacje :D 03.07.04, 20:26 **lalko a jak tu w taka okropniasta pogode odpoczywac:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
ginztonikiem Re: waaaaaaaakacje :D 03.07.04, 22:09 kendo napisała: > **lalko > a jak tu w taka okropniasta pogode odpoczywac:-(( No i tu ujelas cale sedno sprawy.... Odpowiedz Link Zgłoś
ginztonikiem Re: waaaaaaaakacje :D 14.07.04, 12:10 Jejuuu, nie zniesę już tej "tropikalnej" pogody. Kiedy ja se wreszczie na basen wyskoczę?? U mnie południe, a normalnie światła włączać muszę. Co za horror!!! Chyba na solarium pójdę, żeby słonko za promyczki złapać. P.S. Bez urazy, slo.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: waaaaaaaakacje :D 14.07.04, 13:25 ginztonikiem napisała: > Jejuuu, nie zniesę już tej "tropikalnej" > pogody. Kiedy ja se wreszczie na basen > wyskoczę?? U mnie południe, a normalnie > światła włączać muszę. Co za horror!!! > Chyba na solarium pójdę, żeby słonko > za promyczki złapać. > P.S. Bez urazy, slo.... ;) :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: waaaaaaaakacje :D 14.07.04, 16:31 ..pociesz sie ginztonikiem taka sama may pogode.... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: waaaaaaaakacje :D 14.07.04, 18:56 kendo napisała: > ..pociesz sie ginztonikiem > taka sama may pogode.... pociesz sie ginztonikiem swoim nickiem w szklance :D Odpowiedz Link Zgłoś
ginztonikiem Re: waaaaaaaakacje :D 15.07.04, 21:55 ulalka napisała: > > pociesz sie ginztonikiem swoim nickiem w szklance :D E tam w szklance, we kubełku... Hehe... --- " Wyngiel, wyngiel je we wsi! " Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: waaaaaaaakacje :D 16.07.04, 18:54 ginztonikiem napisała: > ulalka napisała: > > > > > pociesz sie ginztonikiem swoim nickiem w szklance :D > > > E tam w szklance, we kubełku... Hehe... **o swiecie!!...az w kufelku???? toc to mozna pod stolem wyladowac:-)) ** mielego wieczoru. > > --- > " Wyngiel, wyngiel je we wsi! " Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: waaaaaaaakacje :D 16.07.04, 18:51 skoro wakacje to dlaczego ja nie mam nie co wiecej czasu niz przed wakacjami?:((( Odpowiedz Link Zgłoś
ginztonikiem Re: waaaaaaaakacje :D 16.07.04, 22:17 A ja za niecałe dwie godzinki mam urodzinki! A co, i się chwalę. Może Slo poczuje wakacje wreszcie. Może wszyscy poczujemy wakacje. A może pochwalimy się, kto ma kiedy urodzinki? Pozdróweczka!!! :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: waaaaaaaakacje :D 16.07.04, 22:19 ginztonikiem GRATULUJE ........ zyczac wiele dobroci i spelnienia wszystkich marzen.... ja juz mialam w kwietniu... Odpowiedz Link Zgłoś
ginztonikiem Re: waaaaaaaakacje :D 16.07.04, 23:21 kendo napisała: > ja juz mialam w kwietniu... No to ja się uśmiecham szeroko do ciebie i kosz kwietniowych kwiatów dla ciebie ślę w prezencie urodzinowym!!!! spóźnione, ale szczere :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: waaaaaaaakacje :D 21.07.04, 11:01 ginztonikiem napisała: > kendo napisała: > > > ja juz mialam w kwietniu... > > No to ja się uśmiecham szeroko do ciebie > i kosz kwietniowych kwiatów dla ciebie ślę > w prezencie urodzinowym!!!! > > spóźnione, ale szczere :) przesilicznie dziekuje.... ** milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: waaaaaaaakacje :D 21.07.04, 07:44 wakacje-to widac:) Ulala podrozuje, Trans sie zapodzial, Rzulw na Galapagosie:) a nick to chyba sie tylko zawieruszyl?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: waaaaaaaakacje :D 21.07.04, 11:03 ..ale jestem jeszcze ja....:-)) ** milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: waaaaaaaakacje :D 21.07.04, 14:33 kendo napisała: > ..ale jestem jeszcze ja....:-)) > > ** > milego dnia. ...i ja... ...nigdzie się nie zawieruszyłem i ciągle jestem z Wami nawet jak nie piszę... ...a wiesz Kendo dlaczego jestem z Wami... ...bo coś mocno polubiłem Was... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: waaaaaaaakacje :D 21.07.04, 17:02 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > ..ale jestem jeszcze ja....:-)) > > > > ** > > milego dnia. > > ...i ja... > ...nigdzie się nie zawieruszyłem i ciągle jestem z Wami nawet jak nie piszę... > ...a wiesz Kendo dlaczego jestem z Wami... > ...bo coś mocno polubiłem Was... straaaasznie nas to cieszy slyszac, ze jestesmy lubiani:))))) <tuli tuli tuli>:) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: waaaaaaaakacje :D 21.07.04, 17:06 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > ..ale jestem jeszcze ja....:-)) > > > > ** > > milego dnia. > > ...i ja... > ...nigdzie się nie zawieruszyłem i ciągle jestem z Wami nawet jak nie piszę... > ...a wiesz Kendo dlaczego jestem z Wami... > ...bo coś mocno polubiłem Was... i my Ciebie rowniez bardzo lubimy:) prawda poduszanki? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: waaaaaaaakacje :D 21.07.04, 19:21 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > ..ale jestem jeszcze ja....:-)) > > > > > > ** > > > milego dnia. > > > > ...i ja... > > ...nigdzie się nie zawieruszyłem i ciągle jestem z Wami nawet jak nie pis > zę... > > ...a wiesz Kendo dlaczego jestem z Wami... > > ...bo coś mocno polubiłem Was... > > i my Ciebie rowniez bardzo lubimy:) > prawda poduszanki? :)) PRAWDA ,PODUSZANKI TO POTWIERDZAJĄ!:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: waaaaaaaakacje :D 21.07.04, 19:34 jtka napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > ..ale jestem jeszcze ja....:-)) > > > > > > > > ** > > > > milego dnia. > > > > > > ...i ja... > > > ...nigdzie się nie zawieruszyłem i ciągle jestem z Wami nawet jak n > ie pis > > zę... > > > ...a wiesz Kendo dlaczego jestem z Wami... > > > ...bo coś mocno polubiłem Was... > > > > i my Ciebie rowniez bardzo lubimy:) > > prawda poduszanki? :)) > > > PRAWDA ,PODUSZANKI TO POTWIERDZAJĄ!:-))))))) nooooo to teraz nick bedzie nas za to nosil na rekach :D nie musisz wszystkie na raz nosic, mozesz pojedynczo:DDDDD <cmok cmok cmok> :) > Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: waaaaaaaakacje :D 21.07.04, 20:00 slo-onko napisała: > > PRAWDA ,PODUSZANKI TO POTWIERDZAJĄ!:-))))))) > > nooooo to teraz nick bedzie nas za to nosil na rekach :D > nie musisz wszystkie na raz nosic, mozesz pojedynczo:DDDDD > <cmok cmok cmok> :) > > ...nooooo to zaczynamy... ...bardzo bardzo miłe miejsce miałem szczęście że je znalazłem... ...gdyby tak jeszcze wszyscy wokół to życie byłoby bajką... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: waaaaaaaakacje :D 21.07.04, 23:13 hi,hi,...sloo zawsze cos wymysli.... i pewnikiem pierwsza chce byc noszona?? tak,tak,potwierdzam w/w pochwaly o nicku, cieszymy sie bardzo z Twojego towarzystwa jest naprawde milunio.... Odpowiedz Link Zgłoś
ginztonikiem Re: waaaaaaaakacje :D 21.07.04, 23:25 Wiecie co? Czasem mam wrażenie, że to forum jest najżyczliwszym miejscem na necie... Tak często ludzie zapominają być właśnie takimi..... Wszyscy na poduchy! Heja! :)))) Pozdrawiam życzliwych poduszaków! Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: waaaaaaaakacje :D 21.07.04, 23:30 Ty tez jestes milunia.... i widac "ze masz srducho we wlasciwym miejscu" ** milej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś