Dodaj do ulubionych

W związku z 21 bm, viking......

04.12.02, 10:55
Swego czasu maryś zaproponował, cobyśmy tego dnia obdarowali siem drobnymi
prezentani gwiadkowymi.Kilka osób poparło pomysł, a i mnie się wydaja ze
pomysł jest niezły.......
Jeszcze raz wpisywać sie na liste kto za :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: mario2 Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 10:56
      MY
      • randia_ Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 11:01
        No to mam nadzieję, że więcej się zgłosi......
        Tak więc wygląda to następująco:

Państwo Marysiowie,
        Me
        Saqqarka
        Sylvi

to pamiętam z poprzedniej listy......:0
        • Gość: mario2 Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 11:09
          Pompusdzka tez chciala- korespondencyjnie- a to jest mozliwe
          • saqqara Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 11:10
            Lelka tez sie zglosila
          • randia_ Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 11:12
            Oki, jeszcze jak dobrze pamietam była iwucha...... ale przy mojej sklerozie :)
            Aaaaaaaaaaa i myślą ze marucha i ulala.......
          • Gość: pom Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 04.12.02, 11:12
            Ja ci dam Pompusduske. :) Pewnie, że się zgłaszam.
            • iwusia Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 11:13
              dobrze pamiętasz, tez się zgłaszam:)
            • Gość: mario2 Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 11:14
              nie podoba ci sie nowa ksywka?
              • Gość: pom Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 04.12.02, 11:16
                Brzmi jak staronorweski.:) Jak mi to wymówisz z ładną dykcją to biorę.:)
                • Gość: mario2 Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 11:22
                  mialo byc Pompusduszka!
                  • Gość: pom Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 04.12.02, 11:26
                    Dobra, jak zwał tak zwał, brzmi i tak beznadziejnie.:))
                    • Gość: mario2 Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 11:27
                      jak uwazasz...:o(
                      Dobrze ze twarzy nie zmieniasz :o)
                      • Gość: pom Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 04.12.02, 11:29
                        Twarz mi się sama zmienia... z wiekiem, hehe.:)
                        No niech będzie ta pompusduszka, ale kto to spamięta...? :)
                        • Gość: mario2 Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 11:32
                          co ty o wieku mozesz powiedziec- mloda-sliczna niewiasto...?
                          • Gość: pom Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 04.12.02, 11:49
                            Dziękuję Maryś ale lustro jeszcze posiadam.:)
                            A tak na marginesie - to kiedy to losowanie prezentowe?
                            • Gość: mario2 Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 11:57
                              wiec robimy tak:
                              Kto chce przynosi prezent do Vikinga, lub dosyla do kogos kto w Vikingu bedzie.
                              Prezent jest opakowany ale... anonimowy! W Vikingu rozlosowuje sie te anonimowe
                              prezenty i rozdaje, lub rozsyla (do zamiejscowych).
                              To wszystko. ja sie poswiece i 24 (pon) pojde na poczte i je wysle..

P.S. na pewno masz krzywe lusterko w domu.
                              • Gość: pom Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 04.12.02, 12:00
                                No więc dobrze. Czyli mam kupić coś, tak? Zapakować i przesłać. OK. Nie wiem
                                dla kogo i nie wiem jeszcze co.:) Nad tym będę główkować.
                                Tylko na jaki adres wysłać?
                                • mario2 Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 12:03
                                  Wyslij na nasz adres warszawski.(podam na Pomeranke) Cos za 20-30 PLN .
                                  Nie wiesz dla kogo, wiec- najlepiej prezent uniwersalny.... moze viagre, albo
                                  maszynke do gol.. tfu- depilacji?

• Gość: pom Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 04.12.02, 12:06
                                    OK. Na adres zwrotny podam Ci moje namiary.

Kurczę... ciezko kupić coś, jeśli nawet nie wiadomo, jaka płeć obadarowanego.
                                    • Gość: mario2 Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 12:08
                                      i o to chodzi. w Vikingu bedzie losowana paczuszka i dopiero potem czlowiek,
                                      ktory ja dostanie ...:o)
                                      Moga byc jaja :o)

Adres poszedl
                                      • Gość: pom Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 04.12.02, 12:12
                                        OK.:) Mój też poszedł.
              • randia_ Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 11:22
                Dobrze to już mamy:

Państwo Marysiowie,
                Me
                Saqqarka
                Sylvi
                Pom
                Iwucha
                Laelka
                Martucha
                Ulala

• Gość: mario2 Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 11:24
                  naszego Men-talnego szefa spytaj....
                  a i Kitus na pewno jak nas odwiedzi malutki prezencik komus zrobi
                  • zeberka_ Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 11:28
                    Tylko, że oni siem nie wpisują..... Ale na listę można wciągnąć... :)
                    • iwusia Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 11:33
                      interesuje mnie tylko jak macie zamiar losowanie przeprowadzić.
                      • Gość: mario2 Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 11:34
                        ja przeprowadze- osobiscie :o)
                        Albo mozna zrobic tak: kazdy przynosi do Vikinga prezent zapakowany (
                        zamiejscowi przysylaja pocztya np. do mnie) Potem sie losuje na miejscu w
                        ciemno, rozdaje, lub rozsyla...
                        • randia_ Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 11:37
                          Dokładnie tak, będzie więcej zabawy, jak kupisz prezent dla kobity, a
                          wylosujesz chlopa.............hmmmmmmmmmm :):):):)
                          • martucha_ Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 13:09
                            pomysl jest rewelacyjny, popieram!!!! :)))))))
                            cholera, juz zaczynam glowkowac nad czyms fajnym
                            • Gość: mario2 Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 13:13
                              rewelacyjny- bo moj :o)
                              • martucha_ Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 13:17
                                hehe, jaki narcyz!!!! :))))))))
                                • Gość: mario2 Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 13:18
                                  raczej kaktus..
                                  • martucha_ Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 13:20
                                    klujesz????? lubisz tak od czasu do czasu komus szpile wbic??? ;)))))))
                                    • Gość: mario2 Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 13:22
                                      owszem- lubie. Poza tym kaktusy sa calkiem przyjemne.
                                      Nie wspominam juz o tym, ze z nich robi sie tequille :o)
                                      • martucha_ Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 13:24
                                        no ja wiem, to moze dasz sie wykorzystac do wypicia tequilli body shot???? ;))))))
                                        • Gość: mario2 Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 13:27
                                          taaaak! bede ja pil za kare :o)
                                      • randia_ Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 13:25
                                        No ta, ciebiem wycisnąć, to sama teqilka poleci..... :)
                                        Taki facet w domu to skarb, zwłaszcza dla miłośniczki w/w trunku.... :))
                                        • Gość: mario2 Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 13:27
                                          nie tylko tequilla!

• randia_ Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 13:29
                                            Kurna!!! Nie tylko ????
                                            Maryś co jeszcze, może poproszę maryjkę o wypożyczanie ciem..... z celach
                                            dezynfekcyjnych :))
                                        • martucha_ Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 13:28
                                          Marys, to ja z Ciebie chce pic, a nie na odwrot!
                                          • Gość: mario2 Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 13:29
                                            to cwicz juz klekanie :o)
                                            • martucha_ Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 13:31
                                              no nie, nie traktuj mnie jak jakas poczatkujaca gimnazjalistke!
                                              • Gość: mario2 Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 13:33
                                                dobra- to potraktuje cie jako praktykantke. Na razie bez etatu :o)
                                                • martucha_ Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 13:35
                                                  tylko na umowe o dzielo??? ;))))))
                                                  • Gość: mario2 Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 13:40
                                                    nazwij to kontraktem ograniczonym
                                                  • martucha_ Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 13:41
                                                    czy beda jakies klauzule i zalaczniki do niego?
                                                    i czy warunki bedzie mozna zmienic w drodze wyjatkowej laski, czy tylko na drodze sadowej?
                                                  • randia_ Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 13:41
                                                    na zleconko, kochana :)))
                                                  • Gość: mario2 Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 13:49
                                                    no przeciez ze nie na umowe o rekodzielo!
                                                  • martucha_ Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 13:50
                                                    szkoda, ze nie rekodzielo artystyczne!!!
                                                  • Gość: mario2 Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 13:56
                                                    nie ma na to szans. jeszcze by ci sie kowalstwa, albi obrobki skrawaniem
                                                    zachcialo!
                                                  • martucha_ Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 14:05
                                                    mlot kowalski???? no nie, nie chodzi mi o to, by sie pozniej miod uszami wylal :P
                                                  • Gość: mario2 Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 14:06
                                                    jasne! a wyjdzie na to, ze zrobisz kogel-mogel!
                                                  • martucha_ Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 14:10
                                                    kogel-mogel ukrece!!!!!!!!
                                                  • Gość: mario2 Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 14:12
                                                    tego sie wlasnie obawialem!
                                                    Pocwicz na Tygrysku!
                                                  • martucha_ Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 14:13
                                                    czemu akurat na nim? ty nie chcesz byc modelem treningowym? ;))))))
                                                    poza tym, czy Tygrysek nie bedzie mial nic przeciwko temu? ;))))))
                                                  • Gość: mario2 Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 14:14
                                                    ja daje sie obslugiwac tylko profesjonalistom!
                                                  • martucha_ Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 14:18
                                                    no spoko, juz mowilam, zem nie gimnazjalistka ;))))))
                                                    ja nie jestem profesjonalisa, tylko profesjonalistka ;))))))
                                                  • Gość: mario2 Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 14:23
                                                    a dowod osobisty juz masz?

Ponoc do Dekady Cie nie wpuszczaja :o)
                                                  • martucha_ Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 14:26
                                                    hehe, skad Ty bierzesz takie tajne informacje? do pentagonu masz dostep?
                                                    dowod osobisty???? cos Ty! czuje sie urazona ;))
                                                  • Gość: mario2 Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 14:32
                                                    wiadomosci mam i juz... :o)

OK legitymacja na razie wystarczy!
                                                  • martucha_ Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 14:33
                                                    od razu zaznaczam, ze nie jest to legitymacja partyjna ;))))))
                                                  • Gość: mario2 Re: W związku z 21 bm, viking...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 14:38
                                                    a jaka? Zwiazkowa?
                                                  • martucha_ Re: W związku z 21 bm, viking...... 04.12.02, 14:43
                                                    nie, Ligi Ochrony Przyrody ;)))))))))
                • randia_ Re: Tylko uzupełniam... 04.12.02, 14:30

Uzupałniona lista.....
                  Państwo Marysiowie,
                  Me
                  Saqqarka
                  Sylvi
                  Pom
                  Iwucha
                  Laelka
                  Martucha
                  Ulala
                  Menik
                  Kituś
                  sądzę ze także Czort, Flo, Sławuś czortowski, doktorek, ale to są tylko
                  przypuszczenia.......
                  Więc kto jeszcze????

• silvii RANDIA...... 04.12.02, 13:23
      ja w kwestii formalnej... skoro losowanie ma siem odbyć dopiero na mniejscu 21
      to może odgórnie ustalić, że WSZYSCY przybyli przynoszom prezent! a jeśli ktoś
      tego nie zrobi, to byndzie oznaczać, że nie kce siem z nami w prezenta
      bawić... ;)
      • randia_ Re: RANDIA...... 04.12.02, 13:27
        nie koniecznie, dobrze wiedzieć kto bierze udział i mniej wiecej bedzie wiadomo
        co mozna czego ni........ :)
      • Gość: mario2 Re: RANDIA...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 13:28
        to juz dawno ustalone...
        • silvii Re: RANDIA...... 04.12.02, 13:32
          a to sorry ;) jakaś niedoinfiormiona jezdem... ;)))
          • Gość: mario2 Re: RANDIA...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 13:34
            to sie zgadza. I skoncz prosze z tym dyslektycznym slangiem :o(
            • silvii Re: RANDIA...... 04.12.02, 13:51
              Mario2 bardzo chentnie to dla Ciebiem bym zrobiła! ale nie mogem BO JESTEM
              DYSLEKTYKIEM! przykro mi! jeśli wkurza Ciem, to jak pisze to nie czytaj i już!
              ;))))

pozdrawiam i buziak! (bo chyba jeszcze z tobom nie gadałam...;))))
              • Gość: mario2 Re: RANDIA...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 14:08
                przeciez dokladnie wiesz o jaka konwencje mio chodzi...
                • silvii Re: RANDIA...... 04.12.02, 14:17
                  jasne, że wiem ;) tylko nie rozumiem, dlaczego akurat ta i moja Ci przeszkadza,
                  ale masz do tego prawo ;))))
                  • Gość: mario2 Re: RANDIA...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 14:21
                    nie tylko u Ciebie. Ciebie chcialem przed ta maniera uchronic! :o)
                    • silvii Re: RANDIA...... 04.12.02, 14:34
                      a dziękuję Ci baaardzo ;) sondzem, że z czasem samo mi przejdzie ;))))
          • Gość: motor Re: RANDIA...... IP: *.pkobp.pl 04.12.02, 13:35
            Ja też się z wami bawię w te śmieszne prezenty - tylko jedno pytanie!
            Czy nie warto by było ustalić ile to ma mniej - więcej kosztować?
            • randia_ Re: RANDIA...... 04.12.02, 13:39
              Motorku, ok. 20-30 złociszy.....
              i witam ciem :))))
              • Gość: motor Re: RANDIA...... IP: *.pkobp.pl 04.12.02, 13:45
                I ja Cię witam - pozdrawiam i wszystkie te pieprzone konwenanse.
                Jak dla mnie - gra i bucy
          • randia_ Re: RANDIA...... 04.12.02, 13:37
            Boś ostatnio nie czytata!!!! :))
            • silvii Re: RANDIA...... 04.12.02, 13:54
              płaczem ;((( i nic nie poradzem... ;(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka