Dodaj do ulubionych

jak to wygląda?

13.03.06, 20:21
Cześć dziewczyny, mam do Was taką sprawę, otóż niedawno przeczytałem iż
kobiety preferują duże i bezpieczne auta, czy to rzeczywiście prawda? To
znaczy że jak ja sobie kupie Forda Ka to nie odbierze mi męskości? :D A co Wy
sądzicie a facecie w takim autku? Bo właśnie nadchodzi czas zmiany fury i
stoi taki jeden śliczny czarny i tani fordzik który coraz bardziej mi się
podoba... ;)

Pozdrawiam Yamasz

PS. U mnie znowu spadł śnieg :( narazie moto wegetuje w gadażu, i gdzie ta
wiosna?
Obserwuj wątek
    • sarawi :) 14.03.06, 02:08
      Mnie sie osobiscie ka, ani zadne inne male autko nie podoba :) Chociaz coz -
      takowym sie poruszam, z braku laku ... :)
    • goha66 Re: jak to wygląda? 14.03.06, 06:33
      :)
      Rzecz chyba nie w wielkości, ale w wyglądzie i możliwościach autka... W
      przeciwieństwie do Magdy (pozdrowienia dla smoka wawelskiego :D) podobają mi
      się małe i zwrotne auteczka. Ford Ka jest ładny (trzeba Fordowi przyznać, że co
      jak co, ale stylistów mają dobrych)... Wracając do pierwszej myśli - lepszy
      zadbany Cienkol niż zeżarty rdzą merc :) Pozdrowienia - Goha
      • sarawi :) 14.03.06, 10:04
        trzeba Fordowi przyznać, że co jak co, ale stylistów mają dobrych

korci mnie Goha, zeby podwazyc Twoja opinie :))) - jak dla mnie, ka, to jeden z
        najbrzydszych fordow :))) ale to nie ja tym mam jezdzic, kwestia gustu
        przeciez :)Piekny on nie jest, ale na pewno odrobine bezpieczniejszy od innych
        malych autek, chocby dlatego, ze ma dodatkowe wzmocnienia przeciw uderzeniu w
        drzwiach.
        • goha66 Re: :) 15.03.06, 06:11
          a podważaj :D ... nie twierdzę, że jest piękny, ale, że jest
          charakterystyczny... tak naprawdę to nieco po macoszemu odnosze się do
          samochodów - nie muszą być ładne (to nie motocykl)tylko bezawaryjnie jeździć ;)
    • jacues Re: jak to wygląda? 14.03.06, 07:52
      dla mnie najwazniejsze jest bezpieczenstwo i kupujac auto ten czynnik
      zadecydował bym o tym co kupie. Male auta maja ta zalete ze w duzych miastach
      latwiej jest parkowac ale czy cos jeszcze? czyba nie. Meskosci ta pewno takie
      auto Cie nie pozbawi, bo meskosc jest gdzie indziej.Przynajmniej ja szukam jej
      gdzie indziej.
      Jednak to ty bedziesz jezdził tym autkiem i to Ty musisz zadecydowac co dla
      Ciebie jest najwazniejsze. A dziewczyny, ktore zwracaja uwage na to czym kto
      jeździ nie do konca sa wiarygodne i chyba malo interesujace.
      • yamasz Re: jak to wygląda? 14.03.06, 08:12
        hehe... chyba masz racje. a na mreca mnie nie stać, nawet na takiego
        przeżartego rdzą. ;p
    • japoniec49 Re: jak to wygląda? 14.03.06, 10:31
      Cześć,
      Nie w wyglądzie problem, tylko jak toto jeździ i ile pojeździ. Laski to zapewne
      nie wyrwiesz na taaaką furę, ale serio, znam z autopsji ten samochód i jeżeli
      ma przebiegu w granicach 100 tys. to daj sobie spokój. Sypie się wszystko, co
      tylko sobie można wyobrazić. No chyba, że jesteś w stanie sam sobie naprawiać
      (ale części kosztują "odrobinę" więcej niż do malucha)
      Pozdrawiam
    • carina79 Re: jak to wygląda? 14.03.06, 13:27
      Yamasz, znow probujesz dowiesc wyzszosci kobiet na mezczyznami.
      fajne masz kryterium zakupu samochodu. no i chyba fora Ci sie pomylily, skocz
      na forum Skoda lub Towarzyskie
      • yamasz Re: jak to wygląda? 15.03.06, 08:14
        ja z Tobą nie rozmawiam ;)
        • yamaha1 Re: jak to wygląda? 17.03.06, 21:10
          Jak dla mnie Ford KA to poraszka - szczerze:-) Miałam z 20 samochodów, bo lubie
          zmieniac fury ( w koncu raz się zyje i trzeba wszystkiego spróbować;-)), z
          Fordów mialam Scorpio i Curiera - i polecam Scorpiacka :) za nie dużą kaskę
          masz furę z klima, eletryką, super wygodną, prowadzi sie extra itd. Wady to
          dosyć duże spalanie, ja miałam 2.0 "zagazowanego" - miasto 15/100 trasa 10/100.
          Ale jezdzi się super, tylko trzeba kupić w dobrym stanie i bedzie smigać:)
    • cruk Re: jak to wygląda? 22.03.06, 10:34
      doswiadczen za kierownica roznych samochodów troche mialam (nie zlicze ale np.
      od Corvetty, 350z przez RangeRovera sporta superchargera,Gklase, po Pande 1,1
      czy C1) ale Fordem Ka nie jezdzilam, kolor czy wyglad nie jezdzi, wiec trudno
      sie ustosunkowec :-)

dla mnie liczy sie jak jezdzi, funkcjonalnosc w odniesieniu do potrzeb i
      okolicznosci w jakich bedziesz samochodu uzywal..

a we wlasnym garazu postawilabym praktycznie: do miasta zima czy nie zima pande
      4x4 z klima :-), LandRovera Discovery 3, subaru forestera 2,5 turbo ;-)
      niepraktycznie: dodga chargera albo starego mustanga z lat 50

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka