ania1 13.10.01, 19:17 Czasem się właśnie mówi "nie",kiedy się bardzo czegoś chce.......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta1 Re: .......przekora........... IP: 213.76.59.* 13.10.01, 19:22 Czesc! jesli czegos bardzo chce, a moje "tak" nikomu nie zaszkodzi to wtedy z czystym sumieniem mowie to slowo. Nauczylam sie tego jednak bardzo pozno.Musialabym to sobie jednak przemyslae chyba jak to jest z tym moim "tak".:) Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: .......przekora........... 13.10.01, 19:31 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Czesc! jesli czegos bardzo chce, a moje "tak" nikomu nie zaszkodzi to wtedy z > czystym sumieniem mowie to slowo. Nauczylam sie tego jednak bardzo > pozno.Musialabym to sobie jednak przemyslae chyba jak to jest z tym > moim "tak".:) *******Pokojarzyłaś zgoła niewłaściwie :)))))TEN KTO przeczyta będzie wiedział o co chodzi.......ten wątek zupełnie nie dotyczy tego o czym ostatnio rozmawiałyśmy..... :)))))A ja kocham Sztaudyngera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: .......przekora........... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 19:50 Ale ja tez nie o tym! Myslalam o wielu rzeczach ,tak ogolnie o tym co spotykam nacodzien. Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead ile razy próbowałaś? :) 13.10.01, 19:41 welon ciągle ten sam? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: ile razy próbowałaś? :) 13.10.01, 19:49 grapefruit_dead napisał(a): > welon ciągle ten sam? ;) Ty Kwaśny a wiesz że "niejeden by nie zaczynał gdyby mógł przewidzieć finał".....nie zaczynał rozmowy oczywiście....... Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead finito! :) 13.10.01, 19:52 ania1 napisał(a): > grapefruit_dead napisał(a): > > > welon ciągle ten sam? ;) > > Ty Kwaśny a wiesz że "niejeden by nie zaczynał gdyby mógł przewidzieć > finał".....nie zaczynał rozmowy oczywiście....... dobra! dobra! idę wyciągnąć kasetkee video z "Absolwentem" ;) PS. lubisz czipsy czy paluszki?a? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: finito! :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 20:00 Chrupki czekoladowe!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead proszę bardzo! :) 13.10.01, 20:10 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Chrupki czekoladowe!!!:) mam ale nie dam! number 1 to number 1 ( menedzer zabronił słyszałas? ) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: proszę bardzo! :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 20:14 A udlaw sie nimi! :)I tak Ci nie powiem (zagadka z nr1)bo dziecko to odgadloby!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: proszę bardzo! :) 13.10.01, 20:18 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > A udlaw sie nimi! :)I tak Ci nie powiem (zagadka z nr1)bo dziecko to > odgadloby!:)))) mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: finito! :) 13.10.01, 20:01 Grzeczny chłopiec....:)))Wole czerwone wino.....:))))Pa Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: finito! :) 13.10.01, 20:07 ania1 napisał(a): > Grzeczny chłopiec....:)))Wole czerwone wino.....:))))Pa wino marki "wino"? ;) PS. czy te pa oznacza ze uciekasz tak z przekory? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: finito! :) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 21:23 grapefruit_dead napisał(a): > ania1 napisał(a): > > > Grzeczny chłopiec....:)))Wole czerwone wino.....:))))Pa > > wino marki "wino"? ;) > Ojej,Ty koneser jesteś :) > > > PS. czy te pa oznacza ze uciekasz tak z przekory? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: finito! :) 13.10.01, 21:38 Gość portalu: ania napisał(a): > grapefruit_dead napisał(a): > > > ania1 napisał(a): > > > > > Grzeczny chłopiec....:)))Wole czerwone wino.....:))))Pa > > > > wino marki "wino"? ;) > > Ojej,Ty koneser jesteś :) > > > > > > PS. czy te pa oznacza ze uciekasz tak z przekory? ;) > pije sie soki z tych pomaranczy a pije! ;) ech... Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: finito! :) 13.10.01, 21:45 ania1 napisał(a): > A niech Ci będzie na zdrowie.....:))))) dziękuje! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: .......przekora........... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 13.10.01, 20:11 a jak bardzo czegos nie chcesz, to mowisz "tak"??? Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: .......przekora........... 13.10.01, 20:16 Czasem najwięcej rzucają cienia Właśnie Wyjaśnienia........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: .......przekora........... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 13.10.01, 20:19 ...widzialem orla cien.... , naprawde dzisiaj jak lezalem pod Swinica Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: .......przekora........... 13.10.01, 20:24 Gość portalu: kitek napisał(a): > ...widzialem orla cien.... , naprawde dzisiaj jak lezalem pod Swinica ****Polecam wejście od przełęczy Zawrat :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: .......przekora........... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 13.10.01, 22:26 a myslalas ze tam przyjechalem samochodem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: .......przekora........... IP: *.tvk.tpsa.pl 14.10.01, 07:17 ania1 napisał(a): > Czasem się właśnie mówi "nie",kiedy się bardzo czegoś chce.......... A jak poznać - kiedy to "NIE", znaczy "TAK" ? Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: .......przekora........... 14.10.01, 13:20 Gość portalu: Janusz napisał(a): > ania1 napisał(a): > > > Czasem się właśnie mówi "nie",kiedy się bardzo czegoś chce.......... > > A jak poznać - kiedy to "NIE", znaczy "TAK" ? *******"Od czynów więcej cenić słowa-To choroba umysłowa".........bez urazy ,ale tak mi jakoś ostatnio pasuje uniwersalnie Mistrz Sztaudynger........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1 Re: .......przekora........... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 18:06 ania1 napisał(a): > Gość portalu: Janusz napisał(a): > > > ania1 napisał(a): > > > > > Czasem się właśnie mówi "nie",kiedy się bardzo czegoś chce.......... > > > > A jak poznać - kiedy to "NIE", znaczy "TAK" ? > > ******Ale Sztaudynger to.....Sztaudynger.......a ja gdy czegoś chce mówie tak i walcze o to czego chce(dopóki moge oczywiście)......ale to życie wykształciło tą ceche......kiedyś nie walczyłam........ Odpowiedz Link Zgłoś