hedonista.oswiecony 15.03.06, 23:14 my już za Tobą wołamy cienko wracaj wracaj jak najprędziej... co zrobicie na wiosnę? :) uśmiechy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_78 Re: wiosno, wiosenko 15.03.06, 23:42 ustawimy się w pary i pójdziemy topić marzannę ;p na wiosnę będę się cieszyć :) a jeszcze bardziej będę się cieszyć jak razem z wiosną przyjdzie duuuże słońce! bo nie za bardzo lubię śnieg (i to co z niego zostaje, jak się topi). jestem zdecydowanie ciepłolubna! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony ciepło, ciepłko 15.03.06, 23:50 przyjemność mi sprawi wielką :) pojedzimy do lasu i będziemy w nim skakać i się cieszyć z wiosny i wyłożymy się na słońcu i będziemy się jak kocury wygrzewać... ech i otworzymy wino i wypijemy na zdrowie wiosny i ciepłych uczuć między ludźmi :) uśmiechy Odpowiedz Link Zgłoś
aga_78 Re: ciepło, ciepłko 16.03.06, 00:02 Ależ Ci się ładnie zrymowało ;) Ty nawet nie pisz takich rzeczy :))) Bo nie wytrzymyam z czekaniem na wiosnę i kurcze w weekend pojadę za miasto poleżeć hihi na zmarźniętej jeszcze ziemi ;)) i czekać na ciepłe słonko :) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony jedź na słońce słoneczko 16.03.06, 00:15 wypoczniesz tam deczko ;) uśmiechnij się do wiewiórki pomacha Ci ogonem ;) uśmiechy :) idę spać, wiosennych snów :) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: wiosno, wiosenko 16.03.06, 02:26 a mysmy mieli wiosne w ubieglym tygodniu - 20 celsjuszy, slonce i pogoda, ludzie biegali boso czyli w japonkach... zas od wczoraj powrot zimy - brzydki wiatr, ktory przenika przez ceglane sciany, nizej zera, jakby chmurnawo, strasza sniegiem na weekend Odpowiedz Link Zgłoś
aga_78 Re: wiosno, wiosenko 16.03.06, 16:11 ale Ci zazdroszczeę, że miałaś już namiastkę wiosny :) eh Odpowiedz Link Zgłoś
aga_78 Re: wiosno, wiosenko 16.03.06, 16:10 wiosna chyba usłyszała Twoje wołanie! :) bo u mnie dziś było piękne słońce! ale sobie poszło ;/ trzeba krzyczeć głośniej! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: wiosno, wiosenko 16.03.06, 21:24 trzeba się uśmiechać... w uśmiechu się słońce lepiej odbija ;) uśmiechy Odpowiedz Link Zgłoś
aga_78 Re: wiosno, wiosenko 16.03.06, 22:18 nie wiem jak Ty, ale ja się uśmiecham ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: wiosno, wiosenko 16.03.06, 23:23 a jakże by inaczej? :) na tym m.in. innymi polega oświecony hedonizm... drobne przyjemności b. ważne :) ukłony Odpowiedz Link Zgłoś
aga_78 Re: wiosno, wiosenko 16.03.06, 23:45 otóż to :) czymże byłoby życie bez tych drobnych (i dużych też) przyjemności :) Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi denerwuje mnie tan ni zima ni jesień 17.03.06, 13:52 nie ma jak się rudszyć z domu! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_78 Re: denerwuje mnie tan ni zima ni jesień 17.03.06, 14:46 no co Ty:) tak u Ciebie nasypał śnieg, że nie ma jak się ruszyć? :P też mnie ta pogoda denerwuje! słońce jest i go nie ma, są chmury i ich nie ma, jakieś szczątki śniegu nie wiadomo skąd leżą gdzieniegdzie, wiatr jest, a za chwile nie ma, i deszcz się pojawia, fuj, to sobie ponarzekałam! ;p ale ja meteopatka jestem :D Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Re: denerwuje mnie tan ni zima ni jesień 17.03.06, 22:37 Właśnie ładnie sypie śnieg ale rano będzie plucha i tak chyba od miesiąca. albo byłby mrozik i można by było pospacerować i na sanki się z dzieckiem wybrać albo ciepło i też spacer albo rowerek Jak by była ładna pogoda i niewielki mróz to byśmu może w którąś niedziele na ślezę się wybrali rodzinką juz w lutym się przymierzałem. A tak wszędzie błoto i kałuże.... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_78 w kwestii wiosny mam do zakomunikowania 20.03.06, 12:33 niesamowicie ważną wiadomość ;))) sytuacja opanowana! dziś po południu - o 18:23 - przyjdzie wiosna... astronomiczna :P zatem poszukiwania wiosny można odłożyć do następnego roku :D życząc miłego tygodnia, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś