_grucha 06.12.02, 11:15 Co dzien sie z Wami witam, wiec i dzis przyjemnosci tej odmowic sobie nie moge:)). Dzien dobry panstwu:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_grucha Re: again... 06.12.02, 11:19 Caluje raczki szanownej mamusi:). Czy zyczy sobie matka sniadanie do lozka? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: again... 06.12.02, 11:25 Ty cos ode mnie chcesz;) śniadanie do łóżka?! mów szybko co przeskrobałes:)) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: again... 06.12.02, 11:34 iwusia napisała: > Ty cos ode mnie chcesz;) śniadanie do łóżka?! mów szybko co przeskrobałes:)) Ja tylko chce Ci matko szacunek moj i milosc ma w tym dniu swiatecznym okazac:)). Grzecznym chlopcem jestem, nie ciagne dziewczynek za warkoczyki, nie strzelam im ze stanikow, nie mam uwag w dzienniczku... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: again... 06.12.02, 11:20 _silver_ napisała: > wrrrrrrrrrr.... > > ;))) rwwwwwwwwwwww... co otrzymamy przez prosta inwersje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: again... 06.12.02, 11:24 witamy sie rowniez, z ogromna przyjemnoscia bo to juz piatek... ufff:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: again... IP: *.chello.pl 06.12.02, 11:39 wiem wiem wiem, juz piatek, mam wolne, nie jestem w pracy, wyspalam sie, chce sie zyc, jestem w doskonalym nastroju, bede musiala napisac prace na zajecia w przyszlym tygodniu, ale co tam!!!!! buziaki!!!! :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: again... 06.12.02, 11:45 aha, ja jutro wybule conaj mniej 6 stow za przeglad samochodu co napawa mnie srednia radoscia w kwestii weekendu ale co tam... raz sie zyje, hehehe. tylko kurna dlaczego mojemu samochodowi zyje sie ostatnio lepiej niz mnie?! Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: again... 06.12.02, 11:51 wspolczuje, ale moj wrak juz jest na chodzie!!!! :))))))))))))) jezdzi sobie, ciekawe, czy zapali po takim dlugim okresie niejezdzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: again... 06.12.02, 11:57 ja sobie tez wspolczuje, bo wiem ze moglabym zaplacic drugie tyle gdybym sie uparla na wymiane klockow ktore mi cholernie piszcza i sprawdzenie skrzyni biegow co mi sie ostatnio zacina jak sie wilgoc w powietrzu pojawia.... yezooo, zastanawiam sie nad rolkami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: again... 06.12.02, 11:58 moge Ci pozyczyc na probe, zebys sie zorientowala, czy dasz rade. rolki swietnie ksztaltuja uda i posladki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: again... 06.12.02, 12:06 hmmmm a jaki rozmiar? ja mam 39 i naprawde chetnie bym sprobowala na jakiejs ruchliwej ulicy gdzie nie ma sniegu;)) Odpowiedz Link Zgłoś