nekroskop88 Re: Ty piernikoholiku wstrętny!!! 24.03.06, 21:07 Dlaczego wstrętny, chlip, nikt mnie nie lubi ;( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ty piernikoholiku wstrętny!!! 24.03.06, 21:39 nekroskop88 napisał: > Dlaczego wstrętny, chlip, nikt mnie nie lubi ;( > > to prawda.nikt. jedz te swoje pierniczki!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Ty piernikoholiku wstrętny!!! 25.03.06, 00:06 Tobie się od tych pierników we glowie popierniczy, żołądek też sobie spierniczysz i co wtedy będzie, wszystkie kobiety będą od Ciebie spierniczały. P.S. Przestaj się chwalić tymi piernikami, ja jak bylem w Twoim wieku to mogłem najwyżej o granacie w kolysce pomarzyć a nutopia to nie iwedziała co to elektrycność i jeżdziła do Warszawy na wolne elekcje:) Ach jaki ja uroczo wredny jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Ty piernikoholiku wstrętny!!! 25.03.06, 10:20 Ja wiem. Kiedyś Nutopia opowiadała jak się cieszyła, gdy otwierali Królewski Uniwersytet Warszawski i już chciała jechać tam na studia botaniczne, ale mama nie pozwoliła i musiała się zadowlić szkołą parafialną w Białymstoku. Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Ty piernikoholiku wstrętny!!! 25.03.06, 00:00 Pierniczki cię lubią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: A ja... 25.03.06, 00:03 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: A ja... 25.03.06, 10:18 Mówiłem, że Tobie to jedno w głowie, najpierw wibrator, a potem plemniczki :-) Nie bój się, to wpływ klubokawiarni. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A ja... 25.03.06, 10:25 tylko plemnikożerca tak jakoś dziwnie brzmi..... Odpowiedz Link Zgłoś