maria421 31.03.06, 14:18 Mowie o tym co wlasnie do Zatoki Gdanskiej zabladzil. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: Azerko, czy widzialas wieloryba? 31.03.06, 15:18 Nie widziałam. Taki wielorybek, choć zwierzę duże, na tle Zatoki jest niewidoczne. Musiałabym łodzią popłynąć i się zaczaić. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Eeee, Azerko, jedyna okazja! 31.03.06, 16:36 Stój na nabrzeżu, może skubany podpłynie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Eeee, Azerko, jedyna okazja! 31.03.06, 17:29 ja już nawet przez lornetkę wypatruję, i nici. On ma 12 m długości i wypływa co 5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Z jaką lornetką!? 01.04.06, 21:20 Ty harpun szykuj! Taka okazja się drugi raz nie powtórzy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Z jaką lornetką!? 02.04.06, 19:03 Skoro Abstrakt mnie namawia do czynu niecnego z harpunem w ręce, poszłam najpierw sprawdzić, czy wogóle mam po co w koszta wchodzić i kupować sprzęt. Dwie godziny wypatrywałam. Żadnego wieloryba nie ma. Za to mnóstwo wrzeszczących mew, milczących łabędzi i kaczuszek wielokolorowych. Wszystko wyglądało na zdrowe. Za "mojego" życia to już druga odnotowana wizyta wielkiego zwierza w zatoce. Odpowiedz Link Zgłoś
luzer A ja widziałem! 04.04.06, 13:10 pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Andrzej_Urba%C5%84ski.jpg :)) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: A ja widziałem! 04.04.06, 13:19 Fuj, Luzer, opamiętaj się waść. Nie obrażaj zacnych waleni.... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A ja widziałem! 04.04.06, 13:23 a000000 napisała: > Fuj, Luzer, opamiętaj się waść. Nie obrażaj zacnych waleni.... wicehrabia de Louserre zawsze był świnia ;-))))) a ja w zoo berlińskim widziałam pandę wielką odwróconą d...ą i pukałam jej w klatkę, żeby się grzecznie obróciła mordą do zdjęcia była tak uprzejma :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: A ja widziałem! 04.04.06, 13:29 kochanica-francuza napisała: > wicehrabia de Louserre zawsze był świnia ;-))))) "...Zaś okrzyk z wieży poleciał po górach i po dolinach, I każdy, kto go usłyszał, powiadał: - Też mi nowina!..." :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: A ja widziałem! 04.04.06, 13:24 a000000 napisała: > Fuj, Luzer, opamiętaj się waść. Nie obrażaj zacnych waleni.... No, ten, co prawda, z tych mniej zacnych, ale cechy gatunku przejawia. Przynajmniej te zewnętrzne... Free Andy!!! (od brzemienia śłużbowego stanowiska) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: A ja widziałem! 04.04.06, 13:28 Zewnętrznie to cuś w podobiu do foki, a wewnętrznie to całkiem jak świnia - przepraszam wszystkie świnie świata za porównanie. Ten facet to obślizgły cwaniak. FUJ. Pierwsza litera do dowolnej zmiany, na CH. Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: A ja widziałem! 04.04.06, 13:32 a000000 napisała: > Zewnętrznie to cuś w podobiu do foki, a wewnętrznie to całkiem jak świnia - > przepraszam wszystkie świnie świata za porównanie. Świniom on zwisa. > Ten facet to obślizgły cwaniak. FUJ. Pierwsza litera do dowolnej zmiany, na CH. Azerko, nie deprecjonuj symboli fallicznych, w wielu kulturach - obrazu życia! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: A ja widziałem! 04.04.06, 13:32 Co ja widziałam!!!! Przed chwilą: nogi żołnierskie i napis: baczność! obywatelu, czy czujesz się bezpieczny? Zamelduj się w Serocku. To wszystko zjechało z góry ekranu. Strach się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A ja widziałem! 04.04.06, 13:40 ja też! o co chodzi? azerko, co to znaczy: do dowolnej zmiany? Wspomnianą nazwę symbolu fallicznego pisze się wyłącznie przez "CH", nie "h" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: A ja widziałem! 04.04.06, 13:51 kochanica-francuza napisała: > azerko, co to znaczy: do dowolnej zmiany? Wspomnianą nazwę symbolu fallicznego > pisze się wyłącznie przez "CH", nie "h" ;-) Jako żywo, gdyż jest to rusycyzm, a u ruskich, jak wiadomo, dźwięczne "h" nie występuje - stąd, m.in.: Gitlier zamiast Hitlera. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A ja widziałem! 04.04.06, 15:10 > > Jako żywo, gdyż jest to rusycyzm, a u ruskich, jak wiadomo, dźwięczne "h" nie > występuje - stąd, m.in.: Gitlier zamiast Hitlera. :))) Oraz poeta Gieinrich Gieine . ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: A ja widziałem! 04.04.06, 17:09 Co znaczy "do dowolnej zmiany'? Ano, że możesz dowolnie zmienić na literę zadaną. Odpowiedz Link Zgłoś