drzejms-buond 31.03.06, 15:29 dzisiaj jest ZABIĆ DROZDA, na pierwszym...oj, ładna to rzecz... idę grzebać w programie dalej..może jeszcze cuś znajdę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mozambique Re: ładne rzeczy 31.03.06, 15:34 przedwczoraj byli INNI też ładni :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ładne rzeczy 31.03.06, 15:40 mozambique napisała: > przedwczoraj byli INNI > też ładni :))))) no! ładne było, ładne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: ładne rzeczy 31.03.06, 15:41 a jakichs tam Karolów i inszych to nie ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ładne rzeczy 03.04.06, 09:11 REWELKA!!!! "Oszukać przeznaczenie" w piątek było, niespodzianie... D A W N O nie widziałem tak dobrego filmu... w sumie treść taka sobie ale forma????- PALCE LIZAĆ!!! takie cudo w starym, hiczkokowskim stylu... Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: ładne rzeczy 03.04.06, 09:52 dobrze że dali bo ja tylko drugą część oglądałam :) może też dadzą? chętnie sobie przypomnę Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: ładne rzeczy 03.04.06, 12:06 noo, ładne to było , amerykanski film o amerykanskich nastolatkach bez gołych cyców i seksu oralnego :))))) podobało mi sie jak rezyser bawi sie z widzem ustawieniem kadru i syngalizowaniem zdarzeń np. kto zauwazyl jaki wzór ma witraż w drzwiach wejsciowych nauczycielki ?? po filmie podejrzanie spoglądnęłam na wannę w łazience , uśmiechnełam sie przymilnie do mojego komputera , NIE KUPIŁAM w sklepie stojaka na noże i pogratulowałam rodzicom ze nie mają garażu Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ładne rzeczy 03.04.06, 14:31 no nie??? to budowanie napięcia.. ech...marzenie... a podskoczyłaś w którym momencie? mnie zaskoczyli z tą lalunią rozjechaną przez samochód! ..sie zdziwiłem :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: ładne rzeczy 03.04.06, 15:07 lalunia rozmazana przez autokar była niezła , dlatego ze to takie anty- hiczkokwoskie było : jasny dzien, kolorowo, radośnie , dziewczę w rózowych spodenkach wychodzi na ulice i ..... surpirise , bez grzmiącej muzyki, deszczu i wrzasku , cieni na ścianach itp podskoczyłam własciwie na końcyu , bo byłam pewna ze wykończeni zostaną wszyscy do zera , metodą łańcuszkową, a tu ... surprise ten film poziwnien byc filmem astruktazowym na zajeciach z BHP i prac technicznych : jak nie nalezy włączać komputera, jak nie zachwoywać sie w łazience, jak uważać w kuchni, jak nie zapalać auta itp p.s. no kto odpowie na pytanie o witraz ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: ładne rzeczy 03.04.06, 15:38 wszystkich nie wykończyli żeby kontynuacja sensowna była. coś mi świta (dawno temu oglądałam) że ta dziewczyna na własne życzenie w psychiatryku wylądowała w pokoju bez klamek i mebli, ściany obite poduszkami itp. żeby się uchronić Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ładne rzeczy 03.04.06, 15:47 może to był WITRAŻ BOLEŚCI? kurrrrrrrrrde, nie pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
aga.p.p Re: ładne rzeczy 03.04.06, 20:52 > p.s. no kto odpowie na pytanie o witraz ????????? To co panią profesor zabiło:) A ktoś zwrócił uwagę na czołówkę? pzdr, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Buuuuuuuu 03.04.06, 20:59 Looknęłam najpierw w program, a dopiero później w okienko ;( Kto zabrał drozda, no kto??????????????????? ;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Buuuuuuuu 04.04.06, 09:42 jak nic ZABILI GO! :-{ to co będą zdechniete pióra pokazywać...? a sie zdziwiłem... DZIADYGI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś