mozambique 06.04.06, 12:08 kto oglądał wczoraj Łajzela Łoszingtona w TV ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: Łajzel 06.04.06, 12:29 aaaaaaaaa, chodzi ci o DZYNDZLA WASZYNGTOŃSKIEGO... a, to trzeb bylo tak od razu... nie oglądałem..widziałemkiedyśtam... Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Łajzel 06.04.06, 12:29 Ja jednym okiem. Ale wybrałam meczyk, bo ten Itan Houk przy Denzelu to taki wymoczek;-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Łajzel 06.04.06, 12:33 aj tam wymoczek..piłkarze to dopiero supermany... TEMAT FILMU ni nie leżał... a aktory fajne som Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Łajzel 06.04.06, 12:54 Dzyndzel :)))))))))) podobał mi sie bo gral nietypowo ale najbardziej podobał sie Ethan . troche za mało go widac osattanio a aktorem jest naprawde niezłym no i mimo żem baba to musze przyznac ze Eve Mendes jest sliczna Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Łajzel 06.04.06, 14:34 drzejms-buond napisał: > aj tam wymoczek..piłkarze to dopiero supermany... > TEMAT FILMU ni nie leżał... a aktory fajne som Dżejms, oczywiście, że piłkarze to supermany! Biegają po wieeeeeeeeeeeeelkim boisku przez 90 minut (a czasem i dłużej) za jedną piłką, z trybun lecą na nich rózne słowa i przedmioty, toż to mus być supermanem. A niektórzy piłkarze jeszcze po meczach uczestniczą w sesjach fotograficznych oraz nagrywają reklamy, taki Dejwit Bekcham na ten przykład... Trzeba mnieć końskie zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś