takasobie_ja 07.04.06, 06:42 zaraz wychodze do pracy dzien dobry wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiak_75 Re: jestem pierwsza (??) 07.04.06, 07:49 a ja dotarłam do pracy. Chyba starzeję się, podbiegłam parę metrów do autobusu + schody i zziajałam się, dłuższą chwilę nie mogłam złapać tchu, brakowało mi powietrza. Nic tylko trzeba zrezygnować z windy w pracy, to tylko trzy duże piętra, a pakuję dupsko do windy. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosenny_ludzik Kupiłem nowe mieszkanie 07.04.06, 08:22 moim ptaszkom. Poprzednie obgryzły :-) I kurczę, one nie chcą w nim zamieszkać. Spały na drążku od zasłon. Namawiam je, sypię im ziarenka, ale na razie nici... Nigdy nie fruwały jeszcze wolno, gdy były same, a niedługo trzeba będzie wyjść. Słyszałem, że takie zwierzątka-ogonki (tchórzofretki?) to potrafią zrobić prawdziwą rewolucję, razem z wyrzucaniem ubrań z szuflad i ziemi z kwiatków. Nie mam siatki na motyle... Kurczę, no. A, dzień dobry :-) PIĄTEK! Odpowiedz Link Zgłoś