ulalka 17.12.02, 21:32 sprawdz @.. czy tak wygladaja anielicje? ;)) i czy miala racje Unka.. czy tez jezdem zwyklom diabiczka z przypilowanymi rozkami ;)) pozdrooveczki :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maryjo2 Re: Maryjko :))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 21:37 To już frunę, zawadzając brzuszkiem po ziemi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Maryjko :))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 21:45 No, na diabliczkę to mi raczej nie wyglądasz. Ale wiesz, ja mam hopla z przerzutką na temat ludzkiej dobroci, więc prawdopodobnie nie jestem wiarygodnym ekspertem. Aniołek na obrazku mojej pra wygladała podobnie - tylko spodni nie nosiła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Maryjko :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.02, 21:46 a nie mówiłam??:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Maryjko :))))) 17.12.02, 21:48 qrcze.. czyli mi ta dobroc, co to mi ja coraz wiecej osob wytyka, pisana jednak... :(( ;)) buziaczki mile rozmowczynie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Maryjko :))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 22:01 Nie wiem, czy pisana. To zależy wyłącznie od Ciebie, a ja mam niezłego szmergla pod tym względem, bo zawsze szukam w ludziach tego, co dobre. Niektórzy nazywają to naiwnością, i może mają rację?? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Maryjko :))))) 17.12.02, 22:06 heh.. podobno i ja jestem naiwna... tez szukam dobra w innych, wierze, ze nikt mnie nie moze skrzywdzic.. a jak skrzywdzi, to sie skarze, nie rozumiem i znow watpie, potem nie chce ufac.. znow ufam... ehh.. zamotalam sie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Maryjko :))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 23:11 No ładne rzeczy! Czy wiesz, że z tego sie z trudem "wyrasta", jeśli w ogóle? P.S. Znowu serwer GW odmówił posłuszeństwa :( Odpowiedz Link Zgłoś