Gość: pom IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 17:29 Dla wkurwionych, złych i wściekłych ktoś ma?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 a czym cie, tak wqrwili pompuszku.............. 18.12.02, 17:42 czyzby ten slowacki amant, okazal sie drobnym, nieslownym gnojkiem:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: a czym cie, tak wqrwili pompuszku............ IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 17:45 Tego jeszcze nie wiem... mam nadzieję się dowiedzieć! Ale nie o taką bździnkę tym razem chodzi... szkoda słów!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 jak sie dowiesz, to daj znac............ 18.12.02, 18:11 bo potrzebuje, przyzwoicie i statecznie wygladajacej laski, na dluzszego, politycznego sylwestra, nadajesz sie, ze wzgledu na wyglad i poglady:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jak sie dowiesz, to daj znac............ 18.12.02, 18:18 ale powiaaaaaaaaaaaaalo.... no ten tego .... hmmmmm.... NUDA! Wstydzilby sie Kitek! :) kitek1 napisał: > bo potrzebuje, > przyzwoicie i statecznie wygladajacej laski, > na dluzszego, politycznego sylwestra, > nadajesz sie, ze wzgledu na wyglad i poglady:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ale to nie do ciebie sminko, bylo............... 18.12.02, 18:26 wiec po co sie wtracasz, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom STATECZNIE!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 18:32 Statecznie wyglądająca laska!!!! Kitek, bo rękawice nałożę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 to apropos, tej akcji odchudzeniowej......... 18.12.02, 18:41 ktora tu niedawno, szkieleciku uskuteczniales:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom To już nic nie rozumiem... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 18:46 Stateczność mi się lekko matronowato kojarzy a matrony chudzielca tom ja jeszcze nie widziała... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 nie musisz, nic rozumiec................. 18.12.02, 18:50 najwazniejsze, ze sie nadajesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Kitek, czyżbyś mnie zapraszał na imprezkę?:) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 19:02 Toż Ty mnie na oczy nie widział, jedynie z ustnych przakazów dziadków sklerotyków niedowidzących coś tam wiesz albo i nie wiesz.:)) Niemniej łechce moja próżność, że w tym leciwym wieku za hostessę miałabym robić poniekąd.:) Ale czy Ty się nadajesz na mojego żigolo, oto jest pytanie... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 drobiazgkami sie nie przejmuj................... 18.12.02, 19:05 chcialem ci humor poprawic, i cos miec, z tego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Humor coś jakby lepsiejszy IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 19:14 Ale czy Ty masz cos z tego?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 twoj humor, to jest to............. 18.12.02, 19:51 a o reszcie napisze, jak twoja malpe znajde:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: twoj humor, to jest to............. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 20:04 Zapodaj szczegóły, tylko uważaj, bo małpa wpierniczy całego maila.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a nie moglabys, chociaz raz............... 18.12.02, 20:51 malpowo sie zalogowac, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi poradnik :))) 18.12.02, 17:46 Stosowac w kolejnosci dowolnej: 1. czekolada Lindt / lody Movenpick winogronowe / wersja a la Boze Narodzenie - Princepolo piernikowe :))) 2. rekawice boxerskie + worek treningowy (chetnie pozycze) 3. jazda samochodem a la miejscowy wirazka (gaz do dechy + glosniki do dechy) 4. pobliska perfumeria w ktorej stracisz polowe miesiecznych przychodow 5. pobliski sklep z bielizna w ktorym rozstaniesz sie z tym co zostalo po perfumerii 6. zalosny list do bylego narzeczonego - jak oddzwoni to nawrzucasz mu, ze jest palantem i cos mu sie chyba pomylilo milego stosowania buzi jasminka Gość portalu: pom napisał(a): > Dla wkurwionych, złych i wściekłych ktoś ma?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: poradnik :))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 17:51 Rękawice bokserskie - raz. Rozmiażdżony ryj - dwa. Lindt - trzy.:) I jeszcze raz w ryj - cztery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: poradnik :))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 17:53 Ale tym razem nie o faceta idzie, niestety, bo by było zbyt proste!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi w ryj!!!! 18.12.02, 18:04 Nie wyobrazam sobie, aby jakis klopot nie byl zwiazany z jakims facetem :))) Przypomnij sobie dobrze! Na pewno tak bylo! A potem w ryj! :) Gość portalu: pom napisał(a): > Ale tym razem nie o faceta idzie, niestety, bo by było zbyt proste!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: poradnik :))) 18.12.02, 18:02 Brawo! Tak trzymaj! i nie daj sobie wmowic, ze to taki malo damski sport :)))) Gość portalu: pom napisał(a): > Rękawice bokserskie - raz. > Rozmiażdżony ryj - dwa. > Lindt - trzy.:) > I jeszcze raz w ryj - cztery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: poradnik :))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 18:37 Znam bardziej kobiecy sport.... wolna amerykanka z elementami kickboxingu!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poradnik :))) 18.12.02, 18:49 Pom :)) jak skonczysz uzywac te rekawice, to wyslij na moj adres.. koniec dobroci!... :))) a ja Ci zaraz wysle moze troche czekoladki?? :))) jak zrealizuje, to dam znac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: poradnik :))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 19:04 Na czekoladkę mam embargo, Ulalko, dziękuję serdecznie:)) A rękawice podeślę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poradnik :))) 18.12.02, 19:10 na prezentacje Lindta tez?? :(( no to szukam Ci cos innego... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Naprostszy sposób, czy tez metoda: 18.12.02, 19:08 komus przywalić, O ! p.s.: chociaz drzwiami, jak nie da rady inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Men :))) 18.12.02, 19:31 a moze sie jeszcze zglaszasz na ochotnika, zeby byc workiem treningowym?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Jeżeli już to treningowymi 18.12.02, 19:36 rękawicami :))) p.s.: kobiety tylko za pośrednictwem kwiatuszka :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: ło maaatko... ;)) 18.12.02, 19:46 som jeszcze dzentelMENy na tem swiecie.. westchnela babUlalka ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Mamusie to Ulaleczka chyba 18.12.02, 19:54 juz dawno temu wzywała na pomoc ..:) ulalka napisała: > som jeszcze dzentelMENy na tem swiecie.. westchnela babUlalka ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: eeeeee!.. Menik ;))) 18.12.02, 19:58 nie rob ze mnie takiej staruszki, nio ;))) jeszcze na wakacjach nie chcieli mi procentowego trunku sprzedac... chiba za wyglad, czy jakos tak... ;)) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ ale mi nie chodziło o wygląd Ulaleczki .., 18.12.02, 20:00 w temacie wołania na pomoc mamusi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: ale mi nie chodziło o wygląd Ulaleczki .., 18.12.02, 20:20 Menik :)) to ja poproszem o oswiecenie... bo moj mozg ma dzis spowolniony zegar.. bo mam katar ;))) Odpowiedz Link Zgłoś