chloe30 14.04.06, 08:28 Od wczoraj pustka... Gdzie Was wywiało?? Bo się martwie! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonrie Re: Co tu taka cisza? 14.04.06, 08:52 Baby i mój mąż przy garach, a chłopy gdzieś się ukryły, coby nie sprzątać :) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Co tu taka cisza? 14.04.06, 08:58 O, to z Toba kawke wypiję - wczoraj przeżyłam osobistą tragedię, musze sie pozalić! Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Co tu taka cisza? 14.04.06, 09:00 Dawaj, dawaj, bo zaraz na zakupy idę :) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Co tu taka cisza? 14.04.06, 09:01 Rafał kurwa zapomniał o rocznicy!! Tzn. pamietał, ale mu się pomyliło, że to miesięcznica!!! Ale się wkurzyłam!!! Obchody przeniesione na sobotę, no kurde lecytyne mu kupię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Co tu taka cisza? 14.04.06, 09:03 Chloe, myśmy z małżonem dwa lata temu RAZEM zapomnieli o rocznicy ślubu!! Ja sobie nawet przypomniałam, ale sobie pomyliłam i myślałam, że to 2 lipca (a 1). To dopiero jest obciach! :) Za to w sobotę będzie podwójnie super (będzie chciał się ukorzyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Co tu taka cisza? 14.04.06, 09:05 Ale to jest najlepsze, że o miesięcznicach to ja czasem zapominam, a on nigdy - a tu taka wtopa... a ja cały dzień czekałam co przygotuje, bo on lubi niespodzianki. I doopa, no doopa do kwadratu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Co tu taka cisza? 14.04.06, 09:07 I tak miał niespodziankę, bo zapomniał :) Na pewno jest mu głupio i wstyd, więc szykuj się na sobotę - będzie super! No i kup lecytynę i dużo orzechów, podobno pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Co tu taka cisza? 14.04.06, 09:07 nosz kurde balans, jak on mógł :))) tragedia !!:P ja nie obchodze rocznic jakos , a w sylwesra nam wypada, ale co roku sie bzykamy w sylwka co by tradycje podtrzymac :) pod kawke sie podłaczam , z checia , Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Co tu taka cisza? 14.04.06, 09:09 katimai napisała: > nosz kurde balans, jak on mógł :))) tragedia !!:P No osobista życiowa!!! :P > ja nie obchodze rocznic jakos , a w sylwesra nam wypada, ale co roku sie > bzykamy w sylwka co by tradycje podtrzymac :) To przynajmniej ciężko zapomnieć :)) > pod kawke sie podłaczam , z checia , A proszę, ze śmietanką?? :DD Odpowiedz Link Zgłoś
pixie65 Re: Co tu taka cisza? 14.04.06, 09:11 No widzisz Chloe,wracam jak bumerang...Dzień dobry! A to pasztet z tego Rafała!!! NO, no, no!!! (grożę palcem) Dzisiaj jestem z doskoku, bo mam full roboty...W pracy luz, wszyscy pieką i sprzątają to ja wreszcie popracować będę mogła...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Co tu taka cisza? 14.04.06, 09:16 No Pixie, po wczorajszym do widzienia czarne myśli mnie nadejszły, że nas chcesz opuścić! A Ty nie pracuj za dużo bo się zgrzejesz!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pixie65 Chloe... 14.04.06, 15:15 a ja nie bardzo rozumiem...? Zostawiłam na "do widzenia" link do fajnych filmików...Nigdzie stąd nie idę! Zapomnij! Chyba, że sama mnie wygruzisz za jakiś czyn szkaradny...:-))) Tymczasem jednakowoż wpadłam w wir i nic na to nie poradzę ale dalej idę pracować...:-(((( A ja chciałam w "Alkowie" porad dla leniów udzielać.... Odpowiedz Link Zgłoś
pixie65 Aaaaaaaaaaa.... 14.04.06, 15:17 WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM W TYM MIEJSCU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś