Gość: Kiwi IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 16:01 Horror! Dwa nieudane związki,z czego jeden był "legalny".Po ostatnich doświadczeniach obiecywałam sobie ,że już nigdy więcej.Ale cóż..Okazuje się że bez milości życie jest puste. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 40 lat Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.bellglobal.com 30.05.01, 16:23 Jestes bogata i inteligentna ? Jak odpowiesz dwa razy tak to bede pisac do Ciebie slodko i czule a pozniej zobaczymy czy sie lubimy.Kto wierzy w nawiazanie znajomosci na cale zycie w sposob jaki prezentuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 16:31 Gość portalu: 40 lat napisał(a): > Jestes bogata i inteligentna ? Jak odpowiesz dwa razy tak to bede pisac do > Ciebie slodko i czule a pozniej zobaczymy czy sie lubimy.Kto wierzy w > nawiazanie znajomosci na cale zycie w sposob jaki prezentuje? $0 lat a taki ..głupi? Każdy sposób na poznanie interesującego mężczyzny jest dobry ( nie mam tu na myśli Ciebie osiołku!).Poprzedników poznałam w "normalny " sposób i byli takimi samymi ignorantami jak Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
barylaaco Re: 34-latka pozna mężczyznę 30.05.01, 16:43 no misiu.. dolozyla ci kobita prosto miedzy... oczy na przyklad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.bellglobal.com 30.05.01, 16:54 Jak czytalem to az przepona mnie bolala od smiechu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.bellglobal.com 30.05.01, 16:57 40lat to ten sam marzyciel co hej.Eh zycie zycie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no tak Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.bellglobal.com 30.05.01, 16:47 Nie musisz sie tak zloscic.Czemu robisz wszystko tak na powaznie?Naprawde uwazasz ze mnie juz przeswietlilas?pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzoryk Re: 34-latka pozna mężczyznę-do 34latki IP: *.library.uu.nl 30.05.01, 17:16 a ile lat musi miec ten mezczyzna?czy moze byc mlodszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: 34-latka pozna mężczyznę-do 34latki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 17:32 Gość portalu: scyzoryk napisał(a): > a ile lat musi miec ten mezczyzna?czy moze byc mlodszy? odpowiem wam wszystkim zbiorowo! wkurzyłam się na 40- latka bo wydaje mu sie że ma monopol na rozum.Nie jestem kretynką (znam swoją wartość).Jestem dojrzałą kobietą i zdaję sobie sprawę z upływającego czasu.Nie chcę się zestarzeć i zamienić w zgryźliwą babę.Mam czekać na cud czy zaczepiać facetów na ulicy? Nie chcę być sama! Może trfię na "nieidiotę" ,który też z różnych powodów czuje się samotny.No i co 40 latku?Na stos z wiedźmą co? Odpowiedź na ostatnie pytanie: w zasadzie wiek jest nieistotny ale co np.mógłby mi zaoferować 20 letni chłopak.Ja nie szukam faceta do łóżka .Żeby iść z kimś do łóżka trzeba mi czegoś więcej niz podłóża.Taka już sobie jestem staroświecka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzoryk Re: 34-latka pozna mężczyznę-do 34latki IP: *.library.uu.nl 30.05.01, 17:37 jestes chyba bardzo fajna 34latka wiec pozostaje mi tylko zalowac ze mam 23lata.powodzenia w poszukiwaniach scyzoryk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4o lat Re: 34-latka pozna mężczyznę-do 34latki IP: *.bellglobal.com 30.05.01, 18:03 Gość portalu: kiwi napisał(a): > Gość portalu: scyzoryk napisał(a): > > > a ile lat musi miec ten mezczyzna?czy moze byc mlodszy? > odpowiem wam wszystkim zbiorowo! wkurzyłam się na 40- > latka bo wydaje mu sie że ma monopol na rozum.Nie jestem > kretynką (znam swoją wartość).Jestem dojrzałą kobietą i > zdaję sobie sprawę z upływającego czasu.Nie chcę się > zestarzeć i zamienić w zgryźliwą babę.Mam czekać na cud > czy zaczepiać facetów na ulicy? Nie chcę być sama! Może > trfię na "nieidiotę" ,który też z różnych powodów czuje > się samotny.No i co 40 latku?Na stos z wiedźmą co? > Odpowiedź na ostatnie pytanie: w zasadzie wiek jest > nieistotny ale co np.mógłby mi zaoferować 20 letni > chłopak.Ja nie szukam faceta do łóżka .Żeby iść z kimś > do łóżka trzeba mi czegoś więcej niz podłóża.Taka już > sobie jestem staroświecka! > Kiwi, jak sie naprawde gniewasz to bedzie mi przykro...bo nie lubie sprawiac nikomu przykrosci .Nic mnie nie obchodza pieniadze w zyciu.Mam ich tyle na ile jest mi potrzeba zeby byc szczesliwym.Szukam partnerki w zyciu ,ktora oprocz milosci moze dac jeszcze cos wiecej.Wiedzmy mnie bynajmniej nie przerazaja.....pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: 34-latka pozna mężczyznę-do 34latki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 23:20 Wiedźmą jeszcze mnie nie tytułowano ale niech Ci będzie.Nie chcesz sprawiać przykrości a jednocześnie w ciągu kilku minut wkładasz mnie do szufladki z kretynkami.No O.K. może całkiem taka normalna nie jestem (wolę określenie nawiedzona :) ) ale w takim razie skąd Ty "robaczku" wziąłeś się w tej rubryce? Że nie szukałeś ofert pracy to dam sobie głowę uciąć! :)Ja również u mężczyzny szukam czegoś więcej niż miłości ,w praktyce okazało się to za mało.Jak się domyślasz nie należę do słabych kobietek ale mimo to tęsknię za silnym facetem ,który oprócz pieknych słów będzie moją podporą .Chcę się czuć w jego ramionach bezpieczna.Kurczę! Po prostu marzy mi się prawdziwy mężczyzna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40 lat Re: 34-latka pozna mężczyznę-do 34latki IP: *.bellglobal.com 31.05.01, 18:34 Gość portalu: kiwi napisał(a): > Wiedźmą jeszcze mnie nie tytułowano ale niech Ci będzie.Nie chcesz sprawiać > przykrości a jednocześnie w ciągu kilku minut wkładasz mnie do szufladki z > kretynkami.No O.K. może całkiem taka normalna nie jestem (wolę określenie > nawiedzona :) ) ale w takim razie skąd Ty "robaczku" wziąłeś się w tej rubryce? > > Że nie szukałeś ofert pracy to dam sobie głowę uciąć! :)Ja również u mężczyzny > szukam czegoś więcej niż miłości ,w praktyce okazało się to za mało.Jak się > domyślasz nie należę do słabych kobietek ale mimo to tęsknię za silnym > facetem ,który oprócz pieknych słów będzie moją podporą .Chcę się czuć w jego > ramionach bezpieczna.Kurczę! Po prostu marzy mi się prawdziwy mężczyzna! Tego jeszcze nie grali !!!Kiwi to owoc zielony i raczej cierpki a Ty Kiwuniu nie jestes bynajmniej zielona a juz na pewno slodka w tej ostatniej odpowiedzi do Mr.Ed-a, (czytalem calosc).Jak widzisz ja nikogo nie wkladam do szufladki kto na to nie zasluguje,i prosze Cie bez niepotrzebnych domyslow.Widzisz ze Cie lubie,mam intuicje, a szczegolnie za "robaczka " i "nawiedzona".Mozesz byc pewna ze glowe nosisz caly czas na swej dumnej szyji poniewaz ofert pracy nie szukam.Czego wiec szukasz?-postawisz z pewnoscia pytanie.Szukam partnerki i to nie byle jakiej.Prawdziwi mezczyzni musza sie realizowac i Ty tez.Jestes prawdziwa to widac chociazby dlatego,ze potrzebujesz czuc sie bezpiecznie w ramionach swego mezczyzny.Pozdrawiam Cie Wiedzmo bardzo serdecznie(-wiedzmo- mrucze calujac delikatnie za uszkiem) M. PS.wybacz prosze moja poufalosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Re: 34-latka pozna mężczyznę-do 34latki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 20:04 przepraszam,że nie odpisałam wcześnie ale po prostu przeoczyłam.( a może zaczynam ślepnąć od komputera ? :)) 1.trudno być zieloną w tym wieku ,ale to i tak lepiej niż być np.czerwonym :) jabłuszkiem .Nie jestem taka kwaśna jak myślisz.Często nieświadomie tak się kreuję ,instynkt samozachowawczy? 2.Za epitety też się nie obraziłam bo...kurczę Ty masz rację! Przerażające jest to ,że ludzie (my również) szukają się w necie .Brak czasu? Poczucie bezpieczeństwa jakie daje szybka monitora? A Ty ? Czy dlatego tak się "przejechałeś" po mojej osobie bo sam czujesz się głupio? 3.Wybaczam,nie gniewam się -rozbroiłeś mnie miłymi słowami aczkolwiek nie pozwalam się całować obcemu mężczyźnie!:)Napiszesz jeszcze? Wiedźma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40 lat Re: 34-latka pozna mężczyznę-do 34latki IP: *.bellglobal.com 31.05.01, 21:28 ,OK ,jestes bezwarunkowo slodka ,czerwone jabuszka bardzo lubie a najbardziej gdy zrywam to najpiekniej dojrzale.Jedno jabluszko czerwone niczym serce mi wystarczy.Nie pisz prosze o instynktach bo mam zle skojarzenia.Dla mnie jabluszko to rajska niewinnosc a nie owoc zakazany.Wierze w charakter a nie w demagogie lub przesady.Przeszlosc mnie nie interesuje.Net mnie w pewnym sensie ekscytuje ,to tak czuc nie mogac dotknac,jednak jestem tutaj z innych wzgledow.Nie cierie flustratow i tej masci podobnych bo mnie mierzili od zawsze.Podoba mi sie Twoja szczerosc a najbardziej,ze wkurzylas sie i to na FORUM ):) ,NIE JESTES POTULNA CO? To wlasnie lubie.Lubisz przyprawy i troche pikantnosci? Nie musisz odpowiadac bo wiem ,ze tak.Palisz papierosy?Cudowne kobiety to takie ,ktore sie nie obrazaja i maja duze poczucie humoru, mezczyzni zreszta tez.My sie szybko nie zrazamy ani nie obrazamy, prawda?Wyzwolona kobiecosc fascynuje mnie w najwiekszym stopniu ,a calowac na internecie to Cie chyba moge do woli,szczegolnie robiac to w sposob <virtualnie namietny>W sredniowieczu to bylo bardzo -chevaleresque- otrzymac od swej damy serca jakis przywilej:).Czuje ta nic,ktora nas laczy.Szkoda tylko ,ze jest tak niezmiernie dluga. Tym razem mrucze do siebie ,ze bardzo tesknie za Twoja odpowiedzia.Pozdrawiam z daleka M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Re: 34-latka pozna mężczyznę-do 34latki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 23:03 Gość portalu: 40 lat napisał(a): > ,OK ,jestes bezwarunkowo slodka ,czerwone jabuszka bardzo lubie a najbardziej > gdy zrywam to najpiekniej dojrzale.Jedno jabluszko czerwone niczym serce mi > wystarczy.Nie pisz prosze o instynktach bo mam zle skojarzenia.Dla mnie > jabluszko to rajska niewinnosc a nie owoc zakazany.Wierze w charakter a nie w > demagogie lub przesady.Przeszlosc mnie nie interesuje.Net mnie w pewnym sensie > ekscytuje ,to tak czuc nie mogac dotknac,jednak jestem tutaj z innych > wzgledow.Nie cierie flustratow i tej masci podobnych bo mnie mierzili od > zawsze.Podoba mi sie Twoja szczerosc a najbardziej,ze wkurzylas sie i to na > FORUM ):) ,NIE JESTES POTULNA CO? To wlasnie lubie.Lubisz przyprawy i troche > pikantnosci? Nie musisz odpowiadac bo wiem ,ze tak.Palisz papierosy?Cudowne > kobiety to takie ,ktore sie nie obrazaja i maja duze poczucie humoru, mezczyzni > > zreszta tez.My sie szybko nie zrazamy ani nie obrazamy, prawda?Wyzwolona > kobiecosc fascynuje mnie w najwiekszym stopniu ,a calowac na internecie to Cie > chyba moge do woli,szczegolnie robiac to w sposob <virtualnie namietny>W > sredniowieczu to bylo bardzo -chevaleresque- otrzymac od swej damy serca jakis > przywilej:).Czuje ta nic,ktora nas laczy.Szkoda tylko ,ze jest tak niezmiernie > dluga. Tym razem mrucze do siebie ,ze bardzo tesknie za Twoja > odpowiedzia.Pozdrawiam z daleka M. Eeee...no.....(inteligentnie się odezwała)Ale mnie zaskoczyłeś! Co Ty tam masz ? Monitor najnowszej generacji?Widzisz mnie? Patrz,macham Ci ręką! O rany,czekaj przypalę papierosa bo aż się zdenerwowłam....no ,jestem.Jesteś trochę przerażający,w jaki sposób wpadłeś na te papierosy? Oj! Już widzę ten szatański uśmieszek na Twojej twarzy...Punkt dla Ciebie.Zaimponowałeś mi! Psycholog? Uwodziciel? :) Z takim podejściem kobiety powinny się kłębić pod Twoimi drzwiami.:) ( Oskara dla tego Pana!):))No dobrze,już jestem poważna! Pięknie piszesz .Jesteś bardzo realny ,więc twój pocałunek wcale nie był taki wirualny. (ocho zaczynam gadać rymem!) :))No tak,najpierw całuje a za chwilę nawija nić na kłębek. To jak długa jest ta nić ,która nas łączy?( a może dzieli?). Jak mam się do Ciebie zwracać? Jeśli nie chcesz podać swego imienia to moze rzuć jakiś zamiennik np.Nostradamus?;)Jutro będę mocno zapracowana (nie dam rady komputera ciągać za sobą)ale wieczorem na pewno odpiszę. ps.Muszę z Tobą uważać ,coś za bardzo złagodniałam.:)Wiedźma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michel Re: 34-latka pozna mężczyznę-do 34latki IP: *.bellglobal.com 01.06.01, 22:24 Nostradamus,Michel (francuski lekarz i astrolog)........przepowiednie......to juz koniec!!!! :) Wiedzmo, TY W I E D Z M O O O O !!!!!! Moze Ty siadasz przed monitorem jak przed zwierciadelkiem ? Niezla z nas para ! Tym razem punkt dla Ciebie....(szatanski usmieszek mi sie pojawil to prawda ale jak znikl to natychmiast miale wizje: wulkanu ziejacego rozpalona lawa ze swych czelusci), hm ...zaczyna robic sie cieplo , zreszta Ty masz zwierciadelko wiec nie musze nic pisac.(teraz tajemniczo sie usmiechasz i myslisz - a moze by czar rzucic jakowys?).Rozpal plomien i pusc dymka a w nim mnie i czar ujrzysz. O tak, ja jestem bardzo realny ale Ty jestes niczym ze snu moja "lagodna " uwodzicielko....prosze pozwol mi o Tobie snic i miec dalsze wizje.Zapladniasz moj umysl(raczej scisly) swoimi myslami ..o tak ..ze swiata wyobrazni niechetnie sie rezygnuje a przeciez jestesmy takimi - realistami!? ( mi tez sie rymnelo, Nostradamus powiedzialby , ze to dobrze wrozy na przyszlosc , prawda:)? )Zreszta Ty sie na wrozeniu znasz lepiej ja moge tylko skromnie przepowiadac.:).Tym razem caluje troche mniej virtualnie ale tak samo czule......M.<Nostradamus>. PS. a) nic jest bardzo dluga jednak nic a nic sie nie martw poniewaz przypomina bardziej astralna niz ta normalna nitke , ktora sie nawija....<[:) b) nawijanie z dwoch stron daje lepsze efekty ;jak wiesz, ta nasza nic sie rozciaga w nieskonczonosc i pojawia tylko we snie ale moze przeniesc niewyobrazalnie daleko...>:) c) nie - psycholog (jak moglas? )Taki pseudo- Freud ,specjalista od psychoanalizy?) , i nie - uwodziciel (klebiace sie kobiety... brrrrrr...). d)prawdziwy mezczyzna- tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Re: 34-latka pozna mężczyznę-do 34latki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 23:55 Michel...Michał...piękne imię! Na razie nie zdradzę swojego ,a przynajmniej na publicznym forum.Ktoś mógłby pokojarzyć ze znajomych ..ależ by radocha była! W zasadzie to Ty pewnie już je znasz .Teraz coś zabawnego,śniłeś mi się dzisiaj.Chcesz wiedzieć jak? Mało pamiętam co prawda ale...Była jakaś woda ,ciemnoszafirowa ,raczej morze niż jezioro,zbyt groźnie wygladała.Stałeś przede mną i coś cierpliwie tłumaczyłeś.Obydwoje byliśmy smutni(niestety) i wydaje mi się ,że chodziło o to ,że gdzieś miałeś wyjechać.Objawiłeś mi się jako ciemny blondyn,szare bądź niebieskie oczy ,trochę rozmarzone,trochę smutne i bardzo poważne.Twoja twarz nie była ani piękna ani ładna ,...nie potrafię tego określić.Trrrrrrr...zadzwonił budzik,a ja jeszcze dobre pół godziny chodziłam po domu z "maślanymi" oczami.Koniec ze snem bo jeśli ktoś to będzie czytał to pęknie ze śmiechu! Nawet nie mogę Ci napisać jak minął mi dzień,znowu ktoś mógłby mnie rozpoznać! W każdym razie mój wiek dał mi dzisiaj popalić.Psycholog to była przenośnia,tyle godzin w internecie to może chyba tylko spędzać ktoś ,kto pracuje przy komputerze (informatyk,serwer?) Kłębiące się kobiety to był komplement w moim wydaniu,świetnie wiesz co mówić kobiecie aby chciała słuchać.Jesteś bardzo tajemniczy ,niby dużo piszesz ale niewiele wskazówek dajesz.Chwilami mam wrażenie ,że albo znasz mnie osobiście albo coś przede mną ukrywasz.Jeśli się mylę to sorka. Czy jesteś tak daleko ode mnie czy tak blisko,że boisz się powiedzieć.może ta nić nie oznacza odległości ale inne bariery.(mało sprytnie namawiam Cię do zwierzeń)Michał,Misza,Michałek..nie, nie ..do Ciebie nie pasują zdrobnienia.Nie chcę być nachalna ,ale czy musisz całować mnie publicznie? Nigdy nie przepadałam za okazywaniem uczuć na oczkach innych.Ludzie będą czytać nasze listy i kwiczeć ze śmiechu.Nie lepiej byłoby przejść na prywatną pocztę? Nie namawiam,sugeruję .Tobie mężczyzno pozostawiam decyzję.A teraz miej sumienie i pozwól mi iść spać ,ze zmęczenia nosem ryję klawiaturę.Podaję Ci rękę na dobranoc( wiem trochę zimna ale okno jest otwarte) i życzę miłych snów.A więc do jutra Michale. Ps.Jeśli coś Cię wystraszy w nocy to spokojnie,to będę ja.Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. <N> Re: 34-latka pozna mężczyznę-do 34latki IP: *.bellglobal.com 02.06.01, 05:22 Wiele lat temu unosil mnie na swym pokladzie piekny czteromasztowiec.Nabrzmiale wiatrem zagle tonely wysoko w chmurach ,byla noc.Ciemnoszafirowa woda odbijala zimne swiatlo gwiazd i tylko cichy szum silnikow uspokajal me serce scisniete groza rozstania.Za niewidzialna linia horyzontu czailo sie nieznane przeznaczenie.Krzyzujac rece na piersiach patrzylem odwaznie przed siebie, wysoka sylwetka marzyciela rzucala dlugi cien na cala przeszlosc ,ktora porzucal bezpowrotnie.Te szarozielone oczy byly wtedy takie smutne i powazne ,dlaczego? Dlaczego wtedy nie bylo Twej chlodnej dloni w tych lokach potarganych wiatrem , w tych wlosach jak ciemnoszatynowa ton oceanu? Niepoprawny marzyciel zawsze pozostanie marzycielem i bedzie snuc ta astralna przygode swego zycia dzielac sie (obiecuje ze jeszcze tylko troche) z innymi moze mu podobmymi wizjonerami.Wierzysz mi, prawda?Zawsze bylem i bede niezalezny w mych pogladach a Ty Wiedzmo nawet w chwilach zwatpienia podazysz.... za glosem zwiercadelka, nieprawdaz? A ono wlasnie Ci szemrze: " ..mowie Ci przecie , ze nie ma piekniejszej od Ciebie na swiecie..." dlatego nie boj sie prosze bo i tak nikt nas nie rozpozna.Tajemniczosc jest moja druga natura i nie istnieja takie bariery ,ktorych nie mozna pokonac.Wskocz lepiej na miotle i troche sie przewietrz a moze nawet zajrzysz przez moje okno by zobaczyc jak pisze do Ciebie ten zaczarowany list :) .To nisamowite, jakich uzywasz zaklec by miec takie objawienia? Moge Cie tylko podziwiac a moze nawet troszeczke obawiac ,oczywiscie zartuje, bo Ty sie wlasciwie nie mylisz.Uczuc tez nie lubie okazywac publicznie ... <N> :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. <N> Re: 34-latka pozna mężczyznę-do 34latki IP: *.bellglobal.com 02.06.01, 07:14 Zaraz ide spac i jak przyjdziesz mnie wystraszyc to obiecuje Cie nie zawiesc :) .Jezeli ty z kolei czujesz sie troche zawiedziona ze nie odwiedzilem Cie moim cialem astralnym to niestety wynka to z roznicy czasowej (u mnie jest dokladnie 00.33 min. w sobote w nocy). Na twoje odwiedziny pozostaly mi juz zaledwie 2 godziny chyba ze sie bedziesz wysypiac po wczorajszym trudnym dniu.Twoja sugestie traktuje bardzo serio i ciesze sie ze pozostawilas mi decyzje.Wiem ze przegladasz sie czesto w swoim ukochanym zwierciadelku tylko uwazaj zebys go nie zbila nieopatrznie, bo co wtedy poczniemy?Publika mnie zazwyczaj bawi i nigdy nie wchodzi na scene bez mojej zgody :).Co Ty na to? Michel to jest prawdziwe imie ale Nostradamusa moje musze zachowac na razie w tajemnicy jak wiesz zaczyna sie na ta sama litere .Twoje sie zaczyna tak jak Wiedzma co :) ? Jezeli sie myle to mnie skoryguj.Od mego wyjazdu z kraju minelo juz ponad 10 lat.............za oknem pada deszcz i czuje wilgoc na mych policzkach ........nie, ja sie nie powstrzymam ......chociaz jeden deszczowy pocalunek we snie ...........zaczaruj Ty potrafisz.....czaruj dlugo i mocno ...no nie....koooncze z szelmowskim -dobranoc- . (Nie mysl czasem ze nie trzymam cie za reke ,chociaz taka zimna : BRRRRRR >[:O ) Ide do lozka troche sie pobac!!?? Pa. M. <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Re: 34-latka pozna mężczyznę-do 34latki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 17:35 wszedłeś w me wyczekiwania wypatrzenia dni przebytych w moje rozmarzenia I odeszłam Razem z Tobą,cichą drogą w strone cienia... tymi kilkoma zdaniami próbuję dać Ci znak ,że zgadzam się na tę formę znajomości,bo jak zrozumiałam czeka nas wirtualny romans.:) Potrafisz pięknie mówić( czasami ponosi Cię fantazja jak z tym żaglowcem,hi,hi! Sorka ,ale ten tekst mnie rozbawił ) ,stwarzać miły nastrój i pobudzać weobrażnię.nie będę bawiła się w szpiega i wypytywała o cokolwiek,tyle powiesz ile będziesz chciał. ( napisała te słowa a za chwilę pożarła ją ciekawość :))rzuciłeś takie zdanko :"wierzysz mi ,prawda?" oczywiście ,że tak ale (nie gniewaj się!) traktuję to z przymróżeniem oka.czy chcesz mi udowodnić prawdziwość swojego pierwszego listu? Przecież już przyznałam Ci rację,a nie posądzam Cię o zemstę.nie jestem taka okropna jak myślisz.Nie uważam się za bóstwo i wcale nie chciałam Ci dokuczyc.Zaatakowałeś więc broniłam się.Nie jestem odludkiem,mam znajomych,przyjaciół ale czasami bardzo odczuwam swoją samotność.Nawet będąc z kimś byłam samotna.To głupie ogłoszenie napisałam w chwili napadu czarnych myśli.Nie oczekiwałam znaleźc na łamach forum miłości ale przeczytać kilka pocieszających słów od ludzi (jeszcze się tacy zdarzają).Nie zawiodłam się na nich ,czasami jedno dobre słowo potrafi dać kopa do dalszego życia.jesteś mądrym ,miłym facetem i bardzo żałuję że nie możemy pójść na kawę czy spacer.może wtedy udałoby mi się przekonać Cię ,że jestem całkiem sympatycznym człowieczkiem.Że żyję marzeniami? Fakt,ale to one pozwalają mi cieszyć się życiem( mimo wszystko).Zepsułam romantyczny nastrój ,prawda? Przepraszam .O rany! Bredzę jak nakręcona! Może źle zrozumiałam Twój list,może się mylę..nie wiem.Dobrze mi z Tobą a nie chcę za kilka dni usłyszeć ,że to był żart.Wytłumaczeniem moich słów jest właśnie poczatek tego listu.Czy bardzo zepsułam Ci nastrój Michel? Namieszałeś w moich myślach okrutnie,jeden bałagan.Nie wiem czy wzruszać się twoimi listami czy śmiać.nie chciałabym sprawiać Ci przykrości......Jesteś tam jeszcze? Michel,nie odgadłeś mojego imienia.Napiszesz do mnie?Tęsknie za Tobą mężczyzno moich sennych marzeń i całuję w niedogolony policzek :))))Wiedźma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: << PREZENT >> IP: *.bellglobal.com 05.06.01, 22:22 wszedlas w me wyczekiwania wypatrzenia dni przebytych w moje rozmarzenia I odszedlem Razem z Toba, cicha droga w strone cienia Najdrozsza, ten spozniony lecz jakze dlugo wyczekiwany list jest mi rownie drogi jak Ty sama.Pisze go, przechadzajac sie z wolna po mojej skromnej komnatce.Sluga moj wierny ,od lat (niemowa biedaczysko,ktorego lecze ),pisze go pod moje dyktando.Chodzac lepiej moge sie skupic ,a jest mi to dzisiaj nad wyraz potrzebne.Wiele golebi zawitalo do naszych okien z listami pelnymi tresci i uczuc za co Ci jestem nieziemsko wdzieczny,ukochana. Widze ,ze listy, ktore Ci wysylam ,najmilsza, czytasz uwaznie i z miloscia w sercu.To dla mnie takie wazne, bo jak wiesz, tresc w nich ukryta przeznaczona wylacznie dla Ciebie, z nikim uczuciem naszym dzielic sie nie chce .( tu Nostradamus sie skrycie usmiechnal i podszedl do duzego lustra .Ilez to razy sluzylo mu ono wiernie, gdy szyfrowal swoje najbardzie skryte mysli, piszac w jego odbiciu?Tylko wierna Wiedzma znala ten sposob.Cztero -masztowy zaglowiec, byl przeciez-"tylko szum silnikow"-nieznanym w tych czasach odrzutowcem ). Czesto mam wizje, moja Ty plowa jaskoleczko.Dzielic sie nimi bede z Toba, jak zawsze ochoczo i radosnie, bo Ty jedna mozesz mi pomoc w ich interpretacji,prawda kochanie? Ludziom prostym lepiej nie mowic, bo serca ich sa male i strachliwe. ( tu sie medrzec znowu zamyslil,nie wiedzial ,ze lustro jak zwykle wierne , odbijalo jego twarz powazna lecz nad wyraz mlodziencza ,na ktorej nie bylo widac trudow ,trosk i doswiadczen licznych .Wrazliwa dusza i serce zlagodzily jego rysy,nawet z czasem.W swietle palacego sie ognia na kominku oblicze to bylo dziecinne i czyste.Wysoka postac ,lekko przygarbiona rzucala dlugi cien na powale.)Wierzysz mi prawda... moja boso-noga zielarko? Wiem tak samo jak Ty co to jest uczucie samotnosci, nawet zyjac posrod wielu ludzi, na dworze krolewskim .Ty slodka sprawiasz ten romantyczny nastroj ,ktory pije codziennie, jak nektar Twych porannych ros.On najlepiej goi Twoje i moje zranione serce, ale nie miloscia zranione ,tylko ludzka maloscia.(Nostradamus wzial w rece ludzka czaszke ,pozolkla ze starosci, przygladal sie jej uwaznie.Jego mysli poplynely czasowi na przeciw,ktory byl mu bratem i nadzieja.) Nie smuc sie Mila jestem z Toba na zawsze, nie odlece ani jutro, ani pozniej.Obiecuje Ci ,ze bedziemy razem latac nad Twoja polanka, na moim wspanialym zaczarowanym ptaku ,tak pieknym jak Twoje najskrytsze marzenia.Bialy jest z dlugim czerwonym dziobem ,dlugimi czerwonymi nogami i przynosi dobrym ludziom szczescie.Krysztalowa kule jak obiecalem wysylam.Piesc ja czule jak kochanka,bedziesz mnie w niej szukac, ona Ciebie nie oszuka.Kruk doleci jestem pewien , "ktos" przyjazny gdzies tam w niebie .Pieczetuje ten list do Ciebie moim sygnetem ,ktorego inicjaly rozpoznalabys ledwie muskajac go palcami.Teraz ide pogalopowac na moim rumaku ,ktorego nazywam /amitla/,podoba Ci sie to imie? Nieznane bardzo (tajemniczy usmiech przelecial szybko przez jego twarz)to prawda, ale tu gdzie mieszkam brzmi swojsko.:) Bardzo tesknic bede ,za Toba ........moja Wiedzmo,Twoj Nostradamus. PS. Czuje wyraznie jak Ten "ktos" kieruje moja mysla i piorem . Dziwny spokoj dzisiaj ,nikt mnie nigdzie nie wzywa.Chyba zaraza dworzan wybila, bede mial pelne rece roboty . :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: << PREZENT >> IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 23:41 No skarbie ! teraz to mi daleś do myślenia! Może do jutra przetrawię.kocham Cię ale teraz idę do łoża.Myśl o mnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.<N> Re: 34-latka pozna mężczyznę-do 34latki IP: *.bellglobal.com 02.06.01, 18:48 Jest sobotnie przedpoludnie ,za oknem wciaz ten sam smutny deszcz. Czuje ze jestem bardzo samotny.Spalem krotko i niespokojnie,zaledwie trzy godziny.Teraz pije goraca kawe, ktorej aromat wypelnia otaczajaca mnie przestrzen.Musze pozbierac mysli.Czuje, ze Ty tez jestes smutna.Oczami wyobrazni widze Cie jak stoisz przy kociolku ,w ktorym warzy sie Tobie tylko znany eliksir zycia.Cos tam dodajesz, cos tam odejmujesz i tylko Ty znasz wlasciwa recepte.Jestes bardzo powazna i zamyslona.Patrzac uwaznie w wirujacy krag delikatnie wzburzasz jego ton drzacymi palcami.Chcez ujrzec to co wydaje sie takie dalekie i nierzeczywiste.Widzisz Wiedzmo, ja tez sie boje.Czekalem na Ciebie we snie a teraz snie na jawie.Wiesz co widze? Nie zgadniesz,olbrzymia wyspe ...to jest swiat.....jestesmy tam sami i ja Ci tlumacze cierpliwie to cos w co nie mozesz uwierzyc.....w ktorego wnetrzu moze jeszcze byc swiatlo i zycie, a takze czychac nieznane i grozne.Czy ktokolwiek przeniknie tajemnice tego swiata?Jesli tak to rozwiaze najwieksza zagadke...lecz tylko wtedy, kiedy przezyje te probe.....<N> PS. mam ochote na papierosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Re: 34-latka pozna mężczyznę-do 34latki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 19:19 Czy ja rozmawiam z cieniem ?Chociaż nie ,bo cienie nie palą papierosów. Proszę Cię porzuć na chwilę skórę Nostradamusa i bądź mi człowiekiem .Albo zaczniesz ze mną normalnie rozmawiać albo rozbiję monitor i będziesz miał guza.Jak się światu z niego wytłumaczysz? Będziemy tak ciurkiem do siebie wierszem gadać? Michel....spójrz na mnie...proszę Cię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sadyba Re: do kiwi IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 02.06.01, 03:52 Jestes interesujaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Re: do kiwi IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 16:50 Dziękuję,szepnęła,po czym skromnie opuściła oczy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanley Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: 209.167.134.* 30.05.01, 18:15 To co piszesz brzmi dla mnie przerazajaco swojsko.Spedzilem w nieudanym zwiazku duzo czasu.Jak ryba wody chcialbym spotkac kobiete -przynajmiej partnerke. Jestem bardzo osoba zahukana a jednoczesnie pelna agresji watpiacy czy sa jeszcze kobiety potrafiace byc przynajmniej bezinteresownie mile? Materialnie jestem OK nawet na zachodni standart-ale dusza wyje do Ksiezyca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 23:34 Gość portalu: stanley napisał(a): > To co piszesz brzmi dla mnie przerazajaco swojsko.Spedzilem w nieudanym zwiazku > duzo czasu.Jak ryba wody chcialbym spotkac kobiete -przynajmiej partnerke. > Jestem bardzo osoba zahukana a jednoczesnie pelna agresji watpiacy czy sa > jeszcze kobiety potrafiace byc przynajmniej bezinteresownie mile? > Materialnie jestem OK nawet na zachodni standart-ale dusza wyje do Ksiezyca! tym się różnimy ,że ja nie czekałam specjalnie długo z rozstaniami .Wiedziałam,że na moich partnerów nie spłynie rozum jak łaska boska:)Matka natura obdarzyła mnie przedziwnym charakterem ,w dzisiejszych czasach zupełnie nieprzydatnym.Jak gęś wierzę w prawdziwą miłość ( taką co to może się tylko przyśnić),i kupę ideałów.Jestem nieprzystosowana do życia w XXI wieku ale przynajmniej bez obrzydzenia mogę spojrzeć sobie w twarz.W każdym razie nigdy już nie pozwolę by ktoś żerował na moim wygłodniałym sercu .Może i mam świra ,że szukam szczęścia w necie ale też nikt mi nie zagwarantuje,że tu go nie znajdę. Nie wiem dlaczego ale gdy wyję to dziób wyciągam w strone Saturna. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanley Re: do Kiwi IP: *.cambr1.on.home.com 31.05.01, 01:52 Dziwnie blisko brzmi to co piszesz.Szkoda ze blizej sie nie znamy i dzieli nas Ocean.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: do Kiwi IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 14:21 Ja też żałuję ,to duuużo wody! :)Również pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.ports.pol.pl 30.05.01, 21:50 Czesc Kiwi to ja Ed, mam 37 lat, JESTEM PO PRZEJSCIACH..JAK I TY moje ogloszenie wywolalo tu sporo sporow, wiec zeby sie nie rozpisywac apeluje,......zajrzyj do NIETYPOWEJ OFERTY DLA WYEMANCYPOWANYCH KOBIET .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 23:36 no to idę sobie poczytać! Tam odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leopard Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: 195.117.142.* 31.05.01, 08:46 Cześć Kiwi! Jeśli styl Twoich wypowiedzi odzwierciedla Twój stosunek do życia a szczególnie do facetów, to wybacz, odepchniesz od siebie każdego twardziela, szczególnie takiego, który oprócz fiuta, ma jeszcze mózg. Przyczepianie sobie szyldów o niezwykłym doświadczeniu życiowym jest niepotrzebne bo niesprawdzalne. Mam wrażenie, że szukasz przyszłości a siedzisz po uszy w tym cholernym doświadczeniu, które nie zawsze pomaga. Zaufaj intuicji a nie kalkuluj, nie narzucaj mężczyznom warunku miłości bo nas to odstrasza, bądź sobą , nie kombinuj! Pa. leopard@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 09:50 jeśli to prawdziwy twrdziel to na pewno się nie wystraszy,tym bardziej że trchę falszywie odebrałeś moją osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leopard Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: 195.117.142.* 31.05.01, 10:31 Jasne że fałszywie!!! - Przecież dobrze znasz mężczyzn i wiesz, że na Forum nie ma takich co szukają stabilnego związku. Najwyższe uczucie jakiego możesz się spodziewać to przyjażń. Tak, nie pomyliłem się, przyjażń między kobietą i mążczyzną naprawdę istnieje! Kto tego nie doświadczył wiele traci. Jeśli chodzi o twardzieli, to w pewnych dziedzinach wymiękają, bo inaczej nie można... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 11:13 Przyjaźń to już bardzo dużo! Nie wiem w której dziedzinie wymiękają aż taką znawczynią chyba nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leopard Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: 195.117.142.* 31.05.01, 12:08 Nie zdradzę Ci tej tajemnicy. Karty odkrywa się na końcu gry. leopard@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 12:24 no wlaśnie ! A później się okazuje ,że kogoś innego poznaliśmy a ten obok to obcy facet! :)czy to uczciwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leopard Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: 195.117.142.* 31.05.01, 12:42 Gdyby wszystko było takie oczywiste i uczciwe, nie byłoby rozwodów, porzuconych dzieci i innych "kwiatków". Całe życie jest ryzykiem i wielką niewiadomą. A czy Ty ręczysz za swoją uczciwość np. w przyszłości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 14:19 Za swoją uczciwość ręczę głową,nie bawią mnie oszustwa i kłamstwa.Wielu rzeczy nie da się przewidzieć w życiu ale mimo to można być uczciwym,wbrew pozorom nie jest to takie trudne . Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: 34-latka pozna mężczyznę 31.05.01, 15:02 Czy negujesz taki pogląd, że charakter może zmienić się nawet jeżeli tego teraz nie chcemy? Przeważnie to sytuacja lub środowisko wymusza nasze zachowania i w większości przypadków z lubością się temu poddajemy. Nie mam jednak monopolu na oceny, być może są tacy ludzie, którzy wiedzą żę przeżyją życie kryształowo uczciwie. Albo spróbujmy oddzielić absolutnie negatywne "kłamstwo" od pojęcia nadrzędnego - nieuczciwości, która czasem w czymś pomaga... Zgadnij w czym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40 lat Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.bellglobal.com 31.05.01, 19:00 moje reapparition mialo miejsce troche wyzej. <[:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 20:07 Gość portalu: 40 lat napisał(a): > moje reapparition mialo miejsce troche wyzej. <[:-) Sorka! To już idę kilka wierszy wyżej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40 lat Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.bellglobal.com 31.05.01, 21:36 zadrzyj glowe wysoko!:) pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 22:16 Gość portalu: 40 lat napisał(a): > zadrzyj glowe wysoko!:) pa! wczoraj odpisałam ,nie popatrzyłeś do góry? Ale przykro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.bellglobal.com 02.06.01, 07:27 Gość portalu: Kiwi napisał(a): > Gość portalu: 40 lat napisał(a): > > > zadrzyj glowe wysoko!:) pa! > wczoraj odpisałam ,nie popatrzyłeś do góry? Ale przykro! > Dziendobry ,przecierasz zaspane oczeta i nosek juz w monitorze ???????.Popatrzylem.Pisalem specjalnie pozno ,przed Twoim zasnieciem. Wiesz ze nie lubie niepotrzebnie sprawiac przykrosci.Zadrzyj glowke jak zwykle.Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi do Michała IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 17:37 Puk,puk!!! jestem na górze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: do Wiedzmy IP: *.bellglobal.com 02.06.01, 19:17 Po lekturze "Twoich bredni" ide na dwa papierosy a nie na jednego!!!Tekst oddalem do druku jeszcze zanim wiedzialem ze mnie calujesz w policzek(skad wiedzialas ,ze nie ogolony? TY Wiedzmo!!!!!!) Postaram sie wzruszyc Cie jeszcze troszeczke przed samym zasnieciem.Niesmialo Ci sie przygladam <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: do Wiedzmy IP: *.bellglobal.com 02.06.01, 19:26 Ustaw wszystko chronologicznie i zachowaj zimna krew :) , ide na tego papierosa <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Re: do Wiedzmy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 19:47 Zapal aniele (to też Michał) i może wreszcie coś więcej powiesz na temat moich "bredni".zachować zimną krew? nawqet sobie nie wyobrażasz jak się w tej chwili burzy i gotuje!Może ogolić Cię indiańskim sposobem? Obiecuję ,że będzie baaaardzo bolało. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Re: do Wiedzmy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 19:43 Ja bredzę? To jak nazwać To czym Ty mnie mamisz!? Jak będziesz tyle palił to rak Cię zeżre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Dla Michała IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 20:26 Wkurzyłam Cię???????????????????????????????? Michał................przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Do mojej wybranki IP: *.bellglobal.com 02.06.01, 21:04 Co Ty pleciesz? Jak Ty mozesz wogole tak myslec????????? Nie przepraszaj bo to nie przystoi Takiej Wiedzmie jak Ty ! Wiesz dobrze , ze dam sie Tobie ogolic nawt tepa finka i to na dziesiatki sposobow chociaz masochista nie jestem.Pokorna potrafisz byc, wiem to ,i basta ale nie dla kazdego.Ja Ci pozwalam na wszysko. Amen. PS. musze leciec odpisze pozniej jak obiecalem, idz wziac goraca kapiel i masujac sobie stopy wyobrazajac ,ze to sa moje rece.Kiedys opisze Ci jak wygladaja.Jak zapalisz swieczki to poczaruj troszeczke.Caluje w najmniejszy paluszek prawej stopki (lewa chwile pozniej zreszta) <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Re: Do mojej wybranki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 23:11 Jest prawie 23.Różnica czasu sprawia,że wtedy kiedy Ty "latasz" to moja miotła stoi w kącie bezrobotna.Zamierzam dzisiaj wcześniej się położyć.Ostatnie dwie noce bardzo źle spałam.Jest to tym niemniej dziwne bo akurat w tym jestem mistrzynią.:)Parę rzeczy przemyślałam (tak przynajmnie mi się wydaje) i oto wnioski: nie jestem pokorna ,tu się pomyliłeś .Dlaczego przepraszałam? Rozmowa na odległość nie jest wcale taka prosta.Można wyczytać coś między wierszami czego wcale nie było.Twoje słowa również bywją dosyć dwuznaczne.być może chciałam zrobić Ci krzywdę chociaż nie zasłużyłeś na to? To nie pokora ,to szczerość.Jeżeli na czymś (kimś) mi zależy to staram się nie psuć tego.Nazwij to wariactwem,szleństwem ..jak wolisz,ale z uśmiechem kładę się spać i z uśmiechem budzę rano.Swoimi ciepłymi słowami zapełniasz pustkę w moim sercu .Chciałabym to samo zrobić dla Ciebie.Nie wiem czy potrafię czarować na odległość ale wiedz ,że jest ktoś ,kto darzy Cię sympatią ,myśli o Tobie .Uśmiechnij się ,nie jesteś sam,ja jestem przy Tobie.Widzisz? Pozwalam się unieść Twojemu czarowi. Mam ochotę w tej chwili Cię pocałować ,ale...boję się ,że sobie nos rozbiję o monitor.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Do mojej wybranki IP: *.bellglobal.com 03.06.01, 01:03 Wreszcie jestem .Z ta roznica czasowa to sie duzo nie wymysli, bedzie nam przeszkadzac.Ja mam do Ciebie anielska cierpliwosc.Widze, ze trzymasz fason jak na prawdziwa Wiedzme przystalo, to mi sie podoba.Jak "latalem" to i tak glowe mialem caly czas w chmurach chociaz nogi stapaly po ziemi ,oznacza to ze mozesz zasypiac z usmiechem poniewaz nikt tak szczerze i skutecznie nie czaruje jak Ty.Nawet bez tych cieplych slow otuchy usmiecham sie do Ciebie i szepcze czule.... spij ..spij slodko i snij o mnie a ja w tym czasie pozwole sie uniesc Twojemu urokowi....dobranoc ..dobranoc ...tsssss PS. Jest 19 h 00 ,odpisuje na Twoj dlugi list. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: < N > Re: Wiedzma IP: *.bellglobal.com 03.06.01, 06:56 Wymazalo mi caly tekst nad ktorym sleczalem do tej pory ledwie ruszajac palcami z niewyspania :( .Jak rano przeczytasz to sie zezloscisz, to pewne .Ide spac ,tak mi przykro. <N> PS.Jak sie bedzies bardzo smucic to moze wystaw miotle z konta ? :) dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Re: Wiedzma IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 10:27 Przykro ,że "wymazało" List.W takim razie odpocznij,wyśpij się ...i napisz jeszcze raz.Przecież jesteś zdolny do poświęceń.:) Ja muszę trochę teraz polatać,wiesz pozbierać zioła,porzucać zaklęcia.Później tu zajrzę .Czekam na dłuuugi list! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: Wiedzma IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 12:39 obleciałam całą okolicę ,sporządziłam kolka elixirów ,porzusałam urpki ,a Ciebie jeszcze nie ma? Ja Cię kocham a Ty śpisz??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Wiedzma IP: *.bellglobal.com 03.06.01, 15:28 Dziendobry, kwiatuszku ziolowy, juz jestem gotowy.Wyspalem sie wysmienicie zaraz we mnie inne zycie.Polatalas jak slyszalem? Za ma szybka nie widzialem? Wiedzma jestes wszystcy wiedza czyli w oknie nie usledza :). ( Pozbieraj jeszcze ziolek beda Ci potrzebne. Ja zasiadam do dlugiego listu,czuje ze mam dzisiaj natchnienie ,tez Cie kocham szalona ! ) <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: Wiedzma IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 15:37 Całuję więc twoje zaspane oczy i...czekam. "Mięta pieprzowa" -czyli ziołowy kwiatuszek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Wiedzma IP: *.bellglobal.com 03.06.01, 15:41 Zapomnialem!! Nie oddalaj sie zbytnio od chalupki bo mozesz sie zgubic w puszczy ,ktora ja otacza. No to.... pa...pamietaj!! <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: Wiedzma IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 15:49 Ależ kochanie ,nie zajmuj się drobiazgami.34 lata czekałam na Ciebie i jakoś dałam sobie radę!:) Pisz ten list draniu!!!!!!!!Tak łatwo się nie wykpisz!1!! Twoja słodka Wiedźma :) Hi,hi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Wiedzma IP: *.bellglobal.com 03.06.01, 15:55 No juz dobrze ,dobrze. Schowaj pazurki , nakarm koty i kruka a golab pocztowy wnet z liscikiem w okienku zagrucha. <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: Wiedzma IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 16:16 Aaa ...nie mógłbyś osobiście dostarczyć listu??? Ps.Zwierzyna nakarmiona ,ja stęskniona ...Co Ci się śniło Nostradamusie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: Wiedzma IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 17:04 Michel,pospiesz się bo mnie chcą tu zjeść!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Wiedzma IP: *.bellglobal.com 03.06.01, 19:33 Teraz to mozesz mi szykowac stos.Wyobraz sobie ,ze w rubryce temat wymazalem wszystko bo chcialem pozniej wpisac nowy.Po napisaniu listu tak sie spieszylem z wyslaniem ,ze o tym zapomnialem.Jak zwykle kliknelem na wyslij i wygladalo ze list poszedl ale jak spr. to nie doszedl i prawdopodobnie brak tematu byl powodem.Jestem zrozpaczony .Jak go powtorzyc to nie mozliwe? Chyba snie.Pomoz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Pomoc IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 19:51 Ssskarbie!(rzuciła zgrzytając zębami),chcesz mnie zdenerwować? Wpisz autora,temat a później pisz list!!!!!To chyba nie jest takie trudne? A w ogóle to czy mi się zdaje czy jesteś ogolony? Wybierasz się gdzieś?Tyle godzin pisałeś list? To była chyba powieść? Ps.Publiczność z utęsknieniem czeka na cd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Nie prowokuj wrrrr ! IP: *.bellglobal.com 03.06.01, 20:01 Na randke nie ide ,ogolony nie jestem .Nigdy dwa razy nie pisze tego samego wiec to juz sie nigdy nie powtorzy.Musisz sie uzbroic w cirpliwosc nie masz innego wyjscia.Moge ofiarowac Ci nowa miotle na przeprosiny .Mow czego pragniesz, czekam. <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Wiedzma IP: *.bellglobal.com 03.06.01, 20:08 Powiesc to nie byla tylko male sredniowieczne cacko .Nie takie male zreszta bo najdluzszy ze wszystkich listow.Wiem, ze wolisz teraz isc spac ze zwierzakami niz z mysla o mnie.Zasluzylem sobie na to. <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Wiedzma IP: *.bellglobal.com 03.06.01, 20:17 Dobrze ze jestem daleko bo bys juz tu byla na swojej miotle.Musisz tak caly czas zgrzytac zebami ? Wez ziolka na uspokojenie masz ich przeciez pod dostatkiem.Chyba umre jak mi nie odpiszesz w tym roku.Czekam niecierpliwie <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma taki sobie zgrzyt IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 20:26 Gość portalu: <N> napisał(a): > Dobrze ze jestem daleko bo bys juz tu byla na swojej miotle.Musisz tak caly > czas zgrzytac zebami ? Wez ziolka na uspokojenie masz ich przeciez pod > dostatkiem.Chyba umre jak mi nie odpiszesz w tym roku.Czekam niecierpliwie < > N> MAM SIĘ TRUĆ PRZEZ CIEBIE ZIÓŁKAMI? NO CO TY???? ZA PÓŁTOREJ GODZINY JESTEM I DRŻYJ JEŚLI NIE ZDĄŻYSZ SPŁODZIĆ NIC CO BY PODNIOSŁO MÓJ NASTRÓJ!!!!!Ps.(Jesteś zabawny,na prawdę zaczynam Cie lubić!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wIEDŹMA nIE LICZ NA TO! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 20:20 Gość portalu: <N> napisał(a): > Powiesc to nie byla tylko male sredniowieczne cacko .Nie takie male zreszta bo > > najdluzszy ze wszystkich listow.Wiem, ze wolisz teraz isc spac ze zwierzakami > niz z mysla o mnie.Zasluzylem sobie na to. <N> nIE LICZ NA TO ,ŻE TAK PRĘDKO PÓJDĘ SPAĆ.JEST DOPIERO 20-TA! MYŚLĘ,ŻE 1,5 GODZINY STARCZY CI NA NAPISANIE LISTU. CZY TY CHCESZ TO PÓŹNIEJ OPUBLIKOWAĆ?:)NIE POTRAFIĘ SIĘ NA CIEBIE GNIEWAĆ DŁUŻEJ NIŻ KILKA MINUT.PRZECIEŻ WIESZ,ŻE BAAARDZO CIĘ KOCHAM .MOJE MYŚLI TŁUKĄ SIĘ DO TWEGO OKNA ,UCHYL JE TROSZECZKĘ !:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Ty moja sekutnico o "golebim sercu" IP: *.bellglobal.com 03.06.01, 20:33 Po tym moim ostatnim doswiadczeniu mam dosyc dlugich listow przynajmniej na dzisiaj . Miej wiecej litosci dla mnie wycienczonego do ostatnich granic.Nie palilem od kilku dobrych godzin a Ty mnie chcesz slodka tak torturowac? Przed ostatnie zdanie w moim utraconym zwoju papirusow wlasnie brzmialo co Ci niesmialo cytuje : "otwieram okno na osciez by golab znalazl droge z Twoim listem do mnie " , a ostatniego zdania to Ci za kare nie zacytuje bo nie zasluzylas na to ....sekutnico niedobra!!! <N> PS. ide na dymka nawet nie probuj czekac na odpowiedz :) <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma ????????????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 22:05 jak uważasz mój drogi.Skoro nie masz ochoty na konwersację to może pójdę spać? Ps.Masz szczęście ,że nie widzisz mojej miny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: ..... o .... polnocy IP: *.bellglobal.com 03.06.01, 23:36 Jak dobrze ,ze wreszcie dalas spoczac swemu strudzonemu cialu i sercu.Jak spisz dzisiaj jestem dziwnie spokojniejszy o Ciebie.Czy nie widzisz Niewiasto,ze kocham namietnie? Nic nie mow , zamilcz prosze zamilcz ,blagam Cie, serce me krwawi i w skroniach pulsuje jak mozesz tak myslec? Co teraz czujesz?....Usmiechnij sie do mnie moja slodka " sekutnico" chociaz we snie :) .Przeciez wiesz , ze bede pisac nawet po raz setny ten nie chcacy odleciec do Ciebie list :) Caluje Cie we snie dobranoc..... <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma A dlaczego nie? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 20:13 Gość portalu: <N> napisał(a): > Na randke nie ide ,ogolony nie jestem .Nigdy dwa razy nie pisze tego samego > wiec to juz sie nigdy nie powtorzy.Musisz sie uzbroic w cirpliwosc nie masz > innego wyjscia.Moge ofiarowac Ci nowa miotle na przeprosiny .Mow czego > pragniesz, czekam. <N> CIEBIE MICHEL....!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: pragnienie IP: *.bellglobal.com 04.06.01, 03:10 Mijal Twa chatke ,nibiansko-puszczanska, pewien zagubiony wedrowiec i kolatal do Twych drzwi trwozliwie ,cicho. Strudzony niezmiernie przebyta droga ,przeciwnosciami losu (nie zawsze zaleznymi od niego) ,smiertelnie zmeczony,oparl o Twe drzwi glowe, bolesnie.Na twarzy ,ktora nie byla ani piekna ani ladna ,malowalo sie bezgraniczne cierpienie,oczy mial powazne i smutne....W tej chatce spala Wiedzma ,ktora kochal niewiedzac jeszcze. Jego najwiekszym pragnieniem bylo spojrzec na Jej uspiona twarz, na ktorej jak sobie wyobrazal, tlil sie ledwie zaowazalny usmiech , jemu tylko znany. Nienasycony w swej ciekawosci, wolal ciezko pochylony odejsc niz Ja obudzic.Mowil cos jeszcze cicho ,do siebie a moze do Niej, az glos ucichl na skraju drzew otaczajacych polanke gestym zielonym murem .Sowa ,ktora obok siedziala pochukiwala od czasu do czasu .Echo powtarzalo za nia - PRAGNE CIEBIE WIEDZMO - PRAGNE CIEBIE WIEDZMO- ciche zyczenie zagubionego wedrowca...... PS.( to dla Ciebie kochana ,na jutrzenkowe przeprosiny.Tym razem to mi zabraklo zimnej krwi .....tak bardzo podobal mi sie ten rozplyniety gdzies w oblokach list...tyle Ci nim wytlumaczylem i powiedzialem ..szkoda, naprawde szkoda.Jutro odpoczywam , az sie boje cokolwiek Ci obiecywac ....poczaruj mocno poczaruj.....jak bede tylko mogl to Ci cos napisze albo odpisze, ale nie obiecuje, nie zawsze moge .Spytaj sie sowy moze Ci cos wiecej powie....okno zostawiam otwarte na osciez, nawet gdy pada deszcz....wszystkie Twoje mysli szczerozlote moga wiec swobodnie szybowac w mej zacisznej komnacie...az spoczna gdzies w mych ksiegach niezliczonych,utrudzone rozlaka....badz dzielna i czula jak zawsze ,najmilsza memu sercu Wiedzmo i nieplacz , ze rozstanie tak dlugie...nie zapominaj o zwierzatkach .....spragnionych tulaczy poczestuj a nienasyconych odpraw ......drzwi nikomu nie otwieraj...Ty wiesz ze ja pukam cichutko o polnocy....caluje Cie mocno na caly nadchodzacy dzien i mozesz byc pewna , ze mysle o Tobie........Nostradamus. ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: pragnienie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 07:05 Teraz lecę zebrać poranną rosę z traw,jak wrócę odpiszę.Całuję .Wiedźma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: pragnienie IP: *.bellglobal.com 04.06.01, 17:51 Zbieraj Najdrozsza, zbieraj, nic tak nie ugasi Twego pragnienia jak ona.Nektar ten potrafi goic nawet serca rany,jako nadworny medyk wiem cos o tym.....Od samego rana jestem na krolewskim dworze gdzie spelniam liczne obowiazki .Czekam z utesknieniem ,na powrot do mojej przytulnej komnaty, moze skrzydlaty przyjaciel tam czeka?Wychodzac ,okno zostawilem otwarte na osciez.Porozmawiaj troche z sowa ,widziala mnie wczoraj,moze CI powie cos ciekawego ,ona jest madra .Pochukiwala troche na mnie ,ze wyciagasz do mnie rece ,a ja od dwoch dni nie moge ich calowac....bylo mi glupio...Jestem tu taki zajety . PS.Pisze z terminalu , ktory odkrylem w jednej z komnat krolewskiego palacu.Tesknie....Twoj medyk...<N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Do Michała mojego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 18:26 Najdroższy ! A cóż będzie jeśli dworzanie przydybią Cię na lisów pisaniu? Nie chciałabym zmartwień Ci przysporzyć! Chcę być dla ciebie osłodą ,nie utrapieniem.Jak mniemam w swej komnacie masz warunki by listy słać do mnie? Wieczorem dostaniesz list,który moze wiele Ci powiedzieć.Całuję Cię ,o mój Ty wyśniony. Ps.A sowa to ma przerąbane! Nawet ścierwo na horyzoncie się nie pojawiło!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: Do Michała mojego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 19:49 Nie pisz "lisów" jeno "listy"!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: DO WIEDZMY mojej IP: *.bellglobal.com 05.06.01, 07:03 W palacu oczu wiele i poza palacem tez.Jestem znany z racji funkcji, ktora pelnie oraz swych uzdolnin (potrafie cialo przeswietlic i dusze leczyc).... :) .Krolowa nie moze sie dlugo obejsc bez moich uslug , nawet paziowie bywaja zazdrosni.....:).Wracam wiec do mojej komnatki galopem.....:).Na szczescie rumaka mam raczego, czystej krwi, rodem z wysp nipponu....:).Kruka karmie i poje zeby mial sily odbyc droge powrotna ,bo dluga i niebezpieczna.Oprocz listu przyniesie Ci moja ulubiona kule krysztalowa ,bedzie Ci teraz pomocna.Tylko w niej bedziesz mogla wszystko naprawde widziec...Wierna Ci bedzie tak samo jak mi byla, mozesz byc spokojna.Pilnuj jej jak zrenicy oka ! Osloda mego zycia Jestes jedyna ,o utrapiniach zapominam gdy czytam Twoje plowo-szmaragdowe listy moja kochana.O nic sie nie martw, daje sobie z przeciwnosciami jakos rade, inaczej ,co by o mnie potomni mowili ,prawda..? Czasami jestem smutny bo jestes tak daleko ,Najmilsza,....(zrobie wkrotce pewne usprawnienia w komnatce, bedzie wygodniejsza :) ). (cos mruczysz czy mi sie wydawalo ? :) ) . Twoj <Nostradamus> PS. Uczonej sowie przebacz ,jednak gdyby poraz drugi wyciela Ci ten sam numer ,to zamien ja w glupia wrone.Na dzisiaj tym koncze ,Kruka poglaskalem i klade sie spac, jak wiesz szczesliwy ,calujac drobne stopy Tej, "ktora daje szczescie"....dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: DO WIEDZMY mojej IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 13:56 Kochany mój! Dopiero teraz list Twój dojrzałam i o mało ze śmiechu nie skonałam! (O rany,aż się spłakałam!) Już Ty wiesz jedyny jak nastrój mi poprawiać.Przy Tobie nie sposób się smucić.Jeno przy tej królowej włos mi się zjeżył nieco.Niechaj ta niewiasta odstąpi od Ciebie bo krzywdę mogę jej uczynić w afekcie! Jesteś wspaniały mój Nostradamusie.Myślami jestem wciąż przy Tobie. Ps.Daj najmilszy wskazówkę jaką ,abym Twe imię prawdziwe odgadnąć mogła.Jest mi to niezbędne do kabał stawiania.Stęskniona Wiedźma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: DO WIEDZMY mojej IP: *.bellglobal.com 05.06.01, 15:54 .......:) obiecuje , ze dostaniesz.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: Od WIEDZMY twojej IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 16:31 Zaklęcia dziś bedę przepisywała,więc dłużej pewnie będę siedziała (eee..coś nie tak wyszło) Zanim znużona w łożu swym legnę ,pewnie po list upragniony sięgnę.Gdy obowiązki wypełnisz wszystkie ,siądź popracować nad miłym listem. Listów od Ciebie jestem spragniona,zastąpić mi muszą Twe usta i ramiona. Ps.Nie muszę chyba dodawać ,że nadal Cię kocham jedyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Do WIEDZMY mojej IP: *.bellglobal.com 05.06.01, 17:21 .. w tych listach Nostradamus Twoj caly .....wiec tol je do siebie i caluj....zanim znuzona w lozu swym legniesz skrzydlaty kurier do ciebie przybiegnie.... musze wracac do mej sluzby... wybacz krotka rozlake....spragniona oazo polankowej zieleni, azylu mej milosci namietnej i wiernej.....Twoj Jedyny <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Do ukochanego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 17:04 Najmilejszy mój,ledwie me stopy w chatce postawiłam a już zwierciadełko chwyciłam.Ze szczęścia cała drżałam gdy list od Ciebie czytałam.Gdy wieczór do mego okienka zapuka wyślę z listem do Ciebie mego wiernego kruka.Teraz mi trzeba iść do lasu więc Ci nie mogę poświęcić czsu.By osłodzić Ci oczekiwanie ,gorący pocałunek wysyłam na pożegnanie.Twoja stęskniona Wiedźma Ps.Tyy..Michał..a jak ja mam karmić tych głodnych skoro nie pozwalasz mi otwierać drzwi? Przez okno rzucać żarcie to głupio jakoś,nie? :)))Jak będę miała już spokój 9wieczorem ) to się zamelduję.Buziaczki!!B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Obiecany list IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 19:18 Jej drobne stopy błądziły wśród porannej rosy.Niczym leśna boginka zwinnie uwijała się pośród zieleni zbierając wonne zioła.Poranne słońce czule pieściło jej twarz niczym ręce kochanka.Widząc nadciągającą chmurę spiesznie skierowała się ku swej chatce.Otwierała drzw gdy pierwsze krople spadły na jej płowe włosy.Na tym odludziu była zupełnie sama ,ale jej szczupła twarzyczka rzadko była smutna.Czasami tylko skrycie marzyła,że do jej drzwi zapuka jakiś zbłąkany wędrowiec i ogrzeje jej serce swoją miłością.W końcu noszone przez nią imię oznacza:"ta ,która daje szczęście".Mijając zwierciadło przelotnie rzuciła w nie wzrokiem( hi,hi,dobrze że nie kamieniem!Oj,sorka za dygresję!) i zamarła ,gdy zamiast swego odbicia ujrzała twarz mężczyzny.Nie była ani piękna ,ani brzydka (tak miało wtedy być ale mi się rymsło,nie musisz mi do śmierci tego wytykać!) Ostre,męskie rysy wskazywały na jego upór i siłę .Jedynie szafirowe oczy łagodziły ten wizerunek ,budząc tkliwość i tęsknotę za czymś nieosiągalnym.Był tuż,tuż a jednocześnie tak daleko.Obraz zaczął sę zacierać a po chwili zniknął.Po twarzy dziewczyny spłynęły dwie gorące łzy,po czym szepnęła:-Nie pozwolę Ci odejść najmilszy.Jeszcze raz dotknęła tafli zwierciadła,jakby żegnała się z kochankiem i nucąc mroczną pieśń powróciła do codziennych zajęć. pS.nIE MA SZANS ABYŚ MIAŁ prywatny adres? jak to możliwe kochany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Dobranoc IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 22:47 Noc czarna za oknem a Twojego ptasiego posłańca nie widać.Znudzona wielce zajrzałam do cudzych zwierciadeł ( a raczej ich zawartości).Zwłaszcza jedno zmroziło mnie swą zawartością.Niewiasta oczy wypłakiwała bo ukochany oszukał ją niecnie nie wyjawiając prawdy o sobie.Michel...myślę,że Tobie honor nie pozwoliłby na takie oszustwa? Kochany mój czemu Twe proroctwa tak smutne???Czyż tak źle nam pisane? W Twych listach smutku i goryczy tyle,że serce mi pęka.Cóż mogę uczynić by uśmiech rozświetlił Twoją kochaną twarz? Czego do szczęścia Ci brakuje?Muszę już udać się na spoczynek.Jutro czeka mnie wiele zajęć od świtu.Codzienny sabat czarownic pozwala mi żyć (!).Przytul mnie więc przed snem ,bo tylko w Twoich ramionach mogę oddychać.Twoja Wiedźma Ps.(Nie bądź chitrusek i daj więcej wskazówek! Jak wrócę to będę!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Spij kochanie, jestem szczesliwy tak jak Ty IP: *.bellglobal.com 05.06.01, 00:28 Pomysl, co czulem gdy go w oknie zobaczylem.Z tej radosci ,moze Ci sie nie spodoba calowalem Kruka prosto w dzioba.W poslancu Twym tak sie lubuje ,ze go jeszcze zatrzymuje .On druch moj teraz najwierniejszy i listonosz najpewniejszy.Otworzylem Mila Twoje listy ,co za szczescie, ton ich czysty jak melodia ulubiona, ktora wpada prosto w serce ,nie pisz tak do Michala swego bo Ci skona.Listy wiernie podpisane ,jeszcze nie smiem nic dociekac ,bede robic to nad ranem.Kocham ...,kocham .....moja Plowa i caluje znow od nowa.... PS. Teraz ptaka jakiegos wysylam ,moze zdazy zawitac u Ciebie o polnocy. Twoj szczesliwy <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Dobranoc IP: *.bellglobal.com 05.06.01, 00:58 ..... przeciez wiesz ,ze Cie tule i tule ,az do utraty sil ; w ta ksiezycowa noc kolysze Cie Kochana Wiedzmo, w moich ramionach ,az do samego switu .....tak mi dobrze...i tak w sercu cicho... <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: wracaj na polanke Wiedzmo!!!! IP: *.bellglobal.com 05.06.01, 05:32 Nie chodz prosze po www.jarmarkach to nie godne Ciebie,Ty moja kochana Niebogo.Gdy na sabat wylatujesz serce moje sie raduje, ale gdy po jarmarkach chadzasz serce moje wtedy zdradzasz.Czy chcesz zerwac nic cudowna ta astralna i nas godna?????W zylach naszych krew szlachetna wiec nie idzmy w strone piekla...Wiedzma jestes z rodowodem...wiem!!! Nazbyt Tys kochanie godna by tam (nie masz co robic to sie poloz wczesniej spac i odpocznij, wystarczy ,ze ja nie spie po nocach :) )Twoja sciezka wiodla...(lepiej poplasaj wkolo ogniska,powiginaj gipkie cialo i zamrucz pod nosem):)..........Jak godna mnie niewiasta niezalezna badz i basta!!!!! PS.A tak wogole to wolnosci Ci nie bronie elektronie.....:) <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: ..< druga mysl>... IP: *.bellglobal.com 05.06.01, 05:49 Jak sie nudzisz to zaplataj wloski plowe lub rozplataj... supelki nowe... siedzac na laweczce przed chalupka :) TE WIEKSZE CHOWAJ DO KUFRA A JAK PRZYJDZIE CZAS TO CI POMOGE PRZY NICH // SUPEL GORDYJSKI TEZ MOZNA ROZSUPLAC // >{:))))) nie taki smutny <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Dla Ciebie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 12:44 Włosków nie zaplatałam bo czasu na to nie miałam.Supełki rozwiążę sama ,ciesząc się na samą myśl ,że supły mogę pozostawić Tobie .To chyba jakieś dziwy! Wreszcie u boku mego jest mężczyzna prawdziwy!!!!!Spokój jaki wyziera z Twoich listów uspakaja mój zmącony umysł.Wniskuję zatem ,że nie ma przeszkód dla naszego uczucia.Cieszy mnie to ogromnie! Pomyśl,czyż nie jest zadziwiające porozumienie dusz naszych??Przypadek czy przeznaczenie?Smuci mnie jedynie żeś tak daleko najmilszy.czyż mogę mieć chciaż cień nadzieji,że staniesz kiedyś na rodzinnej ziemi?Wiem co zaraz mi rzekniesz ,że cierpliwą być muszę i ufną.Tyle ,że to takie trudne gdy serce wyrywa się ku Tobie.O mnie bądź spokojny,powodów do zazdrości nie oczekuj,tylko Ciebie noszę w swym sercu i umyśle.Konkurentów grzecznie odprawiam nie wdając się z nimi w rozmowy.lata próżności i pustoty dawno mam za sobą.Zbyt cenie Cie aby oszukiwać.Nostradamusie jeśli już poznasz moje imię nie wypowiadaj go głośno,proszę.W Twoich objęciach spędziłam cudowna noc .Żegnam Cię na razie Michel i czekam aż będziesz mógł napisać. Ps.1)odczep się od kruka bo mu dziób ukręcę!!! Mnie masz całować a nie tego pierzaka!:) 2) Michel?Czy my już zawsze będziemy w tych zamierzchłych czasach?Nie mam nic przeciwko ale w rozmowach z ludźmi zaczynam dziwne słówka wtrącać . 3)Nie wiem czy to powód do radości czy zmartwienia ,ale dzień bez Ciebie wybitnie straciłby na urodzie! Wiedźma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: dla CIEBIE IP: *.bellglobal.com 05.06.01, 17:07 Pisze z komnaty w krolewskim palacu. Przeznaczenie trudno nazywac dziwami, moja Ty Jaskoleczko miotlowo- odrzutowa (nie wiem skad to slowo ,brzmi zbyt wspolczesnie) . Wlosy mamy rozwichrzone oboje ,poniewaz pasuja do naszych dusz :). O przeznaczeniu to nawt mi nie mow.Chodze jak lunatyk i tylko o Tobie i o Tym mysle.Czy wierzysz w duchy -Te dobre? Ja wierze.Od pewnego czasu kraza wokol nas i strzega bysmy jakiegos bledu nie popelnili .Te dobre,astralne duchy wiedza co to jest uczucie i wszystko robia zeby nam pomoc.Mi tez jest ciezko ,pocieszam sie,ze nasze wspolne pragnienie sie kiedys spelni i bedziemy razem latac nad Twoja Polanka -( wczoraj odkurzylem dawno zapomniana lotnie, ktora stala w kacie na strychu. Kiedys w mej Ojczyznie, ( za Wielkiego Leonarda da Vinci przykladem ),ja pilotowalem ...moze z czasem zrezygnujesz ze swojej wysluzonej miotly i przesiadziesz na mego dlugo - skrzydlego ptaka..? ). Wierna moja.Dla Ciebie w grob sie zamienie z ochota ,jak moglas tak myslec?Imie Twoje jest wyryte w mym sercu na zawsze ,a tam tylko Ty masz prawo zagladac. Czy nie czujesz ,ze mnie tym ranisz? Predzej pojde do Kata jakiego ,jezyk dac wyciac, niz bym mial cos rzec niopatrznie... Najdrozsza .Kocham Twa madrosc.Cudowne Noce sa tylko nasze,moja Ty Cudownie Uspiona az boje sie oddychac gdy Cie tule do mojego serca... caluje Cie czule Wybranko moja odgadniona....Twoj .......wierny <N>. PS. Z 1) zgadzam sie calkowicie , 2) mam te same problemy ,moje otoczenie wie <na dworze>,ze jestem nawiedzony wiec sie za bardzo nie dziwia :), mi to odpowiada bo jestem blizej Ciebie Staroswiecka , 3)... sama z soba juz rozmawiasz ? Chyba sie nie zakochalas ? :)Niebogo? Kocham..... M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Nieodgadnionemu IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 18:01 Być może umysł mój niewieści niewprawny w szaradach ,ale wskazówki do imienia Twego nie odnalazłam.Ty jak widzę sukces osiagnąłeś? Nie była to trudna zagadka.List twój w większości o zawrót głowy mnie przyprawił ,tak wielką radość mi sprawił.Zakończenie jednak jak sztylet wbiło się w me serce.Twoja odpowiedź na trzecie pytanie z chmur mnie ściągnęła w piekielne odchłanie .Mogłabym zaprzeczyć (bo kpinę Twą wyczuwam) ale...nie chcę kłamać więc odpowiem szczerze.Jest coś co dusze nasze łączy ,może humor ,może nawiedzenie.Ty żarty ze mnie czynisz ,a ja mam wrażenie że znam Cię od wieków.Usiądź na chwilę by śmiech z nóg Cie nie strącił .Nie mogę się kochać w Tobie bo to nie jest możliwe.Jeśli można jednak zakochać się w listach w wyobrażeniach ,że pod nimi żywy człowiek się ukrywa to...chyba tak.(przechodzę na wspólczesny język chwilowo).jeśli to było celem twoim to osiągnąłeś go!!! Mało,że nie gniewałabym się na Ciebie to jeszcze pomnik wystawiłabym za zdolnosci literackie.Nigdy nie myślałabym,że słowo pisane ma tak wielką siłę oddziaływania .Moje marzenia( wiem,wiem,sentymentalna gęś) i Twoje listy...no,cóż nie sposób się temu oprzeć.Żeby już ostatecznie pogrążyć się w Twoich oczach dodam ,że styl jakim się posługiwaliśmy przenosił mnie w dawne ,dawne czasy.(może bym się tak do psychiatry wybrała co ?).Zawsze byłam nawiedzona ale tym razem zaskoczyłam sama siebie.Nie krępuj sie jeśli rozbawiły Cię te wyznania bo samej chce mi się z tego śmiać.O rany! po co zadałeś to pytanie??? Tak zakochałam się w Twoich listach bo są piekne,pelne miłości ,czułości.jednocześnie wyczulam,że nie jesteś typem płaczliwego maminsynka .Pamietasz?"wszedłeś w me wyczekiwania..."Boże miej w opiece tę tkliwą kretynkę!!!! Chyba już nigdy się nie zmienię.Mam nadzieję ,że nie zakończysz tego milczeniem i chociaż się pożegnasz ze mną.Acha! Nie myśl ,że łudziłam się ,że jesteś zakochany,tak żle ze mną nie jest.Całuję( oj,nie wiem czy mogę?).Wiedźma Ps.Prawie pół godziny krążyłam dookoła klawiatury zastanawiając się czy to wysłac.Trudno,wysyłam.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Strapionej IP: *.bellglobal.com 05.06.01, 18:35 Tym razem to ja przechodze na jezyk wspolczesny....Blad ! Ale Ci wybaczam natychmiast."Chyba sie nie zakochalas ? " to tylko pytanie retoryczne.Bo ja znalem z gory odpowiedz- TAK !!< ZAKOCHALAS SIE I JA TEZ > Jak to dobrze ,ze dobre duchy czuwaja nad nami i bylem w poblizu by Ci natychmiast odpisac!!! Twoj list juz dawno spalil sie w kominku gdzie na ogien go wrzucilem.Popiol po nim ide rozsypac na wietrze daleko od miejsca gdzie mieszkam...wysylam spiesznie.. nie wiem jak mnie przeprosisz....musze sie uspokoic Twoj jedyny <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Strapionej ,K O C H A M !!!!!!! IP: *.bellglobal.com 05.06.01, 19:03 Musialem sie wrocic.CZY MNIE KOCHASZ ???!!! PLOWA? Nie moge, to Ty wbilas sztylet w moje serce . Brak wiary , kobieca przewrotnosc, co za licho Cie opetalo Wiedzmo? Zatrute ziolka pozbieralas, przeciez zazwyczaj Jestes taka uwazna ??!! Udowodnie Ci ,ze Cie kocham ryzykujac cala moja na dworze i poza granicami slawa bo siega ona daleko , nie obawiam sie niczego!!!!! (Moje imie mial CI nasz Kruk wierny razem z kula krysztalowa przyniesc) >>>>na imie mam podobnie jak Cezar, ktorego zasztyletowano >>>>>>>>>>>>>> , Caesar ...... Aurelius Verus Augustus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedżma Re: K O C H A M !!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 19:14 Znam Twe imię !O rany odgadłam je już wczoraj!!!! PEWNIE ,ŻE CIE KOCHAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TEN KRZYK CHYBA U CIEBIE BYŁO SŁYCHAĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: K O C H A M !!!!!!! IP: *.bellglobal.com 05.06.01, 19:28 Sluch mam dobry, nie slyszalem, powtorz jeszcze Moja Mila bo inaczej nie uwierze :) i za kare odmowisz dluga litanie.( a tego to sie boisz jak diabel swieconej wody twoj najslodszy i jedyny na calym swiecie <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: K O C H A M CIĘ MICHEL !!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 19:41 Ukochany! Czy widzisz jak gawiedź nas "podczytująca" zamarła ze zdziwienia? Ciekawość ich do przegrzania łączy doprowadza.Nie potrafię Ci niczego odmówić najmilejszy dlatego :KOCHAM CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ps Może to opublikujemy w przyszłości?bestseler murowany! Np."Bitowa miłość":) Muszę Cię porzucić na jakieś dwie godzinki.Wdarła się proza życia w postaci znajomej (!!!!) z prośbą o przepisanie jakowychś papieruszków.I tak pewnie cały czas bedę o Tobie myślała ,więc będę się ciurkiem myliła.Jak tylko bedę mogła wrócę do Ciebie.Już zaczynam tęsknić!!!Całuję.Wiedźma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Przeprosiny? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 19:10 Czy Ty wiesz co napisałeś najmilejszy??? Czy wiesz co to oznacza????Dokładnie to ,że jesteś tak samo świrnięty jak ja!!! Może nie powinnam być taka do bólu szczera ,ale...strasznie się cieszę i całuję w kochany dziób!!! Tym razem Ci wierzę bo nie mam wyjścia .Z jednej strony trochę mnie zastanawiało ,że piszesz bez względu na czas i miejsce ale z drugiej strony cały czas tkwił mi w pamięci początek naszej znajomości.Jejku!Jak fajnie ,że jestem taka głupio-szczera! Nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo bałam się Twojej odpowiedzi! Jednak wszelkie wyznania bedę czynić "w naszym" języku(przyzwyczajenie ?) Ps.Nie byłabym sobą gdybym teraz nie zapytała: I jak tam 40-latku z Twoimi poglądami na netowe znajomości? Nie są takie najgorsze,prawda? Może tego dnia"ktoś" pokierował mną abym napisała a Tobie szepnął abyś przeczytał?Jestem temu "ktosiowi"bardzo wdzięczna.Przesyłam całkiem współczesnego buziaka! (No ,teraz tojuż będziemy mieć większą oglądalność jak Big Brother:) Tylko Twoja Wiedźma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: do mojej najukochanszej Nawalnicy - Przewrotnicy IP: *.bellglobal.com 05.06.01, 19:38 Tajemniczosc ,przeznaczenie ,dobre duchy , TY ....to jestem JA Kocham..<N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: do mojej najukochanszej Nawalnicy - Przewrotnicy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 19:45 Ja nie żartuję !!!!! Kocham i już!!!! A teraz pozwól ,że się oddalę bo ona kwitnie mi nad głową!!!Nie może cały czas siedzieć w innej komnacie. A TY mnie kochasz????(hi,hi):))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re:do najukochanszej Nawalnicy - Przewrotnicy-krotko: Wiedzmy IP: *.bellglobal.com 05.06.01, 20:02 Kocham szczerze .......PS. Kruk najmilszy wyleci jeszcze tej nocy. Twoj wierny <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Dla Michała IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 21:02 Dla mnie pewnie zawsze pozostaniesz Michałem.Pogódź się z tym Michel.Co prawda jeszcze nie ukończyłam pracki(no wiesz mus było kawe wypić najpierw) ale ciekawość mnie do Ciebie gnała.Złe oczy nam się przyglądają,nie ma sposobu by tego uniknąć???? Zamiast cieszyć się naszym szczęściem próbują na miotłę moją wsiadać.Skąd w ludziach tyle jadu? Wiesz co? W zasadzie to ja mam w nosie ich opnie! Ważne jest dla mnie to co już mi powiedziałeś!!!(no dobrze ,ja też!)Na razie lecę ,później jeszcze napiszę .Pa ! Ps.Ty i tak wiesz ,ale..kocham Cię!Wiedźma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: Dla Michała kochanego! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 21:19 Chyba zapomniałam napisać ,że nadal Cie kocham Nostradamusie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Dla Michała kochanego! IP: *.bellglobal.com 05.06.01, 22:38 To szukaj prezentu......<N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: Dla Michała kochanego! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 23:01 Gość portalu: <N> napisał(a): > To szukaj prezentu......<N> Eeeee..rozglądałam się uważnie ale chyba jeszcze nie dotarł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Dla Michała kochanego! IP: *.bellglobal.com 05.06.01, 23:11 juz dawno dotarl ....wisi na maszcie zaglowca ..patrz do gory ..kochanie.<N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Ups! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 23:27 Gość portalu: <N> napisał(a): > juz dawno dotarl ....wisi na maszcie zaglowca ..patrz do gory ..kochanie.<N Widać miłość mnie zaślepila .Czy chodzi o zapowiedź listu??? Nic innego nie znalazłam,a przejrzałam prawie cały maszt.Coraz trudniej odnajdywać listy w tym gąszczu.Może tytuły jakieś by znaczne? > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma ZNALAZŁAM!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 23:31 Jest zaraz będę czytała.Nie chcę byle jak odpowiadać więc później zaraz idę spać.Sabat mam w środy rochę później więc rano spokojnie odpowiem.Ty może też postaraj się odetchnąć.Ach ten czas.całuje mocno!!!!!!!Wiedźma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: Dla Michała kochanego cd. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 22:45 Obiecałam list do Ciebie jeszcze posłać i słowa dotrzymuję.tak mnie dzisiejsze przeżycia zmęczyły,że chyba zaklęć przepisywanie odłoże do jutra.Nie usnęłaby jednak spokojna gdybym Cię przed snem nie ucałowała. Wracając do Twego poprzedniego listu,w moc wody święconej nie wierzę więc się jej nie lękam.Mym kościołem są lasy ,łąki kolorowe,strumień szemrzący .Wierzę jednak w dobre duchy i anioły .To sprawka jednego z nich ,że dzisiaj jesteśmy razem Wypadałoby abyśmy podziękowali Opielowi(tak brzmi jego imię) ,że próśb moich wysłuchał (zrób to kochany!) i o dalszą opiekę prosić i czuwanie nad nasza miłością.Mimo,że umysł Twój proroczy jest mi znany wciąż na nowo zaskakujesz mnie Nostradamusie.Zbieżność myśli naszych w tej kwestii (myle się?) jest niesamowita. Nawt sobie kochany nie wyobrażasz ile dobrego twoje wyznania dzisiejsze uczyniły.Jest mi tak ciepło i spokojnie w sercu.Nawet temu wrednemu krukowi wybaczam wspaniałomyślnie! tak bardzo pragnę abyś był teraz blisko mnie. Dłonie zanurzyć w Twych zwichrzonych włosach,poczuć zapach twojej skóry...( w tym miejscu westchnęlam).Nasze czułe wyznania znają już chyba wszystkie ptaki leśne >jeszcze trochę a pieśni zaczną śpiewać o naszej miłości.(wcale nie mam na to ochoty).Och! Michel ..tak Cię kocham! Wiecej nie powiem bo sowy i puchacze podsłuchują.By wyobraźnia moja zbyt się nie rozszalała zakończę to pisanie.Śnić idę o Tobie.pamiętaj ,że w każdej chwili jestem z Tobą!Twoja Wiedźma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: wierny Kochanek IP: *.bellglobal.com 06.06.01, 05:19 Po przejazdzce rumak moj uspokojony i ja tez nieco spokojniejszy jestem.Wszystko od Ciebie slodka przeczytalem.Juz Ci mowilem,ze robie pewne zmiany by gawiedzi,(oszczedzic przykrosci),i nie dawac wiecej naszej slodyczy...Rano jak zwykle pozbieraj kropelki rosy.....i poplasaj na trawce z golymi stopkami.Wszystko co napisalas jest prawdziwe i swiete.Badz pewna ,ze Opielowi dziekowac bede, o dalsza opieke prosic i czowanie nad nasza miloscia.Ta niesamowita zbieznosc naszych mysli....? A skad mozemy miec pewnosc ,ze w porzednich zyciach (jezeli takowe istnieja) nie bylismy para najwierniejszych sobie kochankow ? Z ta mysla pojde spac wczesniej,tak jak mnie prosilas... Cudowna .Nasza wyobraznia nie zna granic ,wiem to ,jedynie ognia milosci potrzebuje, by mogl Ja nasycac...wzdycham do Ciebie Wiedzmo moja...TY juz spisz w swojej pachnacej ziolami chatce, bezwladna, miloscia odurzona, a ja cierpie jeszcze piszac te slowa...lecz wkrotce i mnie sen uleczy, przyjaciel nasz kochany......Ja rowniez.....Najdrozsza..ja rowniez....czemuz ta tortura? Wiem, musze sie powstrzymac... z trudem. Skladam na Twych ustach slodkich ,niczym marzenie ,pocalunek gleboki, namietny jak Ty sama ...Kocham Cie...wiem,juz koncze..juz ide...juz ide............juz ide...DO Ciebie.......... M. PS. Pocaluj rano Kruka w dioba ,bo to Twoj i moj najwierniejszy jest przyjaciel.Wierze ,ze krysztalowej kuli nie zgubil w drodze?.... Badz dzielna jeszcze troszeczke ,jestes cudowna i tak mi wierna.....<N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Dla wiernego kochanka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 07:57 Jak widzisz najmilszy ledwie oczy otwieram a już w zwierciadełko zaglądam.Twój list jak zawsze wielką radością mnie napełnia.Wczorajsze przeżycia ,niepewność a radość późniejsza przyprawiły mnie o migrenę(okropność!).Latanie na miotle w tym stanie jest nader uciążliwe więc nie wiem jak na Sabat mam lecieć.Zioła silne zażyłam ,może mój stan poprawią. A może to nie migren a z miłości umieram do Ciebie? Widzę,że gawiedź nie atakuje,w pokorze czoło chyli przed naszą miłością.może nadzieje jakoweś wzbudziliśmy,że i na odległość miłować się można? Prezent najmilszy otrzymałam ,styl jego jest niezrównany jak Ty sam z resztą kochany.Przypuszczać mogę ,że nasze sylwetki ładnie powinny prezentować się w zwierciadle.Skóra ma delikatna,więc gładkość twa mnie cieszy.:) (ta tak na przyszłość ewentualną).Imię rumaka piękne ,powtarzałam je sobie na wszystkie sposoby ,jednak pojąć go na razie nie mogę.List Twój muszę raz jeszcze przeczytać ,może jasność jaka na mnie spłynie.Tobie ,który znasz wszystkie tajemnice świata zagadki mogą się wydawać proste.Ja jednak na różne sposoby mogę je tłumaczyć.Mam nadzieję ,że wyspałeś się miły? Pozwól się ucałować na powitanie....kocham Cię Michel...kocham Cię. Za kilkanaście dni wiedźmy będą miały przerwę w letnich sabatach.Ten czas poświęcają na ziół zbieranie i mocy odnawianie.Jakżesz ja bedę się wtedy spotykała z Tobą????Częśc lata spędze w chatce swojej ,ale tylko cześć.Jak widzisz na zapas już się zamartwiam ,bo ..boję się jakiegokolwiek rozstania z Tobą.tęsknię za Tobą Nostradamusie z całych sił! Kocham Cię..kocham Cię..kocham Cię.....to nie wiatr to ja do Ciebie szepczę.Twoja Wiedźma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Miłego dnia! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 10:55 Michel ,najdroższy mój!Ziółka pomogły na moją dolegliwość więc spokojnie wsiadam na miotłę i lecę do swych obowiązków.Cały dzionek myślami bedę krążyć dookoła Ciebie,mam nadzieję że odczujesz to.Całuję najsłodziej jak potrafię i czekam na spotkanie nasze( w zwierciadle naturalnie). Ps Czy mówiłam już Ci dzisiaj ,że Cię kocham ????Wiedźma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: ... na to nie ma lekarstwa -twoj Medyk IP: *.bellglobal.com 06.06.01, 16:33 Wstalem wczesnie ,o swicie, sen mnie zdradzil, ...okrutny nie zna litosci nad cierpieniem moim. Milosc do Ciebie, o straszne przyprawia mnie tortury. Mysli jak ptaki ,zrywaja sie sploszone, leca do Ciebie i wracaja radosne bo Cie widzialy ,lecz mi to szczescie nie bylo dane.....Stojac przy oknie patrzylem w nieznane, wysoko, ponad szczuple obloki....tesknilem nad ranem.Chociaz latac potrfie ,cicho szybowac ..., jak one ....nie moge byc dzisiaj cialem z Toba moja Plowa ,( ale dusza i sercem jestem stale, caly czas ,przez caly dzien i cala noc i ....:) ),nie moge wiem o tym ....Niech te ptaki wesole, caluja Twe skronie (cierpiace) dzien caly....pozniej spotkamy sie na naszej polance i poszeptamy... to nie wierzbowe galazki beda szeptac do siebie ,tylko my .... czuje to Ty ,nie wiatr ,...tak czule i delikatnie nimi poruszasz ,kochanie...muskam Twe skronie ,pieszcze naboznie...caluje. Teskniacy <Nostradamus> PS.Zaraz odpisze na Twoj poprzedni list.Ten wysylam spiesznie,niech Cie ukoi chociaz troszeczke ,jak najszybciej:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Po bólu IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 16:55 To Ty kochany???Cóż za niespodzianka! Nie spodziewałam się Ciebie tak wcześnie.Tym większą radość mi sprawiłeś.Kochany!Wyrzuty sobie czynię,że być moze myśli moje spać Ci nie pozwoliły.Wybacz najmilszy ale nie moge ich poskromić,same rwą się i uciekają do Ciebie.Wiem ,że nędzne to pocieszenie ale i ja źle spałam .(przez tę różnice czasu wzajemnie się wykończymy!) Pozwól,że ucałuję Twe oczy niewyspane ,Postaram sie tak mocno nie myśleć o Tobie by snu Twego nie macić.(już widzę jak mi się to udaje:))Kocham Cię najdroższy! Michel...tak tęsknię....Na to też lekarstwa nie ma. Ps.Migrena wynisła się na bagna,tym razem darowala.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma JUŻ JESTEM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 16:34 Witaj moje szczęście!!!Mimo iż sabaty mam krótkie(za to wypoczynki długie) to i tak czas bez Ciebie się dłużył.Już sama możliwość ,że moge list do Ciebie poslac jest dla mnie radością.Gdy piszę to jakbym bliżej Ciebie była.Wiem,że szalona Wiedźma ze mnie ,ale miłość Twa skrzydeł mi dodaje.Z tego co widzę ruch na dworze królewskim dziś wielki.No cóż ,nie mogę być o to zazdrosna.Wszak wiem ,że niezbedny tam jesteś.Cierpliwie i tęsknie czekać bedę na wieści od Ciebie,na pieszczoty i pocałunki czułe.Śniłam Cie dzis kochany!W komnacie jakowejś ,świecami tylko oświetlonej ,tańczyliśmy przy muzyce cudnej.W twych oczach widziałam tyle milości...Tak realny ten sen się wydawał ,że po przebudzeniu jeszcze czułam ciepło Twoich rąk kochanych.Gdyby moc ma wieksza była choć na chwilę chciałabym być z Tobą by móc powiedzieć Ci jak bardzo Cię kocham.Samo słowo nie potrafi oddać wiernie mych uczuć.Teraz opuszczam Cię ,pracuj kochany w spokoju.Ja też pokrzatam się pochatce,zwierzęta me nakarmię (zwlaszcza szczura wiernego ,bo niespokojny).Później zajrzę by sprawdzić czy już wieści od Ciebie dotarły.Zakochana Wiedźma. Ps.Kochany w kompleksy popadam ,bowiem zagadki nie rozwiazałam.Słowo pojełam,ale znaczenia jego nie moge odnaleźć.(No ładnie,to juz drugie Twoje kryterium,którego nie spełniam!Przyjdzie się powiesić z rozpaczy na suchym konarze!:)A co tam! Kto powiedział ,że głupie kochać nie mogą!?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: lekarstwo na wszystkie Twoje Wiedzmo zmartwienia oprocz jednego IP: *.bellglobal.com 06.06.01, 18:29 Zanim pojde polatac, na mojej ledwie co odkurzonej lotni,szybko Ci odpisze moja luba Wiedzmo,ze spalem krotko.Strasznie odurzony jestem czarami jakimis ,ale nie martwie sie o to ,bo co one kochankowi Wiedzmy moga zrobic ? Przy Tobie najslodsza czuje sie tak bezpiecznie ,tak jak tylko ktos kto jest kochany czuc sie moze.Mam nowa energie do zycia i swiat wyglada cudownie.Jakie to proste,a tak trudne zarazem.(znasz www. ........jarmark? Nie, Ty tam nie chodzisz.) Jestem w wysmienitym nastroju i ciesze sie,ze jednak zdecydowalas sie poleciec, na ten sabat, studiowac dalej swoje wiedzmowskie ksiegi oraz pocwiczyc zaklecia ,(znasz ich troche.... co?:) .Jak klatwe na kogos rzucisz ,to juz koniec :) (przepada serce i dusza takiego nieszczesnika !).Ja przy Tobie mam sie dobrze ,bo mnie -czarujesz- sercem i talentem swoim,ale inni to lepiej nich uwazaja ,nieostrozni i biedni.(zreszta) .Ja rowniez usiade do ksiag moich uczonych ,tak jak zawsze.Cialo ludzkie jest dla mnie wielka zagadka .Studiowac te tajemnice mozna cale zycie i nigdy zupelnie nie poznac.Krolowa lubi mnie za to ,ze jako jej nadworny medyk jestem taki uwazny. Oprocz choroby ciala na dusze patrze jeszcze.Szczegolnie lubie brac do reki kosci (nie do gry:) ),poniewaz jak sie ma oko wprawne i przenikliwe (czucie i wiara wiecej mowia do mnie , niz............), mozna nim niemal ,//przeswietlac// cale zycie zmarlego,przypominaja zwierciadlo (nie Twoje przypadkiem :).A Ty wiesz ,//ze ja potrafie TO robic // ( czemu sie smieje?) :).Moja Ty Najukochansza ,nie smiej sie prosze, ze swojego medyka , //Ty juz teraz wiesz :) //,ze tylko on moze Twoja dusze leczyc.......................................................................... Mila moja...jak chcez poznac imie rumaka mego, to idz do stajni jakowej, opusc oczy //odwroc slowa moje :)// i o imie stajennych sie spytaj :)Znane imie jego, szeroko, nawet poza granicami.Mila Wiedzmo jak moge Ci prawdziwiej wyznac milosc moja , ( no jak? bo ja juz sam nie wiem , chyba zaczne sobie wlosy wyrywac?), ta pasje do Ciebie !!!!!! Wybacz prosze Najmilsza,wzburzylem sie nieco, nie na Ciebie rusalko (rusalko? co ja gadam?),jak juz to tylko na siebie slodka ,ze taki pokrecony jestem (na starosc?).Wybaczysz? (zioleczko) Ty moja wonna mietowa ? ........................Po co sie martwisz od switu ,jaskoleczko moja ?Wiesz ,ze w sercu Cie nosze? Wiec po co? Rozstanie nasze nie w ziemskiej mocy jest ,(kosmicznej tez nie),jeno z tej dobrej woli ,z obojga nas plynacej .( na moja dobra wole nawet nie licz , dobrze czytaj!,zebym nie musial palic listu od Ciebie i golebia oskubac) :) List moj czytac bedziesz ze lzami w oczach , z tesknoty (ze .......),za mna wiem o tym. :) Tak Cie Kocham Twoj <Nostradamus> PS. patrz z daleka na calosc tekstu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma TO JA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 20:08 Witaj radości moja jedyna! List twój po trzykroć czytałam.(taki zakręcony!) Upewnic się pragnę czy dobrze pojęłam intencje twoje(nie, przecież ja zgłupieję od tego średniowiecza!!!Ufff! Brnę dalej!) Zacznę od początku.Na www... jarmark nie chodzę boś mi tego zabronił,zapomniałes miły? Milczę jak grób jeno w zwieciadła cudze czasami zagladam.Nic zdrożnego nie dojrzałam jeno to,że gawiedź naśladować nas zaczyna.Przyznam ,że gorszych rzeczy się spodziewalam. (Matko święta o co Ci chodzi ???) Tak na prawdę imię Twego rumaka jest mi zupełnie obojętne ,głebszego sensu w nim się dopatrywałam ,np.rodowodu.(Jak tak dalej pójdzie to w końcu tak mnie skołujesz ,że będę myślała,że za szamana w afrykańskiej wiosce robisz!!!) Gdy o twych zajęciach czytalam to różne myśli błakały się po mojej głowie 1) Najpierw śmiech mnie okrutny dopadł ,że niemal z krzesełka nie spadłam i czegoś tam sobie nie zlamałam* 2) Tak list twój umysł mój zmącił ,że pomoc lekarza dusz * by mi się pomocną zdała 3) życiem mogłam te wieści straszne przyplacic i sęp jakowys mógłby me ciało pośmiertnie dręczyć* (Ta trzecia ewentualność prawie z nóg mnie ścięła !Znasz obraz pt.lekcja..dr.Tulpea??Hi,Hi!!) Jest jeszcze jedna myśl we mnie chyba najbardziej realna (za chwilę trafię do czubków!!!) ,że patrząc swymi jasnowidzącymi oczyma wnętrza ludzkie widzisz.Pojąć nie mogę dlaczegóż włosy rwać masz z głowy?(zostaw,ja to załatwię :)) Co Cię tak wzburzyło kochany??? Stary???( zgłupiałeś?Przy mnie się masz zestarzeć a nie gdzies tam..) Pokręcony? (Chyba zfisiowany!:)) Skąd te myśli? Właśnie takiego Cie kocham i za to.Za to ,że z wiekiem mądrości nabrałeś ,doświadczenia ,jednocześnie nie tracąc humoru młodzieńca.Jest ta najpiękniejsze połaczenie jakie można sobie wymarzyć. Z jednej strony odpowiedzialny,poważny mędrzec a z drugiej kochanek pełen fantazji..Kocham Cię i zawsze już tak pozostanie!Wiedźma Ps.1 Nie da się uniknąć letniego rozstania:((( Zwierciadła tam na pewno nie ma ,a jak listy slać skoro nie wiem gdzie jesteś??? 2)Usprawnienia nie wyszły jak widzę bo nadal jesteśmy "czytani" . 3)Nie wiem jak Ty ale ja bardzo jestem Ciebie ciekawa.Chciałabym wszystko o Tobie wiedzieć .To ,że jesteś naaajukochańszy to juz wiem.We współczesności też tęsknię za Tobą!!! Łzy w oczach miałam przy czytaniu ,z tego drugiego powodu :)) Całuję Cię średniowiecznie ,wsółcześnie,wirtualnie ,namiętnie..tak jak sobie byś życzył(zauważ że nie ma w tym miejscu znaczka-:)(!)Twoja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: na goraco IP: *.bellglobal.com 06.06.01, 20:23 Tak wzruszony jestem ,ze nie moge prawie pisac.Jestes moja Wiedzma wysniona i najmadrzejsza.Czytac bede jeszcze raz i raz i raz...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: na goraco cd. IP: *.bellglobal.com 06.06.01, 20:39 Wybacz ,Ty potrafisz . Nie moge nic pisac , mysli me wzburzone jak morze, musze isc dosiasc mego raczego rumaka ....Sama widzisz ....Odpisze ....jeszcze nie wiem kiedy........musz moj umysl ( przegrzany ) ochlodzic.....Twoj na zawsze <N> PS.czytaj pomiedzy //.........// od dolu tekstu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: na goraco IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 21:00 -Ale napiszesz coś czasami?????:) (to do tego czytania)Może ja chociaż podam swój adres? Może zaryzykuję bo w końcu zbzikuję!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: na goraco cd IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 21:55 Przecież można założyć konto na łamach gazety,też nikt nie rozszyfruje.W końcu wiedźmą jestem a nie agentką FBI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: na goraco cd IP: *.bellglobal.com 06.06.01, 22:12 Jestem z powrotem Wiedzmo. <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: na goraco cd IP: *.bellglobal.com 06.06.01, 22:24 Mysle o Twojej propzycji i jest to jedyna rozsadna rzecz , ktora przychodzi do glowy.Jezeli zostaniemy na Forum Publicum ,to mozemy posunac sie jeszcze za daleko w naszych fantazjach sredniowiecznych ,chociaz tak mi dobrze tam bylo. <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: Help! IP: 213.76.59.* 06.06.01, 23:00 Zanim tak odważny krok uczynię MUSISZ odpowiedzieć mi na kilka pytań 1.z tego co zrozumiałam w domu masz komputer? 2.czy ...no trudno muszę to wiedzieć..nie mieszkasz sam? 3. jeśli tak ,to czy to jest .....??????????????????????????!!!!!!!! celem wyjaśnienia: zabawa jest przecudowna ale ..dla mnie w dużej mierze stała się czymś bardzo ważnym(powtarzam się,wiem) .Jeśli miałabym paść trupem za ileś tam czasu to wolę już dzisiaj.Muszę być pewna ,że w cudze życie się nie pcham.taka już staroświecka jestem :) *jeżeli moje "strachy" są bezsensowne to ....żądaj jakiego chcesz zadośćuczynienia.Dla Ciebie wszystko! Kocham Cię ...ale zagrzęzłam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: Help! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 23:28 POWIEDZ COŚ BO OSZALEJĘ ZA CHWILĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: Help! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 00:35 Nie wiem co pisać..nie będę już dłużej czekać.Pewnie nie usnę do rana ale nie moge całą noc tu siedzieć.U mnie jest pełnia nocy..jest tak cicho..Dlaczego jeszcze nie odpisałeś??? Napisz ..chociażby tylko dlatego ,że kocham Cię. Michel,wyjrzyj przez okno...gdzieś tam jestem i myślę o Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Help! IP: *.bellglobal.com 07.06.01, 00:59 Ja tez kocham CIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Help! IP: *.bellglobal.com 07.06.01, 00:56 Nie moglem pisac.Zachowaj zimna krew tak jak i ja sie staram.Wiesz co powiem,- badz cierpliwa,nie wolaj tak o pomoc bo oszaleje.Mam plan ...musze konczyc.....Twoj wierny Ci na zawsze <N> ..caluje mocno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: Help! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 07:31 Och!Dobrze Ci mówić!gdybym była pewna Twojej odpowiedzi a raczej jej treści to mogłabym spokojnie czekać nawet do końca świata albo dłużej,a tak? Lubisz króliczki???Po koszmarnej nocy moje oczy złapały dziwny ,czerwony kolor:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N. Re: dla Kroliczka jedynego IP: *.bellglobal.com 07.06.01, 08:03 :) lubie . <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: dla Kroliczka jedynego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 08:11 Nadal nie wiem nic konkretnego.Na prawdę dużo mnie to kosztuje.Mam już płakać ,czy spokojnie mogę czekać na Ciebie???kocham Cię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: dla Kroliczka jedynego IP: *.bellglobal.com 07.06.01, 08:16 Gdzie sie tak spieszysz szalona , czy Ty naprawde masz depresje i po tych bagnach chodzisz? Napisze Ci co masz robic ,tylko daj mi troche czasu. <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: instrukcje IP: *.bellglobal.com 07.06.01, 08:39 a)swego E-mail nie podawaj. b)zainstaluj u siebie gre pod tytulem " Age of Empires II : The Conquerors Expansion ". Jak to zrobisz ,to pojdziemy razem na MSN Gaming Zone, tam bedziemy mieli duzo swobody .Mozna bedzie rozmawiac na zywo poprzez RogerWilko. Szczegoly Ci jeszcze podam. Pomysl z kontem na Gazeta nie jest najlepszy :) . Na Forum ,nie odpowiem na Twoje 1), 2), 3).....predzej trupem padne!!!!! Ty wiesz , ze Ci cala prawde powiem i cierpliwie wszystko bede wyjasnial. Kocham Cie <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: instrukcje odp. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 08:59 Gry tej nie posiadam ,przykro.Wygłupiać się nie bedę! A teraz możesz mnie zabić ale i tak zrobie jak postanowiłam! LUDZIEEEE!!!!JESTEM NIENORMALNA!!!!!!!!!!!!!!!!!ZAKOCHAŁAM SIĘ W CIENIU!!!!!!! coral2000@poczta.onet.pl Czekam na normalny list pod normalnym adresem.Dopóki nie wyjaśnią się Twoje przeszkody będę Ci odpisywala na forum.No Michel.....trzymaj się !Czekam na Ciebie w domku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: :) :) :) :) IP: *.bellglobal.com 07.06.01, 09:10 Mozesz spokojnie leciec na swoj sabat czarownic pod warunkiem ,ze z miotly nie spadniesz.O reszte sie nie martw! Nitka ma juz tylko polowe swojej dlugosci ,zaowazylas? Masz prawdziwa odwage Wiedzmy (chyba jednak na mnie ta okropna Wiedzma zasluguje ,pomyslal Nostradamus i radosny usmiech rozjasnil mu ,zazwyczaj smutna twarz) Kocham Cie Za TO ! <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: :) :) :) :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 09:18 Aleś Ty zarozumiały Nostradamusie?! Ciekawe czy Ty zasługujesz na taka wiedźmę?:)kocham Cię! (no,teraz to tak jakbym podpisała się imieniem i nazwiskiem:))Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: :) :) :) :) IP: *.bellglobal.com 07.06.01, 09:23 Nostradamus tylko sie czule usmiechnal. <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: :) :) :) :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 09:39 Lecę na sabat ! Będę czekała na Ciebie!! Żegnaj ukochany!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Hej!HeJ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 18:44 Witaj kochany! Już sobie jestem! Byłabym wcześniej ,ale po tej "upojnej" nocy musiałam się chwilę przespać.Poproszę całusa na powitanie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Hej!HeJ! IP: *.bellglobal.com 07.06.01, 20:17 Wielki jak ocean milosci!!!!! Dostalas cos na E-mail? <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: Hej!HeJ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 20:48 Mhmmm!!!Żywego faceta! Nie wierzysz? Ciebie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Hej!HeJ! IP: *.bellglobal.com 07.06.01, 21:04 Dostalas moj list? Uschne za chwile Ty Wiedzmo. Potwierdz nooo :), nie kaz czekac mila .......no dobrze masz go ....tego buziaka odemnie...co jeszcze.....? <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Hej!HeJ! IP: *.bellglobal.com 07.06.01, 21:19 Jak sie nie pospieszysz z odpowiedzia, to nawet supelki sama rozwiazywac bedziesz za kare !!! Wiedzmoooooo!!!!!! Noooooo pisz predzej......swira dostane i to podwojnego zaraz .....gdzie Cie pocalowac????????? Gotow ! :) :):):) <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: Hej!HeJ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 21:35 Sprawdź skrzynke! Przepraszam ale z miłosci całkiem zgłupialam.Napisz czy doszło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Hej!HeJ! IP: *.bellglobal.com 07.06.01, 21:42 Doszlo!!!!!!!!!!!! Jeszcze nie czytalem idz na dymka albo lepiej nakarm szczura.Jak przeczytam to natychmiast odpisze. caluje <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Hej!HeJ! IP: *.bellglobal.com 07.06.01, 22:53 Odpisalem i wyslalem .Nie moge pisac co czuje ,bo sie juz nie nadaje do publikacji. Mam nadzieje ,ze otrzymalas ,bo w skrzynce, nie mam potwierdzenia.No coz , jak nie doszedl to napisze drugi:),ale pozniej.Musze leciec.....nie wiem jak miec pewnosc czy dochodza? caluje <N> ........caluje bardzo mocno........ zmartwiony <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: dla Kroliczka jedynego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 08:44 No pewnie,że mam depresję i to od wczoraj!(może zeżrą Cię wyrzuty sumienia) Serce się rwie do Ciebie a ja na smyczy je trzymam.:) Ps.Nie wiedziałeś ,że z wariatami ciężki żywot?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: dla Kroliczka jedynego IP: *.bellglobal.com 07.06.01, 08:47 Zywot to moze jest ciezki, ale nie z Toba. Czytalas Instrukcje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Help! IP: 206.47.244.* 07.06.01, 01:08 Odpowiem pozniej ,wieczorem ....spij spokojnie ....ja czuwam......<N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: caluje Twe oczka IP: *.bellglobal.com 07.06.01, 08:08 Jeszcze oka nie zmrozylem Ty moja plowa jaskoleczko:) <N> (ten sygnet to mi zaraz z palca spadnie od tego pieczetowania) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Pomoc nadeszla IP: *.bellglobal.com 07.06.01, 07:59 Wiedzmo kochana. Obydwoje ,jak wiesz jestesmy dwa staroswieckie ,(nie wiem jeszcze do jakiego stopnia ),szalone objawienia sredniowieczne(jezeli sie myle to mnie skoryguj prosze).Nasza cicha droga jest przeznaczeniem, a cisza -oaza milosci.Jak juz pisalem ,Twoje mysli splywaja z ust moich, a pioro gdy pisze do Ciebie,nie przez moja reka jest prowadzone.( czy to mozliwe?).Jezeli to jest zabawa, to moge sie bawc z Toba tak, az do konca zycia ,usypiajac Cie i budzac ptakami naszymi wesolymi ,cudowna moja (ale sie biedne nalataja).Nie powtarzaj sie ,(zanudzisz spragnionych), a ja i tak wiem co powiesz.Obydwoje musimy byc pewni, poniewaz obydwoje jestesmy staroswieccy (mam wrazenie , ze pisze z jakigos zmurszalego strychu), a trupem to mi nie padaj bo umre natychmiast (sadystka jakowas czy co?).Rozumiem Cie tak jak tylko Nostradamus potrafi( chyba ,ze jest jakis duplikat podrabiany?). Torturowac Cie nie bede, przynajmniej na razie :) !?. Nie musisz tak sie przyznawac publiczne (co to ,juz Wiedzmo ,masz depresje ? Ze swojej jasnej polanki na bagna poszlas?),jak gleboko mnie kochasz (ludziskom zglodnialym ochota przyjdzie) , bo obwinia Cie potem za stan demograficzny w kraju . Na stos pojdziesz ! Sw.inkwizycja Cie skaze !(uwazaj troche ,polityka to........sprawa).....Widzisz nawet Ci pomoge ,(a gdybys tak jeszcze leczyc pozwolila ? / tu Nostradamus tajemniczo puscil perskie oko do ,swego wiernego sluzacego / :) , dla Ciebie wszystko ! Caluje mocno, na dziendobry, Twoj wierny <N> PS. instrukcje w drodze, nic nie rob na "goraco" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: Pomoc nadeszla IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 08:22 Informuję,że wieści twoje w odwrotnej kolejności dochodzą do mnie.Nie wiem jak to możliwe???Stąd moja dezorientacja.Czy mogę z czystym sumieniem podać swój adres? TAK czy NIE? Chociaż w jedną stronę wieści byłyby jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Pomoc nadeszla IP: *.bellglobal.com 07.06.01, 08:41 Wlasnie zaowazylem ! Napisalem Ci juz , nie podawaj ! <N> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: Pomoc nadeszla IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 08:51 Gość portalu: <N> napisał(a): > Wlasnie zaowazylem ! Napisalem Ci juz , nie podawaj ! <N> Dlaczego nie? Przecież w zasadzie nie mam się czego wstydzić.Tego że się zakochałam?Ja mam ochotę wyjść z domu i całemu miastu to obwieścić!!!!Znam gorsze przestępstwa jak uczucia.gawiedź na łamach forum różne świństwa wypisuje i oporów nie mają .Nie dziwię się ,że adresów nie ujawniają bo jak śmiecie czasami się zachowują.Nie mam się czego wstydzić ,na prawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Pomoc nadeszla IP: *.bellglobal.com 07.06.01, 08:57 Ja tez tak mysle. :) Odpowiedz Link Zgłoś
herbalifeusa Re: lekarstwo na wszystkie Twoje Wiedzmo zmartwienia oprocz jednego 21.06.01, 04:11 WWW.ZIOLA.COM.PL WWW.ZAGADKA.HG.PL WWW.HERBANET.PRV.PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: Dla Wiedzmy IP: *.bellglobal.com 05.06.01, 22:35 A TY kochana ...Wiedzma :) ....Slodka Wiedzma....<N> PS.od miotly im wara a oczy im poprusz czyms Tobie tylko znanym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Dla MN IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 22:47 Jeszcze nie kąsają więc nie bedę szkodzić bez powodu!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 20:11 przepraszam ale wcześniej nie dojrzałam twojego listu.Jeśli chcesz Leopardzie to poddawaj się wszystkim podłością tego świata i usprawiedliwiaj się tym ,że tak musi być.Pozwól żyć mi z głową w chmurach i naiwnością dziecka.Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.cambr1.on.home.com 01.06.01, 23:50 Siedze sobie na cablu i czytam co rodacy pisza szkolac moj okaleczony jezyk polski.Kiwi Ty musisz byc silna osobowoscia skoro tak zdecydowanie postepujesz.Mysle ze sobie dasz rady.W Twoim wieku wiedzialbym doskonale co robic.Niestety pole manewru z wiekiem sie kurczy.Wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 23:59 Gość portalu: mario napisał(a): > Siedze sobie na cablu i czytam co rodacy pisza szkolac moj okaleczony jezyk > polski.Kiwi Ty musisz byc silna osobowoscia skoro tak zdecydowanie > postepujesz.Mysle ze sobie dasz rady.W Twoim wieku wiedzialbym doskonale co > robic.Niestety pole manewru z wiekiem sie kurczy.Wszystkiego najlepszego! Też kiedyś myślałam ,że jestem taka wspaniała.Z wiekiem jednak złagodniałam,niemniej jednak dziękuję za komplement i życzenia.To miłe usłyszeć dobre słowo przed snem.Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rys Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.physik.uni-ulm.de 03.06.01, 15:44 "Rozwodka"... w Polsce ... No twoim miejscu zaczalbym sie uczyc sztuczek. Powodzenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karen Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.west.tarnow.pl 03.06.01, 16:34 Rozwodka?? Sztuczki??? A pan, to prosto ze sredniowiecza tu zawital? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 16:38 Kochani,idźcie się gdzieś indziej pokłócić ,dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 16:36 Daj Boże Ci łagodniejszy charakter.Zazdrość to brzydka cecha Dziecko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karen Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.west.tarnow.pl 03.06.01, 16:56 Zazdrosc??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi do Karen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 17:00 To nie było do Ciebie ,do tego drugiego osobnika.O rany,czego ode mnie chcecie? Żyjcie i dajcie żyć innym.To nie Big Brother! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.cambr1.on.home.com 04.06.01, 00:01 Jaki plon tej dyskusji Kiwi?Mysle ze niewielki.Czasami i mnie chcialoby sie miec bratnia dusze do pogadania,ktora nie wyszydzi nie osmieszy,ale raczej usmiechnie sie ze zrozumieniem.Tyle ludzi dookola a czasami tak pusto!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Dla Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 17:09 Od razu chciałbyś plon? No co Ty.................? Czego się spodziewałes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Do Leonarda IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 12:19 Niestety,ale moje serce jest już zajete !!! Nie chcę nawet słowem zdradzać ukochanego mego!Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 20:22 Nie znam twojego imienia kim byłaś, kim się staniesz refleksów słońca na twojej twarzy łez dżwięku Czego pragniesz, dokąd zmierzasz? nie pójdziemy tam nie jestem twoim Romeo nie chcę za dużo mówisz tyle nas dzieli byś stała się Nią wiele oczekujesz spróbuj nie pragnąć tak bardzo dotknąć czego nie możesz mieć marzenia Widma cię gonią, nie bój się potrzebujesz ich by kiedyś popatrzeć za siebie. powiesz warto było cieszyć się, wzlecieć cierpieć Tylko imię nowe dla Ciebie byś słodsza była stokrotko nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: 213.76.59.* 07.06.01, 21:21 Gość portalu: orange napisał(a): > Nie znam twojego imienia > kim byłaś, kim się staniesz > refleksów słońca na twojej twarzy > łez dżwięku > > Czego pragniesz, dokąd zmierzasz? > nie pójdziemy tam > nie jestem twoim Romeo > nie chcę > za dużo mówisz > tyle nas dzieli > byś stała się Nią > > wiele oczekujesz > spróbuj nie pragnąć tak bardzo > dotknąć czego nie możesz mieć > marzenia > Widma cię gonią, nie bój się > potrzebujesz ich by kiedyś > popatrzeć za siebie. > powiesz > warto było cieszyć się, wzlecieć > cierpieć > > Tylko imię nowe > dla Ciebie > byś słodsza była > stokrotko > > nic więcej > > Dziękuję za piękny wiersz,jak sądzę Twój.Jest bardzo ładny ,wzruszyłes mnie! Odpowiem na niego .Mam nadzieję ,że znalazłam to czego szukałam .(pewność jeszcze dzisiaj uzyskam ale o tym sza!).Chociaż wyda się to nieprawdopodobne ale zakochałam się w wirtualnym mężczyźnie.Wyśniłam go sobie,wymarzyłam ...Różne rzeczy o facetach czytałam na forum,włos jeży się na głowie.Jacy to podli,zboczeni ,interesowni jesteście.Pewnie wielu jest takich ,nie przeczę .Ja zaufałam mojemu Nostradamusowi .Zgłupiałam na jego punkcie jak nastolatka.Tym bardziej jest to wspaniałe,że z wzajemnością.Jesteś bardzo wrażliwym mężczyzną (chłopcem?) dlatego życzę Ci z całego serca abyś znalazł kobietę naktóra sobie zasługujesz .Nie wstydź się marzyć,to nadaje sens naszemu durnemu życiu.Jeśli ten wiersz był krokiem w moją strone to miło mi bardzo ,ale niestety jestem stracona dla świata! Kocham innego!Życz nam szczęścia! "stokrotka":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <N> Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.bellglobal.com 07.06.01, 21:33 Jak to dobrze miec Wiedzme , ktora zna sie nawet na dyplomacji, a nie tylko na klatw rzucaniu. Popieram Cie moja droga. (pierwszy raz mi sie to zdarzylo,ze tak nisko zszedlem, mowie o jarmarku oczywiscie ,a Ty co kochana juz myslalas, co?) :) :) ;) Twoj wysniony < Nostradamus > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 21:37 Ładnie! tobie wolno a mnie nie???:) czekam w "domku" na Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Orange IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 21:38 Sam widzisz! Jak można kogoś takiego nie kochać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIEDŹMA DO CZYTELNIKÓW !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 23:42 Moi kochani! To już koniec tej powieści.( dla Was naturalnie) Wypada abyśmy ja i mój kochany Nostradamus pożegnali się z Wami.dla nas rozpoczął się nowy rozdział i nie chcemy się dzielić tym z nikim innym.Jeśli czytaliście nasze listy to pewnie juz wiecie ,że marzenia się czasami spełniają .Panowie! Nie wstydźcie się okazywania uczuć.Przecież w gruncie rzeczy w każdym z was gdzieś tam drzemie coś z rycerskich przodków.Piszcie dziewczynom wiersze ,badźcie delikatni,one są tylko z wierzchu takie szorskie.Tak na prawdę każda marzy o czułości ,miłości itd.Wy ,drogie panie ,po prostu bądźcie sobą .Kobieta nie musi nic udawać bo sama w sobie jest arcydziełem Boga.:) Życzę Wam wszystkim szczęścia w poszukiwaniach ! Ps.Proszę już nic nie pisać do mnie bo nie bedę tu zaglądała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: DO CZYTELNIKÓW !!! IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 07:48 Było miło Muśnięcie Boga, pędzące po sieci elektrony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma DLA ORANGE IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 12:40 dziękuję Ci dobra duszko za życzenia,bardzo mi to szczęscie teraz jest potrzebne.Jeszcze raz życzę samych wspaniałości !!! Znikam !Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Dla Wiedzmy i Nostradamusa IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 13:33 Dziękuję bardzo za Wasze listy i życze Wam z całego serca szczęscia! My czarownice to poprostu wiemy, że marzenia się czasem spełniają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Dla * IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 14:17 :):);):) Tak "gwiazdeczko "....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? ? IP: *.dialup.iol.cz 10.06.01, 21:53 Gość portalu: * napisał(a): > Dziękuję bardzo za Wasze listy i życze Wam z całego serca szczęscia! > > My czarownice to poprostu wiemy, że marzenia się czasem spełniają... A ja wiem jeszcze ponadto, że czasem a nawet prawie zawsze trzeba marzeniom pomagać i mieć troszkę cierpliwości, a może i więcej niż troszkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Dla ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 23:22 TO ZNACZY..?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astro Re: Dla ? IP: *.telia.com 21.06.01, 22:37 Ciesze sie, ze ci sie udalo.Duzo szczescia.Astro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqua Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.01, 00:00 Wiedźmo! Wspomniałaś, że nie zajrzysz do swego legendarnego już kącika... mimo to mam nadzieję, że jeszcze tu wpadniesz choćby po to by przeczytać moje życzenia wszystkiego co w życiu najlepsze dla Ciebie i N. Zaimponowaliście nam-gawiedzi odwagą, wyobraźnią,inteligencją. Bravo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00 Ty poważnie czy żartujesz? Pytam ,bo już kręćka na tym jarmarku dostaję.Tyle tu kameleonów ,że nie wiem z kim rozmawiam.:))Do swojęgo "kącika" często zaglądam ,lubię go.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqua Re: 34-latka pozna mężczyznę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.01, 00:00 Nie, Wiedźmo nie żartuję. Naprawdę życzę Wam szczerze dużo szczęścia. Nie dziwię się Tobie. Na tym jarmarku oszołomów trudno spotkać kogoś prawdziwego, ale czasem zadarzają się perełki... Dobrej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Dla aqua IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.01, 00:00 dzieki,będziemy robić co sie da żeby pomóc szczęsciu.Wszystkiego dobrego ! Wracam do lasu,bo tu raczej czuję się jak w dżungli:)))cześć! Odpowiedz Link Zgłoś